Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Εγω...Ποτε θα γινω ΜΑΝΑ??

Catrine

Recommended Posts

ελα ρε κατριν μη μου χαλασ το ονειρο και σπιτι μια χαρα ειναι κηπο δεν εχετε να σουλατσερνεισ με τη σεξυ φορμα σου ;

χαχαχαχαα...ενταξει μπαρντον.. ναι αυλη εχουμε αλλα οχι 5 στρεμματα!!

Αααα, την ίδια μέρα δλδ γιορτάζουμε και οι 2!! Εγώ γιορτή, εσύ γενέθλια!!

Πόσο μου τη δίνει πλέον όταν το κάνουν αυτό οι γιαγιάδες ή οι παππούδες!!! Σκέφτομαι τους γονείς που δεν αφήνουν τα παιδιά τους να δώσουν ότι όνομα γουστάρουν στα δικά τους παιδιά και παίρνουν εκείνοι απόφαση και διατάζουν!!!

Οχι ενταξει δεν εχω παραπονο μου αρεσει το ονομα μου. Θα χα προβλημα αν τη γιαγια την ελεγαν Αγλαια ομως!:tongue: Παντως σαυτο που λες δεν εχεις αδικο.. ΑΛλα εμεις παντως ειμαστε αντιθετοι περιπτωση. Εχουμε το οκ απο γονεις να βγαλουμε τα παιδια μας οπως θελουμε αλλα εγω επιμενω οτι αν κανω αγορι θα παρει το ονομα του μπαμπα του αντρα μου και θα ειναι ο <ονομα><επιθετο> του <ταδε> ακριβως οπως ο πατερας του πατερα του που τον εχασα μικρος και μεγαλωσε εκεινος τα αδερφια του και θα ναι συγκινητικο..

Nrv8p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 666
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι καλέ!! Εννοώ στο ερώτημά μας: Εγώ... Πότε θα γίνω μάνα;;;;;:tongue::tongue::lol::lol:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,, καλά είναι μεσημέρι δεν στροφάρει!!!! Σύντομα θα πάρουμε όλοι μια απάντηση!!!Που θα πάει!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Πως και το αποφασίσατε?? λόγω κρίσης ή είχατε προλάβει και είχατε φύγει?

ΕΙχαμε προλαβει και ειχαμε φυγει και υποτιθεται θα ερχομασταν για 2-3χρονια αλλα πιασαμε αισιως τα 5 μεχρι στιγμης..

ειμαι γαιδουρα μωρε το ξερωωω το ξεχασα τελειως το ζωοοο

αχ ρε λουκουμακι μου στειλε μου το αντρεσι το καινουριο να στα στειλω κ οταν ερθεις ελλαδα πας κ σε διαιτολογο

Λουκουμακι δεν στο ειπα γι αυτο.. Δεν θελω να μου τα στειλεις θα παω σε διαιτολογο οταν ερθω Ελλαδα (καποια στιγμη μες στην ανοιξη ελπιζω) και κανονισε θα περασω απο Αθηνα.. Θα παμε ολες για καφε..

Nrv8p1.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαα...ενταξει μπαρντον.. ναι αυλη εχουμε αλλα οχι 5 στρεμματα!!

Οχι ενταξει δεν εχω παραπονο μου αρεσει το ονομα μου. Θα χα προβλημα αν τη γιαγια την ελεγαν Αγλαια ομως!:tongue: Παντως σαυτο που λες δεν εχεις αδικο.. ΑΛλα εμεις παντως ειμαστε αντιθετοι περιπτωση. Εχουμε το οκ απο γονεις να βγαλουμε τα παιδια μας οπως θελουμε αλλα εγω επιμενω οτι αν κανω αγορι θα παρει το ονομα του μπαμπα του αντρα μου και θα ειναι ο <ονομα><επιθετο> του <ταδε> ακριβως οπως ο πατερας του πατερα του που τον εχασα μικρος και μεγαλωσε εκεινος τα αδερφια του και θα ναι συγκινητικο..

Συμφωνώ είναι πολύ ωραίο και συγκινητικό!!

Αρκεί να το θέλει από μόνο του το ζευγάρι να κάνει κάτι τέτοιο και όχι να εξαναγκάζεται!!:mad::-x

NJMtp3.png

Συμφωνώ είναι πολύ ωραίο και συγκινητικό!!

Αρκεί να το θέλει από μόνο του το ζευγάρι να κάνει κάτι τέτοιο και όχι να εξαναγκάζεται!!:mad::-x

Ναι εχεις δικιο!

Nrv8p1.png

ΕΙχαμε προλαβει και ειχαμε φυγει και υποτιθεται θα ερχομασταν για 2-3χρονια αλλα πιασαμε αισιως τα 5 μεχρι στιγμης..

Λουκουμακι δεν στο ειπα γι αυτο.. Δεν θελω να μου τα στειλεις θα παω σε διαιτολογο οταν ερθω Ελλαδα (καποια στιγμη μες στην ανοιξη ελπιζω) και κανονισε θα περασω απο Αθηνα.. Θα παμε ολες για καφε..

Και πριν 5 χρόνια ήταν καλά εδώ, τώρα έχει αρχίσει και φαίνεται η κρίση!!! Και οι δουλειές από το κακό στο χειρότερο!!!!

Δεν ξέρω αν μπορούσα να φύγω , μάλλον θα έφευγα!!!ΌΧι ότι έξω είναι όλα ρόδινα, αλλά για να το δοκίμαζα και αυτό!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Ωραια αυτο υποτιθεται οτι ηταν βιντεο απο το youtube.. Καλα γιατι δεν λειτουργει οσες φορες προσπαθω να βαλω βιντεο μου βγαζει αυτη τη μπουρδα.. Ξερει καμια?

Nrv8p1.png

αλο μωρακι!

καλε μια σαλατα πηγα να κανω και γεμισατε μια σελιδα παλι!εχετε δικιο αλλα...ολοι οι παππουδες θελουν ν ακουσουν ονοματα τελικα κ απ οσες περιιπτωσεις ξερω που βγαλανε ασχετα ονοματα εγιναν παρεξηγησεις!λιγοι ειναι αυτοι που δεν εχουν οντως προβλημα!

1123527xakba0l4nz.gif

LL6sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...