Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε Super Market

Recommended Posts

Lidl, απαράδεκτο σούπερ μάρκετ και αυτό! Δεν δέχεται καθόλου κουπόνια!Πάντως συμφωνώ μαζί σου οι καίροί είναι πολύ δύσκολοι! εγώ έχω τρία παιδάκια και γιαυτό εξοργίστηκα με αυτή την κίνηση της κατα τα άλλα "ελληνικής εταιρίας" ΜΕΓΑ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα. Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως η εταιρία μεγα που παράγει τις πάνες babylino προέβει στην εξής, κατα την γνώμη μου, άθλια κίνηση. Τα κουπόνια της που πριν 2 το πολύ μήνες μπορούσες να τα συνδιάσεις με κάποια άλλη προσφορά απο τα σούπερμάρκετ πλέον αναγράφουν οτι δεν μπορούν να συνδιαστούν με άλλες προσφορές. Τους απέστειλλα ένα mail όπου διαμαρτυρόμουν έντονα και επικοινώνησαν μαζί μου λέγοντάς μου οτι αυτή τους η κίνηση προήλθε απο απαίτηση των ιδιοκτητών των σούπερμάρκετ για λόγους που μου φάνηκαν εντελώς γελοίοι!Να σας πληρωφορήσω επιπλέον όπως έκανα και στους ίδιους πως τα pampers στα κουπόνια που μας στέλνουν δεν αναγράφουν κανένα τέτοιο περιορισμό. Όσοι μπορούν θα ήταν καλό να αποστείλλουν επίσης κάποιο mail διαμαρτυρίας γιατί οι καιροί που ζούμε είναι πολύ δύσκολοι και ίσως κάτι τέτοιο κινητοποιούσε την εταιρία!

Είναι περιττό κάτι τέτοιο που προτείνεις κατά τη γνώμη μου. Τα χρήματα είναι δικά μας να τα δώσουμε εκεί όπου μας συμφέρει η προσφορά. Όταν είδα αυτή την αλλαγή στα κουπόνια τους πολύ απλά ΔΕΝ αγόρασα τη συγκεκριμένη μάρκα κι ας είχα κουπόνια. Προτίμησα libero και pampers (1+1).

Δεν επιμένω να είμαι πελάτισσα καμιάς εταιρείας. Ας επιμείνουν εκείνοι να με κρατήσουν πελάτισσά τους.

Κορίτσια εγω παντως στον σκλαβενιτη,δεν είχα ποτε πρόβλημα με κουπόνια και προσφορά.κανει συνέχεια προσφορα -5? ο σκλαβενιτης και παίρνουν και κουπόνι.εγω ειμαι πολυ ευχαριστημένη απο την ΜΕΓΑ.το χειμώνα είχαν σταματήσει να στέλνουν κουπόνια,τους έστειλα μεηλ και μου ζήτησαν συγγνώμη και έστειλαν τρία σετ κουπόνια σε ένα μήνα.

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Διαφημίσεις

Τέλος η προσφορά pampers 1+1 στο Σκλαβενίτη. Οπότε αν δει κάποια μανούλα άλλη προσφορά pampers παρακαλώ ας ενημερώσει.

Στα carrefour -40% στα μικρά pampers για 3 μέρες

Τα μωράκια μας να'ναι καλά και όλα τα άλλα ξεπερνιούνται... :cool:

Συμφωνώ με @afrodite33! Πήγα και εγώ στον Σκλαβενίτη κ δν είχα κανένα πρόβλημα. Μ έχουν βολέψει πολύ τα babylino κ όπου βρίσκω προσφορές πάντα πάω χωρίς προβλήματα

Αν έχει κάοποιος θέμα φαντάζομαι όπως είπε η afrodite33 θα στείλουν σίγουρα κουπόνια ή θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν τους πελάτες που έχουν

Επειδή λοιπόν και εμένα δεν μου είχε ξανατύχει γιαυτό το λόγο εκνευρίστικα! Τα κουπόνια των babylino ήταν πολύ φρέσκα να φανταστήτε έληξαν 31/7 και δεν ήταν θέμα του σκλαβενίτη αν θα τα δεχτεί καθώς πάνω έγραφαν οτι δεν μπορούν να συνδιαστούν με καμία άλλη έκπτωση.

Στα carrefour -40% στα μικρά pampers για 3 μέρες

Πήγα χθες σε 2 carrefour και δεν είχε ν.4 ούτε σε easy up ούτε σε active fit. Μόνο σε baby dry που όμως δεν έχουν 40%. Θα δοκιμάσω σήμερα σε άλλα carrefou.

Αλήθεια, ξέρει κάποια μανούλα τη διαφορά μεταξύ των easy up, active fit & baby dry; Συνήθως αγοράζω τις τελευταίες και δεν ξέρω ποιες να προτιμήσω από τις 2 πρώτες.

edit: πήγα και σε 3ο carrefour το οποίο είχε και τις baby dry -40%. Δεν είχε καμιά όμως από τις 3 σε νούμερο 4. Τι στο καλό, τις κρύβουν ή τις έχει εξαφανίσει ο κόσμος; Θα περάσω και από 4ο και τέλος, ό,τι βρω...

Σωκράτης

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...