Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε Super Market

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας έχουν στείλει κουπόνια babylino πρόσφατα;

Έχουν να μου στείλουν απο αρχές Δεκέμβρη,πέρασε δίμηνο πλέον.ειχα τσεκάρει οτι μου στέλνουν κάθε δυο μήνες αρχές του μήνα.

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Σας έχουν στείλει κουπόνια babylino πρόσφατα;

Έχουν να μου στείλουν απο αρχές Δεκέμβρη,πέρασε δίμηνο πλέον.ειχα τσεκάρει οτι μου στέλνουν κάθε δυο μήνες αρχές του μήνα.

Kαλημέρα. Τους έστειλα μήνυμα και μου απάντησαν ότι όντως στέλνουν κάθε δύο μήνες αλλά επειδή είχαν αυτό τον καιρό προσφορές σε σούπερ μάρκετ δεν έστειλαν. Όταν τελειώσουν οι προσφορές θα ξαναστείλουν.

Αγάπη.... η χαραμάδα της αιωνιότητας..

Ernesto Cardenal

Διαφημίσεις

Kαλημέρα. Τους έστειλα μήνυμα και μου απάντησαν ότι όντως στέλνουν κάθε δύο μήνες αλλά επειδή είχαν αυτό τον καιρό προσφορές σε σούπερ μάρκετ δεν έστειλαν. Όταν τελειώσουν οι προσφορές θα ξαναστείλουν.

Σου είπαν μήπως που ακριβώς είναι προσφορές ; Γιατί έχω κοιτάξει κ δεν βρίσκω κάτι !

Ευχαριστώ

Σου είπαν μήπως που ακριβώς είναι προσφορές ; Γιατί έχω κοιτάξει κ δεν βρίσκω κάτι !

Ευχαριστώ

Στον Βασιλόπουλο που πήγα προχθές όντως είχε στις babylino στικεράκι -3,50 ευρώ!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Δέχονται κουπόνια ταυτόχρονα?

πρεπει να πληρωσεις με κανονικη τιμη στο ταμειο και να δωσεις τα κουπονια και μετα πας με την αποδειξη στην υποδοχη και σου επιστρεφουν τη διαφορα.δηλαδη θα πρεπει να εχεις πολλλαααα λεφτα μαζι σου

mOlSp3.png

R9wLp3.png

και εδώ οι προσφορές της Δευτέρας και της Τρίτης(18/2 και 19/2) σε τοστ, προιόντα wellaflex και Pantene(-50%) και γάλα στα σούπερ μάρκετ carrefour

https://www.facebook.com/CarrefourMarinopoulosGR

Κορίτσια, αν πήρατε πάνες λιμπερο από καρφούρ με 50% εκπτωση, για πείτε τιμή, δεν θυμάμαι πόσο έχουν κανονικά. Το megapack το έδιναν με αρχική τιμή 24,65 οπότε με την έκπτωση ήταν 12,33. Αυτή είναι η τιμή τους ή τις ανέβασαν λόγω προσφοράς; Ψωνίζει κανονικά ο άνδρας μου και δεν προσέχω εγώ τις τιμές, αλλά σαν να μου φάνηκαν πιο τσιμπημένες ή είναι πιο μεγάλη η συσκευασία; (mega pack το 4 νουμερο είχε 84 πάνες, το 5 80 πάνες), για πείτε μου αν είναι πιο ακριβές αυτήν τη φορά!!! Ευχαριστώ!

a0Nsp3.png

Κορίτσια επειδή μιλάμε για προσφορές και επειδή εμείς δεν χρησιμοποιούμε πάνες libero γράφω και εδώ ότι έχω ένα κουπόνι -6 Ευρώ για αγορά JUMBO LIBERO οικονομικής συσκευασίας για το CARREFOUR (ισχύει μέχρι 23/2/2013) .Όποια το θέλει ας μου στείλει πμ !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...