Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 2

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε Super Market

Recommended Posts

Xριστός Ανέστη.! Καλημέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς αν ακόμα ο Σκλαβενίτης στο Καματερό έχει τις προσφορές με τα babylino??? Επίσης μήπως ξέρετε που περίπου βρίσκεται στο Καματερό??

Αγάπη.... η χαραμάδα της αιωνιότητας..

Ernesto Cardenal

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Xριστός Ανέστη.! Καλημέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς αν ακόμα ο Σκλαβενίτης στο Καματερό έχει τις προσφορές με τα babylino??? Επίσης μήπως ξέρετε που περίπου βρίσκεται στο Καματερό??

Μόλις γύρισα, εχει στα babylino -6ευρω και τα δινει 9.30, εκτος και αν εχεις και κουπονια οποτε θα σου ερθει πιο φτηνά. Βρίσκεται πανω στην λεωφ.Φυλής 217καθώς πηγαίνεις προς αττική πριν την γεφυρα στο αριστερό σου χερι, τηλ 2102310130(εχω την αποδειξη στο χερι;);))

Μόλις γύρισα, εχει στα babylino -6ευρω και τα δινει 9.30, εκτος και αν εχεις και κουπονια οποτε θα σου ερθει πιο φτηνά. Βρίσκεται πανω στην λεωφ.Φυλής 217καθώς πηγαίνεις προς αττική πριν την γεφυρα στο αριστερό σου χερι, τηλ 2102310130(εχω την αποδειξη στο χερι;);))

Ευχαριστώ πολύ.!!

Αγάπη.... η χαραμάδα της αιωνιότητας..

Ernesto Cardenal

Διαφημίσεις

Δηλαδη αν παω το απογευμα θα προλαβω καμια συσκευασια???Μεχρι ποτε ειναι η προσφορα???

πιστεύω θα βρεις, απο την Μ.Τρίτη που εκαναν εγκαινια και για 2εβδομάδες θα εχει γενικα προσφορες και πολλα 1+1, εγω βρηκα φαριν λακτε νουνου με 1,28 το κουτι, προδερμ αφρολουτρο 1+1δωρο, λιμπερο πάνες περίπου 11,50ευρω αν θυμαμαι καλα, νουνου κιντ 7+1 στα 7,35(συμφερει πιο πολυ αν εχεις κουπονι), planet μαλακτικό 1+1.

Προσφορά σε proderm απορρυπαντικό-μαλακτικό έχει δει καμοία?Ειχα στοκάρει οτανείχε 1+1 και μου τελείωσε

Μεχρι πριν 2 βδομαδες πηρα απο γαλαξια προδερμ σκονη πληντηριου 1+1 δωρο 10.25 λογω οτι ηταν η παλια συσκευασια δεν ξερω αν υπαρχουν ακομη αποθεματα?

καλημερα!

βγηκε lenor απορρυπαντικο και ο Σκλαβενιτης το εχει -2€ δηλαδη περιπου 8€ (περιπου 2,5 λιτρα δηλαδη 34 μεζουρες)

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Για μαμάδες από Ηλιούπολη: άνοιξε καινούργιο market in εκεί που ήταν το 5'carrefour και έχει β'αλει κάποιες προσφορές.

pampers baby dry n4 (50πάνες) 15,71

και κάποια προϊόντα το 2ο με 90% έκπτωση (πλανετ υγρό πιάτων,υγρό τζαμιών, κάποια σαμπουάν garnier, εύρηκα μασσαλίας 12μεζούρες, azax clean fresh 1L, μινέρβα χωριό μαργαρίνη 250γρ, παυλίδης μπισκότα cookies με σοκολάτα, νιβέα τζελ ξυρίσματος κ.τ.λ.)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...