Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, κολοκυθάκι είπε:

Σε σκέφτομαι να ξέρεις... ο ενδοκρινολογος μου δίνει για τον ίδιο λόγο τηβ αγωγή αυτή και εκείνος μου είπε να πάρω και την ρεσβερατρολη, τώρα θα πάρω και Q10. Μια διεγερση έχεις κάνει κ εσύ; μα πως αφού είχαμε σύλληψη έστω εξωμητρια να είσαι στην ανεξήγητη υπογονιμότητα; θυμάμαι ο εξωσωματικος όταν ξεκινήσαμε μου είπε πως αυτή η σύλληψη είναι ένα πάρα πολύ καλό σημάδι πως "ταιριάζουν " τα ωαρια με το σπέρμα.. Ίσως να πρέπει να κοιτάξω και εγώ τη μήτρα, υστεροσκοπιση λέγεται; πόσο κοστίζει; δεν ξέρω έχω απογοητευτεί, ο εξωσωματικος μας είπε πως αυτά θα είναι η εγκυμοσύνη μας, πως το 2025 θα τρέχει εγκυμοσύνη, ο άντρας μ με ρώτησε αν θέλω να αλλάξουμε κέντρο, γιατρό ή ότι νιώθω και είπα πως θα δώσω άλλη μια ευκαιρία ξέροντας πως λειτούργησα την πρώτη φορά πως έχει καλύτερη εικόνα για το τι πρέπει να κάνει σε μια δεύτερη προσπάθεια, μου φαίνεται βουνό να ψάχνω πάλι κέντρο και γιατρούς... πφφφ 

Έλα μου ντε; Την ίδια απορία έχω κι εγώ! Είχαμε μια σύλληψη… κάποιες φορές σκέφτομαι πως αυτό ήταν, αυτό μας έλαχε, ήταν το καλό μας έμβρυο δεν έκατσε μέσα στη μήτρα και τέλος. Ξέρω είναι λάθος σκέψη αλλά δεν γίνεται να μην σε παίρνει από κάτω. Ο γιατρός μου ευτυχώς δεν είναι άνθρωπος που υπόσχεται τέτοια πράγματα, ακόμα και τέλεια έμβρυα να έχεις θα σου πει πιθανότητες όχι σίγουρα θα κάνεις παιδί. Είναι πολύ συγκρατημένος. Είχε βέβαια πολλές ελπίδες αλλά δεν μου είπε ποτέ ότι θα πετύχει με την πρώτη και αυτό με βοήθησε πολύ στο να είμαι προσγειωμένη και να το πάρω σχετικά οκ.

Q10 παίρνω κι εγώ μην περιμένεις με τις βιταμίνες να δεις τρομερά θαύματα. Σίγουρα ένας ισορροπημένος οργανισμός είναι καλύτερα και καλά κάνεις να φροντίζεις τον οργανισμό σου, αυτό μόνο καλό κάνει. 

Μια διέγερση έχω κάνει κ εκεί πατάω στο ότι μπορεί και να μην ήταν ο καλύτερος μου κύκλος ή να μην με έπιασε ο συνδυασμός φαρμάκων. Ψάχνω κ εγώ από κάπου να πιαστώ, να κρατάω θετική στάση γιατί και να τα βλέπεις όλα μαύρα δεν κερδίζεις τίποτα. Ποιος ξέρει, μπορεί όντως τα επόμενα να είναι κι εμάς τα τυχερά μας, πολλές γυναίκες τα έχουν καταφέρει με την δεύτερη. 
      Εγώ για την υστεροσκοπηση πλήρωσα 750€ διαγνωστική, χειρουργείο. Και η αλήθεια είναι πως είχα σοβαρό θέμα με το σχήμα της μήτρας. Μου την έκανε ο γυναικολόγος μου που με παρακολουθεί εκτός εξωσωματικής και όταν ξύπνησα μου είπε πραγματικά ευτυχώς που την κάναμε γιατί πιθανώς να ήταν και ο λόγος που μετά το εξωμητριο δεν είχαμε ξανά σύλληψη και αν είχαμε θα είχαμε αποβολή. Το ίδιο μου είπε και ο εξωσωματικός μου μετά που το συζητήσαμε. 

μελη απο βυρωνα- παγκρατι- υμηττο- καισαριανη

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας γειτόνισσες, Καισαριανή εδώ! :D Έχω ένα γιο 2,5 ετών και σουλατσάρουμε από Σκοπευτήριο μέχρι Παγκράτι :) Από παιδότοπους, μόνο στους Φρουτοπλανήτες στο εμπορικό κέντρο έχουμε πάει, αλλά μας αρέσει και για την ώρα έχουμε κολλήσει εκεί..

κατια_82 με το καλό το μωράκι σου! Εμείς πηγαίνουμε στον Βουδούρη στην Ηλιούπολη..Είναι λίγο πιο μακρυά από τις περιοχές που ψάχνεις, αλλά εμείς δεν τον αλλάζουμε με τίποτα! :)

g8Sbp2.png

• 3 χρόνια μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 47
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μανούλες!

Εγγράφηκα μόλις στο forum, προκειμένου να αναζητήσω παρέες μαμάδων με μικρά παιδιά (ο γιος μου είναι 2,5) στις περιοχές της Καισαριανής, Παγκρατίου, Ιλισίων, Ζωγράφου κτλ. για να βρισκόμαστε είτε στα σπίτια μας είτε έξω, ώστε να συμβάλλουμε στην κοινωνικοποίηση των παιδιών μας μεταξύ τους.

Παρακαλώ εάν ενδιαφέρεστε και εσείς για κάτι τέτοιο, ας επικοινωνήσουμε τώρα που ανοίγει και ο καιρός!

Σας ευχαριστώ!

• 1 χρόνο μετά...

εμεις μενουμε υμηττο (συνορα υμηττο με κατω ηλιουπολη κοντα στο εμπορικο metro mall). Εχω δυο παιδακια, 4,5 ετων η κορη μου και 3 ο γιος μου. Παμε παιδικο σταθμο, στο εκφραση υμηττο. :)

• Δημιουργία νέου...