-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 51 λεπτά , MK2012 είπε:
Κοιτάζω λίγο τα reports που μας έδωσαν για τη μια βλαστοκύστη που έμεινε (τελικά είναι 3BC και όχι 2BC, όχι πως κάνει διαφορά δλδ). Λέει πάνω ICSI. Ξέρουμε αν PICSI και ISCI είναι το ίδιο; Επίσης, αν καταλαβαίνω καλά, οι εξετάσεις σας για το σπερμα πρέπει να είναι καλύτερες από τις δικές μας. Σορρυ, είμαι άσχετη, πάντα κοιτούσα την ΑΜΗ μου και ρωτάω κυρίως για να καταλάβω αν οι εξετάσεις μας είναι καλές γιατί από το εμβρυολογικό μας είπαν πως είναι και οι τιμές δε σημαίνουν κάτι.
Οσο και να κοστίζουν οι βιταμίνες αν είναι όντως να κάνουν κάτι θα πάρω. Απλά ο γιατρός είχε πει πως δε κάνουν τπτ. Αν κάποια κοπέλα δοκίμασε κάποιες κ είδε διάφορα, ας μας πει.
Εν τω μεταξύ, το χειρότερο είναι πως ενώ έχω κόψει από χθες που βγήκε η χοριακη τα φάρμακα, εξακολουθώ και έχω τσιμπήματα χαμηλά , στη μέση και πόνο στο στηθος, πράγμα πολύ ενοχλητικό. Ανυπομονώ να επανέλθουν οι ορμόνες να αδιαθετήσω.
Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.
Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις.
Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες.
Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια;
-
Εγω...Ποτε θα γινω ΜΑΝΑ??
-
Θέματα
-
- 7.092 απαντήσεις
- 890.164 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 123.083 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.148.937 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 36.011 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 209.383 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.092 απαντήσεις
- 890.164 εμφανίσεις
-
- 488 απαντήσεις
- 21.768 εμφανίσεις
-
- 28.249 απαντήσεις
- 3.502.684 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 82 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 62
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 920 απαντήσεις
- 45.040 εμφανίσεις
-
- 17 απαντήσεις
- 510 εμφανίσεις
-
- 26 απαντήσεις
- 935 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 305 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 218 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 472 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα