Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν πρόκειται να με ξεφορτωθείτε!!!! Και ίντερνετ θα έχω και θέρμανση θα έχω και χαμηλό ενοίκιο θα έχω!!! Πήγα, έκλεισα σπίτι και ξαναγύρισα πίσω. Τώρα θα πάω την Δευτέρα πάλι....Δεν μου έκανε η καρδιά να κάτσω για Σαββατοκύριακο κορίτσια! Το σπίτι μου το θέλω, το αγαπάω και μπορώ να κάθομαι όλη μέρα μέσα και μόνη μου....Δεν με νοιάζει.....Οπως και να έχει, καλά είναι. Το χωριό μικρό, αλλά τουλάχιστον βολευτήκαμε. Το καλό είναι πως το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο και δεν χρειάζεται να μεταφέρω πράγματα. Μόνο τα ρουχαλάκια μας.....Ουφ! Κάπως ηρέμησα. Ελπίζω να είναι καλό και το σχολείο.....Μόνο που στενοχωριέμαι για τον άντρα μου. Καμία προοπτική για δουλειά εκεί. Ρωτήσαμε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και είπε ότι είναι αδύνατον να βρει δουλειά.....Πώς τον λυπάμαι τον καημένο, βρε κορίτσια, κάθε φορά που κάποιος τον ρωτάει τι δουλειά κάνει!!! Ερχεται σε δύσκολη θέση και ντρέπεται, αλλά τι να κάνει. Λέει ότι είναι άνεργος και τον βλέπω που αισθάνεται μειονεκτικά ...... Τον έχω έγνοια .......Τον αγαπάω ό,τι και να λέω και θέλω να είναι ευτυχισμένος. Οταν τον βλέπω να στενοχωριέται, πεθαίνω.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Πέπσι, περαστικά και χρόνια πολλά για τον άντρα σου.

Μαριούλα, τα δύσκολα πέρασαν. Ξεκινανε πολύ όμορφες μέρες. Τώρα αυτό με το οικονομικό είναι ένα θέμα, αλλά είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρετε.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κι εγώ παίρνω πού και πού βρεφικά προιόντα και πλένομαι! Το βρεφικό προδέρμ είναι ωραίο. Τώρα έχω πάρει μία κρέμα της Τζονσον για ξηροδερμίες και πολύ με βοηθάει σε κάτι ερεθισμούς που βγάζω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Δεν πρόκειται να με ξεφορτωθείτε!!!! Και ίντερνετ θα έχω και θέρμανση θα έχω και χαμηλό ενοίκιο θα έχω!!! Πήγα, έκλεισα σπίτι και ξαναγύρισα πίσω. Τώρα θα πάω την Δευτέρα πάλι....Δεν μου έκανε η καρδιά να κάτσω για Σαββατοκύριακο κορίτσια! Το σπίτι μου το θέλω, το αγαπάω και μπορώ να κάθομαι όλη μέρα μέσα και μόνη μου....Δεν με νοιάζει.....Οπως και να έχει, καλά είναι. Το χωριό μικρό, αλλά τουλάχιστον βολευτήκαμε. Το καλό είναι πως το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο και δεν χρειάζεται να μεταφέρω πράγματα. Μόνο τα ρουχαλάκια μας.....Ουφ! Κάπως ηρέμησα. Ελπίζω να είναι καλό και το σχολείο.....Μόνο που στενοχωριέμαι για τον άντρα μου. Καμία προοπτική για δουλειά εκεί. Ρωτήσαμε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και είπε ότι είναι αδύνατον να βρει δουλειά.....Πώς τον λυπάμαι τον καημένο, βρε κορίτσια, κάθε φορά που κάποιος τον ρωτάει τι δουλειά κάνει!!! Ερχεται σε δύσκολη θέση και ντρέπεται, αλλά τι να κάνει. Λέει ότι είναι άνεργος και τον βλέπω που αισθάνεται μειονεκτικά ...... Τον έχω έγνοια .......Τον αγαπάω ό,τι και να λέω και θέλω να είναι ευτυχισμένος. Οταν τον βλέπω να στενοχωριέται, πεθαίνω.....

τελειαααααααα!!!πολυ χαιρομαι μαργκουλα μου που δεν θα σε χασουμε!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:Dειδες χαρα μου ολα καλα πηγαν :Dτο ενοικειο πιο χαμηλο απ'οτι περιμενες? χαρα μου κριμα για τον αντρα σου που δεν μπορει να βρει δουλεια αλλα τουλαχιστον εχει ενας απο τους δυο σας για φαντασου να μην ειχες ουτε και εσυ?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Μαργκι , τέλεια νέα!!

πέπσι μου, περαστικά και χρόνια πολλά στον άντρα σου!!

ντέπα μου, είναι και η μαμά , είναι και η εμπιστοσύνη στο γιατρό και πολλά αλλά μικρά μικρά που θα με αγχώσουν...:)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Μαριούλα, το έκλεισα με 170. Ξεκίνησε από 200, το κατέβασε στα 180 και τέλος είπαμε 170....Εντάξει, καλά είναι. Περίμενα 200. Κερδίζω 30 ευρώ. Κάτι είναι και αυτά! Βγαίνει μία βδομάδα με 30 ευρουλάκια!

Τινκερ, αν είναι να αγχωθείς, να μην έρθεις Ελλάδα, αλλά κάνε την προσπάθεια εκεί.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ΜΑΡΓΚΥ μπραβο πολυ χαιρομαι που πηγαν ολα καλα που βρηκες κατι τοσο οικονομικο που σου αρεσε αλλα κυριως που εχει ιντερνετ και δεν θα σε χασουμε!!!!!!!!!!!!!!

ΠΕΠΣΙ τι επαθες βρε κοριτσακι μου καλοκαιριατικα???????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

γεια σας κοριτσακια

εγω γυρισα χθες το βραδυ, σας διαβασα λιγο στα πεταχτά αλλα δεν εγραψα γιατι ημουν πτωμα. Σημερα επεσα παλι με τα μουτρα στη δουλεια. Από την επόμενη εβδομαδα θα αρχισω σιγα- σιγα να χαλαρωνω κι εγω.

Μargi ωραια τα νεα σου. Μην πιστευεις ότι σου ειπε ο ιδιοκτητης του σπιτιου ποτε δεν ξερεις απο που μπορει να προκυψει καποια δουλεια. Ισως σε καποιο διπλανο χωριο και να πηγαινοερχεται.

cherry ειχα κι εγω καποιες απογευματινες ναυτιες και τις αντιμετώπισα με ενα μεγαλο ποτηρι παγωμενο νερο ή σοδα με 2 στυμενα λεμόνια. Ηταν το φαρμακο μου.

pepsi μου παρε τον αντρουλη σου κοντα σου στην Τριπολη και ποτέ δεν ξερεις κι εσυ πως θα πανε τα πραγματα. Περαστικουλια.

Marioula εσενα το μονο που εχω να σου πω ειναι ότι εισαι ενα μικρο αλλα δυνατο κοριτσακι και κρατα τα ηνια γιατι εισαι η πρωτη εγκυουλα και οι υπόλοιπες σε ακολουθουμε.

Deppaki ότι θελεις να ρωτησεις για τριτο ποδι ειμαι στη διαθεση σου.

Στα αλλα κοριτσακια στελνω φιλακια πολλα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Nena καλωσηλθες. Εγω κοριτσια δεν ξερω τι επαθα. Τρομερους πόνους στο στομαχι και πυρετο μεχρι 39. Σημερα ειμαι καπως καλυτερα δεν εχω πυρετο αλλα οι πονοι στο στομαχι συνεχιζονται

Καλημέρα κοριτσάκια μόλις γύρησα από την καμπύλη και ακόμα δέν λέει να συνέλθει το στομάχι μου πολύ μπλιάχ ρε παιδί μου αλλά ας έχω καλά αποτελέσματα Θεούλη μου θέλω να φάω ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!Πέπσι, περαστικά και χρόνια πολλά για τον άντρα σου.Μάρτζι μου είδες δέν πρέπει να τα βάφουμε μαύρα όλα καλά πήγαν μέχρι εδώ και που ξέρεις μπορεί να βρεί και ο άντρας σου κάτι να απασχολείτε!!!Μαριούλα άσε και κανέναν άλλον να αγχώνετε για τα οικονομικά βρε κοριτσάκι μου εσύ συγκεντρώσου σε ρουχαλάκια βαλίτσα και στον πρίγκηπα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

λιλιτακι αυτη η σοκολατοπιττα το ηξερα οτι θα κανει ζημειά!!!αντε περιμενουμε αποτελεσματα τωρα...ποτε?

Μετά τις 18,30 το απόγευμα θα πάρω τα αποτελέσματα και μετά βούρ για ζαχαροπλαστείο άν είναι καλά.....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...