Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι εννοει ο γιατρος ντεππα δεν καταλαβα...παντως 9-4 εχω εγω γεννεθλια!!!!

οτι δεν θα φτασω μεχρι την πητ μου φυσικα αυτο το ηξερα αλλα εκεινη την ωρα αυτο μου ηρθε αυτο ειπα....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Tinkerbell, ο γιατρός αυτός κάνει εξωσωματικη στο δημόσιο και βεβαίως δεν πληρώνεις τίποτα, παρα μόνο κάποιο ποσό σε αυτόν! Αν μάλιστα μείνεις έγκυος, τότε σίγουρα θα θες να του δώσεις όσα έχει. Αλλά αν σε προσέξει όπως πρόσεξε την Ντέπα, τότε τα αξίζει και με το παραπάνω......Α, Ντέπα, είπε στη φίλη μου πως όσες πάνε σε αυτόν από τα γύρω μέρη ( ειδικά από Ηγουμενίτσα) μένουν όλες......Κι αυτή του είπε "ε! τότε να πάω να μείνω δτην Ηγουμενίτσα!). Οταν μου το είπε, σε θυμήθηκα!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Tinkerbell, ο γιατρός αυτός κάνει εξωσωματικη στο δημόσιο και βεβαίως δεν πληρώνεις τίποτα, παρα μόνο κάποιο ποσό σε αυτόν! Αν μάλιστα μείνεις έγκυος, τότε σίγουρα θα θες να του δώσεις όσα έχει. Αλλά αν σε προσέξει όπως πρόσεξε την Ντέπα, τότε τα αξίζει και με το παραπάνω......Α, Ντέπα, είπε στη φίλη μου πως όσες πάνε σε αυτόν από τα γύρω μέρη ( ειδικά από Ηγουμενίτσα) μένουν όλες......Κι αυτή του είπε "ε! τότε να πάω να μείνω δτην Ηγουμενίτσα!). Οταν μου το είπε, σε θυμήθηκα!!!

αα κι εμενα μου το ειχε πει αυτο την ημερα της εμβρυομεταφορας αλλα εγω τον ρωτησα με σοβαρο υφος που το αποδιδει αυτο και μου ειπε στο οτι το παιρνουμε σοβαρα και παμε νωρις ενω απο αλλες περιοχες δεν το αποφασιζουν ευκολα και μεχρι να πανε εχουν ''σιτεψει''

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημέρα!!!

ναι κατάλαβα..(δωράκι δλδ) ..εμάς δεν κάνουν στο δημόσιο..

άρα σύμφωνα με τη στατιστική του όλα θα πάνε καλά..σου το εύχομαι ολόψυχα!!!:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Ax, tinkerbell, ακόμη δεν είμαι έτοιμη να κάνω τίποτα και σε κανέναν!!! Απλά η επόμενη εξωσωματικη, σύμφωνα με την επιτροπή, πρέπει να γίνει ως το Μάρτη κι εγώ δεν θέλω με τίποτα να ξαναπαρω ορμόνες.......Ας ελπίσουμε πως μέχρι τότε θα έχω ηρεμήσει και θα μπορώ να σκεφτώ πιο ήρεμα. Τώρα σκέφτομαι εξωσωματική και αμέσως το συνδυάζω με αρνητικό αποτέλεσμα χοριακής. Αυτό με φοβίζει πολύ

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλημέρα κοριτσια!!!!μαρτζι να εισαι αποφασιστικη κ μην χανεις χρονο...μια 2η εξωσωματικη εχουν κανει πααααααρα πολλες!!!!!κ μην βαζεις το κακο με το μυαλο σου...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Ναι, Τσέρυ μου, το ξέρω πως πρέπει να είμαι αποφασιστική. Ούτως ή άλλως όμως δεν μπορώ να κάνω κάτι αν πρώτα δεν περάσουν 4 μήνες μετά την πρώτη εξωσωματική......Βέβαια, έβαλα τη φίλη μου να ρωτήσει το Ζηκ.....μετά από πόσο καιρό μπορώ να κάνω τη δεύτερη εξωσωματική και της είπε αυτός πως και το Νοέμβρη καλά θα ήταν. Εγώ όμως δεν θέλω να ξαναβάλω τόσο γρήγορα ερμόνες στο σώμα μου. Οσο να΄ναι ορμόνες είναι αυτές. Πρέπει να ηρεμήσουν λίγο οι ωοθήκες μου. Ασε που όταν είχα κάνει την εμβρυομεταφορά, για αρκετές μέρες μετά κάθε βράδυ είχα μουδιάσματα στα πόδια και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Εγώ τότε νόμιζα πως μπορεί να είμαι έγκυος και να σου πω την αλήθεια δεν έδωσα σημασία.

Πάντα είχα ένα θέμα με τα φάρμακα! Και τα τελευταία χρόνια έχω πέσει με τα μούτρα!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

έχεις δίκιο και μενα δεν μου αρέσουν τα φαρμακα αλλά αυτα θα τα παρεις για ιερό σκοπο!!!!ας ηρεμίσει λίγο το σώμα σου και μετά βλέπεις τι θα κάνεις....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Μολις μου ρθε η απορριπτικη της μεταθεσης. Κοριτσια δεν εχω δυναμη να συνεχισω. Δεν ξερω τι να κάνω. Είμαι χαλια. Πως θα βρω δυναμη να σηκωθω στα πόδια μου?

Κρίμα! Βέβαια το ήξερες αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Τον Οκτώβρη μπορείς να κάνεις πάλι αίτηση σωστά; Μην το βάζεις κάτω ο επιμένων νικά! Μια φίλη μου (νοσοκόμα) προσπαθούσε 3 χρόνια και δεν την άφηνε

η διευθύνουσα και τελικά τα κατάφερε και τώρα είναι με τον αντρούλη της και περιμένει και παιδάκι. Θα τελειώσουν τα άσχημα και θα έρθουν καλύτερες μέρες αυτό προσπαθώ να σκέφτομαι κι εγώ όταν όλα μου έρχονται μαζεμένα όπως τώρα τελευταία.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Αυτο που λετε η ελπιδα πεθαινει τελευταια. Απλα νιώθω τον εξευτελισμό στην ψυχή μου που μας κάνανε τόσο καιρό ότι θα φυγουμε και τελικά όχι γιατί εγω δεν εχω μόρια αφού δεν έχω παιδιά. Αφου δεν με αφήνουν να κάνω. Ο αντρας μου είναι Θεσνικη και εγώ Τρίπολη. Το τελευταίο εξαμηνο ήταν μαζι μου ανεργος και να νταντευει εμενα για να μην πάρω ψυχοφαρμακα. Αυτό που μου είπε πλέον και αυτός ότι δεν αντεχει να καθεται κλεισμενος σε ενα σπιτι σε μια ξενη πόλη και να μην κάνει τιποτα. Πρπει να πάρω αποφασεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...