Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Εγω...Ποτε θα γινω ΜΑΝΑ??

Catrine

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 666
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ολα καλα κ εγω!!ξενυχτισμενη λιγο αλλα οκ.το συνηθισα πια.

Ελλακι,πλυντηρια,σιδερο,μαγειρεμα,παντζουρια-σιτες-τζαμια στα 2 δωματια κ την κουζινα(σαλονι εκανα προσφατα) και ψιλομαζεματα στο παιδικο.αυτα λεω για σημερα!!:P

σε κανα μισαωρο θα σηκωθω!εσυ παλι... ευτυχως που κολλησε χθες το φορουμ και σιδερωσες κανα βρακι να βαλετε!!:tongue:

Ρε Λίτσα έλεος... πολύ δεν κουράζεσαι?? Αυτό μου είπε κ ο άντρας μου χθες... χαχαχαχαχαχ!!!!

allo litsaki kai ggxx

ναι καλο ακούγεται έλλη , αλλά αν δεν ξεβάφει με ασετόν πως το βγ΄ζω αν θέλω ...απο που το αγοράζω ? και πόσο κάνει ?

Για να το αγοράσεις είναι ακριβό γιατί κάνει περίπου 40 Ε η λάμπα και καμιά 20 το κάθε βερνίκι κα χρειάζεσαι οπωσδήποτε και βάση και στερεοτικό...

911779r1twa2w2n8.gif

μανου λιτσα τι κανεις ομορφια μου???η μπουμπου μας????

μια χαρα το νινι μας!εσενα το σπορι ολα καλα;;ποτε το βλεπουμε;;τι καλα που πηρες αδεια να χαλαρωσεις!!!!!κατσε ξεκουρασου και χουχουλιασου!!!!!

και αν βαρεθείς το χρώμα μπορείς από πάνω να τα βάψεις με κανονικό μανό και να το ξεβάψεις μετά όποτε θες. Και το από κάτω θα έχει μείνει κανονικό!!!

καλε αυτο ακουγεται θεικο!μεχρι κ εγω ψηνομαι που λεει ο λογος!ετσι ναι!

καλημερα τζιξακι!!!!!!μη μου αγχωνεσαι,ολα ειναι αντερ κοντρολ!!!!!!

GjJbp3.png7IWup3.png

δεν κατάλαβα , είναι βερνίκι με χρώμα ?

είναι σαν τα κανονικά βερνικια, μόνο που έχει ειδική σύνθεση... Για να το ξεβάψεις βουτάς τα δάχτυλά σου σε ασετόν χωρίς λάδι για λίγα λεπτά, αυτό φουσκώνει (όπως ο τοίχος με υγρασία) και μετά το σπρώχνεις με τη σπατουλίτσα και φεύγει όλο μαζί σαν κρούστα...

911779r1twa2w2n8.gif

Καλημερα κοριτσια!! Αισθητικη το θεμα σημερα ε? χαχα.. Παω να κανω καφε κι ερχομαι..

Καλημέρα ζουζου, άντε κάνε το καφεδάκι σου κ έλα... έχουμε σοβαρό θέμα σήμερα όπως είδες...:cool:

911779r1twa2w2n8.gif

Διαφημίσεις

κορίτσια πάω σε ένα μαγαζί εδω κοντά να αλλάξω ένα παντελόνι που πήρα και το πήρα μικρότερο (υπερεκτίμησα τον εαυτό μου) και έρχομαι ..δεν αργώ ...πείτε καλέ λεπτομέριες για το Bio gel ...έλλη πολύ οικονομική η δικιά σου , μπορούμε να την βρούμε και εμείς ?????????

TtZkp3.png

δεν κατάλαβα , είναι βερνίκι με χρώμα ?

ναι, είναι βερνίκι ειδικό, που βγαίνει σε διάφορα χρώματα. Για να το βγάλεις ή πας εκεί που στο έβαλαν ή τυλίγεις το νυχι με βαμβάκι με ασετόν για λίγη ώρα και μετά ξεκολάω

είναι σαν τα κανονικά βερνικια, μόνο που έχει ειδική σύνθεση... Για να το ξεβάψεις βουτάς τα δάχτυλά σου σε ασετόν χωρίς λάδι για λίγα λεπτά, αυτό φουσκώνει (όπως ο τοίχος με υγρασία) και μετά το σπρώχνεις με τη σπατουλίτσα και φεύγει όλο μαζί σαν κρούστα...

Παναζία Παναζία μου ...δεν καταστρέφει το δικό μου νύχι ?????/

allo κατερινιωωωωωωωω μην φύγει καμία έρχομαι !!!!!!!!

TtZkp3.png

καλημερα λιτσακι!!τι κανεις κοριτσακι, προχωρησαν οι δουλειες σου;

καλα παμε αλλα δεν τελειωνουν ποτε οι ατιμες!!εσυ ολα καλα;;

Ρε Λίτσα έλεος... πολύ δεν κουράζεσαι?? Αυτό μου είπε κ ο άντρας μου χθες... χαχαχαχαχαχ!!!!

χαχαχαχαχα!καλε κ χθες δεν εβαλα κωλο κατω,επαιρνα τα σεντονια,τα αλλαζα συρταρι,μετα τα ξαναεπαιρνα,τα εβαζα στο ντουλαπι,ολα μου φαινονται αβολευτα στο σπιτι κ θελω να τα αλλαξω θεση!δε ξερω τι μ'εχει πιασει!!!και που κουραστηκα ολη μερα,ματι δεν εκλεισα τη νυχτα!τι να πω!

καλημερα Κατρινουλι!!!!!!!!!!!

GjJbp3.png7IWup3.png

χαχαχαχαχα!καλε κ χθες δεν εβαλα κωλο κατω,επαιρνα τα σεντονια,τα αλλαζα συρταρι,μετα τα ξαναεπαιρνα,τα εβαζα στο ντουλαπι,ολα μου φαινονται αβολευτα στο σπιτι κ θελω να τα αλλαξω θεση!δε ξερω τι μ'εχει πιασει!!!και που κουραστηκα ολη μερα,ματι δεν εκλεισα τη νυχτα!τι να πω!

καλημερα Κατρινουλι!!!!!!!!!!!

μάλλον είναι από το άγχος...:cool:

911779r1twa2w2n8.gif

Διαφημίσεις

καλα ειμαι!!δουλειες εκανα κι εγω χθες το απογευμα!!δεν τελειωνουν με τιποτα!!και σημερα θελω να παω στο πρακτικερ και μετα να μαγειρεψω...αληθεια για πειτε καμια ιδεα

2998022p535yimr54.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...