Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε Super Market

Recommended Posts

Καλό μήνα κορίτσια! Μήπως έχουμε κανένα νέο από κουπόνια babylino; Δεν μου έστειλαν ακόμα και τα τελευταία που χρησιμοποιήσα έληγαν 31/1

Τους έστειλα εγω μεηλ και κοινώς τους έκτραξα που δεν στέλνουν κουπόνια τέτοιες εποχές και ειναι και ελληνική εταιρεία που θαπρεπε ναναι ανταγωνιστικοτερη στις τιμές......!!!

Μου απάντησαν αμέσως οτι "ειναι σε εξελιξη η διαδικασια αποστολής των κουπονιων"τα ακριβή τους λόγια!!!

Ειδωμεν!!!!!!

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμένα πάντως στη τελευταία επικοινωνία με ενημέρωσαν ότι όταν τρέχουν προσφορές με στικερ -3,5 ευρώ δεν θα στέλνουν και κουπόνια και όταν τους είπα ότι έτσι δεν συμφέρει είπε δεν πειράζει έχει και άλλες πάνες...Ε από τότε δεν ξαναπήρα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Bρε κορίτσια εμένα όποτε τους έχω πάρει τηλέφωνο(και το κάνω κάθε μήνα-το έχω υπενθύμιση στο κινητό μου), πάντα μου στέλνουν, μόνο το καλοκαίρι μου είχαν αρνηθεί, λόγω των αδειών.

Διαφημίσεις

oneiraki μπορεις να δεις εδω τις προσφορες για παμπερς.. :)

http://www.killdeal.gr/prosfores-fylladia.aspx?bid=56

Ευχαριστώ!Πήγαμε Βσιλόπουλο σήμερα γιατί είδα την προσφορά 1+1 αλλά είχε μόνο μικρά νούμερα:confused::confused::confused:

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

η προσφορα ειναι μονο για μικρα νουμερα ή δεν ειχε αποθεμα για τα μεγαλα νουμερα?

Δεν ξέρω σε αυτό το σάιτ την είδα & δεν έγραφε για νούμερα..Νομίζω πως είναι για όλα τα νούμερ αλλά δεν είχαν για μεγάλα.

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

παντως και στο καρφουρ ειναι καλη η προσφορα 9.90ευρω εχουν τα baby dry και εαν κανεις αγορες 10ευρω προιοντων απο το φυλλαδιο(ειναι μεσα και τα παμπερς) περνεις πισω 4ευρω!!!

edit.. γενικα εχουν ριξει τις τιμες στα παμπερς στα καρφουρ τουλαχιστον..τα easy up μεγαλη συσκευασια ν6 τα πηρα 12,65ευρω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...