Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Εγω...Ποτε θα γινω ΜΑΝΑ??

Catrine

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 666
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα ζουζουνακια!ευχαριστω που με ειδοποιησατε να ρθω εδω!σιγα μην χανομασταν!εκανα καφεδακι κ ηρθα!λιτσακι κατσε στον ποπο σου καλε!μια χαρα ειναι το σπιτακι σου!

1123527xakba0l4nz.gif

LL6sp2.png

Τζιξακιι καμια απαντηση απο τους αντμινς

πφφφφ καλα οχι οτι με νοιαζει και πολυ αφου σασ ξαναβρηκα απλα μην καναμε εμισ κανα λαθοσ και το επαναλαβουμε και μασ τη ξανακανουν

ελπιζω να ειναι απλα τεχνικο το θεματακι

2gq8wseqzlf0p4g6.png

1628999blgz69myth.gif

471788kccd6pi1th.gif

I AM WAITING FOR YOU

καλα ειμαι!!δουλειες εκανα κι εγω χθες το απογευμα!!δεν τελειωνουν με τιποτα!!και σημερα θελω να παω στο πρακτικερ και μετα να μαγειρεψω...αληθεια για πειτε καμια ιδεα

εγω γιγαντες σημερις!ευτυχως τους θυμηθηκα κ τους μουλιαζω απο το βραδυ.οπου να ναι θα τους βαλω να γινουν!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

α ρε κατρινακι σαν την κοκα κολα εισαι μαναρι μου!μεσα σ'ολα και πας με ολα!!!!!!!!!!!!

:tongue::tongue:... Λιτσακι πως νιωθεις τωρα που πλησιαζει ο καιρος? Δεν εννοω ψυχολογικα (φανταζομαι σε εχουν ρωτησει 1.000.000 φορες) εννοω σωματικα.. Εχεις πονους χαμηλα, νιωθεις τη μικρη πιο βαρια? Πως ειναι?

Nrv8p1.png

καλημερα ζουζουνακια!ευχαριστω που με ειδοποιησατε να ρθω εδω!σιγα μην χανομασταν!εκανα καφεδακι κ ηρθα!λιτσακι κατσε στον ποπο σου καλε!μια χαρα ειναι το σπιτακι σου!

καλημερα κινεζοεγκυακι!!τι κανεις;;

αχ δεν μπορω να κατσω..ειναι αδυνατον!ειχα περασει μια περιοδο σπαριλας που δεν εκανα τιποτα κ τωρα δεν μπορω να κατσω με τιποτα!

πφφφφ καλα οχι οτι με νοιαζει και πολυ αφου σασ ξαναβρηκα απλα μην καναμε εμισ κανα λαθοσ και το επαναλαβουμε και μασ τη ξανακανουν

ελπιζω να ειναι απλα τεχνικο το θεματακι

τεχνικο ειναι τζιξακι μου.εχουν κ αλλα θεματα προβλημα.;)

GjJbp3.png7IWup3.png

ρε κοριτσια δεν εχω κοιμηθει καθολου καλα αποψε.....

χθεσ πηγαμε σε μια γιορτη κι ανοιξαν τη συζητηση γι αυτο το βουητο που ακουγεται σε διαφορεσ χωρεσ και λενε πωσ ειναι οι σαλπιγγεσ τησ αποκαλυψησ αλλοι λεγανε πωσ ερχονται τα υστερα του κοσμου αλλοι λενγανε για εξωγηινουσ και αλλοι οτι μπορει να ειναι ενα απλο γυσικο φαινομενο κι αλλοι οτι ειναι φτιαχτο για να πανικοβληθουμε και να μην ασχολουμαστε με τα ουσιωδη προβληματα ωστε να δρουν ανενοχλητοι οσοι ειναι πανω απο μασ δε ξερω εχω προβληματιστει πολυ με αυτο το θεμα εσεισ τι λετε;

2gq8wseqzlf0p4g6.png

1628999blgz69myth.gif

471788kccd6pi1th.gif

I AM WAITING FOR YOU

Διαφημίσεις

:tongue::tongue:... Λιτσακι πως νιωθεις τωρα που πλησιαζει ο καιρος? Δεν εννοω ψυχολογικα (φανταζομαι σε εχουν ρωτησει 1.000.000 φορες) εννοω σωματικα.. Εχεις πονους χαμηλα, νιωθεις τη μικρη πιο βαρια? Πως ειναι?

η μεση βασικα ειναι το μεγαλυτερο προβλημα,που ποναει αρκετα με το παραμικρο και η συχνοουρια που ειναι χειροτερη απο αυτην που ειχα στην αρχη της εγκυμοσυνης,γιατι ειναι χαμηλα το κεφαλακι κ πιεζει.ειδικα αν η κυστη ειναι ψιλογεματη και δωσει η μπεμπα καμια καλη κουτουλια,φευγει κ κανα τσισακι αμα λαχει!!κατα τα αλλα φτου φτου δεν εχω κατι να μ'ενοχλει.ολα καλα!

GjJbp3.png7IWup3.png

καλως την!!!που εισαι μαρη κινεζουμπα???εεε κανονιστε να πιουμε καφε σπιτι μου ρε....κ μην ζητησετε γαλλικο...δεν εχω καφετιερα......μονο καπουτσινο ή εσπρεσσο θα πιει ο πωπως σας χιχιχιχιχι!:tongue::tongue::tongue:

μια χαρα το νινι μας!εσενα το σπορι ολα καλα;;ποτε το βλεπουμε;;τι καλα που πηρες αδεια να χαλαρωσεις!!!!!κατσε ξεκουρασου και χουχουλιασου!!!!!

καλε αυτο ακουγεται θεικο!μεχρι κ εγω ψηνομαι που λεει ο λογος!ετσι ναι!

καλημερα τζιξακι!!!!!!μη μου αγχωνεσαι,ολα ειναι αντερ κοντρολ!!!!!!

λιτσακι αυριο εχουμε ραντεβου να δουμε το φασολι μας!!!!!

Καλημερα κοριτσια!! Αισθητικη το θεμα σημερα ε? χαχα.. Παω να κανω καφε κι ερχομαι..

καλημερα κατρινακι μου!

pysXp3.png

Τξιξακι ο,τι και να ναι εγω ανατριχιασα καλε που το εβλεπα.. Μου θυμισε κατι ταινειες που σε εππηρεαζουν πολυ και μετα υπαρχει σιγη και ερημες γειτονιες χωρις ανθρωπους κλπ.. Θριλερ σου λεω..

Nrv8p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...