Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλησπέρα, εμείς σήμερα ετοιμαζόμαστε για τη γιορτή του αντρούλη μου αύριο κι έτσι δεν είχα πολύ χρόνο αλλά σκεφτόμουν κι εγώ συνέχεια τη Μαριούλα ήμουν σίγουρη ότι δεν θα μπει και να δείτε που αύριο (που ελπίζω να μπει) θα μας πει ότι έκλαιγε όλη μέρα πολύ το φοβάμαι αυτό. Ελπίζω να διαψευσθώ και να μας πει ότι ήταν βόλτες για να ξεχαστεί όπως και να χει ελπίζω να μπει αυριο και να μας πει τα νέα της.

Εγώ είμαι λίγο κρυωμένη και δεν ξέρω τι να κάνω έχω μπούκωμα και νιώθω το λαιμό μου σα να είναι γραντσουνισμένος ευτυχώς δεν έχω πυρετό προς το παρόν το αντιμετωπίζω με φυσικούς τρόπους χαμομηλάκι χλιαρό και εισπνοες με ευκάλυπτο και ντεπονάκι που επιτρέπεται αλλά σκέφτομαι να ξεκινήσω αντιβίωση για να μην τρέχω και δεν φτάνω μετά. Η γυναικολόγος μου μου είπε να πάω σε γιατρό να με δει και τι αντιβιώσεις επιτρέπονται και ο παθολόγος μου είπε αν δεν περάσει ως την Παρασκευή να πάρω αντιβίωση και ότι επιτρέπονται όλες γιατί τώρα έγινε η οργανογέννεση αλλά παρόλαυτα εγώ πάλι τα φοβάμαι τα φάρμακα στην εγκυμοσύνη απλά περσι ταλαιπωρήθηκα πολύ γιατί δεν κατάλαβα έγκαιρα ότι ήμουν άρρωστη με πυρετό παρακαλώ και κόντεψα μέχρι πνευμονία να πάθω αφήστε που η θεραπεία κράτησε μέρες και ο πυρετός για να μην πω τον βηχα που άρχισε τέλος Ιουνίου και μέχρι Οκτώβρη καλά κρατούσε...

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα, εμείς σήμερα ετοιμαζόμαστε για τη γιορτή του αντρούλη μου αύριο κι έτσι δεν είχα πολύ χρόνο αλλά σκεφτόμουν κι εγώ συνέχεια τη Μαριούλα ήμουν σίγουρη ότι δεν θα μπει και να δείτε που αύριο (που ελπίζω να μπει) θα μας πει ότι έκλαιγε όλη μέρα πολύ το φοβάμαι αυτό. Ελπίζω να διαψευσθώ και να μας πει ότι ήταν βόλτες για να ξεχαστεί όπως και να χει ελπίζω να μπει αυριο και να μας πει τα νέα της.

Εγώ είμαι λίγο κρυωμένη και δεν ξέρω τι να κάνω έχω μπούκωμα και νιώθω το λαιμό μου σα να είναι γραντσουνισμένος ευτυχώς δεν έχω πυρετό προς το παρόν το αντιμετωπίζω με φυσικούς τρόπους χαμομηλάκι χλιαρό και εισπνοες με ευκάλυπτο και ντεπονάκι που επιτρέπεται αλλά σκέφτομαι να ξεκινήσω αντιβίωση για να μην τρέχω και δεν φτάνω μετά. Η γυναικολόγος μου μου είπε να πάω σε γιατρό να με δει και τι αντιβιώσεις επιτρέπονται και ο παθολόγος μου είπε αν δεν περάσει ως την Παρασκευή να πάρω αντιβίωση και ότι επιτρέπονται όλες γιατί τώρα έγινε η οργανογέννεση αλλά παρόλαυτα εγώ πάλι τα φοβάμαι τα φάρμακα στην εγκυμοσύνη απλά περσι ταλαιπωρήθηκα πολύ γιατί δεν κατάλαβα έγκαιρα ότι ήμουν άρρωστη με πυρετό παρακαλώ και κόντεψα μέχρι πνευμονία να πάθω αφήστε που η θεραπεία κράτησε μέρες και ο πυρετός για να μην πω τον βηχα που άρχισε τέλος Ιουνίου και μέχρι Οκτώβρη καλά κρατούσε...

μαρμιν ουτε εσυ εχεις τικερακι!!!!κοριτσια ειμαστε πολλες τωρα...δεν γινεται να τα θυμομαστε ολα...ασε που η εγκυμοσυνη με κανει κ ξεχνω τα παντα ουτως ή αλλως...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαρμιν ουτε εσυ εχεις τικερακι!!!!κοριτσια ειμαστε πολλες τωρα...δεν γινεται να τα θυμομαστε ολα...ασε που η εγκυμοσυνη με κανει κ ξεχνω τα παντα ουτως ή αλλως...

Έχω προσπαθήσει άααααααααπειρες φορές χωρίς αποτέλεσμα:confused: και μια φορά που τα κατάφερα μπήκε σαν φωτογραφία χωρίς να μετράει οπότε δώρα άδωρο απ' ότι είδα κάτω από εκεί που βάζει την υπογραφή στου στο html εμένα γράφει όχι οπότε δεν μπορώ να τη βάλω:(

Πάντως για την ιστορία τώρα διανύω την 27η εβδομάδα μου για την ακρίβεια είμαι 26 και 1

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Ετρεχα όλη μέρα! Ετοίμασα τα πράγματά μου και αύριο πρωί πρωί φεύγουμε! Μακάρι να τα βρούμε καλά στο κουτσοχώρι!!!!Θα πάρω το lap- top μαζί! Ελπίζω να βρούμε ίντερνετ για να μην χαθούμε....Αγχώθηκα για το τι θα συναντήσουμε. Θα βρούμε σπίτι; Πώς θα είναι εκεί; Θα είναι καλό το σχολείο; Θα....; θα......;Στο καλό.....Εχεις δίκιο, πέπσι, δεν είναι κατάσταση αυτή. Είμαστε μακριά από τα σπίτια μας και η ζωή μας δεν λέει να μπει σε μία τάξη! Τι να πω; Μακάρι να πιάσει η ευχή της Ντέπας και για τις δυο μας! Να μείνουμε επιτέλους και να συμμαζευτούμε στα σπίτια μας!

Καλέ, κορίτσια, τόσες έγκυες είστε! Φυσήξτε λίγη μπεμπεδόσκονη και για μας τις καημενούλες!

Λοιπόν, σας χαιρετώ και σας φιλώ όλες. Να προσέχετε. Μαριούλα δυνατά και γερά έτσι; Εκανες την αρχή, θα φτάσεις και στο τέλος.....Θυμάσαι τι είχες πει : πως όταν θα γεννήσεις θα έχουμε μείνει όλες! Να γεννήσεις εσύ με το καλό, κι ας μείνουμε και μετά εμείς, δεν πειράζει.....Πρόσεχε πολύ!

Ντέπα, δεν σε φοβάμαι. Απέδειξες πως είσαι δυνατό και αισιόδοξο παιδί και θα τα καταφέρεις ό,τι και να γίνει.

Μαρμιν, χρόνια πολλά για τον άντρα σου. Να προσέχεις.

Λούνα, Νενα,Τσέρυ σας φιλώ!

Τινκερμπελ και Πέπσι ( συνοδοιπόρισσές μου!) θα τα καταφέρουμε κι εμείς, πού θα πάει!

Αφήνω τελευταία τη Λία, που πολύ φοβάμαι πως έχει απογοητευτεί πολυ΄για αυτό και δεν εμφανίστηκε! Λία, μετά από καταιγίδες βγαίνει πάντα ένα ουράνιο τόξο! Πού το ξέρεις; Περάσαμε πολλές και είναι ώρα να φανεί και για μας το ωραιότερο ουράνιο τόξο.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

αγγελικακι μου μια χαρα φαινεται η κοιλιτσα σου...πολυ καλος ο τροπος που χειριζεσαι τα οικονομικα σας και εγω καπως ετσι κανω αλλα οχι καθε μηνα...το προδερμ δεν το συζηταω ειναι τελειο μυριζουν τα ρουχα μωρουδιλα πανεμορφο και λες μολις τα φορεσε νεογεννητο!!!λατρευω την μυρωδια που εχουν τα μωρα!!!

ντεππα μου εχασα επεισοδια μου φαινεται..αλλαξες γιατρο???ντεππα μου εγω την καμπυλη ζαγχαρου την εκανα 2 φορες μπιαχ πολυ χαλι βρε κοριτσια αυτη η γλυκοζη!!!εννοειται και να κανεις μπανακι ντεππα μου...

μαργκι μου να μην σκεφτεσαι ασχημα πραγματα να σκεφτεσαι πως την επομενη φορα θα εχεις στα χερια σου μια τεραστια χοριακη

λουνα μου χαλαλι ολα για τα μωρακια μας και τα κιλα και ολα ας ζουσε εμενα το μωρακι μου και ας ημουν και 200 κιλα! πολυ ομορφο το τικερακι σου χαρα μου με γεια!!! Χριστουγεννιατικο Χριστουγεννιατικο θα ειναι το μωρακι σας!

μαρμιν μου μην πολυ κουραζεσαι με τις ετοιμασιες για την γιορτη σιγα σιγα και ο,τι μπορεις κανεις δεν θα σε παρεξηγησει εγκυος εισαι...περαστικα σου χαρα μου μακαρι να περασει συντομα!παντως εχω ακουσει οτι μετα τον 3ο μηνα επιτρεπονται οι αντιβιωσεις δεν ξερω κατα ποσο ισχυει...θα σου πει ομως ο γυναικολογος σου και ολα θα πανε καλα!!!:P

μαρμιν μου δυστηχως σημερα εκλαιγα ολη μερα πουθενα δεν πηγα ουτε βολτα ουτε τιποτα!!!!

τινγκερμπελ μου σε ευχαριστω πολυ για την αγκαλιτσα που μου εστειλες την ενιωσα γι'αυτο μπηκα καταλαβα πως θα ανησυχησατε και γι'αυτο μπηκα να νας πω πως ζω ακομα:| ειμαι ομως πολυ πολυ πολυ χαλια!!!!!!!ολη μερα εκλαιγα ολη μερα ομως κανεις κ τιποτα δεν καταφερε να με κανει να ηρεμησω......τετοιος πονος που να ηρεμησω! αν δειτε τα ματια μου θα τρομαξετε ειναι σχεδων κλειστα απο το πριξημο και τωρα που σας γραφω με το να κοιταω την οθονη με καινε και με πονανε πολυ.τιποτα βεβαια δεν ειναι αυτο μπροστα στον ψυχικο πονο που εχω πωπω περισυ τετοια μερα δεν ηθελα την ζωη μου!!!ρε γαμωτο δεν εχω δει πολλες να ειναι τοσο πολυ χαλια μετα απο κατι τετοιο πολλες το εχουν παθει και το εχουν ξεπερασει πιο ευκολα σε εμενα ισως να φταιει οτι ειχα δεθει πολυ γι'αυτο....ολη μερα του εβαζα τραγουδακια και χαιροταν κλωτσαγε πιο ζωηρα το περιμενα πως και πως:( απο αυριο ειμαι σιγουρη πως θα ειμαι πολυυυυυυυυυυ καλυτερα το δυσκολο τριημερο περασε!!!

φιλεναδιτσες μου σας ευχαριστω ολες πααααααααααααααααααααρα πολυ που με σκεφτηκατε και δεν με ξεχασατε σημερα που τοσο πονουσα!!! παω για υπνο το πολυ κλαμα ολη μερα μου εφερε εξαντληση και νυστα....... σας αγαπω ολες πολυ πολυ!!!

καλο βραδυ!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Ετρεχα όλη μέρα! Ετοίμασα τα πράγματά μου και αύριο πρωί πρωί φεύγουμε! Μακάρι να τα βρούμε καλά στο κουτσοχώρι!!!!Θα πάρω το lap- top μαζί! Ελπίζω να βρούμε ίντερνετ για να μην χαθούμε....Αγχώθηκα για το τι θα συναντήσουμε. Θα βρούμε σπίτι; Πώς θα είναι εκεί; Θα είναι καλό το σχολείο; Θα....; θα......;Στο καλό.....Εχεις δίκιο, πέπσι, δεν είναι κατάσταση αυτή. Είμαστε μακριά από τα σπίτια μας και η ζωή μας δεν λέει να μπει σε μία τάξη! Τι να πω; Μακάρι να πιάσει η ευχή της Ντέπας και για τις δυο μας! Να μείνουμε επιτέλους και να συμμαζευτούμε στα σπίτια μας!

Καλέ, κορίτσια, τόσες έγκυες είστε! Φυσήξτε λίγη μπεμπεδόσκονη και για μας τις καημενούλες!

Λοιπόν, σας χαιρετώ και σας φιλώ όλες. Να προσέχετε. Μαριούλα δυνατά και γερά έτσι; Εκανες την αρχή, θα φτάσεις και στο τέλος.....Θυμάσαι τι είχες πει : πως όταν θα γεννήσεις θα έχουμε μείνει όλες! Να γεννήσεις εσύ με το καλό, κι ας μείνουμε και μετά εμείς, δεν πειράζει.....Πρόσεχε πολύ!

Ντέπα, δεν σε φοβάμαι. Απέδειξες πως είσαι δυνατό και αισιόδοξο παιδί και θα τα καταφέρεις ό,τι και να γίνει.

Τινκερμπελ και Πέπσι ( συνοδοιπόρισσές μου!) θα τα καταφέρουμε κι εμείς, πού θα πάει!

Αφήνω τελευταία τη Λία, που πολύ φοβάμαι πως έχει απογοητευτεί πολυ΄για αυτό και δεν εμφανίστηκε! Λία, μετά από καταιγίδες βγαίνει πάντα ένα ουράνιο τόξο! Πού το ξέρεις; Περάσαμε πολλές και είναι ώρα να φανεί και για μας το ωραιότερο ουράνιο τόξο.

γλυκια μου πολυ λυπαμαι μονο στην ιδεα πως μπορει να σε χασουμε και να μην μπαινεις πια:(:(:( μακαρι να εχει ιντερνετ εκει που θα πας και να μπαινεις να μας λες τα νεα σου!!! ακομα και ιντερνετ να μην εχει στις διακοπες των Χριστουγεννων η οποτα πας σπιτι σου να μπεις να μας πεις πως εισαι και πως περνας. εμεις θα ειμαστε εδω και θα σε περιμενουμε....ευχομαι πολυ συντομα να μπεις να μας πεις ευχαριστα οτι εισαι εγκυουλα στο ευχομαι ολοψυχα βρε χαρα μου να μεινεις εγκυουλα συντομα να χαρεις και εσυ και ο αντρας σου και θα δεις μετα πως θα αλλαξει η ζωη σας και θα σταματησουν οι γκρινιες...σ'αγαπαμε ολες μας παρα πολυ θα μας λειψεις μαργκι μου σου στελνω μια μεγαλη αγκαλιτσα!!! ο Θεος να στα φερει ολα δεξια!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Αχ μαριουλα μου κανε υπομονη κοριτσακι μου! Μαρμιν να χαιρεσαι τον αντρα σου κ ο δικος μου εχει γενεθλια.να τον χαιρομαι! Μαργκι εμεις θα τα καταφερουμε μαζι.κ συ τυγκερμπελ!ας μην απογοητευομαστε.αυριο ξεκιναει μια καινουρια μερα.κ για μενα σημερα ηταν πολυ δυσκολη μερα απλα εκατσα κ πηρα τις αποφασεις μου.ξεκιναμε δυναμικα.ντεππα θα γινεις το παραδειγμα μας!

Μάργκι μου, σου εύχομαι καλή τύχη!!!

όλα θα πάνε καλά!!

καλό ταξίδι για σήμερα..:P:p:p

ελπίζω να βρείς ιντερνέτ..να μην σε χάσουμε:(:(

και ολόψυχα σου εύχομαι τώρα που θα αλλάξετε και κλίμα..να χαλαρώσετε και να αισανθήτε σαν νίοπατροί..να απολαύσετε τον ερωτά σας και να έρθει να σφραγίσει την ευτυχία σας ένα μωράκι..

θα προσεύχομαι για σένα..

πάνω από όλα μην μου αγχώνεσαι για τίποτα..

βρε κουτό σίγουρα θα τα καταφέρουμε..η Παναγίτσα δεν θα μας εγκαταλείψεi ποτέ να είσαι σίγουρη και να το πιστέψεις..

και να κλείσω με το μότο μου...

μετά από τα πάθη και τη σταύρωση έρχεται πάντα η Ανάσταση!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

όλα θα πάνε καλά!!

και ολόψυχα σου εύχομαι τώρα που θα αλλάξετε και κλίμα..να χαλαρώσετε και να αισανθήτε σαν νίοπατροί..να απολαύσετε τον ερωτά σας και να έρθει να σφραγίσει την ευτυχία σας ένα μωράκι..

βρε κουτό σίγουρα θα τα καταφέρουμε..η Παναγίτσα δεν θα μας εγκαταλείψεi ποτέ να είσαι σίγουρη και να το πιστέψεις..

μετά από τα πάθη και τη σταύρωση έρχεται πάντα η Ανάσταση!![/QUOTE]

Αυτο ξαναπέστο!!!!!!!! Αυτό περιμενουμε όλες!!!!!!!!

margi μου καλή αρχή εκεί που πας....να σας έρθουν όλα βολικά!!!!κοριτσακι αν δεν εχεις ιντερνετ να στελνεις στην πεπσι να μας λεει τα νεα σου...όλα θα παν καλά...υπομονή και πίστη στην Παναγία μας που δεν αφήνει κανένα απο τα παιδιά της!

μαριούλα!!!!άντε ρε κοριτσακι τριήμενο ήταν και περασε...μπήκες και στον όγδοο....άντε με το καλό όταν έρθει η ώρα...απο τώρα και στο εξής χαρες μονο σε περιμενουν!!!!

και στις υπολοιπες κοριτσαρες καλημερα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κοριτσια μου τι κανετε? εγω σημερα ειμαι πολυ καλυτερα ψυχολογικα! ειχα καλεσμενες και κατι φιλες για καφε και ακομα τωρα το διαλυσαμε:tongue:και ετσι περασε πολυ ευχαριστα το πρωι...

σημερα συμφωνα με την περιοδο μου αλλαζω μηνα:D εκλεισα τον 7ο και σημερα μπαινω στον 8ο:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

όλα θα πάνε καλά!!

μετά από τα πάθη και τη σταύρωση έρχεται πάντα η Ανάσταση!![/QUOTE]

Αυτο ξαναπέστο!!!!!!!! Αυτό περιμενουμε όλες!!!!!!!!

πέπσι μου, είμαι σίγουρη γι αυτό..!!!Σε αυτό ελπίζω και πιστεύω και θα συνεχίσω για όλη μου τη ζωή..

πέπσι μου διαβασα και τα δικά σου χθες και ειλικρινά..δεν ξέρω τι να πω..στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα..και με τη κρίση αλλά και με αυτές τις δύσκολες μεταθέσεις..εμάς όπου και να σε στείλουν το βράδυ μπορείς να επιστρέψεις σπίτι σου..

μαριούλα μου, ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα...

κορίτσια να σας πω ένα χαζό..όταν είμουνα φοιτήτρια επλενα τα ρούχα μου με προδέρμ και τα μαλλία μου με johnson..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

πέπσι μου, είμαι σίγουρη γι αυτό..!!!Σε αυτό ελπίζω και πιστεύω και θα συνεχίσω για όλη μου τη ζωή..

πέπσι μου διαβασα και τα δικά σου χθες και ειλικρινά..δεν ξέρω τι να πω..στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα..και με τη κρίση αλλά και με αυτές τις δύσκολες μεταθέσεις..εμάς όπου και να σε στείλουν το βράδυ μπορείς να επιστρέψεις σπίτι σου..

μαριούλα μου, ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα...

κορίτσια να σας πω ένα χαζό..όταν είμουνα φοιτήτρια επλενα τα ρούχα μου με προδέρμ και τα μαλλία μου με johnson..

ναι τινγκερμπελ μου σημερα ειμαι πολυ καλυτερα αλλαξα και μηνα σημερα και μπηκα στον 8ο και αυτο με βοηθησε πολυ να αναιβει η ψυχολογια μου...:P:p:p σας εχω κουρασει το ξερω αλλα αν δεν το πω θα σκασω...56 και σημερα αχ το ειπα και ανακουφιστηκα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:καλε γιατι χαζο?και εγω πολλες φορες αγοραζω τζονσον μεχρι και τωρα:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...