Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Λία, επιτέλους! Αντε, βρε κοριτσάκι μου, να πάρεις πάλι τα πάνω σου. Σε καταλαβαίνω που απογοητεύεσαι γιατί έτσι είμαι κι εγώ! Αφου σου λέει ο γιατρός σου πως δεν συντρέχει λόγος για υστεροσκόπηση, δίκιο θα έχει. Οπως λέει κι αυτός, γι΄αυτόν θα ήταν ζεστό χρήμα, οπότε γιατί να μην το έκανε; Αν τον εμπιστεύεσαι, να κάνεις ό,τι σου λέει. Εγώ, κορίτσια, κάλεσα τον παπά σπίτι να κάνει αγιασμό. Μας μίλησε κιόλας και συνειδητοποίησα πως δεν είμαι κοντά στο Θεό και πως απαιτώ να μου δώσει ένα παιδί, χωρίς εγώ να κάνω τίποτα : ούτε εκκλησία πηγαίνω, ούτε νηστεύω, ούτε κοινώνω, ούτε εξομολογούμαι. Ο παπάς είπε πως είναι δύσκολα όλα τα παραπάνω αλλά καλό είναι να τα κάνουμε και ταυτόχρονα να παρακαλούμε για αυτό που θέλουμε. Αν, λέει , τα κάνουμε και πάλι δεν βλέπουμε να μας γίνεται κάτι καλό, ας τα σταματήσουμε. Αλλα, αν δεν δοκιμάσουμε πώς μπορούμε να ζητάμε πράγματα; Με ταρκούνησαν τα λόγια του. Δεν είμαι άνθρωπος της εκκλησίας και πηγαίνω πολύ πολύ σπάνια. Δεν σημαίνει ότι δεν πιστεύω. Ισα ίσα......αλλά, σας είπα : δεν κάνω τίποτα παραπάνω από τον σταυρό μου το βράδυ που μπορεί να συνοδεύεται από προσευχή.....Να, σήμερα είπα να πάω εκκλησία. Καλά ήταν, αλλά θα μού γίνει συνήθεια; Δεν ξέρω......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τινκερμπελ, εσύ τι σκέφτεσαι να κάνεις τελικά; Ξεκίνησες διαδικασία εξωσωματικησ; Βρήκες γιατρό εκεί στην Κύπρο;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τινκερμπελ, εσύ τι σκέφτεσαι να κάνεις τελικά; Ξεκίνησες διαδικασία εξωσωματικησ; Βρήκες γιατρό εκεί στην Κύπρο;

θα μείνω στο γιατρό που έκανα και τις σπερματεγχύσεις!!είναι πολύ καλός..

πήρα τα φάρμακα και περιμένω να φύγει η κύστη που εμφανίστηκε τη Πέμπτη..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Εχεις κάνει σπερματεγχύσεις; Γιατί δεν το θυμόμουν;;; Τώρα που έβγαλες την κύστη δν μπορείς να κάνεις σπερματ,ε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μαρτζι και γω ήμουν σαν και σένα!!!όταν ήμουν μικρή η γιαγιά μου με ειχε απο κοντά...εκκλησία πήγαινα, κοινωνούσα, νήστευα προσευχόμουν κατηχητικό...όλα....όταν μπήκα στην εφηβεία τα ενδιαφέροντά μου άλλαξαν πολύ και σιγά σιγά δεν έκανα τίποτα...ούτε τον σταυρό μου. Όταν γνώρισα τον άντρα μου ο οποίος ήταν πολύ τυπικός χριστιανός άρχισα να αλλάζω και γω μαζί του...δεν θα πω οτι ήταν έυκολα...αλλά το έβαλα πείσμα οτι θα το κάνω γιατι ήταν το σωστό...καλός χριστιανός είναι αυτο και τίποτε άλλο! όλα τα άλλα είναι δηκαιολογίες...και όντως μπορώ να σου πω πως ειδικά το χειμώνα που το πρόγραμμά μας είναι σταθερό αν δεν πάω μια κυριακή...μο λείπει!!!απο τότε που έμαθα οτι έχω μωράκι πηγαίνω κάθε κυριακή και το κοινωνάω...έτσι αισθάνομαι καλύτερη μάνα και ας μην τρέφω ιδιαίτερα συναισθήματα ακόμα για το μόλις 8 χιλιοστά παιδί μου...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Κοριτσια εχετε δικιο.σημερα παρακαλουσα τον δικο μου να παμε εκκλησια κ μου λεγε αλλη φορα ενω πρεπει να ξεκινησουμε κ μεις, μεσα του το ξερει απλα πρεπει να το κανουμε πραξη

ναι έκανα 2 αποτυχημένες..δεν μπορώ τώρα με τη κύστη να πάρω χάπια..:(

ναι κορίτσια η εκκλησιασμός είναι πολύ σημαντικός..

εγώ δυστυχώς τα τελευταία 2 χρόνια δεν πάω συχνά..όμως πρέπει να αρχίσω να πηγαίνω κάθε κυριακή..

πολύ καλά κάνεις και πας και κοινωνάς είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για το μωράκι σου!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Πέπσι μου, αύριο φεύγω. Κορίτσια, το τι κουβαλήσαμε πάλι δεν περιγράφεται. Και να φανταστείτε το σπιτι τα έχει σχεδόν όλα, αλλά πάλι μόνο τα ρούχα ( μάζεψα και τα χειμωνιάτικα) φτάνουν και περισσεύουν.....

Τσέρυ μου, πολύ καλά κάνεις και κοινωνάς κάθε Κυριακή! Πολύ μου άρσε το μηνυματάκι σου. Ξέρεις κάτι; μπορεί να νομίζεις πως δεν αισθάνεσαι πολλά για το μόλις 8 χιλιοστών μωρό σου, αλλά εγώ καταλαβαίνω πως ήδη είσαι μανούλα και το προσέχεις σαν τα μάτια σου!!!!

Κι εγώ όταν ήμουν μικρή, στο δημοτικό, πήγαινα κάθε Κυριακή εκκλησία μόνη μου. Με βροχές και καταιγίδες θυμάμαι έβαζα τη φουστίτσα μου, τις γοβίτσες μου και ξεκίναγα. Βρε καλή μου, βρε χρυση μου, να μου λέει η μάνα μου, δεν χρειάζεται κάθε Κυριακή, τίποτα εγώ.....Μέχρι που μπήκα στην εφηβεία και ξέχασα τα πάντα. Τη θεία λειτουργία μικρή την ήξερα απ' έξω, τώρα - ντρέπομαι που το λέω- δεν ξέρω πότε θα πει ο παπάς το "Πατερ ημων". Ο άντρας μου εξομολογήθηκε μόνο στο Αγιο Ορος και από τότε τίποτα.....Σπάνια να πει "πάμε εκκλησία". Εγώ θα προσπαθήσω να τηρήσω κάποια πράγματα, μακάρι να τα καταφέρω!

Τινερμπέλ, τρίτη και τυχερή θα είναι αυτή η προσπάθειά σου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!Λία μου κοριτσάκι μου εμείς μετά απο πολλά πολλά χρόνια πρωσπαθειών, εξωσωματικών και σπερματεγχύσεων όταν τελικά μείναμε άφραγκοι και δέν μπορόυσαμε ούτε σπερματέγχυση να κάνουμε ήρθε μόνο του το μωράκι και μάλιστα 3 φορές άσχετα με το αποτέλεσμα....η τωρηνή μου εγκυμοσίνη ήρθε με σερπαφάρ ...αυτό που θέλω να πώ είναι ότι ποτέ δέν ξέρεις τι θα αποφασίσει ο Θεός μήν το βάζεις κάτω όσο για την πίστη η δική μου κορίτσια είχε κλονιστεί πάρα πολύ ειδικά μετά την 3η αποβολή αλλά κατάλαβα ότι η Παναγία δέν αφήνει κανέναν και Την Ευχαριστώ!!!

Και για να μην ξεχνιώμαστε σήμερα 27 εβδομάδων εγώ 31 εβδομάδων η Μαριούλα μας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια δεν ειπαμε τις ευχες του μήνα....καλή εβδομάδα, καλό μήνα, καλή εποχή!!!έχω αρχίσει να είμαι περδίκι (μάλλον το καταλάβατε που δεν γκρινιάζω) τώρα όμως ανησυχώ μήπως κάτι δεν πάει καλά και μου σταμάτησαν τα συμπτώματα...είμαι πάλι ξάπλα όσο μπορώ γιατι δεν την παλεύω άλλο και τρώω πολλά περισσότερα...όχι φαι βέβαια ακόμα αλλά 2 την προηγούμενη εβδομάδα έφαγα 1 κουταλιά ρεβύθια και 1 μπουτι κοτοπουλο σχεδον ολοκληρο!!!!!

όσο για την εκκλησία....όσο προσπαθούμε τόσο μεγαλύτερη δυναμη πέρνουμε για να συνεχίσουμε....το θέμα γενικά ειναι να μην κάθεσαι και περναν ολα απο μπροστα σου...

28xYp3.png

Λοιπόν κορίτσια………σήμερα το πρωί ντύθηκα, στολίστηκα, πήρα παραμάσχαλα όοοοοοολες μου τις εξετάσεις ( σε λίγο θα χρειάζομαι φορτηγό ), και πήγα στο Ιπποκράτειο, σε ραντεβού που έχω κλείσει από το Μάιο στο τμήμα υπογονιμότητας.

Αφού έφαγα όλη τη κίνηση στο κέντρο, έκανα 45 λεπτά για να παρκάρω και άλλη μισή ώρα για να βρω που μέσα στο νοσοκομείο έχω ραντεβού, με στέλνουν να πληρώσω εξέταστρα και εκεί μαθαίνω ότι οι γιατροί της γυναικολογικής σήμερα έχουν ξεκινήσει απεργία και βλέπουμε…………..Βρήκα την προϊσταμένη ( να΄ναι καλά η γυναίκα ), η οποία μου έδωσε ένα τηλέφωνο και μου είπε να πάρω κάποια στιγμή από βδομάδα μήπως και έχει τελειώσει η απεργία και με χώσει πουθενά χωρίς να περιμένω άλλους 3 μήνες………….

Με έχει πιάσει ένα νευρικό γέλιο…………..δεν σας λέω τίποτα.

ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ και καλό χειμώνα να έχουμε με απεργίες και ταλαιπωρία διαρκείας…….

Όχι τίποτα άλλο, λυπήθηκα τα κορίτσια με την κοιλιά στο στόμα που είχαν ραντεβού για εξέταση. Δεν θα πάρω τηλέφωνο και δεν θέλω ούτε απέξω να περάσω. Να έχεις ραντεβού για τίποτα σοβαρό, ή να έχεις ξεκινήσει διαδικασία εξωσωματικής και να σου πουν κάντο γαργάρα……….. Anyway, την επόμενη εβδομάδα έχω Παπαγεωργίου………Εκεί θα γελάσουμε πολύ………..

Αααααα και δεν είναι καθόλου τυχαίο που ακριβώς δίπλα στο νοσοκομείο έχει ιδιωτικό πολυιατρείο και διαγνωστικό κέντρο. Για τέτοιες περιπτώσεις βρε αδερφέ…..

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Το θέμα θρησκεία με απασχολεί και εμένα πολύ το τελευταίο καιρό, αλλα όχι με αυτή την έννοια.

Και εγώ σαν παιδί μεγάλωσα μέσα στην εκκλησία και στα κατηχητικά και έχω και καλές και άσχημες αναμνήσεις. Έχω να πάω εκκλησία πάρα πολλά χρόνια, και να κοινωνήσω πάνω από 12. Δεν νιώθω την ανάγκη όμως. Πιστεύω στο Θεό, προσεύχομαι όταν νιώσω αδύναμη και μόνη και Τον δοξάζω για όσα έχω.

Αλλά για μένα η θρησκεία και ο δογματισμός δεν είναι πανάκεια. Τόσοι εκατομμύρια άνθρωποι είναι άθεοι και κατεβάζουν καντήλια όλη μέρα, και παρόλα αυτά όλα τους πάνε δεξιά. Τόσα δισεκατομμύρια αλλόθρησκοι πάνω στη γη προσεύχονται και έχουν τις ίδιες λύπες, στεναχώριες, χαρές και θαύματα που έχουμε και εμείς οι χριστιανοί ορθόδοξοι.

Εγώ πιστεύω στη πίστη. Πιστεύω πως θα μου δοθεί, θα εισακουστώ και θα γαληνέψω. Άλλοι το λένε και ανθυποβολή……..

Το θέμα είναι τι μας βοηθάει να συνεχίσουμε και να ξανασηκώσουμε κεφάλι. Αλλά ενοχές επειδή δεν πάω εκκλησία, όχι δεν νιώθω. Ξέρω ανθρώπους που πάνε εκκλησία και σταυροκοπιούνται όλη μέρα με το ευαγγέλιο στο χέρι και μόνο καλοί άνθρωποι δεν είναι.

Περνάω μπροστά από το καντηλάκι που έχω στη κουζίνα με την εικόνα της Παναγίας και δεν της μιλάω. Δεν τα πάμε πολύ καλά τις 2 τελευταίες εβδομάδες……είμαστε λίγο μαλωμένες. Της είπα να με συγχωρήσει, αλλά θα της ξαναμιλήσω όταν ξεθυμώσω. Το ξέρω ότι με περιμένει…………………

Pepsi είσαι καλά σήμερα? Συνήλθες?

Margi καλό κουράγιο κοριτσάκι μου. Μια εβδομάδα ταλαιπωρία είναι μέχρι να εγκλιματιστείτε και να τακτοποιηθείτε.

Cherry μου αν είσαι εσύ καλά θα είναι και το μωράκι σου καλά. Όποτε ανάβεις ένα κεράκι λέγε και για εμάς μια προσευχούλα.

Tinkerbell πότε περιμένεις να αδιαθετήσεις για να φύγει η κύστη?

Η Marioula τι κάνει βρε παιδιά?

Lilitaki το σίγουρο είναι πως εγώ μάνα θα γίνω. Η διαφωνία που έχουμε με το Θεό είναι πως εγώ θα ήθελα να έχω γίνει μάνα ήδη. Αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρει……..

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Το θέμα θρησκεία με απασχολεί και εμένα πολύ το τελευταίο καιρό, αλλα όχι με αυτή την έννοια.

Και εγώ σαν παιδί μεγάλωσα μέσα στην εκκλησία και στα κατηχητικά και έχω και καλές και άσχημες αναμνήσεις. Έχω να πάω εκκλησία πάρα πολλά χρόνια, και να κοινωνήσω πάνω από 12. Δεν νιώθω την ανάγκη όμως. Πιστεύω στο Θεό, προσεύχομαι όταν νιώσω αδύναμη και μόνη και Τον δοξάζω για όσα έχω.

Αλλά για μένα η θρησκεία και ο δογματισμός δεν είναι πανάκεια. Τόσοι εκατομμύρια άνθρωποι είναι άθεοι και κατεβάζουν καντήλια όλη μέρα, και παρόλα αυτά όλα τους πάνε δεξιά. Τόσα δισεκατομμύρια αλλόθρησκοι πάνω στη γη προσεύχονται και έχουν τις ίδιες λύπες, στεναχώριες, χαρές και θαύματα που έχουμε και εμείς οι χριστιανοί ορθόδοξοι.

Εγώ πιστεύω στη πίστη. Πιστεύω πως θα μου δοθεί, θα εισακουστώ και θα γαληνέψω. Άλλοι το λένε και ανθυποβολή……..

Το θέμα είναι τι μας βοηθάει να συνεχίσουμε και να ξανασηκώσουμε κεφάλι. Αλλά ενοχές επειδή δεν πάω εκκλησία, όχι δεν νιώθω. Ξέρω ανθρώπους που πάνε εκκλησία και σταυροκοπιούνται όλη μέρα με το ευαγγέλιο στο χέρι και μόνο καλοί άνθρωποι δεν είναι.

Περνάω μπροστά από το καντηλάκι που έχω στη κουζίνα με την εικόνα της Παναγίας και δεν της μιλάω. Δεν τα πάμε πολύ καλά τις 2 τελευταίες εβδομάδες……είμαστε λίγο μαλωμένες. Της είπα να με συγχωρήσει, αλλά θα της ξαναμιλήσω όταν ξεθυμώσω. Το ξέρω ότι με περιμένει…………………

Margi καλό κουράγιο κοριτσάκι μου. Μια εβδομάδα ταλαιπωρία είναι μέχρι να εγκλιματιστείτε και να τακτοποιηθείτε.

Cherry μου αν είσαι εσύ καλά θα είναι και το μωράκι σου καλά. Όποτε ανάβεις ένα κεράκι λέγε και για εμάς μια προσευχούλα.

Lilitaki το σίγουρο είναι πως εγώ μάνα θα γίνω. Η διαφωνία που έχουμε με το Θεό είναι πως εγώ θα ήθελα να έχω γίνει μάνα ήδη. Αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρει……..

κοπέλα μου να κάνεις αυτό που αισθάνεσαι..αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Η Παναγία είναι πάντα δίπλα μας για να μας παρηγορήσει..

εγώ θα μοιραστώ μαζί σας αυτό που άκουσα τη παρασκευή..

Αν ξέραμε ότι με το να είμαστε καλοί Χριστιανοί θα ήταν όλα ρόδινα τότε όλοι θα είμασταν καλοί Χριστιανοί..ο δρόμος όμως είναι γεμάτος δυσκολίες όπως άλλωστε και η ζωή του Χριστού μας, και έτσι πρέπει να ελπίζουμε και να προσευχόμαστε για την δική μας ανάσταση..,

Μάνες όλες θα γίνουμε ..το πότε μόνο Εκείνος το ξέρει..εύχομαι και παρακαλώ να είναι πολύ σύντομα για όλες μας...νομίζω πως όλες αυτή τη διαφωνία την έχουμε όλες μαζί Του:) :)

καλά να είμαστε και να μας δίνει υπομονή να συνεχίσουμε γιατί ειλικρινά έχει στιγμές που νίωθω ότι θα τρελαθώ..

Λεία μου , πέμπτη έμαθα για τη κύστη , παρασκευή αδιαθέτισα θα πάω τη πέπμτη πάλι να δούμε αν έφυγε...μακάρι να έφυγε για να μπορέσω να συνεχίσω...

1533345xcnw09g7xt.gif

Λεία μου ο καθένας όπως ησυχάζει!!!το ευαγγέλιο είναι ένα και λέει ακριβώς τί πρεπει να κάνουμε...το τί λέμε εμείς και πως νιώθουμε για την θρησκεία είναι ένα άλλο θέμα ....έχω ακούσει διάφορες θεωρίες για το πως αισθάνεται κανείς την θρησκεία αλλά αυτά εγώ τα λέω αιρέσεις...ο καθένας προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί όσο καλύτερα μπορεί...άλλοι τα καταφέρνουν καλύτερα πχ άγιοι....άλλοι τα καταφέρνουν λιγότερο καλά...φαντάσου ποσο κακός μπορεί να ήταν κάποιος που δεν θα προσπαθούσε καν...στο κάτω κάτω η προσπάθεια μετράει!!!Όταν κάποιοι ξεκινάν να λένε εγώ πιστεύω οτι το θέμα νηστείας ειναι έτσι και έτσι και αλλιώς και αλλιώτικα....ε δεν το αντέχω!!!πόσος εγωισμός για το τι πιστεύεις...υπαρχει ευαγγέλιο που σου λεει τι ειναι ακριβώς!!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...