Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Εγω...Ποτε θα γινω ΜΑΝΑ??

Catrine

Recommended Posts

αχαχα τέλεια... δηλ εγώ θα είμαι για φούντο κατευθείαν αν χρειαστεί να πάρω ε?:cool:

παει με τις μερες.. ενταξει οχι οτι θα φουνταρεις κιολας αλλα μια ψιλοκαταθλιψη οντως την περνας..οτι σε ριχνει σε ριχνει πολυ αλλα οχι οτι θα φτασεις και σε σημειο να κανεις τις σκεψεις πραξεις..;) ασε που κι αυτο εχει να κανει με τον οργανισμο.. κι επειτα εσυ γιατι το σκεφτεσαι? αφου θα μεινεις εγκυος μονη σου:P

Nrv8p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 666
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κινεζουλα μου ακομα ακομα μ'εχει ψοφησει λεμε.....θα σας αφησω ομως γιατι δεν αντεχω ποναωωωωω παω να παρω κανενα ντεπον...μονο αυτο κανει να παιρνω γμτ.....φιλακια ζουζουνεςςςςςςςς:D

περαστικουλια ζουζουνα φιλια

2gq8wseqzlf0p4g6.png

1628999blgz69myth.gif

471788kccd6pi1th.gif

I AM WAITING FOR YOU

υπομονή βρε μπεττού... είμαστε εμείς εδώ να μας τα λες για να μην ξεσπας στο αντράκι σου...

αχ ελλακι μου το ξερω κ ευχαριστωωωωωωω ολες σας!!!!

οντως ελλακι ετσι ειναι.. Κι εγω που ειχα παρει παλια αντισυλληπτικα για λιγους μηνες με ειχαν πειραξει αλλα φαντασου οτι μπροστα στην κλομιφαινη τα αντισυλληπτικα δεν ηταν τπτ..

εγω αντισσυλ.δεν πηρα αλλα κλομιφαιν 3η φορα που παιρνω τα εχω δει ολααααααα:shock::shock::shock::shock::shock:

PXkMp3.png 690739pesbqr6dqw.gif

παει με τις μερες.. ενταξει οχι οτι θα φουνταρεις κιολας αλλα μια ψιλοκαταθλιψη οντως την περνας..οτι σε ριχνει σε ριχνει πολυ αλλα οχι οτι θα φτασεις και σε σημειο να κανεις τις σκεψεις πραξεις..;) ασε που κι αυτο εχει να κανει με τον οργανισμο.. κι επειτα εσυ γιατι το σκεφτεσαι? αφου θα μεινεις εγκυος μονη σου:P

δεν το σκέφτομαι, απλά στην κουβέντα μπήκα, ούτε καν ήξερα τι είναι, τώρα το διάβασα... σκέψου ότι και με τα αντισυλληπτικά ήθελα να κλαίω όλη μέρα και δεν είχα διάθεση να κάνω τίποτα...

911779r1twa2w2n8.gif

αχ ελλακι μου το ξερω κ ευχαριστωωωωωωω ολες σας!!!!

εγω αντισσυλ.δεν πηρα αλλα κλομιφαιν 3η φορα που παιρνω τα εχω δει ολααααααα:shock::shock::shock::shock::shock:

μεχρι ποσους κυκλους σου χει πει ο γιατρος οτι θα σου δωσει? δεν μπορεις να του πεις να σταματησεις μετα απο αυτον τον κυκλο αν (μακρια απο μας) δεν πετυχει?

Nrv8p1.png

Διαφημίσεις

ούτε αυτό με απασχολεί πια... δεν με ενδιαφέρει ο τρόπος, μόνο το αποτέλεσμα... αν χρειαστεί να προχωρήσω σε εξωσω δεν έχω κανένα πρόβλημα, θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά...

911779r1twa2w2n8.gif

Φιλακια Μαιρουλακι.. Ε ρε γμτ τιποτα αλλο δεν βοηθαει? Αν κανεις κανενα ζεστο αφρολουτρο να γεμισεις τη μπανιερα εννοω?

δεν κανει καλο μου να ειμαι μεσα σε ζεστα νερα,αλλο το μπανιο και αλλο να μεινω μεσα στο ζεστο νερο.....προκαλει συσπασεις το ζεστο νερακι.....θα το παλεψω ετσι τι να κανω;;;;

1455378nu78d1s352.gif

FSNYp2.png

μακαρι να ερθουν τα μωρακια με φυσιολογικο τροπο κ να μην παρετε τιποτα !!!

διοτι αυτα τα χαπια με ορμονες κ τι στο καλο εχουν μεσα, μονο ρακος μας κανουν

δεν πειράζει, γι'αυτό μας δίνει ο Θεός δύναμη για να μπορούμε να αντέχουμε... εξάλλου έχουμε την υγεία μας και μπορούμε και προσπαθούμε...

911779r1twa2w2n8.gif

τουινακο με ειπε 4 σπερματεγχυσεις, αρα 4 κυκλους με κλομιφ + τον προηγουμενο που πηρα αλλα τελικα δεν την εκανα, αρα 5 κυκλους συνολικα

μου ειχε πει οτι καλο ειναι να γινουν κ οι 4 φορες κατι σαν "κυκλος θεραπειας", ειπα κ εγω οκ ελα να τα κανουμε να δεις οτι θα καταληξω στην εξωσωμ, κ ετσι μπηκα στο χορο κ απλως χορευω

Διαφημίσεις

δεν πειράζει, γι'αυτό μας δίνει ο Θεός δύναμη για να μπορούμε να αντέχουμε... εξάλλου έχουμε την υγεία μας και μπορούμε και προσπαθούμε...

συμφωνω απολυτα ελλακι, προσπαθεις με τη δυναμη του θεου κ ελπιζεις κ αν οχι υπαρχουν κ αλλοι μεθοδοι που σιγουρα μπορουν να βοηθησουν!!

ούτε αυτό με απασχολεί πια... δεν με ενδιαφέρει ο τρόπος, μόνο το αποτέλεσμα... αν χρειαστεί να προχωρήσω σε εξωσω δεν έχω κανένα πρόβλημα, θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά...

με καλυψες 10000000%

τουινακο με ειπε 4 σπερματεγχυσεις, αρα 4 κυκλους με κλομιφ + τον προηγουμενο που πηρα αλλα τελικα δεν την εκανα, αρα 5 κυκλους συνολικα

μου ειχε πει οτι καλο ειναι να γινουν κ οι 4 φορες κατι σαν "κυκλος θεραπειας", ειπα κ εγω οκ ελα να τα κανουμε να δεις οτι θα καταληξω στην εξωσωμ, κ ετσι μπηκα στο χορο κ απλως χορευω

μπετακι εχετε καποιο προβλημα και γι αυτο προχωρησατε στη σπερματεγχυση;σορυ που ρωταω αω δε θεσ δεν απαντασ εννοειται

2gq8wseqzlf0p4g6.png

1628999blgz69myth.gif

471788kccd6pi1th.gif

I AM WAITING FOR YOU

τζιξακι μεχρι στιγμες ολες οι εξετασεις εχουν βγει σουπερ, πιο σουπερ δεν γινεται, γι αυτο κ ο γιατρος μου , μου ειπε πριν καταληξουμε στην εξωσωμ σαν τελευταια μας λυση, να προσπαθησουμε με σπερματεγ που ειναι κ πολυ οικονομικη σε μενα, κ σε σχεση με την εξωσωμ, μπας κ τα καταφερουμε

κοινως μιλαει για ανεξηγητη υπογονιμοτητα, για την ωρα τουλαχιστον, τωρα αν υπαρχει κατι στο dna μας που απωθει την γονιμοποιηση δεν το ξερω, δεν εχουμε κανει τετοιες εξετασεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...