Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Να' μαι κι εγώ! Ηρθαμε στο νέο σπίτι και ευτυχώς τακτοποιηθήκαμε. Ολα καλά προς το παρόν......Ιντερνετ κουτσοπιάνει, οπότε ίσως να χάνομαι.....Λία, έτσι ήμουν κι εγώ, όπως ακριβώς τα περιγράφεις. Δεν ήθελα να προσεύχομαι μετά την εξωσωματική, δεν ήθελα να κάνω τίποτα. Αν γυρίσεις σε προηγούμενες σελίδες, θα δεις πόσο χάλια ήμουν. Ούτε τώρα έχω ηρεμήσει να σου πω την αλήθεια, γιατί αισθάνομαι ακριβώς αυτό : πως εγώ θα ήθελα να ήμουν ήδη μητέρα. Θα μπορούσα να έχω δύο παιδάκια, όσα δηλ έχουν όλες οι φίλες μου που παντρεύτηκαν μετά από μένα. Και δεν έχω......Και φοβάμαι πολύ μήπως περάσουν τα χρόνια και είμαστε ακόμη μόνοι μας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια καλημερα,

πηρα να κλεισω ραντεβου για εξωσωματική στο παπαγεωργίου και μου κλεισανε για τον Φεβρουάριο. Μετά πηρα τηλ σε ιδιωτικό κεντρο που είναι συμβεβλημενο με τον ΕΟΠΥΥ και συνεργαζεται και ο γιατρός μου και μου είπανε όλα μαζί με αμοιβή γιατρού 2500 ευρώ και αν πάρω πίσω απο ΕΟΠΥΥ γυρω στα 350 ευρώ. Λεφτά βεβαια για τέτοια διαδικασία δεν υπάρχουν. Οπότε περιμενω τώρα να ρωτησω και στα Γιάννενα τέλος Σεπτεμβρη που θα πάω.

Στη δουλειά καλά μού φάνηκαν τα πράγματα. Ησυχο σχολείο, καλος διευθυντής, προσιτοί συνάδελφοι. Σήμερα που μιλούσα με δύο συναδέλφισσές μου, με ρώτησαν κάποια στιγμή πόσο χρονών είμαι! Μόλις άκουσαν πως είμαι 37, γούρλωσαν τα μάτια και έλεγαν πως δεν μου φαίνεται με τίποτα.....Κάτι είναι και αυτό....Μέσα μου νιώθω 50, ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι που με βλέπουν πιο μικρή!

Κορίτσια, σήμερα ζήλεψα!!! Μία συνάδελφος στο σχολείο είναι έγκυος, ήρθε, υπέγραψε και έφυγε τρισευτυχισμένη. Τώρα θα την ξαναδούμε το 2013! Την έβλεπα καθώς έφευγε και σκεφτόμουν πόσο θα ήθελα να ήμουν στη θέση της. Αλλά αν' αυτού εκείνη τη στιγμή είχα κάτι πόνους περιόδου που απλά μού έλεγαν πως τα όνειρα για μένα περισσεύουν........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλέ, εγώ δεν σας είπα ούτε "γεια"!!!

!Γειαααααα σας!!!

Πέπσι, να πάρεις τηλ το Ζηκόπουλο για να κανονίσεις με αυτόν, μην πάρεις στο νοσοκομείο, γιατί μπορεί να σε καθυστερήσουν. Αν θες το κινητό του, πες μου. Μου το έδωσε η Ντέπα και μου είπε πως μπορεί να σου κλέισει και την ίδια μέρα ραντεβού!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

margi μου προσπαθησε να ηρεμησεις μην το εχεις συνεχεια στο μυαλο σου. Εγώ το διαστημα που εμεινα εγκυος όχι στα 37 αλλα στα 38μιση παρακαλώ προσπαθησα να μεταθεσω αυτο μου το αγχος για λιγο αργοτερα. Ετσι κι εσυ πες ότι αυτον το χειμωνα θα προσπαθησω να ξαναφτιαξω τη σχεση μου με τον αντρα μου και το επόμενο καλοκαιρι θα σχεδιασω την επόμενη μου προσπαθεια. Θα κανετε βολτες στο βουνο, πικνικ, η ακομη φτιαξτε ενα μπαξεδακι να δειτε πως θα σας ανανεωσει η επαφη με τη φυση. Μην νομιζεις οτι ειναι όλα ροδινα όταν εισαι εγκυος εμεις ειμαστε σκοτωμενοι απο χθες.....ασε χαλια νιωθω.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Γιατί Νένα μου; Τι πάθατε; Αχ αυτοί οι άντρες ! Αδιόρθωτοι μέχρι αηδίας είναι!

Οσο και να προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, πώς να το καταφέρω, όταν βλέπω μπροστά μου έγκυες;;;;Ασε, όλη την ώρα κολημένο εκεί το μυαλό μου. Αυτό το μαράζι θα με φάει!

Μαριούλα, πότε θα φτιάξεις τον υπολογιστή; Αντε, μας έλειψες!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Από Μαριούλα ακριβώς όπως μου τα έγραψε!!!

simera 3ipnisa k den eniwsa katholou ma katholou to mwro m na kouniete mexri k tis 2 i wra to mesimeri xaideva tin koilia m tou milousa tipota afto

piga me ton patera m sto eidiotiko giatro edw sto nisi k anoi3e mono k mono gia emena

ase fovithika nomiza oti pethane k afto to mwraki

:(blank.gif

me to pou 3aplwsa sto krevati gia na m kanei iperixo 3ekinise to mwro kati klwtsies ma kati klwtsies pigenoerxomoun olokliri!!!!!!!!!!!!!!!!afou ntrapika lew tha dei twra o giatros tin koilia m k tha m pei kala me douleveis afto einai pou den kouniete?

k estei k egine mou ekane iperixo k den eixe isixia klwtsage sinexeia k m leei o ginekologos me douleveis vre maraki afto einai

pou den kouniete?

afto einai thirio animero

den kathotan isixo

na tou kanei to iperixo pige 1.800

:)blank.gif

megalwse poli to nini m

e afto itan ta ekane ola mono gia na me fovisei apo ekeini tin stigmi mexri k twra pou sou milaw den stamatise na klwtsaei

blank.gifta leme pes ta nea m k oti m emeinan 51 meres

Πήγα και εγώ σήμερα και το είδα το πισπιρίγκι μου που δέν καθόταν σε ησυχία και είναι 1.463 μεγάλωσε και το δικό μου έχει πάρει και θέση!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Αντε, τέλος καλό όλα καλά! Μεγαλώνουν τα μικρά σας! Ολα θα πάνε κολά, κορίτσια....Μαριούλα, δυνατά! Είπαμε, περιμένουμε να γεννήσεις για να πάρουμε και οι υπόλοιπες σειρά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Από Μαριούλα ακριβώς όπως μου τα έγραψε!!!

simera 3ipnisa k den eniwsa katholou ma katholou to mwro m na kouniete mexri k tis 2 i wra to mesimeri xaideva tin koilia m tou milousa tipota afto

piga me ton patera m sto eidiotiko giatro edw sto nisi k anoi3e mono k mono gia emena

ase fovithika nomiza oti pethane k afto to mwraki

:(blank.gif

me to pou 3aplwsa sto krevati gia na m kanei iperixo 3ekinise to mwro kati klwtsies ma kati klwtsies pigenoerxomoun olokliri!!!!!!!!!!!!!!!!afou ntrapika lew tha dei twra o giatros tin koilia m k tha m pei kala me douleveis afto einai pou den kouniete?

k estei k egine mou ekane iperixo k den eixe isixia klwtsage sinexeia k m leei o ginekologos me douleveis vre maraki afto einai

pou den kouniete?

afto einai thirio animero

den kathotan isixo

na tou kanei to iperixo pige 1.800

:)blank.gif

megalwse poli to nini m

e afto itan ta ekane ola mono gia na me fovisei apo ekeini tin stigmi mexri k twra pou sou milaw den stamatise na klwtsaei

blank.gifta leme pes ta nea m k oti m emeinan 51 meres

Πήγα και εγώ σήμερα και το είδα το πισπιρίγκι μου που δέν καθόταν σε ησυχία και είναι 1.463 μεγάλωσε και το δικό μου έχει πάρει και θέση!!!

Το καημένο το μαράκι τι τρομάρα πήρε!:oops: Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά:tongue: Να της πεις όταν έχει αμφιβολίες να τρώει σοκολατίτσα και να ξαπλώνει ήρεμα και θα το νιώθει

Εγώ έχω υπέρηχο την επόμενη Τετάρτη δηλαδή σε οχτώ μέρες πρίν δεκαπέντε μέρες που έκανα ήταν ένα κιλό το πουλάκι μου ανυπομονώ να το δω και να μάθω πόσα γραμμάρια ακόμη έχει πάρει

Μάρτζι χαίρομαι που όλα είναι καλά στο σχολείο που πήγες αν και ήμουν σίγουρη ότι έτσι θα ναι να δεις που τώρα θα ηρεμήσεις και όλα θα πάνε καλά το πιστεύω είναι πολύ σημαντικό το καλό περιβάλλον στη δουλειά και χαίρομαι που το βρήκες.

Κορίτσια μην το βάζετε κάτω θα μείνετε όλες έγκυες και σύντομα σας το λέει κάποια που έμεινε λίγο πριν παρατήσει τις προσπάθειες ξέρω πόσο ψυχοφθόρο είναι όλο αυτό που περνάτε κι εγώ δεν το άντεχα ένιωθα ότι είχε αρχίσει να με αρρωσταίνει και γι' αυτό είπα μέχρι τότε κάνω και αυτό και τέρμα ας μην κάνω παιδιά εάν έτσι είναι να γίνει και να που το θαύμα έγινε:-P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

margi όντως ένα ένα όλα θα πάρουν την θέση τους και θα δεις θα γίνουν όπως πρεπει....εγώ πάντως παρόλο που απ'όσο ξέρετε είχα ελεύθερες επαφες απο τον γαμο μου δηλ. πριν 2 χρονια τώρα που κοιτάω πίσω λέω οτι ίσως να μην ήμουν και έτοιμη να το διαχειριστώ αν ειχα μείνει εγκυος τότε...

το μαριουλάκι κατατρόμαξε πάλι!!!!σε 51 μέρες όμως θα ειναι πιο γλυκά τα άγχη της....μέχρι να φτιάξει το ιντερνετ θα γεννήσει και μετα θα τρέχει με το μωρό...

κορίτσια να ρωτήσω και γω κάτι...όπως ξέρετε παίρνω ουτροτζεσταν των 100 και ενω τα επερνα απο το στόμα απο τότε που άρχισαν οι αναγουλες τα βαζω απο κάτω...όσες το έχουν κάνει ξέρουν οτι το εσωρουχο γινεται ασπρο απο την αηδια αυτν που λιωνει στον κολπο....απο χθες το βράδυ τα υγρα αυτα έχουν και μια απειροελάχιστη ποσοτητα καφε βλέννης...είναι σαν να βλέπω μια τρίχα στο εσώρουχο αλλά κοντη (ενδιαφέρουσα η περιγραφή?) δεν πηρα την γιατρο μου γιατι μου ειχε πει δεν θελουμε πονους περιοδου και δεν θελουμε αιμα...ε αυτο αιμα δεν ειναι....και επειδη εχω την παρασκευη υπερυχο ειπα να το αφησω να δω πως θα παει ...το ειδα ομως και σημερα και επειδη αλλάζω τρις την ωρα βρακια το ειδα 2 φορες...λετε να ανησυχήσω?

σημερα ειπα στον αντρα μου να μου φερει πιτσα...αν οντως φαω την κυριακη θα αναψω εξτρα κερι!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

margi όντως ένα ένα όλα θα πάρουν την θέση τους και θα δεις θα γίνουν όπως πρεπει....εγώ πάντως παρόλο που απ'όσο ξέρετε είχα ελεύθερες επαφες απο τον γαμο μου δηλ. πριν 2 χρονια τώρα που κοιτάω πίσω λέω οτι ίσως να μην ήμουν και έτοιμη να το διαχειριστώ αν ειχα μείνει εγκυος τότε...

το μαριουλάκι κατατρόμαξε πάλι!!!!σε 51 μέρες όμως θα ειναι πιο γλυκά τα άγχη της....μέχρι να φτιάξει το ιντερνετ θα γεννήσει και μετα θα τρέχει με το μωρό...

κορίτσια να ρωτήσω και γω κάτι...όπως ξέρετε παίρνω ουτροτζεσταν των 100 και ενω τα επερνα απο το στόμα απο τότε που άρχισαν οι αναγουλες τα βαζω απο κάτω...όσες το έχουν κάνει ξέρουν οτι το εσωρουχο γινεται ασπρο απο την αηδια αυτν που λιωνει στον κολπο....απο χθες το βράδυ τα υγρα αυτα έχουν και μια απειροελάχιστη ποσοτητα καφε βλέννης...είναι σαν να βλέπω μια τρίχα στο εσώρουχο αλλά κοντη (ενδιαφέρουσα η περιγραφή?) δεν πηρα την γιατρο μου γιατι μου ειχε πει δεν θελουμε πονους περιοδου και δεν θελουμε αιμα...ε αυτο αιμα δεν ειναι....και επειδη εχω την παρασκευη υπερυχο ειπα να το αφησω να δω πως θα παει ...το ειδα ομως και σημερα και επειδη αλλάζω τρις την ωρα βρακια το ειδα 2 φορες...λετε να ανησυχήσω?

σημερα ειπα στον αντρα μου να μου φερει πιτσα...αν οντως φαω την κυριακη θα αναψω εξτρα κερι!!!

οχι ρε χαζουλι τοσο λιγο μην το φοβασαι απλα παρακολουθησε το!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

να μην φοβαμαι λες ε????κ γω αυτο λεω γι αυτο δεν πηρα την γιατρο αλλα για σιγουρια ειπα να ρωτηαω!!!!

καλα νενα το παι σου εχει μεγαλωσει πολυ....σε κανα μηνα θα αρχισουν κ οι κλωτσιες!!!τελεια...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...