Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Cafe Σεπτεμβριου 2012!!!

Angelikig

Recommended Posts

Λοιπόν Λίτσα θα σου πω την εμπειρία μου.

Στην πρώτη γέννα (1 Ιουνίου) είχα πάρει τρεις νυχτικιές και δύο ρομπάκια. Δε λέω, ήταν πρακτικά, ειδικά έτσι όπως ήμουν (είχα πάθει ένα οίδημα από κάτω στα γενν. όργανα και είχα δυσκολία στο περπάτημα και αρκετό πόνο). Στην δεύτερη γέννα (27 Ιανουαρίου) πήρα πάλι δύο νυχτικιές αλλά και μία πιτζάμα με κουμπάκια που μου βγήκε ιδιαίτερα πρακτική. Έτσι στην τωρινή βαλίτσα ετοίμασα δύο πιτζάμες και μία νυχτικιά με το ασορτί ρομπάκι της που το έχω για αμέσως μετά τη γέννα. Τα πιτζαμάκια που πήρα είναι καινούργια. Αμάνικα με κουμπάκια μπροστά το ένα κάπρι το ένα βερμούδα. Αυτό δε με τη βερμούδα το πήρα μεγαλούτσικο και να σκεφτείς ότι το φοράω και τώρα. Ελπίζω να μη με πλέει μετά. :tongue:

Εσώρουχα είχα πάρει στην πρώτη μου γέννα μιας χρήσης που ΔΕΝ με βόλεψαν καθόλου. Έτσι στη δεύτερη και τώρα πήρα από το παζάρι φθηνά βαμβακερά τα οποία αν λερωθούν πάρα πολύ μπορώ να τα πετάξω κιόλας. Βέβαια δεν πέταξα την προηγούμενη φορά κανένα μιας και δεν λερώθηκα πολύ και με βόλεψαν σε όλη την λοχεία. Δεν πήρα πολλά. Πήρα 5. Άλλωστε δεν χάθηκε ο κόσμος αν λερωθούν όλα. Λέω σε κάποιον να μου φέρει από το σπίτι από τα δικά μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 594
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα τα λάβω υπόψη μου. Με τα εσώρουχα αυτό λέω να κάνω κι εγώ. Θα πάω στηλαική την επόμενη Τετάρτη να πάρω 5-6 βαμβακερά απλά και τελείωσε η υπόθεση.

dx9il3kfv.png

γεια σασ κοριτσια τι κανετε? εμεις μια απο τα ιδια με σασ περιμενουμε..

το δωματιο το εχουμε τελειωσει και τα εχω ολα εκτοσ απο το καροτσι δεν ξερω ακομα τι να παρω.. ολα τα υπολοιπα μου τα δωσανε κρεβατακια κουνιεσ καλαθιερες μεχρι και μια ενδοεπικοινωνια μου εδωσε μια φιλη μου. παλι καλα απο οτι μου λενε γλιτωσα πανω απο ενα χιλιαρικο..τωρα για καροτσι ειδα στα μαδερκερ ενα και εχει μαζι και καθισμα αυτοκινητου περιπου 220ε καλη τιμη ειναι και μαλλον αυτο θα παρω αν και μου δωσανε και καθισματακι!!

για το μεαιυτηριο πηρα 3 νυχτικιεσ και απο ρομπιτσε εχω αρκετεσ οποτε δεν θα παρω. πηρα εσωρουχα βαμβακερα απο τα μαδερκερ που τα ειχε μιση τιμη πολυ καλη ποιοτητα και δεν ηταν και ακριβα με την εκπτωση και πηρα και ενα κουτακι τα μιασ χρησησ αν και μου ηπαν οτι σου τα δινουν απο κει. τωρα οτι βολεψει..

το μονο που δεν ηρα ακομα ειναι τα πρωτα ρουχαλακια για τον μπεμπη οταν θα τον βγαλω απο το μεαιυτηριο αλλα δεν ξερω, να παρω ατι η τελικα θα ειναι μονο με τα ζιπουνακια λογω ζεστησ..

τωρα οσο για τισ αποψεισ του καθενοσ σιγα μην κατσω και ασχοληθω!!! ο καθενασ οπως παντα λεει τα δικα του.. και τι πρεπει να κανουμε κοριτσια?? να μην δινουμε σημασια σε κανεναν εκτοσ απο αυτουσ τουσ οποιουσ εκτιμαμε και θεωρουμε οτι εχουν πραγματικα κατι ουσιαστικο να μασ πουνε για να μασ βοηθησουν!!! πολλα φιλια

καλημερα κοριτσια

για μασ τελοσ οι διακοπεσ!! μετα απο πεντε μερεσ στην θαλασσα επιστρεψαμε σπιτι και δεν ξαναμετακινουμαι με τπτ!!! ο μπεμπησ δεν ειναι και πολυ καλο παιδι ολο κλωτσαει και κανει βολτεσ μεσ την κοιλια μου λεσ και ειναι παρκο!! τωρα τελευταια το νιωθω οτι εχω βαρυνει... απο κιλα δεν πηρα τπτ αλλα δεν μπορω να κουνηθω χεχε. το αλλο σαββατο κατεβαινω αθηνα με την μαμα μου παρεουλα να μπουμε πια στην τελικη ευθεια. απο οτι καταλαβα ο γιατροσ μου το παει για καισαρικη αλλα δεν με ενοχλει καθολου αρκει να βγει ο μπεμπησ γεροσ!!! αυτα τα νεα μασ πολλα φιλιααα

Τι κάνετε συνεγγυούλες? Εγώ πολύ καλά αν και δεν θα το πιστυετε αυτο που μας συμβαίνει αυτό το καλοκαίρι σε μας. Όπως σας είχα πει ειχαμε χάσει τον παππού τον Ιούνιο και τον Ιούλιο τη γιαγια του Μακούλη μου. Απο τη μεριά της μαμας του. Προχτες εφυγε και η άλλη γιαγια απο τη μεριά του μπαμπα του. Τρίτωσε και μοιάζει σαν να το είχαν κανονίσει. Τι να πω κορίτσια.... Βεβαια με αυτη τη γιαγια δεν είχαμε και πολλές σχεσεις αλλά είναι φοβερο. Ούτε καλοκαίρι έχουμε χαρεί ούτε τίποτα αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Ευτυχώς που όλοι περιμένουν με αγωνία αυτό το πρωτο εγγονάκι και κρατάνε γερά. Πάντως εγω είμαι πολύ καλά. Αν δεν ήταν οι ζεστες δεν θα με ενοχλούσε τίποτα άλλο. Η μπεμπούλα μου στελνει σήματα μορς ανελλιπώς κι όσο πλησιάζει ο καιρός τόσο πιο πολύ ανυπομονώ. Παραδόξως δεν νιώθω φόβο για τον τοκετό. Μάλλον επειδή δεν ξέρω τι με περιμένει. Όσο κι αν διαβάζω κι ότι κι αν ακούω μάλλον τίποτα δεν μοιάζει σαν την πραγματική εμπειρία. Πήρα πιζαμάκια, νυχτικάκια, εσωρουχάκια κτλ για το μαιευτηριο και θα ετοιμάσω τη βαλίτσα μου. Το παιδικό δωματιο αποφάσισα να το κάνω λαχανί με φούξια λεπτομέρειες και τα επιπλά που εχω αραγγείλει είναι ασπρα οπότε πιστευω θα είναι ωραίο. θα το φτιάξει ο Μακούλης μου κι ο μπαμπας μου αυτο το Σαβ/κο. θα βαλώ και τα πινακάκια που εφτιαξα. Μια χαρά θα είναι. Μας χάρισαν κι εμας πάαααααααρα πολλλά πραγματα και ρούχα σε σημείο που το μονο που θα πάρω είναι η κουνια, η αλλαξιέρα και τα ψιλολόγια τύπου πάνες θερμόμετρα, χτενακια, ψαλιδάκια κι ότι άλλο anyway χρειαζομαι για τη φροντίδα της. Σίγουρα κι εμας αν περναμε όλα αυτά θα θέλαμε πάνω απο 1000€ αν όχι 2.000€. Μόνο το καρότσι που μας εδωσαν που εχει και πορτ μπεμπε και καθισματακι αυτοκινητου κάνει 700€. Είμαστε τυχεροί σε αυτο. Κι ευτυχώς που έχω και τη μανούλα που μου τα επληνε όλα.

Η μαμά μου πιστευει ότι η μπεμπα θα ερθει τις πρωτες μερες του Σεπτ. γιατί η κοιλιά μου λέει είναι χαμηλα. Σε καμια δεκαρια μέρα θα πάμε στο γιατρό οπότε βλέπεουμε τι θα πει κι αυτός. Πρέπει να πάω και οφθαλμίατρο να κάνω βυθοσκόπηση για να δουμε αν μπορώ να κάνω φυσιολογικό τοκετό ή πρέπει καισαρική. Και δεν βρίσκω κανεναν. Μάλλον λειπουν διακοπές οπότε θα πάρω από Δευτέρα. Αυτα προς το παρόν κορίτσια. Στέλνω πολλά πολλά φιλιά σε όλες!!!!! Αλήθεια μπαινει καμια στο facebook στις Ελληνίδες Μαμαδες?

dx9il3kfv.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα!

Χαίρομαι που ακούω μόνο καλά νέα.

Δήμητρα, κι εγώ που ήμουν στην θάλασσα στη μαμά μου καλά ήταν αλλά σαν το σπίτι μου πουθενά. Είμαστε 2 βδομάδες σπίτι μας, έχω οργανώσει τα παιδιά στο πρόγραμμά τους, έχουμε ησυχία μιας και στην οικοδομή είμαστε μόνοι μας, κάνουμε τις βόλτες μας σαν οικογένεια και βλέπουμε και τους φίλους μας. Τα έχω ετοιμάσει όλα πλέον. Εχθές έβαλα και το καθισματάκι στο αυτοκίνητο. Νομίζω ότι δεν έχω αφήσει καμία εκκρεμότητα. Στη γιορτή μου μου έφεραν και μια ωραία νυχτικιά δώρο που την έπλυνα τη σιδέρωσα και την έβαλα στην βαλίτσα και την ξαναέκλεισα.

Σήμερα πήρα και τον γιατρό μου τηλέφωνο και κλείσαμε ραντεβού την Κυριακή το πρωί για κορδέλα. Δεν ξέρω αν θα μου κάνει και υπέρηχο ή όχι. Θα σας ενημερώσω οσονούπω :tongue:.

Λίτσα, λυπάμαι για τη γιαγιά σας. Όντως τη περίεργα παιχνίδια σας παίζει η μοίρα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά χωρίς άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις μέχρι τη γέννα. Εσύ επικεντρώσου στην ξεκούρασή σου και στο μωρό σου.

Ωραίος ο συνδυασμός λαχανί και φουξ. Είναι από τους αγαπημένους μου. Σίγουρα θα γίνει τέλειο το δωμάτιο.

Στις ελληνίδες μαμάδες μπαίνω εγώ. Εννοείς το κλειστό γκρουπ; Σου στέλνω πμ.

Καλημέρα κι από μας! (πλέον νιώθω το μωρό τόσο μεγάλο, που αδυνατώ να μιλήσω στον ενικό) :tongue:

Χαίρομαι που είστε όλες καλά:). Λίτσα εντάξει αυτό που σας συμβαίνει είναι όντως ανεκδιήγητο, τι να πω, συλλυπητήρια, κουράγιο και ψυχραιμία, έχετε τη χαρά με το μπεμπέ, προσπαθείστε να σκέφτεστε μόνο αυτό. Btw το λαχανί-φούξια εννοείται ότι θα δείχνει υπέροχο!

Εμείς είμαστε πολύ καλά, μόνο κάτι κράμπες με ταλαιπωρούνε στα πόδια, αλλά ας μη γκρινιάζω, κάποια ενόχληση έπρεπε να έχω και εγώ σε αυτή την εγκυμοσύνη!

Το μπεμπερούμ προχωράει θαυμάσια, τα έχουμε πάρει όλα εκτός από μια πολυθρόνα που θέλω να του βάλω, και είμαστε στα στησίματα. Κατά τα άλλα πλένω και σιδερώνω ό,τι ρουχάκι έχει μαζευτεί μέχρι τώρα -έπαθα ένα σοκ την ώρα που τα άπλωνα, νόμιζα ότι είναι ρούχα για κούκλα, μου φαίνεται σαν ψέματα.

Α! Και δύο απορίες προς τις έμπειρες μαμάδες:

α) Τα επιθέματα στήθους έχουν σοβαρή διαφορά από μάρκα σε μάρκα; Γενικά είμαι της λογικής του ό,τι πληρώνεις παίρνεις, απλά επειδή οι διαφορές στις τιμές είναι όντως τεράστιες σε κάποιες περιπτώσεις, αξίζει τον κόπο ή όχι; Θα δω βέβαια κι εγώ στην πορεία υποθέτω κατά πόσο θα τα χρειάζομαι και τι θα βολευτώ, αλλά αν έχετε να προτείνετε κάτι σε μάρκα για αρχή θα ήμουν ευγνώμων.

β) Περί καροτσιού: το έχουμε στήσει και το χαζεύουμε εδώ και κάποιο καιρό όλο χαρά, και δεν ξέρω πώς μου διέφυγε μέσα στη γενική μανία πλυσίματος μωρουδιακών, αλλά δεν μου πέρασε καθόλου από το μυαλό ότι πρέπει να πλύνω τα υφάσματά του πριν το χρησιμοποιήσω. Η μάνα μου έφριξε και με έκραξε που δεν το έχω κάνει ήδη, σκέφτηκα ότι έχει απόλυτο δίκιο, μετά ο άντρας μου και όλοι οι υπόλοιποι που ρώτησα γνώμη με είπαν νευρασθενική:P [σημειώνω ότι το παρατσούκλι μου είναι ούτως ή άλλως Μόνικα (από τα Φιλαράκια)]. Εσείς τι λέτε;

Φιλιά σε όλες

ge89htr6v.png

Καλημέρα κι από "μας" :tongue:!

Καλώς την γκρινίτσα! Μας χάθηκες εντελώς κοπελιά!

Α! Και δύο απορίες προς τις έμπειρες μαμάδες:

α) Τα επιθέματα στήθους έχουν σοβαρή διαφορά από μάρκα σε μάρκα; Γενικά είμαι της λογικής του ό,τι πληρώνεις παίρνεις, απλά επειδή οι διαφορές στις τιμές είναι όντως τεράστιες σε κάποιες περιπτώσεις, αξίζει τον κόπο ή όχι; Θα δω βέβαια κι εγώ στην πορεία υποθέτω κατά πόσο θα τα χρειάζομαι και τι θα βολευτώ, αλλά αν έχετε να προτείνετε κάτι σε μάρκα για αρχή θα ήμουν ευγνώμων.

Προσωπικά αν και λίγο (αρκετά) πιο ακριβά προτιμώ τα επιθέματα της chicco και δεύτερη επιλογή αυτά της nuk. αν τελικά θηλάσεις θα χρειαστείς αρκετά επομένως θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις μόνη σου πολλές μάρκες και να καταλήξεις ποια προτιμάς.

β) Περί καροτσιού: το έχουμε στήσει και το χαζεύουμε εδώ και κάποιο καιρό όλο χαρά, και δεν ξέρω πώς μου διέφυγε μέσα στη γενική μανία πλυσίματος μωρουδιακών, αλλά δεν μου πέρασε καθόλου από το μυαλό ότι πρέπει να πλύνω τα υφάσματά του πριν το χρησιμοποιήσω. Η μάνα μου έφριξε και με έκραξε που δεν το έχω κάνει ήδη, σκέφτηκα ότι έχει απόλυτο δίκιο, μετά ο άντρας μου και όλοι οι υπόλοιποι που ρώτησα γνώμη με είπαν νευρασθενική:P [σημειώνω ότι το παρατσούκλι μου είναι ούτως ή άλλως Μόνικα (από τα Φιλαράκια)]. Εσείς τι λέτε;

Φιλιά σε όλες

Όταν είχα αγοράσει καινούργιο καρότσι πριν 7 χρόνια ΔΕΝ το είχα πλύνει. Ούτως η άλλως στην αρχή ποτέ δε θα ακουμπήσεις το μωρό απευθείας πάνω στο καρότσι. Πάντα βάζεις μία πάνα ή σεντονάκι από κάτω. Μέχρι να έρθει η ώρα να κάτσει το μωρό στο καρότσι θα περάσει τόσο καιρός που πια θα έχει περάσει η φάση της αποστείρωσης. Άσε που τότε ίσως χρειαστεί να το πλύνεις γιατί μπορεί να έχει λερώσει κιόλας.

καλησπερα κοριτσια

αγαπουλιτσα τι να πει κανεισ.. να ζειτε να τουσ θυμοσαστε ολουσ φετοσ το καλοκαιρι μαλλον σασ ματιασανε καντε και κανενα αγιασμο!!!

ενοειτε οτι πεεριμενουμε φωτο απο το δωματιο μην μασ ξεχασεισ.

γρινιτσα σε καταλαβεινω οταν λεσ οτι το νιωθεισ μεγαλο το μωρο.. και μενα ειναι τοσο ψηλα που νομιζω οτι θα βγει απο τον λαιμο μου.

νονιω ετοιμασεσ την βαλιτσα σου ??? μπραβο ρε παιδι μου τσακαλι!!! τι εννοεισ οταν λεσ κορδελα???

εμεισ μπηκαμε χτεσ στον εννατο επιτελουσ να βγει ο μπεμπησ να τον δουμε ολο αγωνια ειμαστε!!!

στο φβ μπαινω στισ ελληνιδεσ θηλαζουσεσ ειναι κλειστο γκρουπ αλλα πολυ καλο μου το προτειναν ολεσ οι μαμαδοφιλεσ μου και εγω σε σασ. οτι απορια εχεισ αμεσωσ θα βρεθουν πεντε δεκα ατομα να σε βοηθησουν.

Κορίτσια μου αυτη τη στιγμή που σας γράφω ο Μακούλης μου βάφει το δωμάτιο. Οι αποχρωσεις που διαλέξαμε μας αρέσουν πάρα πολύ!

Εγώ το καρότσι επειδή όπως σας είπα είναι από τα πράγματα που μας εδωσαν το έπλυνα. Μάλλον όχι εγω αλλά η μανούλα μου. Το έκανε λαμπίκο!!!!! Όπως και όλα τα άλλα δηλαδή.

Εμείς όπως λέτε κι εσεις σκεφτόμαστε τα ευχαριστα που μας περιμένουν όπως και η υπόλοιπη οικογένεια.

Στις Ελληνίδες Μαμάδες στο κλειστό γκρουπ μπαίνω. Είναι πράγματι άμεση η ανταπόκριση σε ότι κι αν ρωτησεις και αυτο το βρίσκω θαυμασιο.!!!!!

dx9il3kfv.png

Διαφημίσεις

Aaaa κι εμενα μυ είπε ο γιατρός ότι μόλις μπω στο μηνα μου θαπηγαίνω κάθε εβδομαδα αλλά δεν μου ανεφερε τον καρδιοτοκογραφο. Νόμιζα ότι αυτό είναι μόνο για τη μερα που γεννας.

Τα χρωματα στο δωμάτιο της μπεμπας σήμερα που στεγνωσαν είναι ακόμα πιο όμορφα. Ανυπομονώ να μπουν μεσα και τα υπόλοιπα και φυσικά και η μπεμπα μας!!

Σήμερα που πήγαμε στην εκκλησία για το μνημόσυνο της γιαγιας ρωτησαμε τον πάτερ για ένα όνειρο που είδα ξημέρωμα της Παναγίας. Είδα ότι πήγα σε μια εκκλησία Άγιοσ Ιωάννης Πρόδρομος που ήταν πάνω σε βραχια και σκαρφαλωνα για να πάω. Όταν μπηκα μέσα όμως ήταν σπίτι. Εκεί βρηκα μια γυναίκα λίγο μεγαλη σε ηλικία η οπόια με ρωτούσε για την εγκυμοσύνη μου. Πότε γενναω και τετοια. Ο παπάς μα είπε ότι ήταν σίγουρα η μητερα του Αγιου Ιωάννη η Ελισάβετ κι ότι το όνειρο είναι καλο. Μου είπε ότι μου εδωσε την ευλογία της για το μωρό. Στο μεταξύ ο Άγιος Ιωάννης εχει μια γιορτη τελος Αυγούστου που μπαίνω στο μήνα μου κι άλλη μία τελος Σεπτεμβρίου που είναι η ΠΗΤ. Ο παπας μας έδειξε και στο Ευαγγελιο ένα εδαφιο που διαζάζεται το πρωί της Παναγίας που λέει για την ημέρα που η Παναγία πήγε στο σπίτι της Ελισάβετ και την ασπάστηκε κτλ. Κορίτσια όταν μου τα είπε όλα αυτα ανατρίχιασα. Γενικότερα δεν είμαστε θρησκόληπτοι ειδικά ο Μάκης μου τα τελευταία χρόνια αμφισβητεί πολλά πράγματα, παρόλα αυτα δεν μπορούσε κι αυτός να μην παραδεχτεί πως είναι too much για να είναι σύμπτωση. Ο παπάς μας είπε αν θελουμε να το ταξουμε το μωρό και να της δωσουμε το όνομα Ελισαβετ έστω και για δευτερο κι εχω αρχίσει να το σκεφτομαι. Σας εχει συμβεί ποτέ κάτι τετοιο?

dx9il3kfv.png

Τι να σου πω Λίτσα; Βασικά δεν πιστεύω καν στα όνειρα. Δεν τα δίνω καθόλου σημασία.

Πιστεύω αλλά θρήσκα ιδιαίτερα δεν είμαι. Πάντως το Ελισάβετ είναι ωραίο όνομα.

Λίτσα ούτε εγώ είμαι το κατάλληλο άτομο να σου απαντήσει, γιατί δεν πιστεύω και δεν έχω καμία επαφή με οποιαδήποτε θρησκεία.

Θα συμφωνήσω πάντως ότι το Ελισάβετ είναι εξαιρετικά ωραίο. Αλλά το "δεύτερο" όνομα μου φαίνεται ότι δεν έχει νόημα αν είναι να μην το χρησιμοποιείς και απλά να το σέρνεις σα σιδηρόδρομο στα χαρτιά στη μετέπειτα ζωή σου.

Και για να καλαμπουρίσω λίγο, λέγοντας γα όνειρα, δεν ξέρω τι μου την έχει δώσει τον τελευταίο καιρό και παραμιλάω ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ τα πρωινά στον ύπνο μου!!! Ανέκδοτο έχω γίνει! Σήμερα πχ με κάποιον τσακωνόμουνα στο όνειρό μου και μίλαγα κανονικά, ξύπνησα δε από την ένταση της φωνής μου για να δω έναν εμβρόντητο σύζυγο να με ρωτάει γιατί τον βρίζω! :? Και καλά, αυτό τουλάχιστον το θυμάμαι. Προημερών γύρισα λέει και είπα στον άντρα μου, επίσης πεντακάθαρα και πολύ νηφάλια, να βγει να δει τα...πουλόβερ που είχα απλωμένα στο μπαλκόνι. :shock: Ο άνθρωπος σηκώθηκε ξημερώματα να ψάχνει τα πουλόβερ (που φυσικά δεν υπήρχαν), το πρωί που μου το έλεγε δε θυμόμουν εννοείται τίποτα και νόμιζα μάλιστα ότι με δουλεύει.:shock: Προφανώς η υπερένταση λόγω αναμονής του μπέμπη σε συνδυασμό με το ατελείωτο πλυντήριο μωρουδιακών μου έχει κάνει πουρέ κάποια εγκεφαλική σύναψη:lol:

ge89htr6v.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...