Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι τεραστιο το μωρο μου ενα λεμονι ολοκληρο χιχι!!!

αχ τώρα είδα τι σχέδια έχει το τικεράκι σου..είναι ΤΕΛΕΙΟ...ένα λεμονάκι μυρωδάτο!!!!:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

οχι φυσικά....κ παντα μιλαμε για ενα κομματι ατομικης πιτσας....2 δαγκωνιες ακριβως!!!!δεν πειραζει θα εχω κ για αυριο...

τα χαιρετισματα τα στελνω ανελλιπώς!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλημέρα. Πού είστε όλες σήμερα; Αχ, αν δεν κάνει την αρχή η Μαριούλα μας, οι υπόλοιπες δεν ακολουθούμε. Τι κάνετε; Τσέρυ, υπομονή. Θα έρθει η ώρα να φας και τότε θα το ευχαριστηθείς!!!!

Πέπσι, κανά νέο; Πώς είστε με τον αντρούλη σου;

Η Ντέπα κάνει διακοπές; Α, ρε αθάνατη Ντέπα!!!! Πολύ μ' αρέσεις.....

Εγώ ήσυχα. Ημουν τόσο κουρασμένη χθες! Πίνω καφεδάκι κι έχω βάλει κοτόσουπα να γίνεται! Εχω ένα στομάχι χάλια, λέμε!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ελα Margi μου τι κανεις? Πλακωνομαστε πολύ. Υπάρχει πολυ ενταση μεταξυ μας. Εχει βαρεθεί κλεισμενος μεσα στο σπίτι και γενικα εχει πολλα νευρα και ξεσπαει επανω μου. Κάνω υπομονή αλλά πόσο? Δεν αντεχω. Προσπαθώ να βρω λύση στο προβλημα μας.

Διαφημίσεις

Αχ, βρε κοριτσάκι μου, σε καταλαβαίνω......Ετσι είμαστε κι εμείς. Είναι φορές που μαλώνουμε χωρίς να υπάρχει καμία αιτία, έτσι στα καλά καθούμενα. Προσπάθησε να τον καταλάβεις γιατί περνάει δύσκολα και αυτός. Να ήμασταν κάπου κοντά να έκαναν λίγη παρέα οι δύο τους! Ξέρεις τι παρατηρώ στον δικό μου; Πώς δεν θέλει νά έχει επαφές με άτομα που δουλεύουν, ενώ αν βρει κάποιον στην ίδια μοίρα ξεχνιέται, μιλάει και αισθάνεται πολυ άνετα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

margi εδω ειμαι...μπαινω βλελω ησυχία κ ξαναβγαινω...δεν με πειράζει πλεον κατι...όλα είναι υποφερτά! υποχρεώσεις δεν έχω και τρελες, ο αντρας μου με βοηθαει πολύ...δεν ειμαι για να γκρινιάζω!

την κοτοσουπα την σκεφτομαι και γω μερες τωρα...προς το παρον τρωμε στην πεθερα μου αλλά αυριο θα κανω πάλι ενα πειραμα αν δω αν τα καταφερω χωρις να ανακατευτω....τωρα που το στομαχι σου ειναι χαλια μην κανεις αυγολεμονο, βαλε γιαουρτι μεσα στην σουπα...θα με θυμηθεις!!!

πεπσι ΄δυστυχως οταν υπαρχουν τετοια προβληματα υπαρχουν και εντασεις...προσπαθησε να του εξηγησεις οτι θα κανετε οτι μπορειται...αυτο αλλωστε δεν κανεουν οι παντες???

28xYp3.png

Ρε κοριτσια ποσο υπομονη να κάνω? Εχουν σπασει τα νευρα μου. Εχει αρνητικη διαθεση για όλα.Ενα παραδειγμα τον ρωτάω τι κάνει και με βριζει. Για όλα τα θεματα ότι και να τον ρωτησω ή να συζητησουμε. Άσε που καθε φορα με απειλει ότι θα φυγει Θεσνικη. Νιώθει εγκλωβισμενος και ότι εξαιτίας μου δεν βρισκει δουλειά επειδη μενει εδω Τρίπολη. Ενώ αν ηταν Θεσνικη τόσο καιρό θα είχε βρει δουλεια. Πόση πιεση να αντεξω και εγώ?

Η υπηρεσια μου δινει αποσπαση μονο για εξι μηνες και μετα θα πρπει να ξαναγυρισω πίσω. Δηλ να νοικιαζω σπιτια και να ξενοικιαζω.

Pepsi, αν δεν θέλει να κάτσει Τρίπολη, ας γυρίσει Θεσσαλονίκη. Εχετε δικό σας σπίτι εκεί ή νοικιάζετε; Αν έχετε δικό σας σπίτι, εγώ θα σου έλεγα να πάρεις την 6μηνη απόσπαση και να φύγετε. Μέσα σε αυτό το διάστημα υπάρχουν τα εξής σενάρια :

1) Βρίσκει δουλειά, ηρεμεί και όταν έρθει η ώρα να φύγεις ξανακάνεις αίτηση για άλλη μία 6 μηνη απόσπαση.

2) Βρίσκει δουλειά και μένεις και έγκυος, οπότε δεν σε νοιάζει ούτε για απόσπαση ούτε για τίποτα άλλο!

3) Δεν βρίσκει δουλειά, δεν μένεις έγκυος΄, δεν ξαναπαίρνεις απόσπαση και γυρίζετε Τρίπολη. Δεν θα έχει όμως να λέει πως τον φέρνεις πίσω.

Σκέψου πως στη Θεσσαλονικη θα κάνεις και τις απαραίτητες διαδικασίες για σπερματέγχυσησ και εξωσωματική.

Τώρα, αν νοικιάζετε και στη Θεσσαλονίκη, όντως είναι δύσκολα είτε να φύγει μόνος του είτε μαζί!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

πεπσι κ γω θα τον αφηνα να φυγει στην θεση σου...αυτα τα πραγματα δεν γινονται με παρακαλια κ με το ζορι...τις προτασεις της μαρτζι τις βρισκω λογικες!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Σπιτι Θεσσαλονικη δεν εχουμε. Θα πρπει να νοικιασω. Η αποσπαση θα ναι χωρίς ανανεωση μονο για έξι μηνες. Εγω αυτο που σκεφτομαι είναι να την κάνω τώρα που μας την δινουνε και μετα να παρω ανευ αποδοχων. Με αυτο τον τροπο γυριζω Θεσνικη κανουμε και εξωσωματική (αν πιασει) και αυτός προσπαθεί να βρει δουλειά. Πενταετία για να κανω και αλλου τα χαρτια μου κλεινω τον Φεβρουαριο. Και φυσικά εγω αν φυγω απο Τρίπολη πίσω δεν ξαναγυριζω.

Είμαι αρκετα μπλοακρισμενη και αυτος αρκετα φοβιτσιαρης για να παρουμε την αποφαση για το μελλον μας.

πεπσι καταεχην ηρεμισε...νομιζω οτι πανικοβληθηκες...

εφοσον δεν εχετε σπιτι κ πρεπει να νοικιασετε παρε την 6 μηνη μεταθεση να ηρεμιση κ ο δικος σου, να ψαξει κ για δουλεια που θελει, να δρομολογισετε κ μια εξωσωματικη εφοσον το σκεφτεσαι κ σε οταν ηρεμισετε θα δειτε τις επιλογες σας κ αποφασιζεται παλι για το τι θα γινει...κ τι θα κανεις αν δεν γυρισεις οπως λες σς περιπτωση που δεν ερθουν ευνοικα τα πραγματα???

28xYp3.png

Πέπσι, ο άντρας σου τι πρτοτάσεις έχει; Θέλει να γυρίσετε θεσσαλονίκη; ΑΝ θέλει να γυρίσετε. Οι 6 μήνες βέβαια θα περάσουν πολύ γρήγορα, αλλά μπορεί μέσα σε αυτό το διάστημα να καταφέρεις να μείνεις έγκυος. Θα το παλέψεις. Θα κάνεις την εξωσωματική και μπορεί να είσαι τυχερή και να μείνεις! Αρχισε να βλέπεις θετικά τα π΄ραγματα. Πες "εγώ θα φύγω και δεν ξαναγυρίζω, γιατί θα τα καταφέρω να μείνω έγκυος!" Τώρα, αν δεν πάνε καλά τα πράγματα και δεν έχεις καταφέρει να μείνεις έγκυος, πάλι μπορεί να έχετε ηρεμήσει κατά πολύ. Αν βρει ο άντρας σου δουλειά, θα συνέλθει και θα ομαλοποιηθούν οι σχέσεις σας. Αν δεν βρει , θα καταλάβει τουλάχιστον ότι εσύ δεν στέκεσαι εμπόδιο στο δρόμο του και μπορεί μόνος του να θελήσει να έρθει μαζί σου στην Τρίπολη. Οπως και να έχει τρία τινα θα γίνουν :

α) ή δεν θα γυρίσεις καθόλου γιατί θα είσαι έγκυος

β) ή θα γυρίσεις αλλά ο άντρας σου θα έχει δουλειά και τουλάχιστον θα έχει φύγει ένα άγχος

γ) ή θα γυρίσετε οι δυο σας περισσότερο συνειδητοποιημένοι και έτοιμοι για ένα νέο βήμα.

Ευχομαι να συμβεί το α!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλο απογευμα σε ολες,τι κανετε; εμπαινα σας διαβαζα αλλα δεν ειχα κατι να γραψω. ολα μια χαρα,και το μωρακι μου καλα ειναι,το ειδαμε τη δευτερα,ζυγιζει 230 γραμμαρια αλλα ακομα δεν μας κανει την χαρη να μας δειξει το φυλλο του. υπομονη μεχρι το β επιπεδου πια. εγω τις ανακατωσουρες και του εμετους τους εχω ακομα αν και ειμαι πια στη 20η εβδομαδα. εχουν μετριαστει εως μηδενιστει οι πρωινες αλλα ηρθαν οι απογευματοβραδυνες συν τους εμετους.αλλα τουλαχιστον οχι καθημερινα. χαιρομαι που ειστε ολες καλα...

πεπσι μου δεν ξερω τι θα εκανα αν ημουν στη θεση σου,αλλα νομιζω δεν θα τον αφηνα να φυγει τον αντρα μου. δεν λεω οτι ειναι το σωστο αλλα δεν θα αντεχα μακρια του. καταλαβαινω ως ενα βαθμο τι περνας γιατι και μεις μαλωνουμε αρκετα συχνα,και ειδικα οταν ειναι ζορισμενος εχει ακριβως την ιδια συμπεριφορα με το δικο σου αλλα κανε υπομονη και θα ρθουν καλυτερες μερες. νομιζω σε εχουμε ξαναρωτησει,ψαχνει συγκεκριμανο αντικειμενο δουλειας; η δεν τον πειραζει να παει και στα χωραφια,η να κανει και κατι που μπορει να μην τον εκφραζει απολυτα αλλα να του προσφερει καποια χρηματα,και ετσι να τον κανει να νιωσει καλυτερα,και να ξαβαρεθει κιολας....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...