Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ο αντρας σου θα βρει δουλεια στην θεσ/νικη?αφου εισαι τριπολη εψεξε μηπως βρει εκει????ξερω ρωταω βλακειες....αλλα καμια φορα απο κουβεντα....ξερω γω....μηπως βγει καμια ακρη...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οντως....βασικα τα πραγματα ειναι τραγικα!!!!γι αυτο λεω εφοσον δεν εχει κατι θεσ δεν ειναι πιο απλο στην φαση αυτη να ψαξει κ οτι γινει στην τριπολη???

η μαριουλα που ειναι κοριτσια σημερα????

28xYp3.png

Κοριτσια μου χαιρετε και απο μενα!!

Μαριουλα ετοιμαζεις τα πραγματακια του μωρου τυχερουλα??Οντως σημερα δεν μπηκες να μας πεις τι κανεις..ελπιζω να ειναι ολα καλα και να μην στεναχωριεσε για οτι συνεβει ,να εισαι δυνατη για το μωρακι που περιμενεις και θα το εχεις αγκαλιτσα συντομα!!!

Πεπσι μου οπως σου ειπε και η τσερυ το θετικο ειναι οτι εχει δουλεια εστω ο ενας σας...Ξερω ζευγαρια που ειναι ανεργοι και οι δυο και ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα ετσι...Οσο για την αποσταση αφου οπως και να γινει η δουλεια ειναι δυσευρετη θα ελεγα να ψαξει ο αντρας σου στην Τριπολη τουλαχιστον να ειστε μαζι και ολο και κατι θα βρει θα το δεις!!!Εμενα δουλευει ο αντρας μου και δεν πληρωνετε ,του δινει κατι λιγα οποτε εχει το αφεντικο και τα υπολοιπα μενουν χρωστουμενα οποτε καταλαβαινετε οτι μονο προυπολογισμο για το πως θα βγει ο μηνας δεν μπορουμε να κανουμε.....Και εγω περιμενω εναν διορισμο τωρα 1 μιση χρονο ο οποιος κολησε λογω κρισης τωρα και δεν ξερω ποτε θα ξεκολησει (μεσω Ασεπ παρακαλω)και ετσι καθομαι και περιμενω αφου δεν εχω αλλη λυση...

Τι να πω βρε κοριτσια το καθε σπιτι εχει τα δικα του το βασικο νομιζω να εχουμε την υγεια μας εμεις και οι αγαπημενοι μας και τα αλλα θα τα λυσουμε σιγα σιγα ,δεν γινετε να μην ειμαστε αισιοδοξοι τουλαχιστον!!!!

fHaOp2.png

Διαφημίσεις

ναι λουνα ευτυχως ο καιρος περναει σχετικα γρήγορα και όταν φύγουν και οι ανακατωσούρες θα ειμαι καλύτερα!!!!χθες έφαγα και λιγο κρεας...μου εψησε η πεθερα μου ενα μπον φιλε (αυτο που τρων τα μωρα ειναι) και εφαγα 2-3 πιρουνιες...το παλευω καθημερινα...

28xYp3.png

θα περασουν οι ανακατωσουρες, συνηθως κρατανε το πρωτο τριμηνο μονο!Εσυ να τρως παντως σωστα και το κρεας να ειναι καλοψημενο παντα!Εγω παλι που δεν ειχα σχεδον καθολου ανακατωσουρες και τρωω τα παντα εγινα τεραστια....!!Χαλαλι του παιδιου μου μετα θα ριξω τρελη διαιτα παντως!!!!!

fHaOp2.png

ποσο τεραστια ρε λουνα????5 κιλακια δεν ειπες οτι εβαλες????ρε κοριτσαρα ενα τικερακι δν εχουμε δικο σου να σε βλεπουμε ποσο κοντευεις!!!

28xYp3.png

κανε τα 6 τα κιλα....Ανεβαινουν πολυ γρηγορα τα ατιμα για αυτο και τρομαζω που θα φτασω ως το τελος !!Σωστα πρεπει να βαλω τικερακι...θα το κανω τωρα..!!Ειμαι 21 βδομαδων τωρα!

fHaOp2.png

Διαφημίσεις

τι όμορφο!!!!κουκλί....λουνα αγορακι εχεις η κοριτσακι?ο αντρας μου δεν θελει να το δουμε..

αγορι!!!Αποκλειετε να κρατηθει και εγω στην αρχη δεν ηθελα...Σε λιγες βδομαδες θα θελει να ξερει το φυλο,να ξερετε και τι χρωμα ρουχα θα παρετε ;)!!!!

fHaOp2.png

γεια σας ομορφουλες!!!!!!!!!!!!!!!

ΛΟΥΝΑ το τικερακι σου ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!και το μπεμπακι σου θα ειναι ακομα πιο τελειο!!!Χριστουγεννιατικο μμμμ το καλυτερο δωρο!!!!!!!!!!!!!

ΤΣΕΡΡΥ ακομα σε παιδευουν οι αναγουλες??βολτες βολτες βολτες οσο ειναι ακομα καλος ο καιρος χορτασε βολτες!!!στις 6/9 πατε για καρδουλα????εε μετα θα αρχισουν και οι εξετασεις...εγω τις εκανα σημερα εκανα και την μικρη καμπυλη ουφφφ ποσες φορες θα την κανω ακομα...και 24/9 εκελισα για αυχενικη καλα αυτο μπορει και να σας το ξαναειπα δεν θυμαμαι!!!!

ΠΕΠΣΙ καλα σου λενε τα κοριτσια δες και την θετικη πλευρα φαντασου να ησουν κι εσυ ανεργη τι θα κανατε??μην περνανε χαζες σκεψεις απο το μυαλο σου οτι μπορει να αφησεις την δουλεια σου τωρα το λες πανω στο θυμο σου αν το κανεις θα το μετανιωνεις μια ζωη οκ η Τριπολη δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα σκεψου να ησουν σε κανενα ερημονησι?????θα μεινεις εγκυος θα παρεις αδεια και μεχρι να τελειωσει η αδεια θα εχεις παρει και την μεταθεση οκ?????????????????????

ΜΑΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ που εισαι καλε σημερα?????????????ανησυχουμε............

ΝΕΝΑ σημερα νομιζω επιστρεφεις???αντε να μας πεις πως περασες...ααααα και να μου δωσεις και πληροφοριες για τα μερη σου....

αχχχχ δεν σας ειπα... ο γιατρος μου επετρεψε να κανω μπανιο στην θαλασσα!!!!!!!!!!!!!!γιουπιιιιιι αλλα εδω δεν ειναι καθαρα οποτε αν ανεβουμε προς Χαλκιδικη λετε να το τολμησω?????

ΜΑΡΓΚΥ ποτε πατε στο ''κουτσοχωρι''?????οτι ειπα στην Πεπσι το ιδιο ισχυει και για σενα θα μεινεις εγκυος θα παρεις αδεια και θα περασεις την χρονια σου στα Γιαννενα!!!βρε καποτε με ειχες ρωτησει αν μπορεις να παρεις αδεια για εξωσ λοιπον διαβαζα μια διαταγη απο την δουλεια του αντρα μου και ελεγε οτι στην περιπτωση του γυναικειου προσωπικου δικαιουντε αδεια εξωσωματικης οσο διαρκει η διαδικασια επισσης δινουν και καποιες συγκεκριμενες μερες και για το αντρικο προσωπικο..

ΛΙΛΙΤΑΚΙ,ΛΕΙΑ,ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ,ΜΑΡΜΙΝ????????

ΤΙΓΚΕΡ στην Κυπρο δεν κανουν εξωσωματικες σε δημοσιο νοσοκομειο???????μηπως να ερθεις στην Ελλαδα να κανεις???βεβαια με τις ασφαλεις δεν ξερω τι παιζει αλλα υποθετω οτι σε καλυπτει η ασφαλεια σου και για την Ελλαδα...

qWD1p2.png

xdgMp2.png

γεια σας ομορφουλες!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙΓΚΕΡ στην Κυπρο δεν κανουν εξωσωματικες σε δημοσιο νοσοκομειο???????μηπως να ερθεις στην Ελλαδα να κανεις???βεβαια με τις ασφαλεις δεν ξερω τι παιζει αλλα υποθετω οτι σε καλυπτει η ασφαλεια σου και για την Ελλαδα...

γεια σου Ντέπα, όχι δεν κάνουν..:(ούτε οι ασφαλιστικές έχουν κάλυψη για τεχνιτή γονιμοποίηση..:(:(:(

το είχα σκεφτεί...αλλά ψυχολογικά θα είμαι καλύτερα σπίτι μου..με τη μαμά μου...άσε που αν θα έχω και το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν θα θέλω να ανέβω σε αεροπλάνο..:P:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...