Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε Super Market

Recommended Posts

Δεν ξερω αν είναι σωστό το ποστ σε αυτό το θεμα, αλλά να το γραψω και αν δεν είναι αγνοήστε το. Η Δέλτα στέλλει κουπονια για τα γιουρτάκια καθε μήνα αν τους παρουμε τηλεφωνο και μπορουμε να πουμε και τον αριθμό των παιδιών για να στείλουν αντίστοιχα. Δεν ξερω πόσα κουπόνια γιατί σήμερα πήρα τηλ.

οχτω για γιαουρτακια, και αλλα οχτω αν ζητησες και για φρεσκο γαλα advance!

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως έχω καταλήξει πως συμφέρει καλύτερα το 50% στα καρφουρ γιατί έχει τις μεγκα πακ συσκευασίες λίμπερο!

συμφωνώ!κι εγώ μια μέγκα πακ πήρα!

πάντως,παρατηρώ πως κάνουν συνεχώς προσφορές!δε ξέρω αν γίνεται αυτό τώρα τελευταία!

ο μασούτης δεν πρέπει ναχει μέγκα συσκευασίες!

EvgLp2.png

συμφωνώ!κι εγώ μια μέγκα πακ πήρα!

πάντως,παρατηρώ πως κάνουν συνεχώς προσφορές!δε ξέρω αν γίνεται αυτό τώρα τελευταία!

ο μασούτης δεν πρέπει ναχει μέγκα συσκευασίες!

Το έχω τσεκάρει και μεγκα πακ έχει μόνο το καρφουρ.Όντως το έχω προσέξει κι εγώ πως βάζουν πολύ συχνά προσφορές και δεν θυμάμαι καθόλου αν συνέβαινε και παλιότερα αυτό!Πάντως το έχω γυρίσει μόνιμα σε λίμπερο πια αφού η τιμή τους είναι άκρως ανταγωνιστική (πιο πριν έπαιρνα babylino).

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Ο βασιλοπουλος έχει pampers σήμερα με προσφορα???

ναι, και νομιζω οτι ισχυει και για την αλλη βδομαδα, αλλα η προσφορα ειναι στην παλια τιμη και οχι στην καινουρια...

πλεον οι active fit εχουν 12,90 και τις εχει προσφορα με την τιμη 17,90..........

(που βγαινει 10 ευρω και κατι..)

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Kαλημερα και καλη Σαρακοστη!!!!

Σημερα πηγα καρφουρ και εχει απο σημερα σε ολα τα ελληνικα προιοντα (για ελληνικο προιον βλεπετε να ξεκιναει το barcode του προιοντος απο 520........)εκπτωση -10%!!!!!το βρηκα πολυ καλη προσφορα,ισως και μεγαλυτερη εκπτωση θαταν ακομη καλυτερα!!!! ;)

Kαλημερα και καλη Σαρακοστη!!!!

Σημερα πηγα καρφουρ και εχει απο σημερα σε ολα τα ελληνικα προιοντα (για ελληνικο προιον βλεπετε να ξεκιναει το barcode του προιοντος απο 520........)εκπτωση -10%!!!!!το βρηκα πολυ καλη προσφορα,ισως και μεγαλυτερη εκπτωση θαταν ακομη καλυτερα!!!! ;)

τι προιόντα παραδείγματος χάριν;

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...