Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Εγω...Ποτε θα γινω ΜΑΝΑ??

Catrine

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 666
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μας φερνει γαλα αλλα επισης εχουν και δικες τους κοτες και μας φερνουν και αυγα μια φορα τη βδομαδα..ειμαστε χωριο εμεις εδω!!;)

τι λεσ τωρα σαν τισ ταινιεσ που βλεπουμε που βγαινει ο κυριοσ με τη ρομπα περναει το τεραστιο κηπο παιρνει την εφημεριδα του και το γαλα απο τασκαλια και μπαινει μεσα για το τεραστιο πρωινο αχχχχ τι ωραια

2gq8wseqzlf0p4g6.png

1628999blgz69myth.gif

471788kccd6pi1th.gif

I AM WAITING FOR YOU

τι λεσ τωρα σαν τισ ταινιεσ που βλεπουμε που βγαινει ο κυριοσ με τη ρομπα περναει το τεραστιο κηπο παιρνει την εφημεριδα του και το γαλα απο τασκαλια και μπαινει μεσα για το τεραστιο πρωινο αχχχχ τι ωραια

Ναι ετσι ακριβως μονο που εμεις μενουμε σε σπιτι οχι σε επαυλη!:tongue:

Nrv8p1.png

Διαφημίσεις

Α και εν τω μεταξυ έκλεισε και τελευταίο ποστ ήταν δικό μου! χαχαχα!

το είδα και προσπαθούσα να πατήσω στο όνομά σου για να σου στείλω πμ για το νέο θέμα αλλά δε γινόταν τίποτα

Ναι ετσι ακριβως μονο που εμεις μενουμε σε σπιτι οχι σε επαυλη!:tongue:

ελα ρε κατριν μη μου χαλασ το ονειρο και σπιτι μια χαρα ειναι κηπο δεν εχετε να σουλατσερνεισ με τη σεξυ φορμα σου ;

2gq8wseqzlf0p4g6.png

1628999blgz69myth.gif

471788kccd6pi1th.gif

I AM WAITING FOR YOU

Οχι δεν εχω καμια γιαγια Μαρινα αλλα στη γιορτη σου εχω γενεθλια και γι αυτο ειχαν σκεφτει και να με βγαλουν ετσι.. Αλλα η γιαγια απο την οποια πηρα και το ονομα πατησε ποδι!!:tongue:

Αααα, την ίδια μέρα δλδ γιορτάζουμε και οι 2!! Εγώ γιορτή, εσύ γενέθλια!!

Πόσο μου τη δίνει πλέον όταν το κάνουν αυτό οι γιαγιάδες ή οι παππούδες!!! Σκέφτομαι τους γονείς που δεν αφήνουν τα παιδιά τους να δώσουν ότι όνομα γουστάρουν στα δικά τους παιδιά και παίρνουν εκείνοι απόφαση και διατάζουν!!!

NJMtp3.png

αχ κατρινολουκουμοσποριδιο τι ωραια οχι απλα χωριο παραδοσιακο γιατι κ εδω στο χωριο δεν σου αφηνουν πια το γαλα στη πορτα τελειοο

Μας κακομαθαινουν λουκουμι.. Η αληθεια ειναι οτι ειναι ωραια, εχουν και ωραια γαλατα οχι σαν της Ελλαδας σκονες.. Αλλα βεβαια εχω κανει ενα κ@λο ΝΑ (με το συμπαθειο).. Ζυγιστηκα προχτες και ειμαι 68 κιλα! :shock: Θα παω σε διαιτολογο οταν παω Ελλαδα..

Nrv8p1.png

Διαφημίσεις

Οχι δεν εχω καμια γιαγια Μαρινα αλλα στη γιορτη σου εχω γενεθλια και γι αυτο ειχαν σκεφτει και να με βγαλουν ετσι.. Αλλα η γιαγια απο την οποια πηρα και το ονομα πατησε ποδι!!:tongue:

Μονιμα (για την ωρα τουλαχιστον).. Βεβαια οχι για παντα ελπιζουμε! Μετα απο καποια χρονια θα ερθουμε Ελλαδα.. Τωρα ποσα? Δεν ξερω..

Πως και το αποφασίσατε?? λόγω κρίσης ή είχατε προλάβει και είχατε φύγει?

fyJbp3.png

GCQAp2.png

ειμαι γαιδουρα μωρε το ξερωωω το ξεχασα τελειως το ζωοοο

αχ ρε λουκουμακι μου στειλε μου το αντρεσι το καινουριο να στα στειλω κ οταν ερθεις ελλαδα πας κ σε διαιτολογο

322173ul1svytggs.gif

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...