Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ώρες ώρες απορώ τί κόσμος υπάρχει....

μαρμίν το παρτάκι οικονομικά στο σπίτι που έχει ακόμη και καλό καιρό...με πατατάκια και χυμους όπως όταν είμασταν μικροί...

μαριούλα δεν πίνω καθόλου καφέ....τον έχω κόψει απο την μέρα που υποπτεύθηκα ο΄τι είμαι έγκυος...τώρα που δεν τρώω κιόλας ο καφές με μάρανε...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άρα εισαι σε φάση ξεγνοιασιάς!!!άντε να το χαρείτε τινκερμελ...

ναι..λίγη ξεκούραση και οργάνωση είναι απαραίτητη:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μαριουλα μη στεναχωριεσαι,γιατι σε λιγοτερο απο 2 μηνες θα κρατας αγκαλιτσα τον παιδαρο σου.δεν λέω οτι θα ξεχασεις το αλλο σου μωρακι αλλα οσο να ναι η χαρα που θα χετε στο σπιτι σας δεν θα περιγραφεται. και θα σας βλεπει και απο τον ουρανο το αγγελακι σας το αλλο και θα χαιρεται και αυτο.

δεν ειπα μαριουλα μου οτι δεν μας εχει αντεξει η κριση,αλλα καλα ειμαστε,ας μην παραπονιεμαι και γι αυτο,υπαρχουν ανθρωποι που τα φερνουν δυσκολοτερα περα,δεν ειμαι αχαριστη.απλα καθε σπιτικο εχει τα δικα του προληματα....

τινκερμπελ ξεκουρασου και απολαυσε τον αντρουλι σου και οταν θα ρθει ο καιρος για το επομενο βημα θα πανε ολα τελεια.

σημερα εχω και διαιτολογο,αχ παναγιτσα μου ποιος τον ακουει.

Κορίτσια μόλις έμαθα κι άλλο "ευχάριστο" Απο τη μισθοδοσία μας λέει έκαναν λάθος με το νεο μισθολόγιο και μας έκαναν λιγότερες κρατήσεις και από σήμερα που πληρωνόμαστε θα μας τα πάρουν αναδρομικά για οχτώ μήνες όλα μαζεμένα από το πρώτο 15θήμερο δηλαδή εγώ υπολόγισμα γύρω στα 250? που σημαίνει στην καλύτερη 150 εγώ και 100 ο σύζυγος 250 έχουμε και τη γιορτή του την Πέμπτη κτλ κι εγώ που υπολόγιζα αυτό το 15θήμερο να κρατήσω κάτι για λογαριασμούς ούτε για να τη βγάλουμε φτάνουν άντε να πεις τώρα τον άντρα μου να ξεκαλέσει τους φίλους του με τίποτα δε θα δεχτεί μόνο που θα τον κακοκαρδίσω τον καημενούλη μια τελευταία ελπίδα έχω όταν θα πάω να πληρωθώ να έχω κάνει λάθος και να μην είναι τόσα πολλά βλέπετε δεν πάω στη δουλειά κι έτσι δεν έχω το χαρτί της μισθοδοσίας.... :|

μαρμιν μ τι να πεις το ενα πισω απο το αλλο να μας πεις τι θα γινει τελικα.... και εγω εχω τα γενεθλια του αντρα μου στις 3 σεπτεβρη και στις 5 σεπτεβρη την επετειο μας εχουμε εξοδα παλι:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

εμεις οποτε εχουμε κοσμο στο σπιτι τα φτιαχνω μονη μου και ετσι κερδιζουμε αρκετα χρηματα γιατι ειναι ολοι τους φαγαδες και δεν συμφερει να παραγγειλουμε απ εξω. εχω ωραιες ιδεες αν θελετε...εγω συνηθως φτιαχνω τυροπιτακια-λουκανοπιτακια-μπομπα ή σαντουιτσακια-αραβικη πιτα με τονοσαλατα-αγουρακια-καροτακια-ελιτσες-πιτσα-κρακαρεκια με ντιπ ή κριτσινια με κρεμμυδογιαουρτοντιπ. ολα μονη μου και δεν μου κοστιζουν ακριβα και αρεσουν σε ολους και ειναι και ο αντρουλης μου χαρουμενος.

τινγκερμπελ μ ολα καλα θα πανε θα το δεις το νοεμβρη θα μπεις να μας πεις ευχαριστα :P αγγελικακι ομορφες οι ιδεες που εδωσες εγω βασικα για τα γενεθλια του αντρα μου θα βγαλω μερικα δικα μας ατομα για πιτσα θα κοψουμε και την τουρτα στην πιτσαρια και τελειωσε το θεμα...οσο για την επετειο μας θα παμε οι 2 μας για φαγητο δεν μπορω να ετοιμαζω τοσα φαγητα για κοσμο με την κοιλια στο στομα ασε που ο γιατρος μου ειπε δεν κανει να πολυ κουραζομαι και αν καλεσω κοσμο στο σπιτι θα γινει χαλια το σπιτι και μετα θα πρεπει να το καθαριζω οποτε θα βγαλουμε εξω τα ατομα που θελουμε να κερασουμε και ως εκει... χρηματα δεν περισσευουν βεβαια για τετοια πραγματα αλλα καθε χρονο κερναμε την παρεα μας για τα γενεθλια του δεν θελω να τον στεναχωρησω φετος

83tdp2.pngcWE4p3.png

Και μεις στο σπίτι μόνο φίλους του θα καλέσει για ποτό αλλά θέλει και τα συνοδευτικά του ξηρούς καρπούς, πατατάκια και τίποτα πιτάκια και πίτσες έτοιμες φυσικά. Άλλες χρονιές ερχόταν και συγγενείς και τα ετοίμαζα όλα μόνη μου αλλά φέτος δεν μπορώ κ λόγω εγκυμοσύνης βρήκα ευκαιρία να μην τους καλέσω κσι έπεισα και τον αντρούλη μου να καλέσει μόνο φίλους έτσι κι αλλιώς συγγενείς ήταν μόνο δικοί μου εκτός από έναν ξάδελφό του που δεν ερχόταν πάντα, έχω και τέσσερις ανιψούλες και γινόταν πανικός αφού εγώ έτρεχα και γι' αυτές μην κάνουν ζημιά ή χτυπήσουν οι γονείς τους στον κόσμο τους μόνο η αδελφή μου κοίταζε που και που και ο αδελφός μου φώναζε από μακριά ότι θα της δείρει αλλά ακούνε έτσι αυτά εάν δεν είναι συνεχώς καποιος να τα επιβλέπει; Έτσι φέτος δεν μόνο φίλοι και οι πολλοί κοντινοί μας που καταλαβαίνουν την κατάστασή μου και δεν θα μας παρεξηγήσουν

Τελικά πήρα 300? ευτυχώς περισσότερα απ' ότι περίμενα κι εύχομαι να είναι μόνο αυτά και να μη δω κι άλλη έκπληξη στις 13 που ξαναπληρωνόμαστε:evil:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλα αυτο με το βαθμολογιο κ το μισθολογιο marmin ειναι αλλο πονεμενο θεμα στην υπηρεσια μου που δεν θελω να το ακουμπησω.εμας τελικα δεν αναγνωριζουν την προυπηρεσια κ με ξαναπληρωσανε παλι με τον παλιο βαθμο.

Μαριουλα κ μενα ο αντρας ανεργος! Τον εχω εδω κ ειναι μπλοκαρισμενος.δεν βρισκει δουλεια

Τι να πρωτογράψω, τόσα που παραθέσατε καλέ;;;

Ας αρχίσω με σένα Μαριούλα. Είναι πολύ λογικό να αισθάνεσαι τόσο άσχημα. Το περίεργο θα ήταν να ήσουν άνετη και χαλαρή....Φυσιολογική είναι η συμπεριφορά σου....Σε καταλαβαίνουμε όλες μας, μην νομίζεις. Απλά, δεν θέλουμε να κλαις και να αγχώνεσαι για να μην κάνεις κακό στο μωράκι σου!

Η νοσοκόμα απαράδεκτη. Ε, ρε ξύλο που ήθελε η αναίσθητη!

Ναρμίν, είσαι νοσοκόμα; Κι η αδελφούλα μου το ίδιο. Σας έκαναν κι εσάς πολλές περικοπές. Τα μόνα τελικά υπουργεία που έκαναν τόσο δραματικές μειώσεις ήταν το Υγείας και Παιδείας. Εμένα από 1220 έπεσαν στα 800 και για έξι μήνες έπαιρνα 650 λόγω κρατήσεων για το ενιαίο μισθολόγιο....Τώρα είπαν θα μας κόψουν κι άλλα....

Αγγελικάκι, τι ιδέες ωραίες έχεις για φαγητά; Να μπαίνεις στα "χάλαρά καφέ" στο¨"τι θα μαγειρέψουμε σήμερα" να ανταλλάσεις ιδέες περί μαγειρικής με τα κορίτσια εκεί ...

Τώρα, όσον αφορά το ότι η αγάπη όλα τα νικά, θα σας πω το άλλο που έλεγε η γιαγιά μου και πιθανό θα το έχετε ακούσει : όταν η ανέχεια μπαίνει από την πόρτα, η αγάπη φεύγει σιγά σιγά από το παράθυρο!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

margi την ξέρω αυτήν την παροιμία αλλά εμένα μου λεει και μια άλλη...όταν λέει ο άντρας σου σε διώχνει απο την πόρτα εσύ να μπαινεις απο το παράθυρο!!!!γι αυτο όσο τον βλέπεις αυτον να μην αντέχει εσύ εκει να του φτιάχνεις το κέφι!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

γεια σας γεια σας!!!!!!!!!!!!!!εχουμε κι εμεις επετειο σημερα καλα μην φανταστητε δεν καναμε απολυτως τιποτα ειμασταν ολη μερα στους δρομους για δουλειες πριν λιγο μπηκαμε σπιτι ξεποδαριαστηκα σημερα.....επισσης στις 6/9 εχω κι εγω γενεθλια ααααααα και καθε δευτερα αλλαζω κι εγω εβδομαδα!!!!που σημαινει οτι σημερα μπηκα στην 8η χαχαχα εχω ποοοοολυ καιρο ακομα!!!!!!!!!!!!!για οικονομικα δεν θα μπω στην διαδικασια να σχολιασω τιποτα γιατι θα τσαντιστω και δεν το θελω το μονο που θα πω ειναι οτι με 900? το μηνα δεν βγαινει μια οικογενεια!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

margi την ξέρω αυτήν την παροιμία αλλά εμένα μου λεει και μια άλλη...όταν λέει ο άντρας σου σε διώχνει απο την πόρτα εσύ να μπαινεις απο το παράθυρο!!!!γι αυτο όσο τον βλέπεις αυτον να μην αντέχει εσύ εκει να του φτιάχνεις το κέφι!!!
Αν με εκνευρίσει πολύ, θα φύγω μόνη μου και θα πάω Χαλκιδική στην Νένα :tongue: Αντε, να με βει...... Σιγά μην κάν ωτο καραγκιόζη.......Να μου δίξει ότι είναι στενοχωρημένος, ναι! Αυτός ασχολείται με χίλιες δυο βλακείες και τσαντίζεται με μικροπράγματα! Αει στο καλό!!1

Λια που είσαι; Ελα, βρε κοριτσάκι μου, μπες να μας πεις τα νέα σου! Απογοητεύτηκες πολύ φαίνεται. Ελα, μπες να κάνεις τα ωραία σχολιάκια σου....Μας έλειψες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καλημερα σε ολες,εγω σημερα περιμενω τις φιλεναδιτσες μου για καφε...και ναι σημερα μπαινω στον 5ο. απιστευτο μου φαινεται...εμεις εχουμε επετειο στις 18/9.πηγαμε και χθες στο διαιατολογο,εβαλε τις φωνες.απο τοτε που εμεινα εγκυος εχω παρει 2.5 κιλα. πολλά ειναι; μου ειπε αλλα 6 μεχρι να γεννησω. δεν νομιζω να τα καταφερω...

οποια θελει μπορει να ρθει και σε μενα. τα ακτοπλοικα ειναι δωρεαν. λογω της καταστροφης που επαθε το νησι μου,ειναι προσφορα απο την ναυτιλιακη εταιρια. και φυσικα θα σας φιλοξενησω. δεν θα ηταν πολυ ωραια να μαζευομασταν καποια στιγμη;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...