Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Cafe Σεπτεμβριου 2012!!!

Angelikig

Recommended Posts

Καλησπέρα συνεγκυούλες!!!! Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα για δυο λόγους. Ο πρωτος είναι οτι τελικά εχτές το πρωί πήγα για μπανακι με την κολλητή μου και το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Φύσαγε πολύ αλλά πήγαμε στην ακτη Βουλιαγμενης που είναι κόλπος και εκει η θάλασσα ήταν υπέροχη, ούτε κύμα, ούτε πολύς αέρας. Ήταν υπέροχα. Βέβαια ανακάλυψα οτι αυτη η αίσθηση ελαφρότητας που είχα ακούσει ότι νιώθουν οι έγκυες στο νερό δεν υφίσταται. Απλά για όσο κολυμπούσα ενιωθα κάπως καλύτερα τη μέση μου που με πονούσε από το πρωί. Πάντως το απολαυσα παρόλο που το νερό ήταν κρυο. Και παρόλο που δεν εκατσα στον ήλιο καθολου εκτός από την ώρα που κολυμπούσα η κοιλίτσα ήταν το μόνο σημείο που κοκκίνησε αλλα μέχρι το βραδυ είχε επανελθει στα φυσιολογικά της.

Ο δεύτερος λόγος και σημαντικότερος που είμαι καλά και χαρούμενη είναι επειδη πήγαμε και στο γιατρό εχτες. Οι εξετάσεις μου ήταν μια χαρα -ούτε θελω να την θυμαμαι την καμπύλη- και η μπεμούλα μας το ίδιο και την είδαμε και σε 3D. Στην αρχή δεν φαινόταν γιατι είναι χαμηλα το κεφαλάκι της και δεν ειχε πολυ υγρο μπροστα αλλά τελικά την πετύχαμε προφίλ. Φαίνεται όμορφη και γλυκιά. Εγώ το μόνο που έλεγα είναι: "Έχει ωραία μυτούλα". Αχ κορίτσια. Νομίζω ότι είναι ότι ομορφότερο έχω δει στη ζωή μου. Δεν το περίμενα. Όσοι ειδαν τη φωτογραφία λένε ότι μοιάζει στον Μακούλη μου και νομίζω πως έχουν δίκιο αλλα δεν με νοιάζει καθόλου. Του αξίζει γιατί είναι εκπληκτικός. Στο μεταξύ είχε το κάτω χείλος της ρουφηγμένο σαν να το εγλειφε και ο Μάκης γέλαγε και μετά μου έδειξε μια φωτογραφία που με έχει να κανω ακριβώς το ίδιο. Είχε πολύ πλάκα. Μπαμπας, γιαγιαδες κλπ. βγάλανε φωτογραφίες κι εχει ήδη μπει ταπετσαρία στα κινητά. Νιώθω επίσης πολύ τυχερή και για τον γιατρό μου. Κάθε φορά μου εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη και μου αρέσει.

Πρηξίματα Δήμητρα εγω δεν έχω προς το παρόν. Το μόνο που με ταλαιπωρεί λιγάκι είναι η μέση μου κι αυτο μόνο τις μέρες που θα κάνω καμια δουλεια παραπάνω και τωρα τελευταία το πρωί που ξυπνάω νιώθω κάτι ψιλοκραμπούλες στα πελματα αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Τα κιλά αισίως έφτασαν τα 5. Πως κι έτσι με ρωτησε ο γιατρός και του λέω το'χω ρίξει στα παγωτά και τις γρανίτες. Τι να κάνω? Τελείωσε η εποχη της φρεσκιας φράουλας και κάπως πρέπει να την τρωω, αφού τη θέλω...

dx9il3kfv.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 594
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Προσωπικά Λίτσα δεν έχω χαθεί. Μπαίνω καθημερινά και διαβάζω τα νέα σας. Επειδή μπαίνω από τον υπολογιστή της δουλειάς μου όπως καταλαβαίνεις ο χρόνος πολλές φορές είναι λιγοστός για να απαντήσω.

Περιμένω πως και πως την μέρα που θα σταματήσω. Λογικά σε περίπου 2,5 βδομάδες.

Δόξα τω Θεό όλα πάνε καλά. Και μπάνια κάνουμε και βόλτες και έχω αρχίσει να τακτοποιώ τα παιδικά δωμάτια. Ελπίζω να τα τελειώσω μέχρι να αρχίσει η άδεια κυοφορίας ώστε να μπορέσω να φύγω για μερικές εβδομάδες στο σπίτι στη θάλασσα των γονιών μου με τα παιδιά.

Την Τετάρτη που μας έρχεται έχω ραντεβού με το ΙΚΑ για να μου γράψει ο γιατρός την ΠΗΤ για την άδεια. Σήμερα προσπαθώ να βρω στο κινητό και τον γιατρό του νοσοκομείου που θέλω να με αναλάβει αλλά δεν απαντάει. Θα ξαναπροσπαθήσω και αργότερα...:|

Αυτά τα νέα μου....

Καλημέρες σε όλες!:)

Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος που εδώ και μία βδομάδα είναι πλέον σε άδεια και μπορεί να ασχοληθεί σοβαρά με το πρότζεκτ "μπεμπεδωμάτιο":D .

Παράλληλα, βέβαια, τρέχει και το μάλλον δυσάρεστο πρότζεκτ "εξολόθρευση-μυρμηγκιών-μπαλκονιού-που-μπουκάρουν-στην-κουζίνα", το οποίο χρήζει μάλιστα άμεσης ολοκλήρωσης, αν δεν θέλω η ψιψίνα μου να μεταμορφωθεί σε μυρμηγκοφάγο από τα μυρμήγκια που μπαίνουν στο πιάτο της.:? Μου την έχει δώσει εντελώς γιατί είμαι κατά των εντομοκτόνων, δύο χρόνια στο σπίτι δεν έχει χρειαστεί να ψεκάσουμε ποτέ (πέραν των απολυμάνσεων που γίνονται κάθε χρόνο στους κοινόχρηστους χώρους), τώρα βρήκαν να μας κάνουν απόβαση τα μυρμήγκια;;;:evil:

Κατά τα άλλα, σήμερα θα πάμε να δούμε το μπέμπη:D. Την καμπύλη ζαχάρου την έχει απωθήσει η μνήμη μου ως τραυματική εμπειρία (ούτε ζαλίστηκα, ούτε ανακατεύτηκα, ούτε τίποτα, απλά το να με τρυπάνε είναι η χειρότερή μου, και το να με τρυπήσουν 3 φορές σε 2 ώρες ήταν λίγο εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες, αλλά εντάξει, επέζησα), πάντως τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά.

Α, ξέχασα, έφαγα και μία καταπληκτική τούμπα την περασμένη βδομάδα, σε κάτι νερά στην είσοδο της πολυκατοικίας.Ευτυχώς δεν χτύπησα, αλλά περιττό να σας πω ότι κατατρόμαξα...

Τα κιλά, πάντως, πρέπει να είναι εν τέλει κάτι πολύ σχετικό. Εγώ ήμουν κόκαλο και έχω μείνει κόκαλο, ακριβώς όπως ήμουν, απλά με μία τεράστια κοιλιά, και το στήθος εννοείται που τριπλασιάστηκε:? (βασικά πάλι μικρό είναι, γιατί πριν ήταν μικροσκοπικό, αλλά εγώ δεν μπορώ να το συνηθίσω:tongue: -ο σύζυγος, ευτυχώς, φαίνεται να μπορεί!;)), και από βάρος έχω πάρει ήδη 8 κιλά! Το κακό είναι ότι δεν με πιστεύουνε που λέω ότι τα έχω παίξει από το εξτρά βάρος επειδή με βλέπουν αδύνατη, αλλά από τα 45 που ήμουνα μια ζωή, τα 53 απλά δεν τα σηκώνουν τα πόδια μου. Και πού είμαι ακόμα, υποθέτω...:shock:

Για παραπάνω φαΐ, βέβαια, ούτε λόγος -εκεί που βρίσκεται πλέον το μωρό, το στομάχι μου έχει εξαιρετικά περιορισμένο χώρο, με ένα νορμάλ πιάτο πρήζομαι και νομίζω ότι θα σκάσω. Ιδίως τώρα με τη ζέστη, ό,τι φάω μέχρι τις 7-8 το απόγεμα, μετά και να με πληρώνουνε δεν τρώω, δε μπορώ. Σκέφτομαι τι έτρωγα προ εγκυμοσύνης (διότι είμαι φαγανό παιδάκι, η αδυναμία οφείλεται καθαρά σε παλαβό μεταβολισμό), και μου φαίνεται απλώς μυθική ποσότητα...:lol:

ge89htr6v.png

Κορίτσια μου χαίρομαι που είστε καλά και μου αρεσει να διαβαζω τα νέα σας. Grinitsa σε ζηλευω που είσαι ήδη σε άδεια αλλα λογικό μου φαίνεται. Εγω ολα τελευταια τα κάνω καθότι εχω ΠΗΤ 25/9 οπότε θα είμαι (καλως εχοντων των πραγματων) από τις τελευταίες του Σεπτ. Υπομονή τι άλλο? Αυτο με την αδεια πως γίνεται? 56 μερες δεν δικαιουμαστε πριν τον τοκετο? Λέω μια απο τις επόμενες μερες να πάω στα διοικητικά του ΙΚΑ να ρωτησω όλες τις λεπτομέρειες για χαρτια κλπ για να μην ταλαιπωριεμαι όταν ερθει η ωρα. Το καλό είναι ότι λόγω της "εκ περιτροπης απασχόλησης" που μας εχουν κάνει στη δουλεια δουλευω λιγότερες βάρδιες. Σύνολο 17 τον μηνα και μου εχουν μειώσει εδω και μηνες και τα βραδινα (το πολύ 4) κι ετσι μεσα στην ατυχία της μείωσης του μισθού έχω και κάτι να με ανακουφίζει. Άσε που δουλεύω μαζί με τη μαμα μου και μου κάνει και κανενα βραδυνό που και που. Να'ναι καλα...

Στο μεταξυ κανονίζουμε και τον πολιτικό γαμο για τελος Ιουλίου. Εχτες ο Μακούλης μου είπε και το φοβερό ότι θέλει να ντυθει "παραλία" T-shirt - βερμουδα και σαγιονάρα. Του λέω: Συμμορφώσου. Είπαμε δε θα βαλουμε τουαλετα και κοστούμι αλλά όχι και σαγιοναρα.

Και οι ετοιμασίες για το παιδικο δωματιο συνεχίζουν. Βεβαια ακόμα είμαστε στο έπίπεδο του ξεκαθαρίσματος των πραγματων αλλά προχωράμε. Αργα και σταθερα. Παρακάτω σας δείχνω τον πρώτο καμβα που εφττιαξα με τα χεράκια μου με τον baby Mickey - Minnie - Plouto. Δεν εχω τελειώσει αλλά ήθελα να σας το δείξω.

41599106995908005294_thumb.jpg

dx9il3kfv.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

καλοκαιρακι και ολεσ για μπανιο απο οτι καταλαβα γιαυτο χαθηκαμε!!

εμεισ κατεβηκαμε την προηγουμενη παρασκευη αθηνα και ειδαμε τον μπεμπη και ειναι 1222 γρ..μια χαρα ειπε ο γιατροσ και αντε να δουμε ποτε θα περασει ο καιροσ να βγει.. δεν εχω καθολου υπομονη 2.5 μηνεσ ακομα!!εσεισ πωσ πατε απο υπομονη?

εκανα και εξετασεισ θρομβοφιλιασ γιατι πρηζονται τα ποδια μου παρα πολυ... μου ειπε ο γιατροσ να κανω υπομονη γιατι 8α πρηστουν κιαλλο!

Ax Δήμητρα κουράγιο... Τι άλλο να κάνουμε όλες εκτός από υπομονη και κουράγιο? Ευτυχως εγω εκτός από κάτι ψιλο κραμπούλες που και που δεν εχω τίποτα άλλο. Νιώθω πολύ τυχερη που η μπεμπούλα μου μέχρι τωρα δεν με ταλαιπωρεί σχεδον καθόλου και μου΄χει χαρίσει μια πολύ όμορφη και χαλαρή εγκυημοσύνη. Ανυπομονώ να γεννήσω απλά γιατί θέλω να την πάρω αγκαλίτσα και να την δω αλλά μπορώ να περιμένω όσο χρειάζεται....

dx9il3kfv.png

Καλησπέρα κορίτσια,χαιρομαι που είστε όλες καλα...Εγω εκτος απο την πολυ χαμηλη πιεση,4 με 4,5 παιζει η μικρη ειμαι καλα,αν εξαιρεσεις και το άγχος της δουλειας....Δεν αντέχω άλλο,θελω να βγω σε άδεια,να ξεκουραστω....Ειδικα αυτο το πηγαινε ελα με τον προαστιακο καθημερινα με σκοτώνει....Πολυ ωραιο το σχεδιο σου με το baby mickie,σε ζηλευω που πιανουν τα χερια σου....

Νομίζω όλες αυτό θέλουμε. Να περάσουν οι μέρες να βγούμε σε άδεια για να χαλαρώσουμε λιγάκι. Κι εμενα περισσότερο το πήγαινε-ελα με κουραζει. Ευτυχώς τις περισσότερες φορές με πηγαινοφερνει ο Μακούλης μου αλλά όταν πρέπει να πάρω συγκοινωνία κουραζομαι πολύ!!

Εχω και μια ερωτηση αν ξερετε να μου πείτε βρε κορίτσια. Το Ντομπλερ χρεωνεται ξεχωριστα σαν εξεταση? Μας είπε ο γιατρος ότι θα την κανουμε κι αυτην στο ιατρειο του την επομενη φορα που θα πάμε αλλά ξεχασα να τον ρωτήσω τι κοστίζει. Στη β επιπ του ειχαμε δωσει 90. Λετε να είναι κατι αναλογο?

dx9il3kfv.png

αμαν πια αυτοι οι γιατροι μασ ξεπαραδιασαν! εμενα με στελνει ο γιατροσ μου σε κεντρο που κανει αυτεσ τισ εξετασεισ αποκλειστικα σε εγκυεσ οποτε μου ειπε οτι θα παω εκει και για το ντοπλερ οπωσ και τισ αλλεσ και μαλον ειναι η ιδια χρεωση, εγω πληρωσα για αυχενικη και β επιπεδου απο 110ε. το ντοπλερ θα το κανω τελοσ ιουλιου, εσεισ ποτε θα το κανετε κοριτσια??

Διαφημίσεις

Κι εμενα την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου μου είπε να πάω. Αυτες τις μέρες τρεχω για τα χαρτιά του πολιτικού γάμου και τις βερες κτλ και εχω τρελαθει. Πρέπει να τα κάνω και τσακα τσάκα γιατι ανακάλυψα ότι τον Αυγουστο δεν τελουνταιι πολιτικοι γάμοι. Απ'ότι φαίνεται όλοι οι αντιδήμαρχοι πηγαίνουν όλοι μαζί διακοπες. Τι να πω? Ο Μακούλης μου έχει αρχίσει και πελαγώνει. και με τα εξοδα και με όλα τα άλλα. Μας έπεσαν όλα μαζεμένα αλλά εγω δεν μασάω. πιστευω ότι όλα θα γίνουν ένα ένα και στη ωρα τους. Κάνω θετικές σκέψεις. δεν γίνεται αλλιως.

dx9il3kfv.png

Καλημέρα!

Ξεκινάω τα νέα μου με ευχάριστα. Πήγα την Τετάρτη στο ΙΚΑ και ο γιατρός μου έγραψε ΠΗΤ 5 μέρες πριν. Δηλαδή 7/9 πράγμα που σημαίνει ότι η τελευταία εργάσιμή μου μέρα είναι η επόμενη Πέμπτη 12/7. Κανόνισα να πάρω και άδεια Τετάρτη και Πέμπτη και έτσι έχω ακόμα δύο εργάσιμες και σήμερα (γιούπι! ). Ουφ επιτέλους θα ανασάνω!

Εχθές πήγα επίσκεψη στο γιατρό που θα με ξεγεννήσει στο νοσοκομείο της Αλεξ/πολης. Ευτυχώς δεν είχε κόσμο, πράγμα που είναι πολύ περίεργο αλλά δε με χάλασε καθόλου. Η μπουμπού είναι 1600 γρ περίπου. Τώρα θα με ξαναδεί κοντά στο 15αύγουστο (όταν θα μπαίνω στον ένατο) γιατί θα έχει καλοκαιρινή άδεια. Μου είπε βέβαια στο ενδιάμεσο να πάω να κάνω το ντόπλερ. Σε κανα δυο βδομάδες θα πάω στη δικιά μου τη γυναικολόγο να το κάνω να τελειούνουν και οι εξετάσεις να πάω να αράξω στη θάλασσα και να επιστρέψω τον Αύγουστο.

Άντε Αγαπουλίτσα με το καλό! Έχε στο νου σου ότι μάλλον δεν θα προλάβει ο δήμος να σας ανοίξει οικογ. μερίδα μέχρι να γεννήσεις (παρεμβάλεται και ο Αύγουστος όπου κανείς δεν δουλεύει στο δημόσιο) και υπάρχει περίπτωση όταν θα βγαίνεις από την κλινική να χρειαστεί να κάνει ο άντρας σου αναγνώριση. Εκτός αν πιέσετε λίγο τους υπαλλήλους στο δήμο για να σας ανοίξουν οικογ. μερίδα. Τα ξέρω αυτά από μία γνωστή μου που είχε παντρευτεί όταν έμεινε έγκυος και παρ' όλα αυτά δεν είχε ανοιχτεί η οικογ. μερίδα μέχρι που γέννησε. Βέβαια είχαν αμελήσει να το ψάξουν κιόλας.

Μπράβο και για το σχέδιο. Τι ωραία που πιάνουν τα χέρια σου και έχεις όρεξη και το κάνεις. Και μένα πιάνουν κάπως τα χέρια μου αλλά διστάζω να προσπαθήσω. Το αφήνω στους επαγγελματίες. Έχω ένα φίλο των καλών τεχνών και βάζω αυτόν να ζωγραφίζει.....

Δήμητρα, εγώ τώρα είμαι στην 31η εβδομάδα άρα μπορώ και από την επόμενη εβδομάδα να κάνω το ντόπλερ (νομίζω ότι είναι από την 32η και μετά). Θα σ' ενημερώσω πόσο θα κοστίσει.

Τουλουμπάκι, μια από τα ίδια. Και εγώ πηγαινοέρχομαι Ξάνθη - Κομοτηνή καθημερινά και έχω κουραστεί. Ρίχνω κάτι ύπνους κάθε πρωί και μεσημέρι στο λεωφορειάκι που μας πηγαίνει στη δουλειά άλλο πράμα. Τελειώνω όμως......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επιτέλους Παρασκευή! Το βράδυ φεύγω πάω να μείνω για σ/κ στη μαμά μου στη θάλασσα. Έχω αφήσει εκεί και τη μεγάλη μου να κάνει μπάνια. Αυτό το διάστημα έχω στο σπίτι μόνο τον γιο μου (ο παιδικός δεν έχει κλείσει ακόμα και με βολεύει) που ο καημένος αρρώστησε κιόλας με ωτίτιδα και είναι με αντιβίωση καλοκαιριάτικα.

Σας εύχομαι καλό σ/κ κορίτσια!

καλημερα κοριτσια πωσ παει το καλοκαιρι? εδω αν και η θαλασσα ειναι κατω απο το σπιτι τα πραγματα ειναι δυσκολα σχεδον με το air condition ειμαι ολη μερα...

εσεισ που δουλευεται κουραγιο θα περασουν οι μερεσ και μετα ξεκουραση.. εμενα μολισ ανακοινωσα οτι θα κανω μωρο πριν μεινω εγκυοσ με αναγκασε σε παραιτηση οποτε εδω και 7 μηνεσ κα8ομαι και ξεκουραζομαι!! σημερα την πηγα και στην επι8εωρηση εργασιασ γιατι δεν μου εδινε το δωρο χριστουγεννων!!

Νιονιω περαστικα στο μωρο σου και καλεσ βουτιεσ το σ/κ και μεισ ετοιμαζομαστε να την κανουμε διημερο με παρεουλα για μπανακια

Αγαπουλιτσα να μην ανχωνεσε με τον γαμο για να τον απολαυσεισ κιολασ!!!

ο μικι ειναι σουπερ και ειναι εκανεσ πολυ καλα που το εκανεσ σε ακουαρελα και ολα να τα κανεισ ετσι, εμεισ ζωγραφισαμε στουσ τοιχουσ και αν μετακομισουμε καποια στιγμη θα μεινουν στουσ επομενουνσ!!μετα το σκεφτηκαμε να τα κανουμε ακουαρελα αλλα ηταν πλεον αργα. ελπιζω οταν βγει ο μπεμπσ να εκτιμισει την προσπαθεια τησ γιαγιασ του..

Καλησπέρα κορίτσια...Τι κάνετε???Πολυ ζέστη πάλι...Την προηγούμενη βδομάδα φύσαγε και καταφερα να κοιμηθω κάπως τα βραδια...Τώρα???Εχω γινει και περιεργη και δεν θέλω το κλιματιστικο με τπτ....

Εμεις το ντοπλερ θα το κανουμε στο ιατρει του γυναικολογου και δεν θα πληρωσουμε κατι παραπανω,οτι πληρωνουμε κάθε μηνα,δλδ 40ευρω....

Γεννησε πριν 2 βδομαδες μια γνωστη μου και επιικοινωνησα μαζι της να δω τι πλήρωσε στο μαιευτηριο τωρα με τον εοππυ (δεν ξερω καν πως γραφετε)...Μου ειπε πως σε 4κλινο πληρωσε 658ευρω και της ζητησαν ακομη 420 για τα νοσηλεια του μωρου...Εκτος αν του είχαν βγάλει ΑΜΚΑ οποτε και θα τα γλίτωνε....Κ επειδή δεν προλαβαινε να βγει μέσω ΚΕΠ το εκδοσαν μεσα απο το ληξιαρχειο του νοσοκομειο αν κατάλαβα καλα παλι....Οπότε μολις γεννησουμε πρέπει να βγάλουμε ΑΜΚΑ στα παιδια πριν βγουμε απο το νοσοκομειο????Κ αν δεν εχεις ενημερωθει κατάληλα?Λογικά πληρώνεις....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...