Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Εγω...Ποτε θα γινω ΜΑΝΑ??

Catrine

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 666
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κοριτσια δεν εχω κοιμηθει καθολου καλα αποψε.....

χθεσ πηγαμε σε μια γιορτη κι ανοιξαν τη συζητηση γι αυτο το βουητο που ακουγεται σε διαφορεσ χωρεσ και λενε πωσ ειναι οι σαλπιγγεσ τησ αποκαλυψησ αλλοι λεγανε πωσ ερχονται τα υστερα του κοσμου αλλοι λενγανε για εξωγηινουσ και αλλοι οτι μπορει να ειναι ενα απλο γυσικο φαινομενο κι αλλοι οτι ειναι φτιαχτο για να πανικοβληθουμε και να μην ασχολουμαστε με τα ουσιωδη προβληματα ωστε να δρουν ανενοχλητοι οσοι ειναι πανω απο μασ δε ξερω εχω προβληματιστει πολυ με αυτο το θεμα εσεισ τι λετε;

εγω δεν πολυασχοληθηκα με το θεμα..να σου πω,δε θα κατσω να σκασω.ο,τι ειναι να γινει,θα γινει.ακομη και το τελος του κοσμου να ερχεται,ας ερθει χωρις να εχω φαει τις τελευταιες μου στιγμες μοιρολογωντας!τι να σου πω βρε τζιξακι!κανενας δεν ξερει.τωρα αν βγω στο μπαλκονι μου κ ακουσω καποια στιγμη με τα ιδια μου τα αφτια κατι τετοιο,ισως παθω συγκοπη αυτοματα,αλλα αλλο αυτο!!

μπιφτεκια στα κρβουνα με καμμια πρασινη σαλατιτσα!

GjJbp3.png7IWup3.png

Τξιξακι ο,τι και να ναι εγω ανατριχιασα καλε που το εβλεπα.. Μου θυμισε κατι ταινειες που σε εππηρεαζουν πολυ και μετα υπαρχει σιγη και ερημες γειτονιες χωρις ανθρωπους κλπ.. Θριλερ σου λεω..

ναι ρε παιδι μου κι εγω αν δεν εβλεπα το βιντεο θα ελεγα βλακειεσ ειναι αλλα το βιντεο ειναι πολυ αντριχιαστικο και δεν ειναι φτιαχτο το επαιξαν ολα τα καναλια μασ πριν μια βδομαδα και μετα τιποτα αυτο με τρομαζει ακομα πιο πολυ μου φαινεται σαν να το καλυπτουν το θεμα

2gq8wseqzlf0p4g6.png

1628999blgz69myth.gif

471788kccd6pi1th.gif

I AM WAITING FOR YOU

εγω δεν πολυασχοληθηκα με το θεμα..να σου πω,δε θα κατσω να σκασω.ο,τι ειναι να γινει,θα γινει.ακομη και το τελος του κοσμου να ερχεται,ας ερθει χωρις να εχω φαει τις τελευταιες μου στιγμες μοιρολογωντας!τι να σου πω βρε τζιξακι!κανενας δεν ξερει.τωρα αν βγω στο μπαλκονι μου κ ακουσω καποια στιγμη με τα ιδια μου τα αφτια κατι τετοιο,ισως παθω συγκοπη αυτοματα,αλλα αλλο αυτο!!

αυτο ελεγα κι εγω στον αντρα μου χθεσ πωσ αν το ακουσω και ειμαι μονη μου θα μεινω εκεινη τη στιγμη και μου λεει 'ναι και θα ειναι φτιαχτο και θα χεισ πεθανει μονο εσυ απο βλακεια':rolleyes:δε ξερω τι να σκεφτω και τι να πιστεψω

2gq8wseqzlf0p4g6.png

1628999blgz69myth.gif

471788kccd6pi1th.gif

I AM WAITING FOR YOU

Διαφημίσεις

RE δεν το εχω δει αυτο με το βουτο

σιγα μην ακουγοναται οι σαλπιγγες της αποκαλυψης δεν πιστευω πως αν ειναι να γινει κατι τετοιο θα ειχε ηχο απο τα σημαδια θα το καταλαβουμε

αλλα θα συμφωνισω με το λιτσακι εξαλλου δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα για υτο

322173ul1svytggs.gif

1533345xcnw09g7xt.gif

καλε τι γινεται?χανομαστε?μακαρι να μην το ακουσουμε με τ αυτακια μας!θα τα κανω πανω μου με τον πρωτο ηχο!μην σκας τζιξακι,οτι ειναι να γινει για ολους θα γινει κ για μας!;)

1123527xakba0l4nz.gif

LL6sp2.png

αυτο ελεγα κι εγω στον αντρα μου χθεσ πωσ αν το ακουσω και ειμαι μονη μου θα μεινω εκεινη τη στιγμη και μου λεει 'ναι και θα ειναι φτιαχτο και θα χεισ πεθανει μονο εσυ απο βλακεια':rolleyes:δε ξερω τι να σκεφτω και τι να πιστεψω

πες του μπριτς!!κ η Λιτσα!οχι μονο εγω!!χαχαχα

καλε μη χανεις τον υπνο σου γι'αυτα!παλι θα την σκαπουλαρουμε οπως στο μιλενιουμ!!ειμαι σιγουρη!!;) καταρχην αν δεν παρουμε την Πολη μεχρι τις 22 δεκεμβρη που υποτιθεται οτι καταστρεφομαστε,εγω δε φοβαμαι τιποτα!τωρα αν την εχουμε παρει...δυσκολα μας κοβω!!

ελα μην αγχωνεσαι βρε!!απο τωρα τουλαχιστον:D

GjJbp3.png7IWup3.png

δικιο εχετε νομιζω οτι δε πρεπει να ξαναασχοληθω με το θεμα μονο να πανικοβαλομαι καταφερνω κι οπωσ λετε δεν υπαρχει κατι που μπορουμε να κανουμε οτι ειναι να γινει θα γινει

2gq8wseqzlf0p4g6.png

1628999blgz69myth.gif

471788kccd6pi1th.gif

I AM WAITING FOR YOU

Διαφημίσεις

καλε τι γινεται?χανομαστε?μακαρι να μην το ακουσουμε με τ αυτακια μας!θα τα κανω πανω μου με τον πρωτο ηχο!μην σκας τζιξακι,οτι ειναι να γινει για ολους θα γινει κ για μας!;)

Αυτο που το πας?? Θα τα κανουμε πανω μας για τα καλα.

Nrv8p1.png

απο τον ουρανο ερχαιτε ο ηχος οι μαλακες οι αμερικανοι παλι κατι θα σκαρωνουν κ που ξερουμε οτα τα βιντες δεν ειναι φιαχτα ελαα χλαραωστεε

για υτο μας κλεισανε το αλλο χαχαχαχ

322173ul1svytggs.gif

1533345xcnw09g7xt.gif

πες του μπριτς!!κ η Λιτσα!οχι μονο εγω!!χαχαχα

καλε μη χανεις τον υπνο σου γι'αυτα!παλι θα την σκαπουλαρουμε οπως στο μιλενιουμ!!ειμαι σιγουρη!!;) καταρχην αν δεν παρουμε την Πολη μεχρι τις 22 δεκεμβρη που υποτιθεται οτι καταστρεφομαστε,εγω δε φοβαμαι τιποτα!τωρα αν την εχουμε παρει...δυσκολα μας κοβω!!

ελα μην αγχωνεσαι βρε!!απο τωρα τουλαχιστον:D

χαχαχαχα θα του το πω το μεσημερι που θα ρθει χαχαχαα

2gq8wseqzlf0p4g6.png

1628999blgz69myth.gif

471788kccd6pi1th.gif

I AM WAITING FOR YOU

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...