Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Εγω...Ποτε θα γινω ΜΑΝΑ??

Catrine

Recommended Posts

καλα ειμαι κινεζοεγκυακι μου εσυ?το σπορακι?ψιλοχαθηκα λογω προετοιμασιων γαμου, αλλα τωρα θα ειμαι κ παλι εδω !!!!!!

ολα καλα μπετουλα μου!ετοιμαστηκες?τι σου εχει μεινει?

1123527xakba0l4nz.gif

LL6sp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 666
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν υπαρχει κανονικα.. Ειχα κυκλο 31-33 μερες σε ολη μου τη ζωη, τους προηγουμενους 2 ειχα 26αρη και αυτο τον μηνα εκανα ωο 22-23 μερα κυκλου.. Αρα δεν ξερω..Ισως 27? 28? 29? :rolleyes: Εσυ τι κανεις? Πες τα νεα σου.. ΣΠερμ? Με τα του γαμου τι εχει μεινει?

τωρα σε ποια μερα εισαι??

εγω αγαπη αυριο παω στο γιατρο να δω τι αυγα καναμε!

κ μετα απο 2 μερες ξανα αρα λογικα η 2η σπερμ θα γινει την αλλη βδομαδα κατα δευτερα-τριτη

PXkMp3.png 690739pesbqr6dqw.gif

οσο για το γαμο εκλεισα στολισμο μεσα εξω, τωρα ψαχνω για στεφανα κ καραφα-ποτηρι, την τριτη εχω ραντεβου με φωτογραφο κ γενικα ολη την αλλη βδομαδα ειναι ψαξιμο φωτογραφου, κ μπομπο που θα τις αφησω κατα τον φεβρουαριο

κ μετα απο 2 μερες ξανα αρα λογικα η 2η σπερμ θα γινει την αλλη βδομαδα κατα δευτερα-τριτη

μπετακι σε φυσικο κυκλο την κανεισ τη σπερματεγχυση ή πειρεσ χαπια για να κανεισ πιο πολλα αυγουλακια;

2gq8wseqzlf0p4g6.png

1628999blgz69myth.gif

471788kccd6pi1th.gif

I AM WAITING FOR YOU

Διαφημίσεις

δεν θελω να αδιαθετισω Part2 η δεν θελω να αδιαθετισω Volume 2 ετσι θα μας εβρισκαν κ ολεςςς αλλα η λολαααααααα εινα λολαα μπου χου χου

Αντε ρε λουκουμι κολλημενο μυαλο εισαι?.. Κοιταμε να παμε μπροστα! Να αλλαξουμε θεμα να αλλεξει και η τυχη μας.. Φτανει με το δεν θελω να αδιαθετησω..:tongue:

οσο για το γαμο εκλεισα στολισμο μεσα εξω, τωρα ψαχνω για στεφανα κ καραφα-ποτηρι, την τριτη εχω ραντεβου με φωτογραφο κ γενικα ολη την αλλη βδομαδα ειναι ψαξιμο φωτογραφου, κ μπομπο που θα τις αφησω κατα τον φεβρουαριο

Τελεια αγαπουλα! Ολα με το καλο να γινουν..

Nrv8p1.png

εμενα τη σακατισα καμια ειδοποιηση ε;;;;;;;καλααααααααααααααααα...

απο χθες σας ψαχνω και καταλαθος σας βρηκα!!!τι συνεβη;;;

αααα!!!!!!καλημεραααααααα σε ολες!!!!!

1455378nu78d1s352.gif

FSNYp2.png

Διαφημίσεις

Αντε ρε λουκουμι κολλημενο μυαλο εισαι?.. Κοιταμε να παμε μπροστα! Να αλλαξουμε θεμα να αλλεξει και η τυχη μας.. Φτανει με το δεν θελω να αδιαθετησω..:tongue:

χαχαχαχαχαχαχ ναι ναι η αληθεια ειναι οτι επρεπε να κξεκολησουμε απο το θεμα παιδιου χαχαχαχχαχαχα καλος ο τιτλος μας

322173ul1svytggs.gif

1533345xcnw09g7xt.gif

μπετακι σε φυσικο κυκλο την κανεισ τη σπερματεγχυση ή πειρεσ χαπια για να κανεισ πιο πολλα αυγουλακια;

τζιξακι μου παιρνω κ κλομιφαιν για να εχω περισσοτερα ωαρια κ καλα για περισσοτερες πιθανοτητες, εδω γελαμε ...:cool:

αλλα αυτα τα χαπια ειναι πολυ μ@λ@κισμεν@

ευχαριστω τουινακο μου :P

μαιρουλακι τι κανεις;;; μας κλειδωσαν (μαλλον) το αλλο θεμα κι αν δεν εχει καποια κοπελα κρατημενο πμ ή να εχει φιλη καποια αλλη κοπελα ειναι δυσκολο να την εντοπισει. Τουλαχιστον αν ειχαμε το καφε ξεκλειδωτο θα τις βρισκαμε ολες να στειλουμε πμ.. Εγω παντως αν σε παρηγορει αυτο δεν εστειλα σε καμια.. Και οι κοπελες που εστειλαν δεν εστειλαν σε ολες ακομα..

Nrv8p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...