Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!

τι κανετε σημερα???

εγω σαν να ειμαι καπως καλυτερα!

μαρμιν μ καλα εκανες κ εγω τους πολυ κοντινους θα καλεσω...χαιρομαι που πηρες πανα πανω απ'οσα περιμενες σου ευχομαι και εγω να μην δεις κι αλλη εκπληξη στις 13!

πεπση μου ευχομαι και εσενα ο αντρουλης σου να βρει συντομα δουλεια!

μαργκι μου χαιρομαι που με καταλαβαινεις ανετη σε καμια περιπτωση δεν θα μπορουσα να ειμαι και πιστευω πως παντα αυτες τις ημερες θα ειμαι καπως οχι οπως τωρα βεβαια αλλα δεν νομιζω ποτε να ερθει αυτο το τριημερο και να περασει ετσι χωρις να σκεφτω τι ειχε συμβει το 2011....

ντεππα μου χρονια πολλα για χθες!!!ειδες θα αλλαζουμε μαζι εβδομαδα!!!εγω εσυ και το λιλιτακι μας!:P

αγγελικακι στον 5ο ε?ποτε προλαβες βρε χαρα μου???:P τελικα περναει γρηγορα ο καιρος ε?μα γιατι σου φωναξε ο διαιτολογος?δεν ειναι τιποτα τα 2,5 κιλα που πηρες...τελεια θα ηταν αν τα καταφερναμε να μαζευομασταν ολες σε καποιο μερος να βγαιναμε για καφε και να συζηταγαμε και απο κοντα:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ κοριτσαρες!!!!!σήμερα ειμαι καλύτερα και ξύπνησα με άλλη διάθεση!!!!!

καταρχήν ντεππα μου να ζησετε να ευτυχισετε!!!!καλά εσύ του δίνεις και καταλαβαίνει....καλά κάνεις αφού μπορείς!!!!

μαριούλα μου θα δεις απο του χρονου θα ειναι όλα διαφορετικά....όχι οτι θα ξεχάσεις απλά θα σου κάνει ο γιος σου μια αγκαλιά και θα τα ξεχνάς όλα!!!!

αγγελικάκι ειναι πολλά τα 2,5 κιλά μέχρι τον 5ο????δηλ. πόσα έπρεπε να πάρεις????τόση κοιλιά βρε παιδι...5ος ειναι αυτος???

εγώ σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έκανα στο ιντερνετ και με βάση οτι καθυστέρηση ειχα μαι παρασκευή κλείνω εβδομάδα κάθε παρασκευή.....τώρα ειμαι 6 και 4 ημερών δηλ. διανύω την 7η εβδομάδα...ελπίζω να μην μου τα αλλάξει η γιατρός μου όταν πάω γιατι αμαν εκανα να τα μαθω...

κοριτσακια μην βρεθείτε τώρα που εγώ είμαι έτσι και δεν κάνω τιποτα....κανονίστε!!!!

αγγελικάκι απο την Χίο ειστε???πωπω ρε κοριτσι χαμός έγινε εκει...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

αχ κοριτσαρες!!!!!σήμερα ειμαι καλύτερα και ξύπνησα με άλλη διάθεση!!!!!

καταρχήν ντεππα μου να ζησετε να ευτυχισετε!!!!καλά εσύ του δίνεις και καταλαβαίνει....καλά κάνεις αφού μπορείς!!!!

μαριούλα μου θα δεις απο του χρονου θα ειναι όλα διαφορετικά....όχι οτι θα ξεχάσεις απλά θα σου κάνει ο γιος σου μια αγκαλιά και θα τα ξεχνάς όλα!!!!

αγγελικάκι ειναι πολλά τα 2,5 κιλά μέχρι τον 5ο????δηλ. πόσα έπρεπε να πάρεις????τόση κοιλιά βρε παιδι...5ος ειναι αυτος???

εγώ σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έκανα στο ιντερνετ και με βάση οτι καθυστέρηση ειχα μαι παρασκευή κλείνω εβδομάδα κάθε παρασκευή.....τώρα ειμαι 6 και 4 ημερών δηλ. διανύω την 7η εβδομάδα...ελπίζω να μην μου τα αλλάξει η γιατρός μου όταν πάω γιατι αμαν εκανα να τα μαθω...

κοριτσακια μην βρεθείτε τώρα που εγώ είμαι έτσι και δεν κάνω τιποτα....κανονίστε!!!!

αγγελικάκι απο την Χίο ειστε???πωπω ρε κοριτσι χαμός έγινε εκει...

αχ πως την περιμενω αυτη την αγκαλια τσερρυ μου!!!!

αγγελικακι οντως μεγαλωσε η κοιλιτσα!!!:P:p:p

τσερρυ την δικια μου την ειδες???εβαλα καινουργιες φωτο στο αλμπουμ διαφορα κατω κατω αν απας θα τις δεις;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

καλά είμαι εσύ???

χαίρομαι που είσαι καλύτερα...

το καλυτερα ειναι σχετικο χαρα μου....:| επιτηδες εβαλα να πλυνω λιγα μωρουδιακα ρουχα για να ανεβει λιγο η ψυχολογια μου και τελικα επιασε σαν να νιωθω πιο χαρουμενη που τα βλεπω απλωμενα:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσια σημερα εβαλα την πρωτη μπουγαδα με τα μωρουδιακα!!! ξεκιναω σιγα σιγα;)

Μπράβο κοπελάρα μου μια κούκλα είσαι στις φωτό μεγάλωσε κι'άλλο η κοιλουμπίτσα σου και ο άντρας σου μές τη τρελή χαρα!!!Αυτές είναι υπέροχες στιγμές!!!:P:p:p:p

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ναι ρε μαρακι!!!!τουμπανο η κοιλιτσα....κοριτσια καπου διαβασα οτι στην αρχη οι εγκυες θελουν να φαινεται η κοιλια τους και να μεγαλωνει...η μανα μου λεει οτι ηταν περιφανη για την κοιλια της....εμένα ούτε αυτο με επιασε....ουφ δεν ξερω...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

το καλυτερα ειναι σχετικο χαρα μου....:| επιτηδες εβαλα να πλυνω λιγα μωρουδιακα ρουχα για να ανεβει λιγο η ψυχολογια μου και τελικα επιασε σαν να νιωθω πιο χαρουμενη που τα βλεπω απλωμενα:tongue:

καλά έκανες μαριούλα μου!!

να ανέβεις σιγά σιγά..

δεν θα το ξεχάσεις ποτέ, μα ποτέ και ξέρω είναι δύσκολο να σου λέμε να μην κλαις όμως τώρα που είσαι εγκυούλα πρέπει να είσαι ήρεμη...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Μπράβο κοπελάρα μου μια κούκλα είσαι στις φωτό μεγάλωσε κι'άλλο η κοιλουμπίτσα σου και ο άντρας σου μές τη τρελή χαρα!!!Αυτές είναι υπέροχες στιγμές!!!:P:p:p:p

ευχαριστω πολυ λιλιτακι μου ειδες πως μεγαλωσε? ;) ε ολοκληρο λεβεντη εχω μεσα:D ο αντρας μου απο τωρα ειναι μες την τρελη χαρα φαντασου να κρατησει και τον γιο του αγκαλιτσα!!!:D:D:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

ναι ρε μαρακι!!!!τουμπανο η κοιλιτσα....κοριτσια καπου διαβασα οτι στην αρχη οι εγκυες θελουν να φαινεται η κοιλια τους και να μεγαλωνει...η μανα μου λεει οτι ηταν περιφανη για την κοιλια της....εμένα ούτε αυτο με επιασε....ουφ δεν ξερω...

ισχυει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p θελω πολυ να εχω μεγαλη κοιλια και χαιρομαι πολυ που ειναι τοσο μεγαλη για τον μηνα μου:Pτην λατρευω την κοιλιτσα μου:D:D:D οταν ειμαι εγκυος θελω πολυ να εχω παρα πολυ μεγαλη κοιλια οταν δεν ειμαι εγκυος ομως δεν θελω να εχω μεγαλη κοιλια:tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλά έκανες μαριούλα μου!!

να ανέβεις σιγά σιγά..

δεν θα το ξεχάσεις ποτέ, μα ποτέ και ξέρω είναι δύσκολο να σου λέμε να μην κλαις όμως τώρα που είσαι εγκυούλα πρέπει να είσαι ήρεμη...

προσπαθω να αναιβω σαν σημερα 9 η ωρα το βραδυ ειχα παει στον γιατρο να δω γιατι το τοσο ζωηρο μωρο μ εκανε 2 ολοκληρες μερες να κλωτσησει? και μου ειπε πως ηταν πεθαμενο 2 μερες μεσα μου...:(γι'αυτο κ γω δεν θα μεινω σπιτι σημερα γιατι θα τα σκεφτομαι συνεχεια και θα γινομαι πολυ πολυ πολυ χαλια και θα κλαιω παλι...εχει γενεθλια ενας φιλος του ανγτρα μου κ ειμαστε καλεσμενοι θα παω να ξεφυγω και λιγο απο το σπιτι αρκετα ξαπλα εμεινα...αν προσεχω και δεν κουραζομαι δεν πειραζει να βγαινω που κ που:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσια φανταστικο το προδερμ!!!!!!!!!!!!!!!

τα ρουχαλακια μυριζουν μωρουδιλα λες και μολις τα εβγαλες απο μωρακι εδω και ωρα καθομαι και τα μυριζω τι τελεια που ειναι!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...