Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Cafe Σεπτεμβριου 2012!!!

Angelikig

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια

και εδω ζεστη πολυ ζεστη!!! παλι καλα που το σπιτι εχει τρια κλιματιστικα αλλιωσ δεν ξερω τι 8α εκανα, οχι οτι κοιμαμαι το βραδυ, καθε μια ωρα ξυπναω και παω για ντουζ... παπι θα βγαλω στο τελοσ οχι παιδι.εντωμεταξυ εχω φαει τον κοσμο να βρω ενα ανεμιστηρακι απο τα μικρα που κυκλοφορουσαν παλια παντου το χεισ μεσ την τσαντα σου, ζεσταινεσαι,το βγαζεισ, και ολα τελειαααα αλλα πουθενα!! δεν κυκλοφορουν πια!

και γω να πω την αληθεια μαλλον για την δημοσια προσανατολιζομαι αλλα ακομα δεν εχουμε ενημερωθει για τπτ οταν κατεβω αθηνα θα παω απο κει να ρωτησω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 594
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είχα κι εγω ένα τέτοιο ανεμιστηράκι, δωρο απο περιοδικό πριν χρόνια. Ζητημα αν το'χα χρησιμοποιήσει 1-2 φορες. Φετος που πραγματικά το χρειάστηκα απλά δεν δούλευε κι εφαγε πέταμα. Όταν αναγκαστικά βγαίνω αυτες τις μερες κραταω χαρτια, βεντάλια και οπωσδήποτε παγωμένο νερό. Δεν γίνεται αλλιώς.

Τις προάλες μια φίλη μου -εγκυος κι αυτη - μου είπε ότι άκουσε πως καταργήθηκε το εξαμηνο μητρότητας του ΟΑΕΔ. Δεν βρηκα τιποτα στο διαδίκτυο κι έτσι ποσταρησα ερώτηση στις Ελληνίδες Μαμάδες" στο FB και μου είπε μια μανούλα ότι ισχύει μεχρι και τωρα σίγουρα που το παίρνει εκέινη. 514€ δίνουν αλλά τουλάχιστον στην ώρα τους. Κάτι είναι κι αυτο. Αν το πω του Μακούλη μου θα αγχωθεί ακόμα περισσότερο. Πρέπει να κανουμε κάτι για συμπλήρωμα!!

dx9il3kfv.png

Καλημέρα κορίτσια....

Ανυπόφορη η ζέστη,ειδίκα αν πρέπει να βγεις από το σπίτι,μέσα με τα κλιματιστικά κάτι γίνετε,έξω είναι αποπνικτικα και τη Δευτερα λέει ανεβαίνει κι άλλο ο υδράργυρος...Θέλω επειγόντως άδεια.....

Το εξάμηνο το δικαιούμαστε όλες μας???Η είναι στην κρίση του εργοδότη αν θα το παρεις???

Κορίτσια δεν μας θέλει αυτο το καλοκαίρι με τίποτα. Σήμερα είχαμε το μνημόσυνο για τις σαράντα μερες του παππου και εχθες το μεσημέρι έφυγε και η γιαγια. Αύριο πάλι κηδεία... τί είναι κι αυτο... Δεν μπορώ να το πιστεψω..... Στο μεταξύ εχω ήδη κανονίσει και τον πολιτικό μας γάμο για την Παρασκευη που μας ερχεται και δεν μπορω να το αναβάλω πάλι για αργότερα. Τον Αυγουστο θα λείπουν οι αντιδήμαρχοι και η υπάλληλοι του δημαρχειου με άδειες και δε θα γίνουν γαμοι. Θα γίνει την Παρασκευη τελικά. Μετά την κηδεία και γάμος... Τραγελαφικό. Ετσι δεν είναι? Και σε δυο εβδομάδες απο τωρα μετακομίζουε σε καινούριο σπίτι. Ευτυχώς εννοείται έχουν αναλάβει όλα να τα κάνουν άλλοι για μενα. Τι να πω>? Πραγματικά Όλα Μαζί!!!!!

Τουλουμπάκι το εξαμηνο του ΟΑΕΔ νομίζω ότι το δικαιούνται όλες οι εργαζόμενες. Πρέπει νομίζω να εχεις κάποια ενσημα την προηγούμενη χρονια και να εχεις πάρει και όλη την αδεια που δικαιούσαι από τη δουλεια σου. Τον κλασσικό μηνα που περνουμε καθε χρόνο. εγω θα πάρω αυτη την άδεια μετα την άδεια τοκετού και μετά θα ξεκινησω τον ΟΑΕΔ. Όταν πάω απο κει να ρωτησω θα σου πω περισσότερα.

dx9il3kfv.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

αγαπουλιτσα ζωη σε σασ και η ζωη συνεχιζεται!! μονο τα 8ελικα να κοιτασ εσυ.

για το εξαμηνο του οαεδ πρεπει να συμφωνει και ο εργοδοτησ για να το παρεισ αυτο ειναι σιγουρο.

σασ ειχα πει οτι πηγα την πρωην εργοδοτρια μου στην επιθεωρηση γιατι δεν μου δινε το δωρο χριστουγ.

σημερα ηταν να συναντηθουμε και εστειλα τον αντρα μου και ηταν εκει και τα εδωσε ενοειτε.. και ειπε οτι καθυστερουσε να μασ τα δωσει γιατι την περναμε και την εκβιαζαμε!!! ακου να δεις. εκει που μασ χρωστουσανε μασ πηρανε και το βοδι!! και ειναι και φαρμακοποιοσ τρομαρα τησ...

Ευχαριστώ κορίτσια. Η αλήθεια είναι ότι δεν ταράχτηκα καθόλου, ούτε στον παππου ούτε και στη γιαγια. Δεν με αφησαν να πάω σε καμία κηδεία για να αποφύγω τα δραματα για να μην ταραχτω. Το μόνο που έζησα έντονα ήταν το Σάββατο, την ωρα που εφυγε η γιαγια. Ήμασταν όλο εκει γιατι είχαμε μαζευτει για φαγητο και η αλήθεια είναι ότι βοήθησα κιόλας. Ο Μάκης μου όπως καταλαβαίνετε έχασε λίγο την ψυχραιμία του γιατι της είχε πολύ αδυναμία κι όσο κι αν με εδιωχναν απο 'κει εγω δεν εφευγα. Δεν μπορούσα να τον αφήσω έτσι όπως ήταν και τελικά η δική μου ψυχραιμία αποδείχθηκε σωτήρια γιατί όπως ειναι φυσικό τα είχε χάσει όλη η οικογενεια. Εγώ είμαι τέρας ψυραιμίας σε δύσκολες καταστάσεις. Ευτυχώς!!!!!

Το καλό είναι ότι όλοιι περιμένουν πως και πως την μπέμπα και αυτο είναι κάτι που δίνει σε όλους κουράγιο κι ελπίδα. Πρωτα από όλους στο Μάκη μου. Έχει ενθουσιαστει πάρα πολύ και με το καινούριο σπίτι γιατι πιστευει ότι θα αλλάξει η ψυχολογία μας κι όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Τον λατρεύω όταν είναι έτσι!!

Δήμητρα τι να πω για την εργοδότριά σου... Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που είναι εντελώς γαιδούρια. Το ότι τελικά σου εδωσε τα λεφτά σου είναι καλό, γιατι υπάρχουν και μερικοί που κάνουν τον κούκο... Ελεϊνοί...

Εγώ τώρα ανυπομονώ να περάσει αυτη η εβδομάδα για να πάω την επόμενη στο γιατρό και να δω την μπέμπα μου στην οθόνη, η οπόια έχει αρχίσει πάλι τα νταμπα ντούμπα μέσα στην κοιλίτσα. Ξεσαλλώνει λέμε όλη μέρα!!!

Αααα και κάτι άλλο, δεν θυμάμαι απο που είστε η καθε μια αλλά αν είναι καμία από Αθήνα ή ερθετε για κάποιο λόγο εδω, περάστε μια βόλτα από το mother baby. Είναι μια βιοτεχνία κοντα στο Μπουρνάζι. Όταν πάει μια εγκυος ακόμα κι αν δεν ψωνίσει τιποτα δίνουν δωρο ένα απο αυτα τα μαξιλάρια τα μεγάλα που βοηθούν στον ύπνο της εγκύου, στο θηλασμό κτλ. Πολύ βολικό!!! Εμείς πήγαμε και είδαμε και κούνια. Μια απο τις επόμενες μέρες θα πάμε να την παραγγείλουμε.

Κλείνω εδω γιατί νομίζω ότι σε λίγο δε θα είναι ποστ αυτο αλλά κεφάλαιο από μυθηστόρημα. Φιλιά σε όλες!!!!

dx9il3kfv.png

Καλησπερα κοριτσια...

Αγαπουλιτσα ζωη σε εσας.να ζησετε να του θυμωσαστε και τους δυο....Ολα μεσα στη ζωη είναι και χαιρομαι πραγματικα καταφέρνεις να εισαι ψυχραιμη...Με το καλο ο γάμος και το νέο σπίτι σας...

Εγω πάλι είμαι μεσα στο άγχος,σημερα θα πάμε να δουμε τη μπουμπου μας αλλα φοβαμαι πως κατι δεν πάει καλα...Νιωθω την κοιλια μου οτι ειναι αρκετα χαμηλα και φοβαμαι οτι η μικρη δεν γυρισε ακόμη...Τετοια δεν σκεφτομουν στο πρώτο....Τι με έχει πιασει?Ασε που κλαιω με το παραμικρό....Προχθες πλανταξα στο κλάμα γιατι άφησα το μικρο στο εξοχικο στη μητερα μου και πριν φυγω δεν τον φιλησα και με πηρε το παραπονο....

Ανακοίνωσα και στο αφεντικο οτι την επόμενη βδομαδα σταματαω,μου ειχαν προτεινει να κατσω μεχρι 11 Αυγουστου αλλα δεν την παλευω αλλο...

Εχει βγει καμμια σε αδεια κυησεως????Τι χαρτια προσκομίσατε στο κεντρο μανας και παιδιου????Μετά πάμε και από το ΙΚΑ για το επιδομα????

Κι εγω στο σάιτ το είχα δει. Βέβαια και πριν το δω είχαμε σχεδιάσει να πάμε γιατί εχουν ψωνίσει και κάποιοι φίλοι μας απο κει κι εχουν μείνει ικανοποιημένοι. Και απο τιμες και από ποιότητα. Το καρότσι που θελουμε να πάρουμε έχει στο Λητώ 450 κι εκεί 405. Εννοείται ότι θα κοιτάξω κι αλλού για σύγκριση τιμων αλλά μάλλον για κούνια έχουμε ήδη καταλήξι σε αυτη που είδαμε εκει. έχει και σχεδιάκι με Baby Looney Toons που θα ΄βάλω στο δωμάτιο και ταιριάζει τέλεια!!! Θέλω τη γνώμη σας για κάτι. Στο σπίτι που θα πάμε οι τοίχοι είναι φρεσκοβαμμένοι αλλά είναι όλοι άσπροι. Μας αρέσει το χρώμα αλλά δεν μας ΄παίρνει τωρα να χαλάμε και λεφτα για πολλές μπογιες για να βαλουμε χρωμα σε όλα τα δωμάτια. Σκεφτόμουν να αφήσω το παιδικό άσπρο ή να κάνω έστω σε αυτο ένα χρωματάκι? Είναι και οι ντουλάπα ανοιχτόχρωμη, θα'ναι και η κούνια άσπρη, άσπροι και οι τοίχοι και τελικά το μόνο χρωμα που θα υπάρχει θα είναι απ τα σχεδιά μου και ίσως και τα φωτιστηκα και κάποια διακοσμητικά. Τι λετε να κάνω? Δεν μπορώ να αποφασίσω. Λέτε να είναι πολύ ασπρίλα και να θυμίζει νοσοκομείο?

Εμείς θα πάμε την άλλη εβδομάδα στο γιατρό οπότε και θα ξερω τότε σίγουρα όλη τη διαδικασία για την άδεια αλλά εχω καταλάβει ότι ξεκινας με το χαρτι του γιατρού σου που αναφερει τη Πιθανή Ημερ. Τοκετου. Κι εμενα η κοιλίτσα μου είναι χαμηλα. την τελευταια φορά που την είδαμε το κεφαλάκι ήταν κάτω. Ετσι όπως τη βλέπω την κοιλιά πιστευω ακόμα κάτω είναι. Φυσιολογικό δεν είναι αυτο?

dx9il3kfv.png

Διαφημίσεις

Ρε παιδιά εγώ δεν έχω εμπειρία από άλλη εγκυμοσύνη, αλλά ο γιατρός που ρώτησα (χτες μάλιστα) μου είπε ότι δεν παίρνει θέση από τώρα το μωρό, κουνιέται ακόμα όπως θέλει. Στις 36 λέει βδομάδες περίπου θέλουν να έχει πάρει τελική θέση.

Για το μπεμπερούμ προτείνω ασυζητητί χρωματάκι (και γενικά για το σπίτι, με τους άσπρους τοίχους κάτι με πιάνει). Εμείς πάντως βάψαμε σήμερα :D (το μωρό έβαψε δηλαδή, όχι εγώ ;)

Με την άδεια κύησης δεν μπορώ να βοηθήσω, γιατί είμαι στο δημόσιο και δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς με τις διαδικασίες του ιδιωτικού τομέα.

ge89htr6v.png

καλημερα κοριτσια και μενα το πρωτο μου ειναι και δεν εχω ιδεα που βροσκεται... ολη μερα παει και ερχεται και κλοτσαει τωρα που ειναι ακριβωσ 8α το μαθουμε την δευτερα. τωρα ειμαι στην 32η εβδομαδα και την δευτερα 8α κατεβω για το ντοπλερ αθηνα και 8α μασ πει ο γιατροσ που ειναι και τι κανει ο μπεμπησ μασ.

το mother baby το ειδα στο ιντερνετ τωρα και ειδα ωραια πραγματακια και λεω να παμε. αξιζει τον κοπο κοριτσια? γιατι 8α μεινουμε μιαμιση μερα μην την σπαταλησουμε αδικα..

Καλημέρα κοριτσια...

Μια χαρουλα η μπουμπου μας.την είδαμε χθες και ήρεμησα αρκετά...Είναι με το κεφαλάκι κάτω αλλα ακομη έχει χώρο να γυρνάει μετά τις 36εβδομαδες σταθεροποιείτε η θέση....Ελπίζω να μην γυρίσει βέβαια και να παραμείνει έτσι μέχρι τελευταία στιγμη....

Έκλεισα και ραντεβού στο κεντο μητερας και παιδιου για να μου βγάλουν την άδεια...Αντε άλλη μια βδομάδα...

Κ εγώ για στο παιδικό προτιμάω χρώμα κ όχι το λευκό,βέβαια αν δεν μπορείτε να το βάψετε λόγω χρημάτων,θα μπορουσατε να βάλετε αυτά τα πολυ χαριτωμενα αυτοκολλητα που μπαινουν περιμετρικα στους τοίχους.

Πάντως δε χρειάζεσαι πάνω από 30-40 ευρώ για να βάψεις ένα νορμάλ δωμάτιο:4-5 κιλά οικολογική μπογιά, ρολό κ.λπ.

(Με την προϋπόθεση, εννοείται, ότι θα το κάνει ο καλός σου και δε θα πληρώσεις για το βάψιμο. :cool: )

ge89htr6v.png

Εγώ έκλεισα ραντεβού την Τρίτη στο γιατρό. Να δουμε που πατάμε και που βρισκόμαστε. Την τελευταία φορά το κεφάλι ήταν κάτω. Τωρα δεν ξέρω γιατι κλωτσάει ολόγυρα αλλά επειδή η κοιλιά μου είναι χαμηλά όλοι μου λένε ότι το πιο πιθανό είναι ότι το κεφάλι είναι κάτω. Θα δούμε. Πάντως έχουμε ακόμα λίγο καιρό για να πάρει την τελική θέση. Δήμητρα η έκθεση της βιοτεχνίας είναι σε έναν όροφο, κι εκεί θα δεις κούνιες, καρότσια, ρουχαλάκια, προίκα, διαφορα ηλεκτρονικά κ.α. Νομίζω το site έχει φωτο απο την εκθεση οπότε πάνω κατω καταλαβαίνεις τι παζει. καλες τιμες έχει πάντως.

dx9il3kfv.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...