Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γειά σας και από εμένα λίγο η δουλειά λίγο τα ψώνια δέν προλαβένω νομίζω αυτές τις μέρες κουράστικα αρκετά θα ξεκουραστώ από αύριο και για όλο το τριήμερο Δευτέρα άπόγευμα πάλι για δουλειά!!!Μάργκι μου όλα θα πάνε καλά και εμείς θα σε περιμένουμε με τα ευχάριστα!!!Μαριούλα νέα μέρα σήμερα και όλα υπέροχα είδες?Και εγώ προδέρμ έχω πάρει είναι τέλειο!!!Για να μήν μπερδεύεστε η Μαρμίν μας είναι μία μέρα λιγότερο από εμένα...26 και 3 εγώ 26 και 2 η Μαρμίν!!! :-)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τώρα paul mitchell δεν τα αλλάζω..

αλλά σαν τη μυρωδία του johnson και του προδερμ φυσικά στα ρούχα..

είδες μαριούλα μου πέρασε ο καιρός..ακόμα λίγο και θα το πάρεις στην αγκαλία σου..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

γεια σας κοριτσακια!!!μια χαρουλα βλεπω ειστε μπραβο πολυ χαιρομαι!!!

ΤΙΓΚΕΡ αυτο που ειπες για την μαμα σου οκ το δεχομαι αν και μπορει να ερθει για λιγες μερες μαζι σου αν την χρειαζεσαι οσο για το ταξιδι την ημερα της εμβρυομεταφορας μπορεις να ταξιδεψεις με αυτοκινητο αεροπλανο λεωφορειο τρενο σε οποιοδηποτε μερος θελεις απο την επομενη μερα χρειαζεται προσοχη!!!

ΜΑΡΜΙΝ να χαιρεσαι τον αντρουλη σου να ειστε ευτυχισμενοι και του χρονου να γιορτασετε ολοι μαζι με το μωρακι σας!!περαστικα σου ελπιζω να μην σε ταλαιπωρησει αλλο αυτο το κρυωματακι!!!οσο για τις αντιβιωσεις σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης επιτρεποντε μονο amoxil kai zinadol οι υπολοιπες δεν επιτρεποντε σε οποιο μηνα κι αν βρισκομαστε!!

ΠΕΠΣΙ να χαιρεσαι τον αντρουλη σου να τα εκατοστησει και να ειστε παντα μαζι γεροι χαρουμενοι κι ευτυχισμενοι και του χρονου να εχετε οτι επιθυμητε στην αγκαλια σας;)εε δεν ειμαι και παραδειγμα προς μιμηση ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

ΜΑΡΓΚΥ καλη τυχη κοριτσι μου!!ευχομαι εκει να ειναι τοσο ομορφα και καλα και να βρει κι ο αντρας σου μια δουλιτσα!!θα περιμενουμε νεα σου δεν σε ξεχναμε!!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ τα δυσκολα περασαν ενταξη τωρα θα εισαι χαρουμενη και θα ετοιμασεις τα πραγματακια του πριγκιπα σου με χαρα αντε μπαινει ο Σεπτεμβρης ωρα για βαλιτσα!!!

εγω σημερα παλι μονη ουφφφφ βαρεθηκα..............εκανα και δουλιτσες σημερα καθαρησα το μπανιο εν τω μεταξυ αυτες τις μερες φυσαει λιγο και οι σιτες δεν κρατανε το χωμα ρε κοριτσια παταω στο πλακακι και γλυστραει απο το χωμα τα νευρα μου!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

πωπω αγχοθηκα εκατσα και υπολογισα ποσα χρηματα θα βγαλουμε τον σεπτεμβρη και ποσα εχω να δωσω σε ενοικειο δωσεις και λοιπα και μενουν ελαχιστα για να παρω μαζι μου στην ροδο:shock: και τωρα???:?:-?:?

βασικα και τον οκτωβρη που εγω θα ειμαι στην ροδο ο αντρας μου θα δουλευει και θα τα κρυβει να τα φερει στην ροδο οτι μαζεψει 2 μερες πριν απο την γεννα που θα ερθει.....αλλα το θεμα ειναι πως θα ξεσηκωθω να παω με ελαχιστα χρηματα μου λετε??? κ@λ@χρηματα ολο οταν τα εχω αναγκη δεν τα εχω!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

ντεππα μου κ εδω προχθες φυσαγε παρα πολυ κ απο χωμα αλλο τιποτα!γεμισε το σπιτι αλλα ευτυχως το καθαρισα....κ εμενα μου την δινει πολυ οταν παταω στο μαρμαρο και νιωθω το χωμα!!!

ειδες τσερρυ μου ποτε ηταν που σας ειπα οτι εμεινα εγκυος και τωρα εφτασα στον προτελευταιο μηνα!!! τωρα ομως αρχιζουν τα δυσκολα......και ο καιρος δεν περναει με τιποτα!

τινγκερμπελ μου μακαρι και εσυ συντομα να μεινεις εγκυουλα και να φτασεις στην ωρα της γεννας χωρις να το καταλαβεις:P

λιλιτακι μου ευκαιρια ειναι κοιτα να ξεκουραστεις:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

εγω κοριτσια τους τελευταιους μηνες δεν τους φοβαμαι...αυτο το χαλι που νιωθω καθημερινα θελω να περασει....ο αντρας μου σφουγγαριζει, η πορτα ειναι κλειστη κ ειμαι ετοιμη να τα βγαλω ολα....περιμενω τις μερες που θα μπορω να φαω σαν ανθρωπος...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

εγω κοριτσια τους τελευταιους μηνες δεν τους φοβαμαι...αυτο το χαλι που νιωθω καθημερινα θελω να περασει....ο αντρας μου σφουγγαριζει, η πορτα ειναι κλειστη κ ειμαι ετοιμη να τα βγαλω ολα....περιμενω τις μερες που θα μπορω να φαω σαν ανθρωπος...

τσερρυ μου ουτε εγω φοβαμαι καθολου οσο αφορα την γεννα το μονο που φοβαμαι ειναι μην παθει τιποτα το μωρακι μου εχω παθει κατι σαν ψυχολογικο οπως εχετε καταλαβει.... γι'αυτο θελω να περασει ο καιρος γρηγορα να τελειωνω να δω πως ολα πηγαν καλα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

η νενα ακομα να γυρισει????3 μερες ειπε θα λειψει....μην φεύγετε ρε κοριτσια...τι θα κανω εγω εναν μηνα ολοκληρο στον υπολογιστη???

εγω ειμαι εδω τσερρυ μου δεν παω πουθενα:tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

τσερρυ μου ουτε εγω φοβαμαι καθολου οσο αφορα την γεννα το μονο που φοβαμαι ειναι μην παθει τιποτα το μωρακι μου εχω παθει κατι σαν ψυχολογικο οπως εχετε καταλαβει.... γι'αυτο θελω να περασει ο καιρος γρηγορα να τελειωνω να δω πως ολα πηγαν καλα!

μαριουλα οπως κ να το δεις αποκλειεται να παθεις το ιδιο...τωρα μιλαω με βαση την λογικη...αν τα βαλεις κατω θα το δεις κ συ!!!!ειμαι σιγουρη οτι ολα θα παν τελεια...ακομα κ προωρα να γεννησεις δεν εχεις προβλημα....τι μικροτερο μωρο που επεζησε γεννηθηκε 21 εβδομαδων!!!!!τις εχεις περασει προ πολλου...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαριουλα οπως κ να το δεις αποκλειεται να παθεις το ιδιο...τωρα μιλαω με βαση την λογικη...αν τα βαλεις κατω θα το δεις κ συ!!!!ειμαι σιγουρη οτι ολα θα παν τελεια...ακομα κ προωρα να γεννησεις δεν εχεις προβλημα....τι μικροτερο μωρο που επεζησε γεννηθηκε 21 εβδομαδων!!!!!τις εχεις περασει προ πολλου...

χαρα μου μακαρι ολα να πανε καλα για ολες μας!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κ εγω εδω ειμαι.αρρωστη με 39 πυρετο.πως τα καταφερα?χαλασα κ τα γενεθλια του αντρουλη μου.ποσα να αντεξψ πια?

λυπαμαι πεπση μου:( περαστικα σου κουκλα μου! χρονια πολλα για τον αντρα σου!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...