Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΛΙΛΙΤΑΚΙ ευχομαι να ειναι ολα καλα με τις εξετασεις σου!!μπηκα το πρωι και με το που διαβασα για την σο........πιτα αυτο ηταν απο εκεινη την ωρα το στομαχι μου εχει στησει τρελο χορο προσπαθω να μην το σκεφτομαι αλλα νομιζω οτι σημερα θα ειναι η πρωτη μου ''εξαγωγη''

πηρα κι εγω τις εξετασεις μου εχθες αιματοκριτης 34 και φυσικα ξεκινησα σιδηρο και η καμπυλη ηταν εκτος οριων αλλα εκανα της μιας ωρας οποτε δεν δειχνει σαφη αποτελεσματα απο κυριακη εχω επισκεψεις και εχω δουλειες με φουντες να συμαζεψω το σπιτι να μαγειρεψω να φτιαξω κανενα γλυκο......αντε να περασει και λιγο ο καιρος δεν κανω τιποτα σπουδαιο καθε μερα τα ιδια και βαρεθηκα υπερβολικα εστω θα περασει μια εβδομαδα ευχαριστα!!!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ΛΙΛΙΤΑΚΙ ευχομαι να ειναι ολα καλα με τις εξετασεις σου!!μπηκα το πρωι και με το που διαβασα για την σο........πιτα αυτο ηταν απο εκεινη την ωρα το στομαχι μου εχει στησει τρελο χορο προσπαθω να μην το σκεφτομαι αλλα νομιζω οτι σημερα θα ειναι η πρωτη μου ''εξαγωγη''

πηρα κι εγω τις εξετασεις μου εχθες αιματοκριτης 34 και φυσικα ξεκινησα σιδηρο και η καμπυλη ηταν εκτος οριων αλλα εκανα της μιας ωρας οποτε δεν δειχνει σαφη αποτελεσματα απο κυριακη εχω επισκεψεις και εχω δουλειες με φουντες να συμαζεψω το σπιτι να μαγειρεψω να φτιαξω κανενα γλυκο......αντε να περασει και λιγο ο καιρος δεν κανω τιποτα σπουδαιο καθε μερα τα ιδια και βαρεθηκα υπερβολικα εστω θα περασει μια εβδομαδα ευχαριστα!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια στα όρια ειμαι οπότε συνεχίζουμε διατροφή έχει πέσει κατά πολύ βέβαια αλλά πάει η σοκολατόπιτα!!!Δέν πειράζει σημασία έχει που είναι καλά το μωράκι μου και δέν θα χρειαστώ ινσουλίνη!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Καλό μήνα! Τώρα το συνειδητοποίησα, το πιστεύεις;

Τελικά είσαι στα όρια, λιλιτάκι,ε; Δεν πειράζει. ας είσαι εσύ στα όρια κι ας είναι καλά το μωρό! Οι υπόλοιπες πού χάθηκαν σήμερα;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα! Εμείς μετά τη γιορτή του αντρούλη μου δηλαδή χθες πήγαμε χαλκιδική στους γονείς μου τους πήραμε και γυρίσαμε σήμερα όλοι μαζί είχα σκοπό να κάνω και μπάνιο αλλά μετά το κρυολόγημα άλλαξα γνώμη αφήστε που φυσούσε πολύ ούτε ο άντρα μου έκανε αλλά καθίσαμε στην παραλία και απολαύσαμε τη θαλασσίτσα. Ευχαριστώ για τις ευχές σας κι εσείς να χαίρεστε τους δικούς σας. Πέπτσι περαστικά! Είχαμε και οι δύο τους αντρούλες μας να εορτάζουν και ήμασταν άρρωστες τι κρίμα:( βέβαια εσύ ήσουν χειρότερα απ' ότι αντιλαμβάνομαι βέβαια κι εγώ για να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου και να υποδεχθώ τους φίλους του ήμουν όλη μέρα με εισπνοές και γαργάρες μέχρι και ευκάλυπτο έβρασα (πολύ με βοήθησε) αλλά χαλάλι του

Λιλιτάκι αν εξαιρέσουμε τη σοκολατόπιτα όλα καλά εγώ πάλι έκανα την καμπύλη και είναι σούπερ αν και πάντα ήμουν υπογλικαιμική παρόλαυτα πρέπει αν προσέχω γιατί έχω ήδη βάλει 10 κιλά!

Μάρτζι πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά πιστεύω πως αυτή είναι η αρχή από ευχάριστα που θα ακολουθήσουν να δεις που όλα θα πάνε καλά :P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Αχ, βρε κορίτσια, έπεσα να κοιμηθώ το μεσημέρι και κάθε τρεις και λίγο άνοιγα τα μάτια και σκεφτόμουν "εγώ γιατί δεν έχω ένα μωράκι;". Ξανακοιμόμουν, μετά απο ένα τέταρτο πάλι τα ίδια.....Τι ήταν αυτό που με έπιασε!!!! Μάλλον επηρέστηκα που γέννησε μία φίλη μου το δεύτερο μωράκι της, πήγα να την δω και φεύγοντας περπατούσα στο διάδρομο της μαιευτικής, έβλεπα τα λουλούδια και σκεφτόμουν αν θα έρθει ποτέ και για μένα η ώρα αυτή.

Μαρμιν, ευκάλυπτο από πού παίρνεις; Εχει και στα μάρκετ; Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ και πολύ συχνά έχω θέματα με λαιμό και μύτη.......Ασε που κάνω πού και πού και από κανά τσιγάρο και δεν λέω να το βάλω μαχαίρι.....Οχι, ότι κάνω τσιγάρο ολόκληρο, αλλα αν σκεφτείς πως όποτε ανάβει ο άντρας μου κάνω και εγώ από λίγο, ε! δεν θα βγαίνουν δύο τσιγάρα τη μέρα;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα! Εμείς μετά τη γιορτή του αντρούλη μου δηλαδή χθες πήγαμε χαλκιδική στους γονείς μου τους πήραμε και γυρίσαμε σήμερα όλοι μαζί είχα σκοπό να κάνω και μπάνιο αλλά μετά το κρυολόγημα άλλαξα γνώμη αφήστε που φυσούσε πολύ ούτε ο άντρα μου έκανε αλλά καθίσαμε στην παραλία και απολαύσαμε τη θαλασσίτσα. Ευχαριστώ για τις ευχές σας κι εσείς να χαίρεστε τους δικούς σας. Πέπτσι περαστικά! Είχαμε και οι δύο τους αντρούλες μας να εορτάζουν και ήμασταν άρρωστες τι κρίμα:( βέβαια εσύ ήσουν χειρότερα απ' ότι αντιλαμβάνομαι βέβαια κι εγώ για να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου και να υποδεχθώ τους φίλους του ήμουν όλη μέρα με εισπνοές και γαργάρες μέχρι και ευκάλυπτο έβρασα (πολύ με βοήθησε) αλλά χαλάλι του

Λιλιτάκι αν εξαιρέσουμε τη σοκολατόπιτα όλα καλά εγώ πάλι έκανα την καμπύλη και είναι σούπερ αν και πάντα ήμουν υπογλικαιμική παρόλαυτα πρέπει αν προσέχω γιατί έχω ήδη βάλει 10 κιλά!

Μάρτζι πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά πιστεύω πως αυτή είναι η αρχή από ευχάριστα που θα ακολουθήσουν να δεις που όλα θα πάνε καλά :P

Ευτυχώς εγω μόνο 5 κιλά έχω πάρει αλλά είπαμε ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Χαχαχαχα δέν βαριέσαι ας είναι όλα καλά και δέν με νοιάζει!!!Μάρτζη κι εγώ έτσι σκεφτόμουν και όλες μας εδώ νομίζω αλλά τα θαύματα γίνοντε τα βλέπεις εδώ μέσα κάθε μέρα πίστεψε και εσύ στο δικό σου ΘΑΥΜΑ!!!Λοιπόν η Μαριούλα μας έχει θέμα δέν μπορεί να μπένει τις χάλασε το στικάκι του ίντερνετ και δέν θα μπορεί να μπένει για λίγο στο πάρεντ για να γράφει τα νέα της θα μπένει από κιν για να διαβάζει τα δικά μας και θα μας ενημερώνει απο φέισμπουκ εμάς που έχουμε και εμείς με τη σειρά μας θα σας τα μεταφέρουμε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Μάρτζι μου δεν ξέρω αν πουλάνε και στα σούπερ μαρκετ αλλά εμάς έχουν οι λαικές μας και γενικά όπου πουλάνε βότανα εγώ το βράζω και κάνω εισπνοές πάνω από την κατσαρόλα θα σε βοηθήσει

Κρίμα για τη Μαριούλα αλλά αρκεί που είναι καλά να της μεταφέρεις τα χαιρετίσματα μας και ελπίζω να φτιάξει σύντομα το ιντερνετ της

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μάρτζι μου δεν ξέρω αν πουλάνε και στα σούπερ μαρκετ αλλά εμάς έχουν οι λαικές μας και γενικά όπου πουλάνε βότανα εγώ το βράζω και κάνω εισπνοές πάνω από την κατσαρόλα θα σε βοηθήσει

Κρίμα για τη Μαριούλα αλλά αρκεί που είναι καλά να της μεταφέρεις τα χαιρετίσματα μας και ελπίζω να φτιάξει σύντομα το ιντερνετ της

εγώ παίρνω λαδάκι ευκαλήπτου από το φαρμακείο..

γερά να είναι τα μωράκια σας κορίτσια και τα κιλά θα τα χάσατε του χρόνου το καλοκαίρι που θα τρέχετε από πίσω τους..:P:p:p:p

τα φιλία μου στη μαριούλα!!

μάρτζι μου εγώ κάθε Σάββατο τα ίδια έχω..:(:(και τώρα με τη κύστη που πρέπει να τη περιμένω να φύγει..:(:(:(

όμως είμαι σίγουρη ότι θα γίνει το θαύμα και για μας..!!!πρέπει να το πιστέψουμε!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Γεια σας κορίτσια μου εδώ είμαι δεν σας ξέχασα. Όπως κατάλαβε η Margi, η ψυχολογία μου είναι στο ναδίρ και εγώ στα πατώματα .

Φύγαμε ένα τριήμερο Χαλκιδική και κάπως ξεχάστηκα. Καλό μήνα σας είπα??? Να φύγει αυτό το καλοκαίρι και να μην ξαναγυρίσει………..για μένα ήταν πολύ δύσκολο και ψυχοφθόρο.

Τα δικά μου νέα είναι ότι μετά την αρνητική χοριακή, την επόμενη μέρα κιόλας, πήγαμε στο γιατρό για να συζητήσουμε το επόμενο βήμα. Πήγα φουντωμένη με πρησμένα μάτια για να του πω ότι θέλω υστεροσκόπηση και μάλιστα άμεσα, γιατί είμαι σίγουρη ότι κάτι συμβαίνει. Παρόλο που είναι ειδικός σε υστεροσκόπηση – λαπαροσκόπηση αρνείται να με βάλει χειρουργείο γιατί δεν βλέπει κανένα πρόβλημα ώστε να με υποβάλει σε αυτή τη διαδικασία. Μου είπε επί λέξει: « Για εμένα χρήματα και κέρδος είναι, αλλά πραγματικά δεν έχω ενδείξεις για να σε βάλω χειρουργείο. ʽΌλα είναι πεντακάθαρα.»

Μου εξήγησε αναλυτικά την διαδικασία, θέλει 800 ευρώ για επεμβατική, και μου πρότεινε να κάνω άλλη μια σπερματέγχυση, να πάω στο Παπαγεωργίου που έχω ραντεβού για εξωσωματική σε λίγες ημέρες, και στο διάστημα της αναμονής που είναι μεγάαααααλη βλέπουμε τι θα κάνουμε.

Προς το παρόν δεν κάνω τίποτα. Τώρα είναι γόνιμες μέρες και περιμένω να αδιαθετήσω σε 2 εβδομάδες για αρχίσουμε πάλι διαδικασία σπερματέγχυσης. Είμαι μεσα στα νεύρα γιατί νιώθω ότι έχασα ακόμα ένα μήνα – και όχι δεν πρόκειται να έρθει από μόνο του. Μήνα με το μήνα πέρασαν χρόνια, τώρα θα έρθει μόνο του?

Αύριο έχω ραντεβού στο Ιπποκράτειο, στο τμήμα υπογονιμότητας. Πάμε για να γελάσουμε ουσιαστικά. Θα σας κρατάω ενήμερες για το αθάνατο ελληνικό πνεύμα……..

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Γεια σας κορίτσια μου εδώ είμαι δεν σας ξέχασα. Όπως κατάλαβε η Margi, η ψυχολογία μου είναι στο ναδίρ και εγώ στα πατώματα .

Φύγαμε ένα τριήμερο Χαλκιδική και κάπως ξεχάστηκα. Καλό μήνα σας είπα??? Να φύγει αυτό το καλοκαίρι και να μην ξαναγυρίσει………..για μένα ήταν πολύ δύσκολο και ψυχοφθόρο.

Τα δικά μου νέα είναι ότι μετά την αρνητική χοριακή, την επόμενη μέρα κιόλας, πήγαμε στο γιατρό για να συζητήσουμε το επόμενο βήμα. Πήγα φουντωμένη με πρησμένα μάτια για να του πω ότι θέλω υστεροσκόπηση και μάλιστα άμεσα, γιατί είμαι σίγουρη ότι κάτι συμβαίνει. Παρόλο που είναι ειδικός σε υστεροσκόπηση – λαπαροσκόπηση αρνείται να με βάλει χειρουργείο γιατί δεν βλέπει κανένα πρόβλημα ώστε να με υποβάλει σε αυτή τη διαδικασία. Μου είπε επί λέξει: « Για εμένα χρήματα και κέρδος είναι, αλλά πραγματικά δεν έχω ενδείξεις για να σε βάλω χειρουργείο. ʽΌλα είναι πεντακάθαρα.»

Μου εξήγησε αναλυτικά την διαδικασία, θέλει 800 ευρώ για επεμβατική, και μου πρότεινε να κάνω άλλη μια σπερματέγχυση, να πάω στο Παπαγεωργίου που έχω ραντεβού για εξωσωματική σε λίγες ημέρες, και στο διάστημα της αναμονής που είναι μεγάαααααλη βλέπουμε τι θα κάνουμε.

Προς το παρόν δεν κάνω τίποτα. Τώρα είναι γόνιμες μέρες και περιμένω να αδιαθετήσω σε 2 εβδομάδες για αρχίσουμε πάλι διαδικασία σπερματέγχυσης. Είμαι μεσα στα νεύρα γιατί νιώθω ότι έχασα ακόμα ένα μήνα – και όχι δεν πρόκειται να έρθει από μόνο του. Μήνα με το μήνα πέρασαν χρόνια, τώρα θα έρθει μόνο του?

Αύριο έχω ραντεβού στο Ιπποκράτειο, στο τμήμα υπογονιμότητας. Πάμε για να γελάσουμε ουσιαστικά. Θα σας κρατάω ενήμερες για το αθάνατο ελληνικό πνεύμα……..

Λεια μου να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις..όπως είπες και εσύ τόσα χρόνια πέρασαν μην σκέφτεσαι τον ένα μήνα..να κάνεις ότι σου πει ο γιατρός και όλα θα πάνε καλά..να μας κρατάς ενήμερες..και εγώ την ίδια αντίδραση είχα για την υστεροσκόπηση..μακάρι να έχει δίκαιο και να μην έχεις τίποτα..απλά να είναι θέμα χρόνου..εσύ να είσαι χαλαρή και αισιόδοξη και όλα θα πάνε καλά..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

λεια σε ψαχναμε......αφου ετσι λεε ι γιατρος σου κάτι θα ξέρει....ισως σε μενα κατι να εβλεπε κ να μην το έλεγε...τί να πω...υπομονή κ ολα θα γινουν για ολα τα κοριτσια!!!!μην το αφησετε μονο...να ψαχνεστε...με διατροφες ειδικες...με ομοιπαθητικους...με την εκκλησια...με οποιο τροπο μπορειτε!!!ολα θα γινουν...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...