Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Γεια σας! Σας φιλώ όλες.....

Τι μού κάνετε; μαριούλα συνήλθες, ε; Μπράβο κοριτσάκι μου!

Τσέρυ, να δεις που θα λατρέψεις την κοιλίτσα σου.

Αγγελική, από Χίο είσαι; Τι κρίμα, βρε παιδί μου! Ωραία θα ήταν να συναντιόμασταν όλες μαζί!!!

Την Πέμπτη φεύγω. Πάμε να παρουσιαστώ και να ψάξουμε για σπίτι! Με όλα αυτά τα πήγαινε - έλα έχω κουραστει! Αχ, κοριτσάκια μου, δεν μού φτάνουν τα λεφτά! Χθες πληρώθηκα για 15 νθημερο (400 ευρώ), πλήρωσα εφορία, οδοντίατρο, ένα δώρο που σας έλεγα, το δάνειο για το αμάξι κι έμεινα με 200 ευρώ!!! Ελπίζω να μην μου ζητήσουν μπροστά το ενοίκιο, γιατί θα αναγκαστώ να πάρω από τα λεφτουδάκια που μου περίσσεψαν από την εξωσωμ και τα έχω για μια επόμενη προσπάθεια! ο άντρας μου, Μαριούλα, δεν έχει ψάξει αυτό το Καλοκαίρι για δουλειά, γιατί όλο τον Ιούλη τον φάγαμε με την εξωσωματική και μετά είπαμε να έρθει μαζί μου, μην τυχόν και βρει εκεί τίποτα ή τουλάχιστον να μην χαλάμε σε δυο σπίτια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας! Σας φιλώ όλες.....

Τι μού κάνετε; μαριούλα συνήλθες, ε; Μπράβο κοριτσάκι μου!

Τσέρυ, να δεις που θα λατρέψεις την κοιλίτσα σου.

Αγγελική, από Χίο είσαι; Τι κρίμα, βρε παιδί μου! Ωραία θα ήταν να συναντιόμασταν όλες μαζί!!!

Την Πέμπτη φεύγω. Πάμε να παρουσιαστώ και να ψάξουμε για σπίτι! Με όλα αυτά τα πήγαινε - έλα έχω κουραστει! Αχ, κοριτσάκια μου, δεν μού φτάνουν τα λεφτά! Χθες πληρώθηκα για 15 νθημερο (400 ευρώ), πλήρωσα εφορία, οδοντίατρο, ένα δώρο που σας έλεγα, το δάνειο για το αμάξι κι έμεινα με 200 ευρώ!!! Ελπίζω να μην μου ζητήσουν μπροστά το ενοίκιο, γιατί θα αναγκαστώ να πάρω από τα λεφτουδάκια που μου περίσσεψαν από την εξωσωμ και τα έχω για μια επόμενη προσπάθεια! ο άντρας μου, Μαριούλα, δεν έχει ψάξει αυτό το Καλοκαίρι για δουλειά, γιατί όλο τον Ιούλη τον φάγαμε με την εξωσωματική και μετά είπαμε να έρθει μαζί μου, μην τυχόν και βρει εκεί τίποτα ή τουλάχιστον να μην χαλάμε σε δυο σπίτια!

σωστα μαργκι μου καλυτερα να ειναι μαζι σου στο ειχα πει κ εγω αυτο πιο παλια αν μενατε σε διαφορετικα σπιτια θα ηταν ολα τα εξοδα διπλα!

σε ποιον φτανουν τα λεφτα μαργκι μου??? ασε ολοι χαλια ειμαστε οσο να ναι θα πας να ψωνισεις τροφιμα μεχρι να πεις πιπερι πανε κ αυτα τα 200 ευρω και εγω ετσι ειμαι εξαφανιζοντα τα λεφτα μου στην στιγμη!

τωρα που θα φυγεις θα σε χασουμε δηλαδη??? μην πεις ναι!:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

ναι απ τη χιο ειμαι,ειδατε τι πάθαμε; καψανε την ομορφια του τοπου μας,καθε χρονο εχουμε θεμα με τις φωτιες αλλα τετοια φωτια ειχε να μπει χρονια. μετα το σεισμο και τους τουρκους αυτο ειναι το τριτο χειροτερο πραγμα που βρηκε το νησι μου.

μαριουλα που τα καταφερες και την ειδες την κοιλια μου; οι περισσοτεροι αν δεν το πω δεν το καταλαβαινουν καν. ωραιο το προδερμ ε; ωραιο θα το παρω και γω γιατι εχω θεμα με τα απορυπαντικα που δεν αφηνουν ωραιες μυρωδιες.

θυμαστε χθες που σαε ελεγα για τα λεφτα; ε σημερα γυρισε ο αντρας μου το μεσημερι και μου λεει,απο 1 του μηνα μαλλον μειωση. ειχε αφσει το αφεβτικο ανοικτη την πορτα και ελεγε στην γυναικα του: τερμα τα κουβαρτιλικια ,στα αλλα γραφεια δινουν 600€ εμεις γιατι παραπάνω; οποτε αναμενουμε και μεις.

εγω να σας πω την αληθεια οσο καιρο τα ειχα τα λεφτα σε κοινο πορτοφολι για ολο το μηνα ποτε δεν αποταμιευα ουτε ευρο και φετος στην αρχη του χρονου εκανα ενα πλανο με τις αναγκες μας και ειπα

θελουμε το χρονο χ λεφτα για πετρελαιο,σηματα,ασφαλεια αυτοκινητων,μηχανων,ζωης κλπ /12 μηνες,τοσα βαζω καθε μηνα σε ενα πορτοφολακι.

δεη,οτε,νερο,κινητα τοσα λεφτα/12,τοσα λεφτα σε αλλο πορτοφολακι

εγκυμοσυνη,εξετασεις-γιατρος /τοσα λεφτα σε ενα πορτοφολακι(ενταξει αυτο τους τελευταιους μηνες)

και τοσα για να περασουμε, σε ενα αλλο πορτοφολακι

δεν τα καταφερνω καθε μηνα να τα κανω οπως τα θελω,αλλα τουλαχιστον με αυτο τον τροπο εχουμε καιρο να βαλουμε στα χερι σταλεφτα που εχουμε στην τραπεζα.

περσι βαλαμε πετρελαιο με αυτο τον τροπο και δεν μας φανηκε τοσο πολυ,οπως καθε δεκεμβρη αναστεναζουμε γιατι ολα τα εξοδα (βλεπε 1η καηγορια ,τα εχουμε τοτε) και κουτσα κουτσα εχει μαζευτει το μεγαλυτερο ποσο.

αμα εχετε και καμια αλλη ιδεα για διαχειρισμο,δεκτη...γιατι το μονο κακο ειναι οτι ο αντρας μου βλεπει τα πορτοφολακια λολονεται....χιχιχιχ

αΧχχαχαχ αγγελικάκι μια χαρά το πας το σχέδιο!!!τι άλλο να κανεις ρε κοριτσι???αν περιορίσετε και τα χαζά έξοδα τί αλλο να κάνεις???παρεπιπτόντως την κοιλιά σου την ειδα κ γω!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

χαιρομαι που φαινεται,αν καιακομα εχω το φοβο μηπως δεν παει κατι καλα,και φανταζομαι ολες μας το ιδιο νιωθουμε ,οτεν το λεω σε καποιον χαιρομαι τοσο πολυ και το πιο κουλο,πρωτη φορα ακουω και γω στη ζωη μου καποιον να λεει καλη λευτερια και να αφορα εμενα,παντα καποια αλλη ηταν στη θεση μου και εγω ελεγα ποτε θα το πουν και για μενα και τωρα καθε φορα συγκινουμαι...

Διαφημίσεις

αγγελικάκι το έχω πει σε όλον τον κόσμο και κάθε φορά που το λέω χαίρομαι...και γω όπως λες νομιζα οτι ήταν για όλες εκτος απο μένα....σαν να μην ειμαι εγω...βέβαια εγώ δεν μπορώ να νιώσω ακόμα και πολλά για το μωράκι γιατί ειναι πολύ μικρούλι ακόμα.....εσύ τον πέρασες τον κίνδυνο...τί φοβάσαι???μην βάζεις χαζά με το μυαλό σου....οι πιθανότητες για σενα ειναι μηδαμινές.....φαντάσου οτι εγώ που ειμαι 6 εβδομάδων έχω λιγότερες απο 20% πιθανότητες τις οποιες δεν σκέφτομαι καθόλου και όταν μου έρχεται στο μυαλό το διώχνω!!!

28xYp3.png

Αγγελικάκι, ωραία είναι η διαχείριση που κάνεις! Πολύ μου άρεσε.

Εγώ να σας πω τι κάνω.

Κάθε μήνα λέω : πόσα παίρνω; τόσα. Πόσα θέλω για ενοικιο, δόση αμαξιου, βενζίνη, πετρέλαιο και λογαριασμούς; Τόσα. Πόσα μένουν; 200!!! Τα διαιρώ με τις 30 μέρες του μήνα. Βγάζω ένα ελάχιστο ποσό για το τι πρέπει να ξοδεύω καθημερινά. Προσπαθώ να μην το υπερβαίνω. Είναι φορές που μπορεί να τύχει να ξοδέψω περισσότερα. Δεν θα χαλάσω όμως τίποτα την άλλη μέρα κι ας σημαίνει αυτό πως θα φάω τραχανά. Ετσι την βγάλαμε για 6 ολόκληρους μήνες πέρισυ που έπαιρνα 650 και τα πάγια έξοδα που ανέφερα ήταν 500!!! Ανέχεια, απίστευτη.....

Αγγελικάκι, θα προσπαθήσω να εφαρμόσω το δικό σου σύστημα, αν και δεν νομίζω να τα καταφέρω, γιατί αν μένουνω 200 ευρώ για όλο το μήνα, τι να πρωτοβάλω στην άκρη.

Ντέπα, το διάβασα το πμ και είμαι πολύ αισιοδόξη για το θέμα που λέμε.....Ο Πλ......ε'ίναι κορυφή σε αυτά!

Μία γνωστή μου πήγε χθες στον Ζ......και της φάνηκε πολύ προσιτός και απλός. Μέχρι και πλάκα λεει έκανε.....Θα έλαβε υπόψη του αυτά που του είπες, θηριο!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

δεν το σκεφτομαι συχνα τωρα πια,αλλα που και που ερχεται και μια τετοια σκεψη,αλλα πιστευω και γω πως αυτη τη φορα θα τα καταφερω....στις 6/9 εχουμε παλι ραντεβου,αιωνας μου φαινεται αλλα θα κανω υπομονη,στην ρχη πηγαινε καθε εβδομαδα αλλα μου εβαλε φρενο ο γιατρος και ετσι αποφασισα να μαζευτω λιγο.

δεν το σκεφτομαι συχνα τωρα πια,αλλα που και που ερχεται και μια τετοια σκεψη,αλλα πιστευω και γω πως αυτη τη φορα θα τα καταφερω....στις 6/9 εχουμε παλι ραντεβου,αιωνας μου φαινεται αλλα θα κανω υπομονη,στην ρχη πηγαινε καθε εβδομαδα αλλα μου εβαλε φρενο ο γιατρος και ετσι αποφασισα να μαζευτω λιγο.

και γω αγγελικακι τοτε εχω να ακουσουμε καρδουλα!!!άντε όλα καλά θά πανε...

28xYp3.png

Αγγελικάκι, ωραία είναι η διαχείριση που κάνεις! Πολύ μου άρεσε.

Εγώ να σας πω τι κάνω.

Κάθε μήνα λέω : πόσα παίρνω; τόσα. Πόσα θέλω για ενοικιο, δόση αμαξιου, βενζίνη, πετρέλαιο και λογαριασμούς; Τόσα. Πόσα μένουν; 200!!! Τα διαιρώ με τις 30 μέρες του μήνα. Βγάζω ένα ελάχιστο ποσό για το τι πρέπει να ξοδεύω καθημερινά. Προσπαθώ να μην το υπερβαίνω. Είναι φορές που μπορεί να τύχει να ξοδέψω περισσότερα. Δεν θα χαλάσω όμως τίποτα την άλλη μέρα κι ας σημαίνει αυτό πως θα φάω τραχανά. Ετσι την βγάλαμε για 6 ολόκληρους μήνες πέρισυ που έπαιρνα 650 και τα πάγια έξοδα που ανέφερα ήταν 500!!! Ανέχεια, απίστευτη.....

Αγγελικάκι, θα προσπαθήσω να εφαρμόσω το δικό σου σύστημα, αν και δεν νομίζω να τα καταφέρω, γιατί αν μένουνω 200 ευρώ για όλο το μήνα, τι να πρωτοβάλω στην άκρη.

Ντέπα, το διάβασα το πμ και είμαι πολύ αισιοδόξη για το θέμα που λέμε.....Ο Πλ......ε'ίναι κορυφή σε αυτά!

Μία γνωστή μου πήγε χθες στον Ζ......και της φάνηκε πολύ προσιτός και απλός. Μέχρι και πλάκα λεει έκανε.....Θα έλαβε υπόψη του αυτά που του είπες, θηριο!!!

χαχαχα να σαι καλα με εκανες και γελασα...οχι ρε δεν νομιζω να επηρεαστηκε απο μενα γιατι εγω πηγα αργα και τις περισσοτερες τις ειχε δει αλλα εχθες γενικα ειχε πολυυυυ ορεξη αφου μεχρι κι ο αντρας μου μολις φυγαμε μου λεει θυμησου το την επομενη φορα θα μας κερασει και ποτο χαχαχα παντως καποια στιγμη μεσα στα πολλα που ειπαμε για το συγκεκριμενο θεμα μου ειπε οτι ''εγω πολιτικος δεν ειμαι και δεν μου αρεσουν τα ψεματα ειμαι αυστηρος με τον εαυτο μου και το ιδιο κανω και στην δουλεια μου οταν βλεπω οτι μια περιπτωση ειναι δυσκολη και δεν εχει πολλες πιθανοτητες το λεω στα ισα δεν κοροιδευω κανεναν και ετσι κανενας δεν μπορει να ερθει μετα και να μου πει αποτυχαμε φταις ειμαι ξεκαθαρος και ειλικρινης απο την αρχη δεν ειμαι εδω για να τρωω λεφτα αν ηταν ετσι οποια ερχοταν θα της ελεγα με ενθουσιασμο αααα ελα και θα δεις που θα τα καταφερεις''και εχει δικιο αν καθησεις και το σκεφτεις!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχα να σαι καλα με εκανες και γελασα...οχι ρε δεν νομιζω να επηρεαστηκε απο μενα γιατι εγω πηγα αργα και τις περισσοτερες τις ειχε δει αλλα εχθες γενικα ειχε πολυυυυ ορεξη αφου μεχρι κι ο αντρας μου μολις φυγαμε μου λεει θυμησου το την επομενη φορα θα μας κερασει και ποτο χαχαχα παντως καποια στιγμη μεσα στα πολλα που ειπαμε για το συγκεκριμενο θεμα μου ειπε οτι ''εγω πολιτικος δεν ειμαι και δεν μου αρεσουν τα ψεματα ειμαι αυστηρος με τον εαυτο μου και το ιδιο κανω και στην δουλεια μου οταν βλεπω οτι μια περιπτωση ειναι δυσκολη και δεν εχει πολλες πιθανοτητες το λεω στα ισα δεν κοροιδευω κανεναν και ετσι κανενας δεν μπορει να ερθει μετα και να μου πει αποτυχαμε φταις ειμαι ξεκαθαρος και ειλικρινης απο την αρχη δεν ειμαι εδω για να τρωω λεφτα αν ηταν ετσι οποια ερχοταν θα της ελεγα με ενθουσιασμο αααα ελα και θα δεις που θα τα καταφερεις''και εχει δικιο αν καθησεις και το σκεφτεις!!!

έτσι πρέπει..γιατί μερικοί το παρακάνουν...και σκέφτονται μόνο τα λεφτά...

έχω μια ερώτηση απλά για να ικανοποιήσω τη περιέργια μου..αν κατάλαβα καλά..αυτός ο γιατρός είναι στο Δημόσιο και για να σου κάνει εξωσωμ πρέπει να πας στο ιδιωτικό του γραφείο και να του δώσει και κάποια χρήματα..

αν όμως δεν πας στο ιδιωτικό του, μπορείς να πας στο δημόσιο νοσοκομείο για δωρεάν εξωσωματική?και υπάρχει περίπτωση να σε δει με αυτό το τρόπο ο συγκεκριμένος γιατρός?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

έτσι πρέπει..γιατί μερικοί το παρακάνουν...και σκέφτονται μόνο τα λεφτά...

έχω μια ερώτηση απλά για να ικανοποιήσω τη περιέργια μου..αν κατάλαβα καλά..αυτός ο γιατρός είναι στο Δημόσιο και για να σου κάνει εξωσωμ πρέπει να πας στο ιδιωτικό του γραφείο και να του δώσει και κάποια χρήματα..

αν όμως δεν πας στο ιδιωτικό του, μπορείς να πας στο δημόσιο νοσοκομείο για δωρεάν εξωσωματική?και υπάρχει περίπτωση να σε δει με αυτό το τρόπο ο συγκεκριμένος γιατρός?

αχ συγνωμη καπου στο τελος την εχασα την ερωτηση....εχω αρχισει και χαζευω!!!!!!!!λοιπον ειναι σε δημοσιο και ειναι πανεπιστημιακος δεν εχει φυσικα εξωτερικο ιατρειο δεχεται μονο στο νοσοκομειο το νοσοκομειο για να σου κλεισει απογευματινο ραντεβου πληρωνεις επισκεψη 90? ενα ποσοστο ειναι και του γιατρου τα υπολοιπα πανε στο νοσοκομειο και φυσικα δεν στο κλεινει αμεσα αλλα οποτε εχει κενο αν τον παρεις ομως στο κινητο σου κλεινει ο ιδιος το ραντεβου ισως και την ιδια μερα και δινεις στον ιδιο ενα ποσο σαν επισκεψη σε ιατρειο αλλα σε καμια περιπτωση αυτα που θα εδινες στο νοσοκομειο ααααα και τα απογευματινα ραντεβου δεν τα δικαιολογει το ταμειο!!!τωρα αν ρωτησες κατι που δεν το επιασα συγνωμη αλλα ειπαμε εχω χαζεψει....μπορεις να το ξαναρωτησεις ποιο αναλυτικα....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αχ συγνωμη καπου στο τελος την εχασα την ερωτηση....εχω αρχισει και χαζευω!!!!!!!!λοιπον ειναι σε δημοσιο και ειναι πανεπιστημιακος δεν εχει φυσικα εξωτερικο ιατρειο δεχεται μονο στο νοσοκομειο το νοσοκομειο για να σου κλεισει απογευματινο ραντεβου πληρωνεις επισκεψη 90? ενα ποσοστο ειναι και του γιατρου τα υπολοιπα πανε στο νοσοκομειο και φυσικα δεν στο κλεινει αμεσα αλλα οποτε εχει κενο αν τον παρεις ομως στο κινητο σου κλεινει ο ιδιος το ραντεβου ισως και την ιδια μερα και δινεις στον ιδιο ενα ποσο σαν επισκεψη σε ιατρειο αλλα σε καμια περιπτωση αυτα που θα εδινες στο νοσοκομειο ααααα και τα απογευματινα ραντεβου δεν τα δικαιολογει το ταμειο!!!τωρα αν ρωτησες κατι που δεν το επιασα συγνωμη αλλα ειπαμε εχω χαζεψει....μπορεις να το ξαναρωτησεις ποιο αναλυτικα....

οκ κατάλαβα..!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

λοιπον εχθες μου συμπληρωνε ο γιατρος την καρτελα μου και μου γραφει πητ 11/4 αντι για 8/4 του λεω λοιπον γιατι γιατρε 11 αφου 8 ειναι σηκωνει το κεφαλι..με κοιταζει...και μου λεει''γιατι υπαρχει περιπτωση να φτασεις μεχρι εκει και το προβλημα σου ειναι αυτο???''ελα ντε του λεω αστο ακυρο!!!!αχ τι τραβαμε..............

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...