Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια έκανα 3η χοριακή σήμερα...η 1η 16/12 βγήκε 74, η 2η 18/12 135 και μετά από τέσσερις μέρες 21/12 344,7 ( σε άλλο εργαστήριο νοσοκομείου λόγω Κυριακής). 

Αγχώθηκα τρελα, ότι κάτι δεν πάει καλά... ο γιατρός μου είπε να ξανακάνω χοριακή σε 2 μέρες, ότι δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί αυξάνεται οχι οσο θα πρεπε βέβαια, είναι και άλλο εργαστήριο, αλλά θα δείξει...

Εγω...Ποτε θα γινω ΜΑΝΑ??

Catrine

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 666
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξέρω ποιος το έγραψε ( είναι λίγο κακογραμμένο) αλλά πολύ γέλασα με την γιαγια και το αλτζχαιμερ!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Κι εμενα αυτο μου εκανε εντυπωση!

αχ μ αρεσει κατρινολουκουμιιιιιι αντε να σε πετυχω κανα απογευμα μεσα να με ξεναγησειςςς

Ναιαιαιαιαιαιαιαι...

και δεν παίρνετε γάλα δηλ από το σούπερ?

Οχι πια δεν παιρνουμε! Αφου εχουμε τον γαλατα..Οπως παλια που στο αφηνε πρωι πρωι εξω αο την πορτα σου στο γυαλινο του μπουκαλι με καπακι που ειναι απο αλουμινοχαρτο.. Ο αντρας μου μου κανει πλακα αλλαζει τη φωνη σαν νταλικερης και μου λεει "καλα μωρη.. με τον γαλατα?" κι εγω αλλαζω τη φωνη και κανω τη γυναικουλα και του απανταω "οχι αντρα μου δεν ειναι αυτο που νομιζεις" χαχαχαχα...

Nrv8p1.png

Βρε κορίτσια σταμάτησα για φαγητό και γύρισα και έχετε γράψει ένα σωρό σελίδες!!!

Μπερδεύτηκα λίγο με αυτά που γράφετε για τις σπερματεγχύσεις και τα πολλά ωάρια. Εμείς παλεύουμε ακόμη με το φυσιολογικό τρόπο....:rolleyes:

Τι άλλο θα τραβήξουμε για να γίνουμε μανούλες:confused::confused::confused:

NJMtp3.png

Βρε κορίτσια σταμάτησα για φαγητό και γύρισα και έχετε γράψει ένα σωρό σελίδες!!!

Μπερδεύτηκα λίγο με αυτά που γράφετε για τις σπερματεγχύσεις και τα πολλά ωάρια. Εμείς παλεύουμε ακόμη με το φυσιολογικό τρόπο....:rolleyes:

Τι άλλο θα τραβήξουμε για να γίνουμε μανούλες:confused::confused::confused:

Βρε παραλιγο συνονοματη, εσυ μη δινεις σημασια σε αυτα και αγχωνεσαι.. Κανε τη δουλεια σου φυσιολογικα και δεν θα τα χρειαστεις αυτα που λεμε..;)

Nrv8p1.png

Διαφημίσεις

Βρε παραλιγο συνονοματη, εσυ μη δινεις σημασια σε αυτα και αγχωνεσαι.. Κανε τη δουλεια σου φυσιολογικα και δεν θα τα χρειαστεις αυτα που λεμε..;)

Ελπίζω να μην τα χρειαστώ... αλλά ποτέ δεν ξέρεις....:rolleyes:

Παραλίγο συνονόματη έ;;; Έχεις καμιά γιαγιά που παραλίγο να πάρεις το όνομά της;;;

NJMtp3.png

Αγγλια Κατρινουλα μου! (σαν να μιλαω στον εαυτο μου ακουστηκε αυτο:tongue::tongue:) Εσυ;;

ΑΑ μόνιμα ή για σπουδές?? Εγω Αθήνα τα τελευταία 8 χρόνια και από ότι φαίνεται εδώ για πάντα μπρρρρρρ....:-(

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

αχ κατρινολουκουμοσποριδιο τι ωραια οχι απλα χωριο παραδοσιακο γιατι κ εδω στο χωριο δεν σου αφηνουν πια το γαλα στη πορτα τελειοο

Κι εμένα μ'αρέσει αυτό με το γάλα στην πόρτα!!!

Είναι που βαριέμαι και τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ..:tongue:

NJMtp3.png

Ελπίζω να μην τα χρειαστώ... αλλά ποτέ δεν ξέρεις....:rolleyes:

Παραλίγο συνονόματη έ;;; Έχεις καμιά γιαγιά που παραλίγο να πάρεις το όνομά της;;;

Οχι δεν εχω καμια γιαγια Μαρινα αλλα στη γιορτη σου εχω γενεθλια και γι αυτο ειχαν σκεφτει και να με βγαλουν ετσι.. Αλλα η γιαγια απο την οποια πηρα και το ονομα πατησε ποδι!!:tongue:

ΑΑ μόνιμα ή για σπουδές?? Εγω Αθήνα τα τελευταία 8 χρόνια και από ότι φαίνεται εδώ για πάντα μπρρρρρρ....:-(

Μονιμα (για την ωρα τουλαχιστον).. Βεβαια οχι για παντα ελπιζουμε! Μετα απο καποια χρονια θα ερθουμε Ελλαδα.. Τωρα ποσα? Δεν ξερω..

Nrv8p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...