Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια μου!

Πήγαμε σήμερα στον γιατρό και ακούσαμε την καρδούλα του και είναι όλα καλά! Είδε όμως και κάποιες εξετάσεις αίματος που είχα κάνει για το στίγμα και είναι αδιευκρίνιστο το δικό μου και έγραψε να κάνει και ο άντρας μου!

Έχω αγχωθει τώρα!!

Cafe Σεπτεμβριου 2012!!!

Angelikig

Recommended Posts

γεια σασ κοριτσια

βλεπω πολυ ησυχια πωσ πανε τα πραγματα? εμεισ μια χαρα ετοιμαζομαστε αυριο να κατεβουμε αθηνα για το ντοπλερ και μαλιστα λεω να κανουμε και μια βολτα απο το ιασω γιατι τελικα εκει θα γεννησουμε, να ριξουμε μια ματια να ρωτησουμε και τισ τιμεσ δωματιου και τι χρεωσει εχουν αλλεσ. τα βλαστοκυταρα τελικα θα τα δωσουμε στην δημοσια τραπεζα και θελω να ρωτησω αν χρεωνουν για να τα βαλουν στο κουτακι. απο οτι ξερω παλια χρεωνανε ενα σεβαστο ποσο το οποιο ομωσ κριθηκε παρανομο μετα απο δικαστηριο που εκαναν καποιοι γονεισ, να δουμε τωρα τι θα μασ πουνε..και γενικα να δουμε τι γινεται γιατι αν πασ τελευταια στιγμη οτι και να σου πουνε εκεινη την ωρα λεσ ναι!!

εσεισ πηγατε καμια βολτα απο τα μαιευτηρια?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 594
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δήμητρα για το Ιασώ δεν έχω ρωτήσει η ίδια (γιατί τελικά αποφάσισα για το Ρέα), αλλά για να έχεις μια ιδέα χοντρικά, μια φίλη μου που γέννησε προημερών μου είπε 850 + ΦΠΑ 13% για το τρίκλινο (για ασφαλισμένους Ε.Ο.Π.Υ.Υ.). Εξτρά μου είπε ότι χρεώνουν κάποιες εξετάσεις του μωρού, 200-300 ευρώ.

Για τη δωρεά βλαστοκυττάρων δεν έχω προλάβει να συνεννοηθώ με το γιατρό μου, πάντως κι εγώ απ' όσο ξέρω είναι εντελώς άκυρο να σε χρεώνει το νοσοκομείο, γιατί απ' ό,τι έχω καταλάβει δεν εμπλέκεται καθόλου στη διαδικασία (ο γιατρός σου γεμίζει το κιτ κατά τον τοκετό και το πας ο ίδιος στην τράπεζα). Θα τον ρωτήσω λεπτομέρειες στο επόμενο ραντεβού και θα σας πω.

ge89htr6v.png

Γεια σας κορίτσια!

Χάθηκα τελευταία γιατί κάνω τα μπάνια μου κοντά στη μαμά και τον μπαμπά μου στο παραθαλάσσιο. Σήμερα εκτάκτως είμαι Κομοτηνή και μπορώ να ποστάρω τα νέα μου.

Είμαι σε άδεια κυήσεως εδώ και 10 μέρες. Το μόνο που έκανα ήταν να πάρω την ΠΗΤ από γιατρό του ΙΚΑ να δώσω το χαρτί στη μισθοδοσία να γράψει ό,τι είναι να γράψει να συμπληρώσω και εγώ τα δικά μου να το πάω στο ΙΚΑ μαζί με το θεωρημένο βιβλιάριο, ένα λογαριασμό της ΔΕΗ ή νερού ή κάτι που να επιβεβαιώνει την διεύθυνσή σας και ένα λογαριασμό τραπέζης. Πήγα πολύ πρωί (ήμουν η πρώτη να φανταστείτε) και δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου. Η κοπέλα μου έβγαλε το χαρτί σε 10 λεπτά. Εκείνο το χαρτί το πάμε μετά στον εργοδότη για να τακτοποιήσει την μισθοδοσία. Καλού κακού κρατείστε το και μία φωτοτυπία.

Λίτσα πιστεύω ότι με κορνιζούλες και αυτοκόλλητα και ένα χρωματιστό χαλάκι θα είναι μια χαρά το δωμάτιο.

Συγνώμη κιόλας για τη γαϊδουριά μου. Συλυππητήρια για τη γιαγιά σας και με το καλό ο γάμος σας!

Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τη μετακόμιση και πρόσεχε μην κουραστείς.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΨΑΧΝΑ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΝΑ ΒΡΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ . ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΘΩ . ΜΕ ΛΕΝΕ ΖΕΤΑ ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΙΣ 10/9/2012 .
Ζετα καλώς ήρθες εγω είμαι η Ιωάννα κ έχουμε ίδια μέρα πητ 10/9 και εγω :)....πήγα στον γιατρό την πέμπτη και ακούσαμε καρδούλα όλα καλα μου είπε
Γεια σας κορίτσια!!!Με λενέ Χαρά και ειμαι και εγω εγκυος με ΠΗΤ 10/9 :wink: .Εχω ήδη ενα κοριτσάκι οπότε τώρα αναμένουμε το επόμενο :wink:

Γειά σας κορίτσια! Με λένε Ειρήνη, μένω UK κι έχουμε την ίδια ΠΗΤ 10/9. Άντε να δούμε θα βγούνε Παρθενάκια? :tongue:

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

εμεισ μια χαρα μολισ επιστρεψαμε στα πατρια εδαφη!!! παλι καλα γιατι η αθηνα βραζειιι.

ο μπεμπησ μασ μια χαρα 1838γρ και συνεχιζει ειμαι ηδη στην 33η εβδομαδα!! πωσ περασε ο καιροσ τελικα δεν το πιστευω. ο μπεμπησ δεν μασ αφησε να δουμε μουτρακι γιατι ειχε χερια και ενα ποδι μπροστα του, τελικα ο υπερηχοσ τα ενοχλει οτι και να λενε οι γιατροι..

στισ εξετασεισ αιματοσ τισ δικεσ μου εχω χαμηλα αιποπεταλια αλλα ο αιματοκριτησ ειναι καλοσ. πρεπει να το παρακολουθουμε τωρα αυτο.ειπε ο γιατροσ οτι δεν ειναι ανησυχητικ

πηραμε παλι κατι μικρα μικρα πραγματακια για τον μπεμπη πηρα και μια τζιν σαλοπετα τι να κανω η μανα την ειδα και ηταν τελεια απο 0-3 μηνων...

πρεπει να εχω μαζι τον ασκο απο την τραπεζα μου ειπαν το οποιο θα παρω τηλ να μου το στειλουν ταχυδρομικα, αλλα επειδη πηγαμε απογευμα δεν ξερανε να μου πουνε αν χρεωνουν κατι πρεπει να παρω τηλ στο λογιστηριο πρωι να τουσ ρωτησω.. θα παρω αυριο και θα σου πω...μου δωσανε και τιμοκαταλογο χαχα..για 3 μερεσ ειναι 850, και για 4 φυσιολογικο η καισαρικη ειναι το ιδιο 950. αυτο το απλο το 3κλινο δλδ με παραθυρο στον ενα τοιχο!!!

αν ειναι γωνιακο 3κλινοτοτε αλαζει το πραγμα 1050 3 μερεσ, και 1200 4 μερεσ φτ η καισαρ. και οσο παει ανεβαινει.... κουραγιο κοριτσια οσεσ θα παμε σε ιδιωτικο,και ενοειται χωρια του γιατρου!!!

Καλησπέρα κορίτσια. Εμείς πήγαμε εχτές στο γιατρό. Όλα καλά. Η μπεμπούλα μας είναι 1511 γραμμ. λίγο αδυνατούλι μας είπε ο γιατρός αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια, οπότε δεν ανησυχούμε. Όπως πάει λέει θα βγει γυρω στα 3200. Εγω τον τελευταίο μήνα δεν έχω πάρει ούτε μισό κιλο. Έχω μέινει στα 5 κιλά σύνολο μέχρι τωρα. Ευτυχώς!!! Νόμιζα ότι θα είχα πάρει σίγουρα 2 αλλά δεν. Πάλι καλά γιατί πρίν ξκινήσει η εγκυμοσύνη μου είχα ήδη παραπανίσια κιλά κι όλοι πίστευαν ότι θα πάρω πολλά. Ήμουν 75.

Τη Παρασκευή που μας πέρασε έγινε και ο πολιτικός γάμος και μας εφυγε ένα αγχος. Τωρα έχουμε την μετακόμιση η οποία γίνεται σιγά σιγά. Αυριο το απόγευμα θα μεταφέρουμε και τα χοντρά κι ότι μείνει τις επόμενες μέρες.

dx9il3kfv.png

Δήμητρα δε θέλω σα σας φρικάρω, αλλά οι τιμές που λες του Ιασώ είναι χωρίς ΦΠΑ, απ' όσο ξέρω. Να υπολογίζεις ένα +13%. Αυτό τουλάχιστον μου είπε κοπέλα που γέννησε προημερών εκεί.

Λίτσα να ζήσετε! :)

ge89htr6v.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

εμεισ μια χαρα μολισ επιστρεψαμε στα πατρια εδαφη!!! παλι καλα γιατι η αθηνα βραζειιι.

ο μπεμπησ μασ μια χαρα 1838γρ και συνεχιζει ειμαι ηδη στην 33η εβδομαδα!! πωσ περασε ο καιροσ τελικα δεν το πιστευω. ο μπεμπησ δεν μασ αφησε να δουμε μουτρακι γιατι ειχε χερια και ενα ποδι μπροστα του, τελικα ο υπερηχοσ τα ενοχλει οτι και να λενε οι γιατροι..

στισ εξετασεισ αιματοσ τισ δικεσ μου εχω χαμηλα αιποπεταλια αλλα ο αιματοκριτησ ειναι καλοσ. πρεπει να το παρακολουθουμε τωρα αυτο.ειπε ο γιατροσ οτι δεν ειναι ανησυχητικ

πηραμε παλι κατι μικρα μικρα πραγματακια για τον μπεμπη πηρα και μια τζιν σαλοπετα τι να κανω η μανα την ειδα και ηταν τελεια απο 0-3 μηνων...

Με γεια σας Δήμητρα! Να του την φορέσεις όταν θα σαραντήσετε!

Καλησπέρα κορίτσια. Εμείς πήγαμε εχτές στο γιατρό. Όλα καλά. Η μπεμπούλα μας είναι 1511 γραμμ. λίγο αδυνατούλι μας είπε ο γιατρός αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια, οπότε δεν ανησυχούμε. Όπως πάει λέει θα βγει γυρω στα 3200. Εγω τον τελευταίο μήνα δεν έχω πάρει ούτε μισό κιλο. Έχω μέινει στα 5 κιλά σύνολο μέχρι τωρα. Ευτυχώς!!! Νόμιζα ότι θα είχα πάρει σίγουρα 2 αλλά δεν. Πάλι καλά γιατί πρίν ξκινήσει η εγκυμοσύνη μου είχα ήδη παραπανίσια κιλά κι όλοι πίστευαν ότι θα πάρω πολλά. Ήμουν 75.

Τη Παρασκευή που μας πέρασε έγινε και ο πολιτικός γάμος και μας εφυγε ένα αγχος. Τωρα έχουμε την μετακόμιση η οποία γίνεται σιγά σιγά. Αυριο το απόγευμα θα μεταφέρουμε και τα χοντρά κι ότι μείνει τις επόμενες μέρες.

Πάντα ευτυχισμένοι να είστε Λίτσα και με το καλό να υποδεχθείτε το μωράκι σας χωρίς ταλαιπωρία! Άντε να μετακομίσετε να τακτοποιηθείτε και εσείς! Και εγώ δεν έχω βάλει κιλά τον τελευταίο μήνα. Είμαι σταθερά στα +11. Δεν έχω πολλά περιθώρια ούτως ή άλλως. Μακάρι να μη βάλω άλλα.

Εγώ σήμερα κατέβηκα στο σπίτι μου στην Κομοτηνή από την θάλασσα για να επισκεφτώ τον ενδ/λόγο. Έχει αποσυντονιστεί κάπως ο θυρεοειδής μου και τελικά θα παίρνω μισό χαπάκι μέχρι να γεννήσω. Κατά τα άλλα είναι όλα καθησυχαστικά. Το απόγευμα πάω πάλι θάλασσα στα παιδάκια μου. Θα σας ενημερώσω την επόμενη εβδομάδα για τα νέα της μπουμπούς μου που θα πάω να κάνω την πρώτη μου κορδέλα στην γυν/λόγο μου.

Σας φιλώ!

καλησπερα κοριτσια

αγαπουλιτσα να ζησετε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι με το καλο ερθει και το μωρακι, και τωρα κουραγιο για την μετακομιση!!!

γρινιτσα ναι το ξερω για το φπα... παλι καλα που ειναι μονο 13% να λεμε εδω που φτασαμε...

και εγω εγω απο κιλα δεν εχω παρει τπτ τον τελευταιο μηνα σταθερα στο +8 αλλα βρε κοριτσια το στομαχι μου ειναι ανω κατω συνεχωσ και κανω που και που εμετο, οταν ο μπεμπησ διαφωνει με το φαγητο το κλωτσαει και βγαινει.. ελπιζω να ειναιευκολοσ με το φαγητο και να μην μου κανει τα ιδια πατινια και μετα..

εχω μια απορια ομωσ ακουω διαφορεσ κοπελεσ που μου λενε οτι βαλανε 25,30,35 κιλα και απορω πωσ τα βαλανε ρε παιδι μου εγω με τοσα και ηδη νιωθω βαρια..τι να πεισ ο καθενασ με την ορεξη του και το κουραγιο του..

καλο βραδυ.

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Ελπίζω όλε να είστε καλά. Εγώ είμαι πολύ καλά!!! Σας ευχαριστώ για τις ευχες σας. Είχα να μπω αρκετές μέρες λόγω της μεταφοράς του τηλεφώνου. Η μετακόμιση έγινε και τωρα έχουμε βολευτεί στο καινούριο διαμέρισμα και αρχισα να ετοιμάζω το παιδικό δωμάτιο. Την Παρασκευή θα πάμε να παραγγείλουμε την κούνια. Βασικά δεν την πολυατάλαβα και την μετακόμιση γιατί όλες τις δουλειες στο παλιό αλλά και στο καινουριο διαμέρισμα τις έκαναν όλοι οι άλλοι. Απολαμβάνω την άδειά μου αν και δεν μπορώ να κάνω πολλά μπάνια γιατί ο Μακούλης μου θα δουλέψει όλο τον Αύγουστο για να μπορέσει να πάρει άδεια όταν έρθει η μπεμπούλα μας με το καλο. 3 Κυριακές μας μένουν μέχρι το τέλος του μήνα και άντε να πάω άλλες 2-3 φορές με την κολλητη ή τη μαμά μου. Σήμερα με πήρε το φιλεναδάκι μου και πήγαμε να δροσιστούμε στη Σαρωνίδα και περάσαμε πολύ ωραία. Εχτές αρχίσαμε να πλένουμε με τη μαμά μου όλα τα ρουχαλάκια που μου έχουν δώσει και για να πω την αλήθεια άρεσε πολύ το θέαμα της απλώστρας γεμάτη ροζ μικροσκοπικά ρουχαλάκια. Ανυπομονώ να έρθει η ώρα να την πάρω αγκαλίτσα. Φαντάζομαι το ίδιο κι εσείς.

Dimitra κι εγώ αναρωτιέμαι πως γίνεται να παρει κάποια τόσα πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη γιατί το βλέπω από τον εαυτό μου. Δεν στερούμαι τίποτα. τρωω το φαγητό μου, γαλα με μαρμελάδες κλπ, γλυκάκια, παγωτάκι αν θέλω. Πινω και αναψυκτικό. Βασικά όσο έτρωγα και πριν, ούτε λιγότερο, ούτε περισσότερο. Αλλά τα 30 και 35 μου φαίνονται εξωπραγματικά.

dx9il3kfv.png

Γεια σας κορίτσια!

Και εγώ στην έδρα μου πλέον.

Τέρμα το σπίτι στη θάλασσα. Με κούρασε. Πολύ μαζευόμαστε και γενικώς όλη η οικογένεια είμασταν σκορποχώρι, με τον άντρα μου να δουλεύει στην Κομοτηνή και εμένα με τους γονείς μου και τα παιδιά στη θάλασσα. Με κούρασαν και τα σχόλια τους και η επιμονή τους σε κάποια πράγματα και ήρθα αρκετές φορές σε αντιπαράθεση μαζί τους στο θέμα των παιδιών. Γι' αυτό λοιπόν είπα ΤΕΡΜΑ! Να μαζευτούμε σπιτάκι μας να μπούμε σε μία σειρά γιατί και τα παιδιά μπερδεύτηκαν με τόσες απόψεις.

Τα έχω πλέον όλα έτοιμα. Η κούνια, οι βαλίτσες, τα μωρουδιακά και τώρα απλά περιμένω.

Ελπίζω να είστε όλες καλά.

Την άλλη εβδομάδα πάω νοσοκομείο για καρδιοτοκογράφημα. Θα σας πω τα νέα μου μόλις έχω.

Νιονιώ ένας μηνας το πολύ έμεινε για σενα. Με το καλό!!!! Κι εμένα με κουράζουν οι διαφορετικές απόψεις και συμβουλές που ακούω από όλους αλλά έχω αποφασίσει να κάνω αυτά που θέλω εγώ κι ας είναι και λάθος. Μέχρι και οι φίλες που δεν έχουν παιδιά έχουν άποψη για την ανατροφή και τη φροντίδα της μπέμπας μου. Το κακό δεν είναι να έχει κάποιος άπψη αλλά να προσπαθεί να στην επιβάλει ακόμα κι αν εσύ δεν έχεις ζητήσει τη γνώμη του. Εγώ που είμαι και βρεφονηπιοκόμος δεν το έκανα ποτέ και τωρα που όλοι έχουν πέσει πάνω μου και μου λένε διαφορα μου τη δίνουν για λίγο αλλά μετά σκέφτομαι πως τελικά το τι θα κάνω εγώ κι ο Μακούλης μου έχει σημασία.

Εσείς όμως θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας για κάτι που αφορά το μαιευτηριο. Δεν ξέρω τι να διαλέξω. Πιζαμάκια (σορτσάκι - μπλουζάκι εννοείται με κουμπάκια μπροστά) ή νυχτικάκα? Και τι εσωρουχα να πάρω? Μιας χρησης ή απλά βαμβακερα? Δεν θέλω να πάρω απ'όλα και να χαλάω τζαμπα λεφτά.

dx9il3kfv.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...