Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Εγω...Ποτε θα γινω ΜΑΝΑ??

Catrine

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 666
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧχαχαχαχαχχαχα φιανεςςς

χαχαχαχα μαρη ντοκτορ Χ Λ θα σε λεμε χιχιχιχιχι

κοριτσαρες ηρθε το τελος!οχι του κοσμου!του καθισιου μου!αν μπορεσω θα μπω πιο μετα..μακια σε ολες!!!!!!!!!!!!

χαχαχα φιλακια λιτσακι!!!

2gq8wseqzlf0p4g6.png

1628999blgz69myth.gif

471788kccd6pi1th.gif

I AM WAITING FOR YOU

ου ου σερουλινα!χθες αγαπακι αγκαλιασα το αγορι μου ενα λεπτακι κ .....ξυπνησα κ ηταν 1!:cool:

αφού έχεις γίνει χουζούρης μωλέ μωλέ ...

καλέ τώρα είδα το βίντεο που έβαλε το ggxxακι και παρατήρησα οτι στο βίντεο είναι μια μαμά με ένα καρότσι και ένα σκυλάκι , το σκυλάκι ακούει ''τις σάλπιγγες της αποκάλυψης ''αλλά δεν πεταρίζει βλέφαρο κανονικά συνεχίζει το περπάτημα ...αν το σκυλάκι άκουγε κάτι περίεργο ή κάτι ''διαφορετικό'' που ερχόταν απο το υπερπέραν θα είχε έντονη κίνηση , υπερδιέγερση κτλ αλλά το σκυλάκι συνέχισε κανονικά ...

αυτη είναι η δικιά μου επιστημονική εξήγηση ...χοχοχοχοχο

TtZkp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια λοιπον εχω κρατησει απο τα Θεοφανεια ενα κομμενο κλαδακι απο βασιλικο. Οταν ηρθα σπιτι το βαλα σε νερο και δεν εχει μαραθει ακομα ειναι σαν να το εκοψα τωρα μολις απιστευτο;Κι εχουν περασει 12 μερες.

Nrv8p1.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!!

Σεράκι μου σ'ευχαριστώ πάρα πολύ που με ενημέρωσες για το νέο θεματάκι!!

Κορίτσια τι πολυλογία είναι αυτή; Δε σας προλαβαίνω καλέ! Μια ώρα έκανα να διαβάσω αυτά που γράψατε από χτες!!! Μάλλον θα σταματήσω να διαβάζω τα προηγούμενα...

Ωραίο θέμα το μποτέ που πιάσατε γιατί κι εγώ είμαι τελείως άσχετη από νύχια. Αυτή τη βδομάδα μόνο κάτι με έπιασε και τα έβαψα μόνη μου. Αλλά γενικά το αποφεύγω γιατί μου χαλάνε αν όχι την ίδια μέρα, σίγουρα την επόμενη!

Εγώ κορίτσια αδιαθέτησα σήμερα... :( Πιστή στο ραντεβού της η σιχαμένη!!

NJMtp3.png

αφού έχεις γίνει χουζούρης μωλέ μωλέ ...

καλέ τώρα είδα το βίντεο που έβαλε το ggxxακι και παρατήρησα οτι στο βίντεο είναι μια μαμά με ένα καρότσι και ένα σκυλάκι , το σκυλάκι ακούει ''τις σάλπιγγες της αποκάλυψης ''αλλά δεν πεταρίζει βλέφαρο κανονικά συνεχίζει το περπάτημα ...αν το σκυλάκι άκουγε κάτι περίεργο ή κάτι ''διαφορετικό'' που ερχόταν απο το υπερπέραν θα είχε έντονη κίνηση , υπερδιέγερση κτλ αλλά το σκυλάκι συνέχισε κανονικά ...

αυτη είναι η δικιά μου επιστημονική εξήγηση ...χοχοχοχοχο

μαρη σερι σε φοβηθηκε το ματι μου τη παρατηρητικοτητα ειναι αυτη:cool:

2gq8wseqzlf0p4g6.png

1628999blgz69myth.gif

471788kccd6pi1th.gif

I AM WAITING FOR YOU

Διαφημίσεις

Κοριτσια λοιπον εχω κρατησει απο τα Θεοφανεια ενα κομμενο κλαδακι απο βασιλικο. Οταν ηρθα σπιτι το βαλα σε νερο και δεν εχει μαραθει ακομα ειναι σαν να το εκοψα τωρα μολις απιστευτο;Κι εχουν περασει 12 μερες.

και εγω το ίδιο , έχω κρατήσει ένα κλαδάκι απο τα Θεοφάνεια στο σπίτι το είχα πάρει για να ραντίσω και δέν έχει μαραθεί ....

allo μπετουλάκιιιιιιιιιι :P

TtZkp3.png

Στην Ελλάδα το πρώτο εμβόλιο για το καλαζάρ των σκύλων

Πρόκειται για ένα ενεργό εμβόλιο το οποίο γίνεται μόνο σε σκύλους που είναι αρνητικοί στη λεισμάνια και δεν έχουν μολυνθεί από το τσίμπημα της σκνίπας.

Έφτασε και διατίθεται πλέον και στην χώρα μας το πρώτο εμβόλιο κατά της λεισμανίωσης σκύλων (καλαζάρ) και οι κτηνίατροι αλλά και οι ιδιοκτήτες των συμπαθών τετράποδων ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία. Η ασθένεια αυτή κυριολεκτικά θερίζει και στέλνει στον θάνατο μαζικά τα σκυλιά που θα προσβληθούν.

322173ul1svytggs.gif

1533345xcnw09g7xt.gif

Γεια σας κοριτσάκια!!!!

Σεράκι μου σ'ευχαριστώ πάρα πολύ που με ενημέρωσες για το νέο θεματάκι!!

Κορίτσια τι πολυλογία είναι αυτή; Δε σας προλαβαίνω καλέ! Μια ώρα έκανα να διαβάσω αυτά που γράψατε από χτες!!! Μάλλον θα σταματήσω να διαβάζω τα προηγούμενα...

Ωραίο θέμα το μποτέ που πιάσατε γιατί κι εγώ είμαι τελείως άσχετη από νύχια. Αυτή τη βδομάδα μόνο κάτι με έπιασε και τα έβαψα μόνη μου. Αλλά γενικά το αποφεύγω γιατί μου χαλάνε αν όχι την ίδια μέρα, σίγουρα την επόμενη!

Εγώ κορίτσια αδιαθέτησα σήμερα... :( Πιστή στο ραντεβού της η σιχαμένη!!

καλημερα μαρινακι τι να πω βρε κοριτσι μου να ειναι η τελευταια τησ τησ σιχαμενησ

καλημερα μπετακι....

2gq8wseqzlf0p4g6.png

1628999blgz69myth.gif

471788kccd6pi1th.gif

I AM WAITING FOR YOU

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...