Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Εγω...Ποτε θα γινω ΜΑΝΑ??

Catrine

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 666
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κινεζακι μου δε ςε χαιρετησα καλε καλημερααα.χαχα τζιξι μια φορα ανοιξα να διαβαςω το καφε των μυστηριων και δε μπορουσα να κοιμηθω 1 βδομαδα χαχα

NM1Mp2.pngcNIHp2.png

481640egvd6cm8o5.gif

RE δεν το εχω δει αυτο με το βουτο

σιγα μην ακουγοναται οι σαλπιγγες της αποκαλυψης δεν πιστευω πως αν ειναι να γινει κατι τετοιο θα ειχε ηχο απο τα σημαδια θα το καταλαβουμε

αλλα θα συμφωνισω με το λιτσακι εξαλλου δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα για υτο

απο τον ουρανο ερχαιτε ο ηχος οι μαλακες οι αμερικανοι παλι κατι θα σκαρωνουν κ που ξερουμε οτα τα βιντες δεν ειναι φιαχτα ελαα χλαραωστεε

για υτο μας κλεισανε το αλλο χαχαχαχ

:idea::rolleyes::?::tongue::tongue::idea::idea:

911779r1twa2w2n8.gif

Διαφημίσεις

Κινεζακι μου δε ςε χαιρετησα καλε καλημερααα.χαχα τζιξι μια φορα ανοιξα να διαβαςω το καφε των μυστηριων και δε μπορουσα να κοιμηθω 1 βδομαδα χαχα

ναι κι εγω ειμαι εξισου ψυχραιμη σε αυτα τα θεματα φαινεται αλλωστε

μαρη ελλι χιχιχιχιχι

γεια σου λιμπερακι καλο μεσημερι

2gq8wseqzlf0p4g6.png

1628999blgz69myth.gif

471788kccd6pi1th.gif

I AM WAITING FOR YOU

Διαφημίσεις

καλέ τι βουητά και χαζά λέτε ...ακούτε την κάθε παπ@τζ@ του καθένα που πίνει μπάφους και παίζει πρό και ακούει περίεργους ήχους λόγο μπάφου και μετά λέμε ήρθε το τέλος ....

τώρα όσο για την λαμπρινή ..ναι οκ και εγω ήξερα οτι κάτι παίζει αλλά κάνω την αδιάφορη !!!

TtZkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...