Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Εγω...Ποτε θα γινω ΜΑΝΑ??

Catrine

Recommended Posts

Αντε ρε λουκουμι κολλημενο μυαλο εισαι?.. Κοιταμε να παμε μπροστα! Να αλλαξουμε θεμα να αλλεξει και η τυχη μας.. Φτανει με το δεν θελω να αδιαθετησω..:tongue:

..

συμφωνώ ...το παλιό το θέμα είχε την αρνητική λέξη ΔΕΝ ενώ το καινούργιο ...μας υπόσχετε οτι είναι απλά θέμα χρόνου να γίνουμε μανούλες ...χοχοχοχοχο

TtZkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 666
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στην Ελλάδα το πρώτο εμβόλιο για το καλαζάρ των σκύλων

Πρόκειται για ένα ενεργό εμβόλιο το οποίο γίνεται μόνο σε σκύλους που είναι αρνητικοί στη λεισμάνια και δεν έχουν μολυνθεί από το τσίμπημα της σκνίπας.

Έφτασε και διατίθεται πλέον και στην χώρα μας το πρώτο εμβόλιο κατά της λεισμανίωσης σκύλων (καλαζάρ) και οι κτηνίατροι αλλά και οι ιδιοκτήτες των συμπαθών τετράποδων ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία. Η ασθένεια αυτή κυριολεκτικά θερίζει και στέλνει στον θάνατο μαζικά τα σκυλιά που θα προσβληθούν.

αχ τι ωραία, δεν ξέρεις πόσο το φοβάμαι το καλαζάρ, εκεί που μένουμε είναι εξοχή και το έχω συνέχεια έννοια. Βέβαια είναι γεράκος ο δικός μας ο καημένος αλλά τον αγαπάμε

Διαφημίσεις

αλοο betty

τα κλομιφεν τα παίρνεις για εξωσω ή και για φυσικό κύκλο... ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ γι'αυτό σε ρωτάω

τα παιρνω σε φυσικο κυκλο για να κανω περισοοτερα ωαρια γιται θα κανω σπερματεγχυση κατριν

ωχ σοβαρα μιλατε; κι εγω το ειχα πιο απλο στο μυαλο μου αλλα τουλαχιστον κανουν δουλεια θελω να πω αξιζει το κοπο ρε παιδι μου να τα περασεισ αυτα προκαλουν πολλαπλη ωορηξια οπωσ λενε;

αξιζει τον κοπο , καλη ερωτηση τζιξακι, θα σου μονο οτι αντι για ενα ωαριο που κανουμε συνηθως στην ωο μας αυτα τα χαπια σου "κανουν" πολλα περισσοτερα, χωρις να σημανινει αυτο απολυτη επιτυχια για μια εγκυμοσυνη η το αντιθετο

εγω ας πουμε την προηγουμενη φορα ειχα 6 ωαρια, απο τα οποια τα 3 ωριμασαν κανονικα αλλα κ παλι κανενα δεν γονιμοποιηθηκε, χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι δεν πιανει σε αλλες κοπελες, πολλες εχουν κανει κ εχουν μεινει με την 1η φορα

PXkMp3.png 690739pesbqr6dqw.gif

αναλογα τον οργανισμο.. εγω επαιρνα ενα χαπακι (την πιο χαμηλη δοση) κι εκανα 1 ωαριο οπως κανω κ μονη μου.. Η μπεττυ παιρνει 2 και κανει αρκετα ωαρια..

κι η παρενεργειεσ που λεσ ειναι μονο ψυχολογικεσ ή εχει και σωματικεσ;

και κρατανε για τισ 5 μερεσ που τα παιρνεισ ή ολο το μηνα;

2gq8wseqzlf0p4g6.png

1628999blgz69myth.gif

471788kccd6pi1th.gif

I AM WAITING FOR YOU

Διαφημίσεις

Κορίτσια ξέρετε τα κλομιφεν τα παίρνουν και στην εξωσωματική?

Νομιζω στην εξωσω παιρνουν πιο δυνατα και ενεσιμα (νομιζω γοναδοτροπινες)... Αν τωρα δεν ανταποκρινεται ο οργανισμος σε αυτα σε καποιες κοπελες ισως να δινεται κλομιφαινη τελικα.. Χωρις να ειμαι και σιγουρη..

Nrv8p1.png

τα παιρνω σε φυσικο κυκλο για να κανω περισοοτερα ωαρια γιται θα κανω σπερματεγχυση κατριν

αξιζει τον κοπο , καλη ερωτηση τζιξακι, θα σου μονο οτι αντι για ενα ωαριο που κανουμε συνηθως στην ωο μας αυτα τα χαπια σου "κανουν" πολλα περισσοτερα, χωρις να σημανινει αυτο απολυτη επιτυχια για μια εγκυμοσυνη η το αντιθετο

εγω ας πουμε την προηγουμενη φορα ειχα 6 ωαρια, απο τα οποια τα 3 ωριμασαν κανονικα αλλα κ παλι κανενα δεν γονιμοποιηθηκε, χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι δεν πιανει σε αλλες κοπελες, πολλες εχουν κανει κ εχουν μεινει με την 1η φορα

ααα μάλιστα... Τώρα το διάβασα την άλλη βδομάδα θα την κάνεις?

fyJbp3.png

GCQAp2.png

κοιτα αν κανεισ 3 αντι για 1 σιγουρα υπαρχουν και περισσοτερεσ πιθανοτητεσ να πετυχει καποιο σπερματοζωαριο το στο χο του θεμα τυχησ ειναι παλι βεβαια αλλα του δινεισ καποιεσ πιθανοτητεσ παραπανω οποτε αξιζει το κοπο μια καταθλιψη ρε παιδι μου...

2gq8wseqzlf0p4g6.png

1628999blgz69myth.gif

471788kccd6pi1th.gif

I AM WAITING FOR YOU

τζιξακι εξαρταται απο τον οργανισμο, αλλα αν σκεφτεις οτι κ εμενα κ την κατριν την πειραξαν, αυτο απο μονο του κατι λεει!!

ολο το μηνα δεν κρατανε σιγουρα, τουλαχιστον σε μενα, αλλα απο την μερα που τα αρχιζω μεχρι κ 4-5 μερες αφου τα σταματησω ειμαι γενικα καπως..

PXkMp3.png 690739pesbqr6dqw.gif

Νομιζω στην εξωσω παιρνουν πιο δυνατα και ενεσιμα (νομιζω γοναδοτροπινες)... Αν τωρα δεν ανταποκρινεται ο οργανισμος σε αυτα σε καποιες κοπελες ισως να δινεται κλομιφαινη τελικα.. Χωρις να ειμαι και σιγουρη..

Αχχ ρε κορίτσια τι ταλαιπωρία και αυτή για τον οργανισμό!!! Ηρωίδες όσες κάνουν εξωσω, σπερμ.. ή ότι άλλο υπάρχει@@

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...