-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:
Κοιτα αντικειμενικά μόνο αυτός ξέρει τι βλέπει γιατί έχει τον φάκελο σου και όλες τις λεπτομέρειες. Δεν αποκλείουμε τον γιατρό σου και εννοείται να κάνεις την ωοληψια αν το θέλεις. Ειδικά αν έχεις κάνει πλήρη έλεγχο στη μήτρα με όλες τις εξετάσεις σου τότε ναι πρέπει να εστιάσεις στο κομμάτι εμβρύων ειδικά αν οι βλαστοκύστες μορφολογικά δεν αξιολογούνται καλά. Αν θυμάμαι καλά είχες πει κάνετε μικρογονιμοποίηση ICSI και όχι PICSI
Αν είναι λίγες οι διαιρέσεις στην τρίτη ημέρα τότε δεν έχεις γενικά ποιοτικά έμβρυα (εχω μπερδευτεί λίγο γιατί νόμιζα κάτι άλλο σου είχε πει ο εμβρυολόγος, ίσως να κάνω εγώ λάθος).
Εντωμεταξύ οι 24-25 ημέρες είναι ένας απόλυτα φυσιολογικός κύκλος από 25 μέχρι 35 ημέρες για την ακρίβεια είσαι οκ. Είσαι στο παράθυρο των 72 ημερών, ωστόσο τα ωάρια προϋπάρχουν στις σάλπιγγες σου από την εμβρυϊκή σου ηλικία και το παράθυρο των 72 ημερών έχει να κάνει με την τελική τους ωρίμανση.
Εμενα αυτό που με ενοχλεί στα όσα λέει είναι πως είναι δυνατόν ένας γυναικολόγος να κρίνει την ποιότητα του σπέρματος; Δεν είναι καν η δουλειά του. 🤷🏼♀️Μια κοπέλα (η Χριστίνα, χρόνια πολλά κιόλας) σου είπε να πας σε ανδρολογο εξειδικευμένο και ενδοκρινολόγο… συμφωνώ 100%
Σωστά, ISCI έχουμε κάνει. Ναι , είναι λίγες οι διαιρέσεις την 3η ημέρα. Δλδ 4-6 διαιρέσεις συνήθως και πάντα την 5η ημέρα μας παίρνουν και μας λένε πως δεν έχει γίνει ακόμα βλαστοκύστη και αναπτύσσεται αργά και θα το αφήσουν άλλη μια μέρα και θα μας ενημερώσουν και πάντα την 6η ημέρα κάπως μαγικά γινόταν βλαστοκύστη. Και τα 3 έμβρυα που είχα ήταν 6 ημερών (2AB , 3ΒΒ και 3ΒC). Αν δεν είναι γενικά ποιοτικά τα έμβρυα και όντως ευθύνομαι εγω (κατασκευαστικά ενδεχομένως), τότε δε νομίζω πως υπάρχουν και ιδιαίτερα πολλές επιλογές. Εκτος αν πετύχουμε την εξαίρεση.
Για να επεξηγήσω, εγώ του ζήτησα να κρίνει την ποιότητα του σπέρματος για να καταλάβω τι πάει λάθος. Επομένως αυτός ρώτησε τον εμβρυολόγο μπροστά μου και μας είπε ο εμβρυολόγος πως είναι μια χαρά το σπερμα. Ήθελα να ρωτήσω μήπως είναι κάτι εξωφθαλμο. Εννοείται έχω κλείσει ραντεβού ήδη με εξειδικευμένο ανδρολόγο.
-
ΣΕΡΡΑΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ??
-
Θέματα
-
- 7.257 απαντήσεις
- 909.313 εμφανίσεις
-
- 939 απαντήσεις
- 471.380 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 125.281 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.153.451 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 36.524 εμφανίσεις
-
-
-
- 758 απαντήσεις
- 30.859 εμφανίσεις
-
- 7.257 απαντήσεις
- 909.313 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις