Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε Super Market

Recommended Posts

Μου ήρθαν σημερα κουπόνια babylino(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)!!!!!

Τα εξαργυρωσα αμέσως στον γαλαξια.ειχε την μεγάλη 10,7? προσφορά -4? το κουπόνι!επισης είχε τις active fit 12,65????ειχα κουπόνι επιθυμίες -5? αλλα είχε μείνει μόνο το νρ4 που δεν μας κάνει πλέον.

Δεν είχαν στικερ πάντως τα βαβυλινο.λες γιαυτο να πήραν τα κουπόνια;

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Μολις γυρισα απο μαρινοπουλο δεν ειχαν pampers σε προσφορα

εγώ σήμερα που πήγα είδα ότι έχει προσφορά, βασικά τις έχει προσφορά σε προωθητική ενέργεια, δηλαδή οι μικρές συσκευασίες που ειναι στην ενεργεια και κάνουν 9,90. Σύμφωνα με την προωθητική ενέργεια για κάθε 10ευρώ που θα ξοδέψεις σε προιοντα που βρίσκονται στην προωθητική τους ενέργεια(οπως είναι και τα πάμπερσ), παίρνεις πίσω 4ευρώ, στα 20ευρώ παίρνεις πίσω 8ευρώ(σε δωροεπιταγή πάντα) και ούτω καθεξής.

κοριτσια αυτο που κανω εγω και με συμφερει παρα πολυ ειναι να χρησιμοποιω τα εκπτωτικα κουπονια της babylino μαζι με ταυτοχρονη προσφορα στο σουπερ μαρκετ.Εχει τυχει να βαλουν μιση τιμη ολες τις συσκευασιες babylino στο σουπερ και μαζι με κουπονι που ειχα -4 Ε για τις μεγαλες συσκευασιες, πηρα το κουτι με τις 56 πανες 5,5 ευρω!!

6L9mp2.png

IPZnp2.png

Μου στειλανε κουπονια για bebylino επανω γραφει οτι δεν μπορουν να συνδιαστουν με στικερ ή αλλη προσφορα!!

καινουργιο ειναι αυτο τωρα???Εγω τοσες φορες τα εχω παρει ταυτοχρονα και με προσφορα και με εκπτωτικο κουπονι...

6L9mp2.png

IPZnp2.png

καινουργιο ειναι αυτο τωρα???Εγω τοσες φορες τα εχω παρει ταυτοχρονα και με προσφορα και με εκπτωτικο κουπονι...

ναι καινούριο είναι, και εμένα τωρα που μου ήρθαν αυτό αναφέρει πάνω.

Διαφημίσεις

Μολις γυρισα απο μαρινοπουλο δεν ειχαν pampers σε προσφορα

το φυλλαδιο του μαρινοπουλου 01-13/04

9,90?

Βaby Dry Maxi,

26 τεμάχια

Tιμή/τεμ.0,38?

http://www.carrefour.gr/media/HOME/PROSFORES/FYLLADIOY/FYLLADIA_2013/04_APR_2013/01-130413_C10_CM.pdf

Στον Μασούτη έχει προσφορά εως αύριο 10/4

απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων Lenor σκόνη 56μεζ. ή υγρό 55μεζ.

1+1 δώρο στα 15ευρώ

Αλλά αν εκτυπώσετε κουπόνι των 5ευρώ από το www.epithimies.gr θα σας βγουν οι 110μεζούρες με 10ευρω.

Εχει επίσης προσφορά στα Αriel κάψουλες -30% οπότε πχ τις 32κάψουλες τις έχει 13ευρώ με την έκπτωση 10 κ μετά το κουπόνι -4ευρώ πάει οι 32κάψουλες 5ευρώ.

:(:( Παει και αυτο λοιπον....

Την Παρασκευή(μόλις ήρθαν τα κουπόνια)τα χρησιμοποίησα στον γαλαξια που τις είχε τις babylino με προσφορά -30%,εβγαινε 10,7?, και μου πήραν και το κουπόνι -4?.βγηκε 6,7? η μεγάλη συσκευασία.

Μια χαρά τα παίρνουν τα κουπόνια και με προσφορά!!!!!

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...