Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε Super Market

Recommended Posts

Πηγα στον μαρινοπουλο που εχει παμπερς 1+1δωρο, αλλά δεν παιρνούσε το κουπόνι από τις επιθυμίες, ετσι είναι όντως;;;παιρνω στην εταιρία και δεν πιανω γραμμή....

Καλησπέρα.

Κι εγώ πήγα σήμερα στον Μαρινόπουλο.Όταν πήγα στο ταμείο μου είπαν ότι δεν περνάει , τους έδειξα όμως αυτό που γράφει ότι μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά αλλά όχι με άλλο κουπόνι και αφού ζήτησα τον υπεύθυνο και στη συνέχεια ζήτησα και επικοινώνησαν και με τον δ/ντή του καταστήματος , το δέχτηκαν και πάρα πολύ ευγενικά μου ζήτησαν και συγνώμη οι άνθρωποι γιατί δεν ήταν σωστά ενημερωμένοι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πηγα στον μαρινοπουλο που εχει παμπερς 1+1δωρο, αλλά δεν παιρνούσε το κουπόνι από τις επιθυμίες, ετσι είναι όντως;;;παιρνω στην εταιρία και δεν πιανω γραμμή....
Καλησπέρα.

Κι εγώ πήγα σήμερα στον Μαρινόπουλο.Όταν πήγα στο ταμείο μου είπαν ότι δεν περνάει , τους έδειξα όμως αυτό που γράφει ότι μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά αλλά όχι με άλλο κουπόνι και αφού ζήτησα τον υπεύθυνο και στη συνέχεια ζήτησα και επικοινώνησαν και με τον δ/ντή του καταστήματος , το δέχτηκαν και πάρα πολύ ευγενικά μου ζήτησαν και συγνώμη οι άνθρωποι γιατί δεν ήταν σωστά ενημερωμένοι.

μαλλον ηταν franchise, στα εταιρικα καταστηματα τα παιρνουν κανονικα ;)

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Καλησπέρα.

μαλλον ηταν franchise, στα εταιρικα καταστηματα τα παιρνουν κανονικα ;)

Τι κρίμα, δεν επέμεινα παραπάνω... ουφ... Μήπως όμως δεν ήταν η σωστή συσκευασία σε μένα; Ήθελα 4+ και είχει με 42 τεμάχια, το κουπόνι είναι για οικονομική συσκευασία, αυτή είναι οικονομική συσκευασία. Αν ναι, θα πάρω την απόδειξη και το κουπόνι την άλλη φορά που θα πάω!

a0Nsp3.png

Παντως εγω οσες φορες επιχειρησα να παρω κατι απο το Καρφουρ/Μαρινοπουλο με κουπονι + προσφορα ποτε δεν το δεχτηκαν, οποτε και δεν ασχολουμαι πια, παω στα αλλα σ/μ που τα δεχονται μια χαρα, εξαλλου οι περισσοτερες προσφορες κανουν κυκλο σε ολα τα σ/μ..

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Διαφημίσεις

να επισημάνω και εγω ότι δτον Σκλαβενίτη στον Κηφισσό (στο ύψος Περιστερίου) δέχθηκαν κανονικά τα κουπόνια για τα babylino με τιμή 9,8 - 4 το κουπόνι 5,8 οι μεγάλες συσκευασίες... Επίσης έχει και προσφορά Lenor απορρυπαντικο, Noxzema Roll On, ταμπλέτες fairy για το πλυντήριο πιάτων που σε συνδυασμό με τα κουπόνια απο www.epithimies.gr η τιμή τους είναι αρκετά χαμηλή

Στο Βασιλόπουλο έχουν 35% τις babylino και μου πήραν και το κουπόνι

Κι εγώ από Βασιλόπουλο με κουπόνι κανονικά πήρα babylino.Αν πάντως δεν το δέχονταν θα άφηνα τις πάνες και θα δοκίμαζα αλλού!Στα καρφούρ την τελευταία φορά έπρεπε να έρθουν όλοι οι υπεύθυνοι και μη του καταστήματος για να τα δεχτούν τα κουπόνια κι αυτό μου την έσπασε που έπρεπε να περιμένω τόση ώρα και στο τέλος μου είπαν να δούμε αν θα τα δεχτεί η εταιρεία!Δεν νομίζω να ξαναπάω!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Βερόπουλος Δε-Τρ-Τε πάνες babylino 8,9 η μεγάλη, 3,9 η μικρή. Έχει και μερικές συσκευασίες με στίκερ, αν είστε τυχερές και βρείτε στο νούμερό σας έρχεται 5,4 η μεγάλη. Ευτυχώς δεν είχα άλλο κουπόνι από τη ΜΕΓΑ, γιατί αν τους ζήταγα να πάρω τη μεγάλη για 1,4 ευρώ θα άρχιζαν να με δέρνουν ;)

Για τη μικρή συσκ. είχα ένα κουπόνι και το πήραν :)

Τα μωράκια μας να'ναι καλά και όλα τα άλλα ξεπερνιούνται... :cool:

μου έστειλαν στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο και είπα να σας το δείξω, γιατί πραγματικά έχουν καλές τιμες :)

καλό Πάσχα!

Πάνες Chicco - Οι εκπτώσεις συνεχίζονται!

header.164929.png

Ποιότητα Chicco σε απίστευτα χαμηλές τιμές!

Οι εκπτώσεις στο

www.paneschicco.gr συνεχίζονται και το Πάσχα!

Κερδίστε έκπτωση έως 25% και αγοράστε τις βρεφικές πάνες Chicco Dry Fit έως και ? 0,13 ανά τεμάχιο!

Έκπτωση 15% με κάθε αγορά 1 κιβωτίου!

DEKAPENTE.113234.jpg

Έτσι αγοράζετε τις πάνες σας:

Chicco Dry Fit Newborn (168 τεμ.) με ?0,14 ανά πάνα!

Chicco Dry Fit Mini (156 τεμ.) με ?0,15 ανά πάνα!

Chicco Dry Fit Midi (132 τεμ.) με ?0,24 ανά πάνα!

Chicco Dry Fit Maxi (120 τεμ.) με ?0,27 ανά πάνα!

Chicco Dry Fit Junior (108 τεμ.) με ?0,30 ανά πάνα!

Chicco Dry Fit Extra Large (90 τεμ.) με ?0,36 ανά πάνα!

(Η έκπτωση ισχύει για όλα τα μεγέθη βρεφικών πανών Chicco Dry Fit και με την αγορά 1 κιβωτίου)

Έκπτωση 25% με κάθε αγορά 2 κιβωτίων και άνω!

EIKOSIPENTE.113543.jpg

Έτσι αγοράζετε τις πάνες σας:

Chicco Dry Fit Newborn (168 τεμ.) με ?0,13 ανά πάνα!

Chicco Dry Fit Mini (156 τεμ.) με ?0,13 ανά πάνα!

Chicco Dry Fit Midi (132 τεμ.) με ?0,22 ανά πάνα!

Chicco Dry Fit Maxi (120 τεμ.) με ?0,24 ανά πάνα!

Chicco Dry Fit Junior (108 τεμ.) με ?0,26 ανά πάνα!

Chicco Dry Fit Extra Large (90 τεμ.) με ?0,32 ανά πάνα!

(Η έκπτωση ισχύει για όλα τα μεγέθη βρεφικών πανών Chicco Dry Fit και με την αγορά τουλάχιστον δύο κιβωτίων ιδίου μεγέθους)

Και φυσικά ...

• Χωρίς επιβάρυνση μεταφορικών, σε όποια περιοχή της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, ανεξάρτητα από την αξία της παραγγελίας σας!
  • Χωρίς να κάνετε χρήση πιστωτικής κάρτας, αφού η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή στον συνεργάτη που θα πραγματοποιήσει την παράδοση!

VAN_CHICCO.121412.png

... για να κερδίσετε χρόνο και χρήματα για εσάς και την οικογένειά σας!

www.paneschicco.gr

Ποιότητα Chicco σε απίστευτα χαμηλές τιμές!

as1cMoe-M361200MDAwMDYxMmR8MDAwMjU3ZHxteSBwcmluY2VzcyBpcyA.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...