Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε Super Market

Recommended Posts

ναι, και νομιζω οτι ισχυει και για την αλλη βδομαδα, αλλα η προσφορα ειναι στην παλια τιμη και οχι στην καινουρια...

πλεον οι active fit εχουν 12,90 και τις εχει προσφορα με την τιμη 17,90..........

(που βγαινει 10 ευρω και κατι..)

Οι παλιές συσκευασίες έχουν περισσότερα τεμάχια;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οι baby dry έχω δει πως έχουν νέα τιμή, οι άκτιβ φιτ παραμένουν ακριβες. Στο Σκλαβενίτη τουλάχιστον. Επίσης είχε σε όλες τις οικονομικές συσκευασίες λίμπερο στίκερ -9ε

Αν ακούσετε για -50% στα λίμπερο στα καρφουρ όμως κάντε έναν κόπο να το γράψετε.Χρειάζομαι αλλά θέλω τις μέγκα πακ!!Ευχαριστώ!!

Καλησπερα

Μεχρι την τεταρτη 27/3 50% στα libero στο ΑΒ

Διαφημίσεις

Καλησπερα

Μεχρι την τεταρτη 27/3 50% στα libero στο ΑΒ

Ευχαριστώ αλλά προτιμώ την έκπτωση στα καρφουρ που έχουν τις μεγκα πακ συσκευασίες που συμφέρουν περισσότερο: 12 ευρώ τα 88 τμχ!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Να το ξαναγράψω, για όσες μανούλες έχουν παιδάκια άνω των 30μηνων στην babylino πρεπει να τους παίρνετε τηλεφωνο καθε μήνα για να σας στέλνουν κουπονάκια, ακόμη και αν είστε γραμμένες στο babylino club, το συστημα τους στέλνει μονο για μωράκια εως 30μηνων, για τα μεγαλύτερα σας στέλνουν μηνιαίως κατόπιν δικού σας τηλεφωνήματος. Επίσης στέλνουν και κουπονάκια για σερβιέτες και σερβιετάκια every day αρκεί να το ζητήσετε.

Επίσης στον σκλαβενίτη έχει λακ και αφρους wellaflex 1+1 δωρο, αρκετά κρασιά 1+1δωρο, ζυμαρικά stella με 0,40, πάνες βρακάκια libero με 10ευρώ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...