Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Εγω...Ποτε θα γινω ΜΑΝΑ??

Catrine

Recommended Posts

κι η παρενεργειεσ που λεσ ειναι μονο ψυχολογικεσ ή εχει και σωματικεσ;

και κρατανε για τισ 5 μερεσ που τα παιρνεισ ή ολο το μηνα;

Οι σωματικες παλευονται.. Τις μερες που τα παιρνεις κυριως εχεις εφιδρωσεις τη μια και κρυωνεις την αλλη (παρομοια συμπτωματα με κλιμακτηριο) αλλα οι ψυχολογικες ειναι που ειναι εντονες.. Εμενα με ειχαν ριξει πολυ και ειχα κλαματα απαισιοδοξια και ολα τα ωραια..

Nrv8p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 666
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααα μάλιστα... Τώρα το διάβασα την άλλη βδομάδα θα την κάνεις?

κατα πασα πιθανοτητα ναι κατριν μεσα στην αλλη βδομαδα, τωρα δευτερα τριτη, αναλογως ποτε θα ειναι ετοιμα τα ωαρια να "σπασουν"

PXkMp3.png 690739pesbqr6dqw.gif

ιου όντως οι ψυχολογικές επιπτώσεις πρέπει να είναι οι χειρότερες γιατί δεν μπορείς και να τις ελέγξεις ούτε εσύ αλλά ούτε και οι γύρω σου... εμένα με είχαν πειράξει και τα αντισυλληπτικά παλιά...

911779r1twa2w2n8.gif

τζιξακι εξαρταται απο τον οργανισμο, αλλα αν σκεφτεις οτι κ εμενα κ την κατριν την πειραξαν, αυτο απο μονο του κατι λεει!!

ολο το μηνα δεν κρατανε σιγουρα, τουλαχιστον σε μενα, αλλα απο την μερα που τα αρχιζω μεχρι κ 4-5 μερες αφου τα σταματησω ειμαι γενικα καπως..

καμια δεκαρια μερεσ δηλαδη ε καλα θα ταντεξω μωρε και παραπανω να ειναι αλλωστε θα εχω εσασ να με ανεβαζετε ε;;)

μου φαινεται πωσ θα αφησω και τον επομενο μηνα γιατι εχω ταξιδι ενδιαμεσα και δε βολευει και θα το κανονισω κι εγω με το γιατρο μου για μαρτη να κανουμε μια προσπαθεια σπερματεγχυσησ θα μου δωσεισ κι εσυ μπετακι ολεσ τισ λεπτομερειεσ που πρεπει να ξερω γιατι θα εχισ κανει αυτην και θα εχει πετυχει και θα με καθοδηγησεισ αψογα;)

2gq8wseqzlf0p4g6.png

1628999blgz69myth.gif

471788kccd6pi1th.gif

I AM WAITING FOR YOU

Διαφημίσεις

Οι σωματικες παλευονται.. Τις μερες που τα παιρνεις κυριως εχεις εφιδρωσεις τη μια και κρυωνεις την αλλη (παρομοια συμπτωματα με κλιμακτηριο) αλλα οι ψυχολογικες ειναι που ειναι εντονες.. Εμενα με ειχαν ριξει πολυ και ειχα κλαματα απαισιοδοξια και ολα τα ωραια..

κ εμενα

συν οτι εκτος απο αυτα εχω κ νευρααααααααααααα, πολλαααααααααααα νευρα

Αχχ ρε κορίτσια τι ταλαιπωρία και αυτή για τον οργανισμό!!! Ηρωίδες όσες κάνουν εξωσω, σπερμ.. ή ότι άλλο υπάρχει@@

συμφωνωωω

αλο κατριν και μαιρουλακι!ακομα η μεσουλα μαιρουλακι?περαστικα!

κινεζουλα μου ακομα ακομα μ'εχει ψοφησει λεμε.....θα σας αφησω ομως γιατι δεν αντεχω ποναωωωωω παω να παρω κανενα ντεπον...μονο αυτο κανει να παιρνω γμτ.....φιλακια ζουζουνεςςςςςςςς:D

1455378nu78d1s352.gif

FSNYp2.png

κ εμενα

συμφωνωωω

υπομονή βρε μπεττού... είμαστε εμείς εδώ να μας τα λες για να μην ξεσπας στο αντράκι σου...

911779r1twa2w2n8.gif

τι να κανουμε ρε κατρινακι αφου ετσι μασ επλασε η φυση να τα παιρναμε ολα εμεισ...ολα για το παιδι μασ ρε μαμωτο;)

2gq8wseqzlf0p4g6.png

1628999blgz69myth.gif

471788kccd6pi1th.gif

I AM WAITING FOR YOU

ιου όντως οι ψυχολογικές επιπτώσεις πρέπει να είναι οι χειρότερες γιατί δεν μπορείς και να τις ελέγξεις ούτε εσύ αλλά ούτε και οι γύρω σου... εμένα με είχαν πειράξει και τα αντισυλληπτικά παλιά...

οντως ελλακι ετσι ειναι.. Κι εγω που ειχα παρει παλια αντισυλληπτικα για λιγους μηνες με ειχαν πειραξει αλλα φαντασου οτι μπροστα στην κλομιφαινη τα αντισυλληπτικα δεν ηταν τπτ..

Nrv8p1.png

Διαφημίσεις

κινεζουλα μου ακομα ακομα μ'εχει ψοφησει λεμε.....θα σας αφησω ομως γιατι δεν αντεχω ποναωωωωω παω να παρω κανενα ντεπον...μονο αυτο κανει να παιρνω γμτ.....φιλακια ζουζουνεςςςςςςςς:D

περαστικά σου κουκλίτσα...

911779r1twa2w2n8.gif

Καλή επιτυχία σου εύχομαι

σ ευχαριστω πολυυυυυυυυυυ

αλο ελλακι μου ετσι ειναι

καμια δεκαρια μερεσ δηλαδη ε καλα θα ταντεξω μωρε και παραπανω να ειναι αλλωστε θα εχω εσασ να με ανεβαζετε ε;;)

μου φαινεται πωσ θα αφησω και τον επομενο μηνα γιατι εχω ταξιδι ενδιαμεσα και δε βολευει και θα το κανονισω κι εγω με το γιατρο μου για μαρτη να κανουμε μια προσπαθεια σπερματεγχυσησ θα μου δωσεισ κι εσυ μπετακι ολεσ τισ λεπτομερειεσ που πρεπει να ξερω γιατι θα εχισ κανει αυτην και θα εχει πετυχει και θα με καθοδηγησεισ αψογα;)

οτι θελεις τζιξακι μου:P

οντως ελλακι ετσι ειναι.. Κι εγω που ειχα παρει παλια αντισυλληπτικα για λιγους μηνες με ειχαν πειραξει αλλα φαντασου οτι μπροστα στην κλομιφαινη τα αντισυλληπτικα δεν ηταν τπτ..

αχαχα τέλεια... δηλ εγώ θα είμαι για φούντο κατευθείαν αν χρειαστεί να πάρω ε?:cool:

911779r1twa2w2n8.gif

κ εμενα

εγω μπετακι παντωσ προσφερομαι να με βρισεισ οποτε θεσ για να νιωσεισ καλυτερα μην το σκεφτεισ καθολου βρισε κοριτσι μου να νιωσεισ καλυτερα

2gq8wseqzlf0p4g6.png

1628999blgz69myth.gif

471788kccd6pi1th.gif

I AM WAITING FOR YOU

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...