Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε Super Market

Recommended Posts

Ok, στο Βερόπουλο το πήραν κατευθείαν το κουπόνι για τη μικρή συσκευασία babylino, και στον Σκλαβενίτη για τις δυο μεγάλες. Μάλιστα με ρώτησαν αν έχω κουπόνια πριν προλάβω να τα βγάλω από τη τσάντα μου ;)

Καλά τα διαβάζω όλα αυτά και τρελαίνομαι!Στην πόλη μου λειτουργούν όλα τα σ/μ τελείως διαφορετικά!Το καρφουρ δεν μου παίρνει κουπόνια και χθες το πρωι που πήγα στον Μασούτη που είχε 50% τα babylino η υπεύθυνη του καταστήματος όταν έφτασα στο ταμείο μου είπε πως δεν επιτρέπεται πάνω από 3 συσκευασίες όταν έχει προσφορά!!:shock::shock:

Εγώ είχα 5!!Για περίπου ένα μισάωρο επέμενε και επειδή η εξυπηρέτηση πελατών της Μέγα είναι κλειστή Σάββατο, δεν μπορούσα να κάνω κάτι!Τελικά μετά από απίστευτες φωνές τις πήρα και πιο πολύ δεν υποχώρησα από πείσμα για να μην της περάσει της αστοιχείωτης!Αύριο όμως το πρωί θα το αναφέρω στην Μέγα για να δω τι θα μου πούνε!Σας έχει τύχει ποτέ;

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά τα διαβάζω όλα αυτά και τρελαίνομαι!Στην πόλη μου λειτουργούν όλα τα σ/μ τελείως διαφορετικά!Το καρφουρ δεν μου παίρνει κουπόνια και χθες το πρωι που πήγα στον Μασούτη που είχε 50% τα babylino η υπεύθυνη του καταστήματος όταν έφτασα στο ταμείο μου είπε πως δεν επιτρέπεται πάνω από 3 συσκευασίες όταν έχει προσφορά!!:shock::shock:

Εγώ είχα 5!!Για περίπου ένα μισάωρο επέμενε και επειδή η εξυπηρέτηση πελατών της Μέγα είναι κλειστή Σάββατο, δεν μπορούσα να κάνω κάτι!Τελικά μετά από απίστευτες φωνές τις πήρα και πιο πολύ δεν υποχώρησα από πείσμα για να μην της περάσει της αστοιχείωτης!Αύριο όμως το πρωί θα το αναφέρω στην Μέγα για να δω τι θα μου πούνε!Σας έχει τύχει ποτέ;

έπρεπε να της πεις να τα βάλει σε ξεχωριστό λογαριασμό γιατί δεν ήταν για σένα (εδώ αυτοσχεδιάζεις και λίγο), δεν μπορούσε να αρνηθεί. Κι εμένα κάπου μου είχε τύχει παρόμοιο περιστατικό και πήρε φόρα η ταμίας, μετά όμως δαγκωνόταν.

Διαφημίσεις

Σε καποιες προσφορες αναγραφουν και τον max. αριθμο συσκευασιων που μπορεις να αγορασεις. Εχεις δικιο απο την μερια σου αλλα και οταν παμε στα σουπερ μαρκετ για μια προσφορα και βρισκουμε αδεια ραφια θυμωνουμε. Δεν αναφερομαι σε σενα βεβαια γιατι 5 συσκευασιες ειναι λογικος αριθμος. Οταν βλεπω ομως να εχει προσφορα π.χ. στο λαδι, και να ερχεται ο καθε ιδιοκτητης μινι-μαρκετ και να γεμιζει 2 καροτσια μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.

Αλλο θεμα. ΣταΑΒ εχει μωρομαντηλα παμπερς (τα λευκα ή τα πρασινα) 1+1 δωρο μα 2,38 τα δυο πακετα. Επισης εχει 1+1 ολες τις πανε ςπαμπερς new baby

Στο My Market εχει μεχρι αυριο 7,90 τη μεγαλη συσκευασια Babylino και παιρνει και τα κουπονια! Εγω πηρα δυο 3,90 τη μια!

Σε ποια περιοχή/κατάστημα δέχονται κουπόνι (όταν αναγράφει ότι δεν συνδιάζεται με άλλη προσφορά);

Ευχαριστώ!

όταν λένε δεν συνδιάζεται με αλλη προσφορά, το γράφει με άλλη προσφορα της εταιρειας, δηλαδη αν εχει η συσκευασια stick -3,5ευρω, τωρα μιλαω για babylino τοτε δεν πρεπει να δεχτουν το κουπόνι. Αν υπαρχουν στο ραφι συσκευασιες με ενα πακετο μωρομαντηλα δωρο τοτε και παλι δεν πρεπει να παρουν το κουπονι(τωρα αν το κανουν καποιοι δεν ξερω)

αν ομως ο βεροπουλος βαζει 8,90 την μεγαλη συσκευασια και αυτη τη φορα το mymarket εβαλε 7,90 , τοτε κανονικα παιρνουν τα κουπονια. μια προσφορα ειναι του souper market και η αλλη της εταιρειας.

οταν ειχαν 35% φθηνοτερα τις μικρες συσκευασιες babylino στον Γαλαξια, εβγαιναν 4,16 το πακετο. οι συσκεθασιες πανω στις οποιες υπηρχε stick εβγαιναν -35%=4,16 και -1,5ευρω=2,66.

τωρα ρωτηστε στο δικο σας σουπερ μαρκετ

Ihelena, μου πηραν τα κουπονια χτες στο Μy market στην Ηλιουπολη(7,9-4=3,9 ευρω τα πληρωσα

zayl.png

Μα τι κρίμα να μην έχουμε ούτε ένα σουπερ μάρκετ Μυ μαρκετ στη Βόρεια Ελλάδα... Τόσο καλή προσφορά! Πάνω που μου έστειλαν και τα κουπόνια της βαβυλίνο... Μήπως ξέρει καμιά άλλη τίποτα για βαβυλίνο;

Διαφημίσεις

Μα τι κρίμα να μην έχουμε ούτε ένα σουπερ μάρκετ Μυ μαρκετ στη Βόρεια Ελλάδα... Τόσο καλή προσφορά! Πάνω που μου έστειλαν και τα κουπόνια της βαβυλίνο... Μήπως ξέρει καμιά άλλη τίποτα για βαβυλίνο;

Όλες οι πάνες Babylino Sensitive elastic

with Chamomile

(μικρές συσκευασίες) -35%

https://www.veropoulos.gr/eshop/LeafLet_27_6_2013.pdf

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...