Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Εγω...Ποτε θα γινω ΜΑΝΑ??

Catrine

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 666
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τζιξακι μου παιρνω κ κλομιφαιν για να εχω περισσοτερα ωαρια κ καλα για περισσοτερες πιθανοτητες, εδω γελαμε ...:cool:

αλλα αυτα τα χαπια ειναι πολυ μ@λ@κισμεν@

ευχαριστω τουινακο μου :P

Ειναι το χεριοτερο χαπι EVER! Σου ευχομαι να τα κοψεις πολυ πολυ λειαν συντομως..

Nrv8p1.png

Πάντως τεχνικό πρέπει να είναι το πρόβλημα Βγάζει Database error ,, έχει κρασάρει ο server τους .......

Είχε κίνηση το θέμα... και τώρα δεν πάει και πολύ καλα... κολλάει απίστευτα!!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

τζιξακι μου παιρνω κ κλομιφαιν για να εχω περισσοτερα ωαρια κ καλα για περισσοτερες πιθανοτητες, εδω γελαμε ...:cool:

αλλα αυτα τα χαπια ειναι πολυ μ@λ@κισμεν@

ευχαριστω τουινακο μου :P

γιατι το λεσ γιατι αν το κανω κι εγω τελικα ετσι σκεφτομαι να το κανω για περισσοτερεσ πιθανοτητεσ οπωσ λεσ

2gq8wseqzlf0p4g6.png

1628999blgz69myth.gif

471788kccd6pi1th.gif

I AM WAITING FOR YOU

γιατι το λεσ γιατι αν το κανω κι εγω τελικα ετσι σκεφτομαι να το κανω για περισσοτερεσ πιθανοτητεσ οπωσ λεσ

Παρε και κανα ψυχοφαρμακο πριν τα αρχισεις.. Αν τωρα εισαι η προσωποιηση της χαρας και της αισιοδοξιας, θα γινεις η προσωποποιηση της μιζεριας και της τασης αυτοκτονιας..:tongue:

Nrv8p1.png

Διαφημίσεις

θα σας συγχωρησω γιατι ειμαι ακομη ξαπλα στο κρεβατι με την κ*λομεση μου μ'εχει ψοφησει....απο μικρο παιδι με παιδευει δεν την αντεχω αλλο...τωρα επειδη πηρα και βαρος με ζοριζει πολυ,παντα επρεπε να προσεχω τα κιλα για να μη με ποναει...ΑΜΑΝ...ποτε θα περασει;;;;;;;

1455378nu78d1s352.gif

FSNYp2.png

Ειναι το χεριοτερο χαπι EVER! Σου ευχομαι να τα κοψεις πολυ πολυ λειαν συντομως..

μακαρι τουινακο να ηταν η τελευταια φορα που τα πηρα

εχεις πολυ δικαιο, τελειως χαζα χαπια!!!

γιατι τα χαπια εχουν τρελλες παρενεργειες τζιξακι, κ τα παιρνεις κ σε σχετικα μεγαλει δοση

εγω επερνα 2 χαπια την ημερα για 5 μερες

PXkMp3.png 690739pesbqr6dqw.gif

Διαφημίσεις

Παρε και κανα ψυχοφαρμακο πριν τα αρχισεις.. Αν τωρα εισαι η προσωποιηση της χαρας και της αισιοδοξιας, θα γινεις η προσωποποιηση της μιζεριας και της τασης αυτοκτονιας..:tongue:
μακαρι τουινακο να ηταν η τελευταια φορα που τα πηρα

εχεις πολυ δικαιο, τελειως χαζα χαπια!!!

γιατι τα χαπια εχουν τρελλες παρενεργειες τζιξακι, κ τα παιρνεις κ σε σχετικα μεγαλει δοση

εγω επερνα 2 χαπια την ημερα για 5 μερες

ωχ σοβαρα μιλατε; κι εγω το ειχα πιο απλο στο μυαλο μου αλλα τουλαχιστον κανουν δουλεια θελω να πω αξιζει το κοπο ρε παιδι μου να τα περασεισ αυτα προκαλουν πολλαπλη ωορηξια οπωσ λενε;

2gq8wseqzlf0p4g6.png

1628999blgz69myth.gif

471788kccd6pi1th.gif

I AM WAITING FOR YOU

ωχ σοβαρα μιλατε; κι εγω το ειχα πιο απλο στο μυαλο μου αλλα τουλαχιστον κανουν δουλεια θελω να πω αξιζει το κοπο ρε παιδι μου να τα περασεισ αυτα προκαλουν πολλαπλη ωορηξια οπωσ λενε;

αναλογα τον οργανισμο.. εγω επαιρνα ενα χαπακι (την πιο χαμηλη δοση) κι εκανα 1 ωαριο οπως κανω κ μονη μου.. Η μπεττυ παιρνει 2 και κανει αρκετα ωαρια..

Nrv8p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...