Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Εγω...Ποτε θα γινω ΜΑΝΑ??

Catrine

Recommended Posts

μαρη σερι σε φοβηθηκε το ματι μου τη παρατηρητικοτητα ειναι αυτη:cool:

αμ πως....έχω παρατηρητικότητα η άτιμη !!!!

allo μαρινάκι ...πάμε για τον επόμενο μήνα ...κράτα γερα και δεν πτοούμαστε !!!!!!!!!

TtZkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 666
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα ειμαι τουινακο εσυ?

ωραιο τιτλο μας εβαλες!!!!

Καλα ειμαι κι εγω περιμενω να δω ποτε θα μας κανει την τιμη αυτο τον μηνα.. Ουτε τικερ δεν μπορω να βαλω πια.. Τον τιτλο του θεματος τον προτεινε η Σερι και συμφωνησαμε ολες..

Nrv8p1.png

Στην Ελλάδα το πρώτο εμβόλιο για το καλαζάρ των σκύλων

Πρόκειται για ένα ενεργό εμβόλιο το οποίο γίνεται μόνο σε σκύλους που είναι αρνητικοί στη λεισμάνια και δεν έχουν μολυνθεί από το τσίμπημα της σκνίπας.

Έφτασε και διατίθεται πλέον και στην χώρα μας το πρώτο εμβόλιο κατά της λεισμανίωσης σκύλων (καλαζάρ) και οι κτηνίατροι αλλά και οι ιδιοκτήτες των συμπαθών τετράποδων ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία. Η ασθένεια αυτή κυριολεκτικά θερίζει και στέλνει στον θάνατο μαζικά τα σκυλιά που θα προσβληθούν.

ναι ναι το διάβασα και εγω ..θα το κάνεις λαμπρινή ? εγω το σκέφτομαι

(για τα σκυλάκια μας εννοώ πριν προλάβαιτε να πείτε φιάνες )

TtZkp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου για τις ευχές σας!! Με τόσες ευχές δε γίνεται να μην πιάσει καμία :lol:!!!

Λείπει και ο αντρούλης μου οπότε όταν γυρίσει, με τόσες μέρες αποχής θα έχει γίνει τούρμπο!! Ε, που θα πάει; Θα το τσακώσουμε το μπεμπόνι!!!

NJMtp3.png

κανονικα ποτε περιμενεις τουιν?

μπραβο σερακι κ ολες σας για τον τιτλο , μας αντιπροσωπευει 100000%

Δεν υπαρχει κανονικα.. Ειχα κυκλο 31-33 μερες σε ολη μου τη ζωη, τους προηγουμενους 2 ειχα 26αρη και αυτο τον μηνα εκανα ωο 22-23 μερα κυκλου.. Αρα δεν ξερω..Ισως 27? 28? 29? :rolleyes: Εσυ τι κανεις? Πες τα νεα σου.. ΣΠερμ? Με τα του γαμου τι εχει μεινει?

Nrv8p1.png

Εγω δεν εχω ξαναμιλησει με την Μαρινα... Καλωσηρθες κι απο μενα το καφε μας ειναι γουρλιδικο και συντομα θα εισαι εγκυουλα!

Γεια σου Κατρινάκι!!! Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα και εύχομαι να έχεις δίκιο!!!:lol:

NJMtp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...