Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε Super Market

Recommended Posts

Έχω ένα σωρό up & go No6 που μπορώ να τα δώσω με 60% έκπτωση. Βέβαια μάλλον μικρότερο νούμερο θα φοράτε και δεν ξέρω αν είστε και Αθήνα ;).

Ευχαριστώ αλλά δεν μένω Αθήνα - Αλεξ/πολη μένω!!;)

κοριτσι μου μολις ακουσα για τον γαλαξία οτι θα εχει τριημερο προσφορά στα libero αλλά δεν συγκρατησα τιμές, έπαιξε διαφημιστικό στην τηλεόραση για μεχρι 15/6, μηπως να τους έπαιρνες τηλεφωνο αν εχεις καποιο

υποκατάστημα κοντά σου?

edit το βρήκα στο site τους

http://www.5ae.gr/?q=node/945

Δυστυχώς εδώ δεν έχουμε Γαλαξία!!:(

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν σου κάνουν οι Pampers, έχει από σήμερα -30% στα Prenatal ;)

Σ ευχαριστώ αλλά λίμπερο χρειάζομαι που τα χρησιμοποιούμε για βράδυ γιατί μόνο με αυτά δεν έχουμε διαρροές ποτέ.Την ημέρα προτιμώ τα babylino!Τα δε pampers είναι πολύς καιρός πια που δεν τα προτιμώ!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Κosta το ίδιο ετοιμαζόμουν να γράψω και εγώ μιας και μόλις γύρισα από εκεί!!!Επίσης εχουν τις οικονομικές συσκευασίεs babylino με -6ευρώ, δηλαδη 9,30. Και τις Libero με -5ευρώ, δηλαδη στα 13,45ευρώ

Κορίτσια για babylino μήπως ξαναέστειλαν κουπόνια; Γράφτηκε μία φίλη μου πρόσφατα στο club, αλλά δεν της έστειλαν ούτε το πακέτο, ούτε κουπονια. Ξέρετε τι παίζει; Επίσης, καμιά προσφορά στα βαβυλίνο αυτή την περίοδο;;; Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Για τις μικρές συσκευασίες babylino, έχει στο Βερόπουλο -35%. Αν έχεις και το κουπόνι -10ευρώ για κάθε 50 ευρώ από το Έθνος, αθροιστικά είναι σα να είναι -48%.

Κουπόνια μου στείλανε πριν 3 μέρες, αλλά πάλι γράφουν ότι δεν συνδυάζονται με προσφορές και εκπτώσεις και διστάζω να τα χρησιμοποιήσω. Καλά, μπορεί να δοκιμάσω την τύχη μου στον Σκλαβενίτη.

Τα μωράκια μας να'ναι καλά και όλα τα άλλα ξεπερνιούνται... :cool:

Κορίτσια για babylino μήπως ξαναέστειλαν κουπόνια; Γράφτηκε μία φίλη μου πρόσφατα στο club, αλλά δεν της έστειλαν ούτε το πακέτο, ούτε κουπονια. Ξέρετε τι παίζει; Επίσης, καμιά προσφορά στα βαβυλίνο αυτή την περίοδο;;; Ευχαριστώ!

χτες μου εστειλαν κουπονια

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Πήρα μωρομάντηλα Baby care της Mega από Μασούτη μόνο 2,19? τα 3 πακέτα!!!

Τα έχει -50% μέχρι σήμερα!!! Συμφέρει πολύ!!!;)

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

NepRp3.png Είμαι το ίδιο άτομο με την marilyn!

Κουπόνια μου στείλανε πριν 3 μέρες, αλλά πάλι γράφουν ότι δεν συνδυάζονται με προσφορές και εκπτώσεις και διστάζω να τα χρησιμοποιήσω. Καλά, μπορεί να δοκιμάσω την τύχη μου στον Σκλαβενίτη.

Ok, στο Βερόπουλο το πήραν κατευθείαν το κουπόνι για τη μικρή συσκευασία babylino, και στον Σκλαβενίτη για τις δυο μεγάλες. Μάλιστα με ρώτησαν αν έχω κουπόνια πριν προλάβω να τα βγάλω από τη τσάντα μου ;)

Τα μωράκια μας να'ναι καλά και όλα τα άλλα ξεπερνιούνται... :cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...