Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε Super Market

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι;Στα καρφουρ όταν δίνεις κουπόνι -6 ευρώ από την εφημερίδα πρέπει να φαίνεται η μείωση στην απόδειξη;Γιατί την τελευταία φορά που το έδωσα η απόδειξη δεν την έχει την μείωση.

προσωπικά υποθέτω πως ναι, ειδάλλως πως θα αφαιρεθεί από τα προιόντα? αν τα αθροισεις τα προιοντα σου κανουν το σύνολο που πλήρωσες ή όχι? αν και κόβω να μην στην πέρασαν αλλά μήπως να τα άθροιζες?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια βρήκα αυτό και μου φάνηκε χρήσιμο, αν και δεν είναι πάντα 100% ενημερωμένο(πχ σήμερα θα μας βόλευε να μας ενημέρωνε για τις προσφορές/φυλλάδια της επόμενης εβδομάδας...);)

προσωπικά υποθέτω πως ναι, ειδάλλως πως θα αφαιρεθεί από τα προιόντα? αν τα αθροισεις τα προιοντα σου κανουν το σύνολο που πλήρωσες ή όχι? αν και κόβω να μην στην πέρασαν αλλά μήπως να τα άθροιζες?
Κορίτσια βρήκα αυτό και μου φάνηκε χρήσιμο, αν και δεν είναι πάντα 100% ενημερωμένο(πχ σήμερα θα μας βόλευε να μας ενημέρωνε για τις προσφορές/φυλλάδια της επόμενης εβδομάδας...);)

Λοιπόν κάθισα μόλις τώρα και την κοίταξα πιο προσεκτικά την απόδειξη και όντως το γράφει πιο κάτω απλά πάνω στην βιασύνη και .. την καχυποψία μου δεν το πρόσεξα.Σας το αναφέρω για να είμαστε και δίκαιοι όταν χρειάζεται!!;)

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Μπραβο!!!!!!!!!!!Τι ωραια περιπτωση αυτη...Ευχαριστουμε:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Βρήκα στο φυλλάδιο του BAZAAR προσφορά για πάνες babylino μικρές συσκευασίες με 5,92 και γράφει από κάτω babylino sensitive No 5 - 1,60. Να υποθέσω ότι το 5,92 είναι η τελική τιμή μετά την έκπτωση; Λίγο ακριβό δεν είναι; Έχω καιρό να αγοράσω μικρή συσκευασία και δεν θυμάμαι πόσο κάνουν http://prosfores-fylladia.gr/2013/01/bazaar-15-01-2013/#more-11169

Βρήκα στο φυλλάδιο του BAZAAR προσφορά για πάνες babylino μικρές συσκευασίες με 5,92 και γράφει από κάτω babylino sensitive No 5 - 1,60. Να υποθέσω ότι το 5,92 είναι η τελική τιμή μετά την έκπτωση; Λίγο ακριβό δεν είναι; Έχω καιρό να αγοράσω μικρή συσκευασία και δεν θυμάμαι πόσο κάνουν http://prosfores-fylladia.gr/2013/01/bazaar-15-01-2013/#more-11169

Ναι είναι ακριβές.Σκέψου πως με την τελευταία προσφορά -50% στα καρφουρ η μεγκα πακ (72 τμχ) βγήκε 12 ευρώ!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Κοντά στην Ασοε, Πατησίων 81 νομίζω έχει ανοίξει ένα μαγαζί με πολωνικά καλλυντικά (έχει τα πάντα) βαφές από 2 ευρώ, γαλάκτωμα καθαρισμού (πολλά Ml) από 3 ευρώ. Είναι δίπλα στα καλλυντικά Flomar.

http://www.delia.pl/ Βρήκα το site στο ιντερνετ... (είναι στα αγγλικά)

Τέτοιες τιμές θέλουμε για τα σουπερ μάρκετ. Όταν μια βαφή κάνει 8 ευρώ.....και οι μισθοί είναι στα 300 ευρώ - 500 λυπάμαι θέλουμε και καλά και φθηνά.

Μην σας παραμυθιάζουν ότι τα φθηνά καλλυντικά είναι μάπα, τα πανάκριβα καλυντικά που αγοράζουμε στην Ελλαδά στο εξωτερικό είναι πολύ φθηνά εκεί (κάτι clinique ή estee...και revlon)

Γροθιά στην ακρίβεια να πέσουν οι τιμές.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...