Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Εγω...Ποτε θα γινω ΜΑΝΑ??

Catrine

Recommended Posts

τζιξακι μεχρι στιγμες ολες οι εξετασεις εχουν βγει σουπερ, πιο σουπερ δεν γινεται, γι αυτο κ ο γιατρος μου , μου ειπε πριν καταληξουμε στην εξωσωμ σαν τελευταια μας λυση, να προσπαθησουμε με σπερματεγ που ειναι κ πολυ οικονομικη σε μενα, κ σε σχεση με την εξωσωμ, μπας κ τα καταφερουμε

κοινως μιλαει για ανεξηγητη υπογονιμοτητα, για την ωρα τουλαχιστον, τωρα αν υπαρχει κατι στο dna μας που απωθει την γονιμοποιηση δεν το ξερω, δεν εχουμε κανει τετοιες εξετασεις

μια χαρα τοτε ρε κοριτσι μου θα το πετυχετε αυτη τη φορα στα σιγουρα

αληθεια ποσο στοιχιζει η σπερματεγχυση;

2gq8wseqzlf0p4g6.png

1628999blgz69myth.gif

471788kccd6pi1th.gif

I AM WAITING FOR YOU

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 666
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κανονικα γυρω στα 400-600 εχω ακουσει εγω

εγω δινω πολυυυυυυυυυυυυ λιγοτερα, λογο γιατρου

μια χαρααααααα το χετε στο τσεπακι το μπεμπε σου λεω;)

και στο ξαναλεω αν θεσ να ξεσπασεισ εγω προσφερομαι οποτε θεσ να με βρισεισ ελευθερα no problem;)

2gq8wseqzlf0p4g6.png

1628999blgz69myth.gif

471788kccd6pi1th.gif

I AM WAITING FOR YOU

χαχαχαχαχαχαχαχα οχι ενταξει τζιξακι δεν βριζω γενικοτερα!

αν χρειαστω παντως υποστηριξω ξερω που να ερθω..στην τελεια παρεα!!!

για την ωρα παντως κραταω καλα , κατα τις 8-9 φλεβαρη που θα περιμενω την σκατενια τοτε θα σας γινω ανυποφορη για λλη μια φορα

PXkMp3.png 690739pesbqr6dqw.gif

μιλουσα στο τηλ η γλωσσου!μπετουλακι μου γλυκο κ μια φιλη μου που εκανε χαλια ηταν ψυχολογικα,τα νευρα της κροσια κ πολυ κλαμα..υπομονη και αυτη τη φορα θα κλαιμε απο χαρα!εχω πολυ καλο φιλιγκ για σενα!!!:P:p:p

1123527xakba0l4nz.gif

LL6sp2.png

Διαφημίσεις

εγω παντωσ εκτοσ παο το στηθοσ που αρχισε να πριζετε 15 μερεσ πριν απο χθεσ αρχισαν και τα τσιμπηματακια και οι πονοι χαμηλα που σημαινει πωσ θα ερθει πριν την ωρα τησ η σιχαμενη αν και με συμφερει γιατι εχω ταξιδακι το επομονο σκ και θα με βολευαι να τη εχω ξεφορτωθει τη χαμενη

2gq8wseqzlf0p4g6.png

1628999blgz69myth.gif

471788kccd6pi1th.gif

I AM WAITING FOR YOU

Διαφημίσεις

η αρετουλα η ανθουλα το λιμπερακι τι κανουν?μερες εχω να τις πετυχω

Η Αρετή έφυγε το πρωί, πήγε να καθαρίσει στο καινούργιο σπίτι κ ήταν όλο χαρα... Η λιμπ εδώ ήταν, αλλά πετάχτηκε για ψώνια και η ανθούμπα μάλλον θα έχει μπλέξει με τη δουλειά και θα τρέχει...:P

911779r1twa2w2n8.gif

τζιξακι εσεις εχετε κανει εξετασεις?ποσες καιρο προσπαθητε?

ναι τα εχουμε κανει ολα εγω ειμαι οκ μια χρα με το σπερμα εχουμε προβλημα λογω συγκολησεων και χαμηλησ κινητικοτητασ που το παλευουμε ομωσ με βιταμινεσ αρχεσ του φλεβαρη εχουμε επανεξεταση

προσπαθουμε 14 μηνεσ τωρα.....:(

2gq8wseqzlf0p4g6.png

1628999blgz69myth.gif

471788kccd6pi1th.gif

I AM WAITING FOR YOU

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...