Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Σεπτεμβριου 2012!!!

Angelikig

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 594
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε όλες τις γλυκες εγκυούλες!!!!Την Παρασσκευή έχω ραντεβού στο γιατρό και θα ρωτήσω...Δεν παλευετε αυτο το πράγμα με τα κουνούπια,άσε που μου φαίνονται πιο αγριεμένα από άλλες φορές...Καμμια προετοιμασία κανατε?Εγω με τη μητερα μου ξεκινησαμε και βγάλαμε τα φορμάκια του γιου μου,να τα πλυνουμε και σιγά σιγα να μπαίνουμε στο κλίμα...Με τρόμο ανακάλυψα ότι όλα μα όλα ειναι γαλάζια!!!

Εγώ προς το παρόν κάνω μια ανακατάταξη στις ντουλάπες να ανοιξω λίγο χώρο για την μπεμπούλα και σιγά σιγά μαζευω τα πράγματα από το δωμάτιο που θα γίνει δικό της για να το βάψουμε. Το κάνω με το πάσο μου κι η μανα μου εχει φρικάρει λες και θα γεννήσω αύριο.

Στο μεταξύ ξαφνικά εχθες συνειδητοποίησα ότι σε 3 μήνες και το πολύ 15 μέρες θα εχω την μπεμπούλα μου αγκαλίτσα και άρχισα να νιώθω κάπως.... Μάλλον ανυπομονώ, δεν ξέρω. Επίσης έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπω τα άλλα παιδάκια. Πάντα αγαπούσα τα παιδάκια, γι'αυτό και σπούδασα και Βρεφοκόμος αλλά τώρα τα βλέπω αλλιώς... Δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς.

dx9il3kfv.png

Κι εμεις πρέπει να το βάψουμε το δωμάτιο και να δω πότε...Πρέπει να παρω το μικρο και να πάμε 2 μέρες να μείνουμε αλλού γιατι μπογιες+τουλουμπάκι=καταστροφη!!!!!!Με τον ύπνο πως τα πάτε κορίτσια?Εγω χτες δεν κοιμήθηκα καθόλου,ένιωθα ασφυκτικά,ασε που άλλαξα 3 φορές πυτζάμα,για να βρω την πιο δροσερή.όλα μου έφταιγαν,όλα!!!Αρχισα και γίνομαι πολύ παραξενη μου φαίνεται!!!!

Ευτυχώς παραξενιές δεν έχω ακόμα. Αλλά απο΄χθες έχω κάτι άλλο. Το στηθος μου εχει αρχισει και εκκρίνει ενα κιτρινομπεζουλί υγρό. Φαντάζομει οτι είναι γάλα αλλά δεν είναι λίγο νωρίς στις 25 εβδομάδες? Η μαμά μου και η θεία μου είπαν να μην ανησυχώ. Το απόγευμα για καλό και για κακό θα πάρω να το πω στο γιατρό.

Σήμερα πήγα στο μάθημα στο Αττικό όπου θα γεννήσω. Το σημερινό ήταν για τον τοκετό. Ήρθε μια πολύ καλή μαία και μας εξήγησε τα πάντα. Από την ώρα που σε πιάνουν πόνοι και σπάνε τα νερά μέχρι και τις πρώτες ωρες μετά τη γεννα. Ήταν πολύ ωραία. Μας εδειξε στάσεις που βοηθάνε, ασκήσεις για την αναπνοή αλλά και για το σώμα που μπορώ να κάνω από τώρα αλλά και κάποιες άλλες που γίνονται απο την 37η εβδομάδα και βοηθάνε στο να πάρει σωστή θεση το μωρό. μας εδειξε όλη τη διαδρομή για την κλινική και το μαιευτηριο γιατι αυτό το νοσοκομείο είναι και πολύ μπέρδεμα και μας πήγε και στο δωμάτιο που θα μπορούμε να πηγαίνουμε να αλλάζουμε και να καθαριζουμε το παιδι. Μας είπε τι θα μας παρέχουν αυτοί και τι πρέπει να φέρουμε από το σπίτι κι επίσης πράγματα που πρεπει να θυμηθούμε να ζητησουμε κατα τη διαρκεια του τοκετού γιατί συνήθως λέει εχουν όλοι πολύ δουλεια και μπορεί για παραδειγμα να καθυστερησουν να σου φέρουν το μωρό για το πρώτο θηλασμα αλλά δεν γίνεται επίτηδες, γι΄αυτο λέει ότι θελουμε το ζητάμε. Την Πέμπτη θα ξαναπάω και εχει μάθημα για την φροντίδα του μωρού και τον θηλασμό.

dx9il3kfv.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!

agapou-litsa λυπαμαι για τον παππου σασ αλλα το πεπρωμενο φυγειν αδυνατο, η τουλαχιστον ετσι λενε..

και εγω ειχα να μπω αρκετεσ μερεσ μια τα μπανια μια οι βολτεσ περναει ο καιροσ και δεν το καταλαβαινουμε..εδω κοντεβουμε να μπουμε στον εβδομο!!

παντωσ σε οτι αφορα τα κουνουπια εχω φυσικο εντομοαπωθητικο. δεν με πλησιαζουν για κανενα λογο μονο οταν χορτασουν απο τον αντρα μου τοτε ερχεται και σε μενα κανενα αλλα δεν με ενοχλουν απλ αδεν τα ξυνω καθολου και περνανε αμεσωσ.στα φαρμακεια εχει και φυσικα προιοντα για τα κουνουπια που κανουν για την εγγυμωσυνη χωρια αμωνια!! πολυ καλο εντομοαπωθητικο ειναι το cer8 (σεροτο λεγετε) ειναι αυτοκολητο και δεν το βαζεισ πανω σου και κανει δουλεια..

απο μπανια τι κανατε? αρχισατε?

εγω πηγα να μπω στην θαλασσα που ηταν ζεστη και μολισ ανεβηκε το νερο κανει μια τουμπα ο μπεμπησ και ανεβηκε πανω. τι να πεισ μαλλον φοβηθηκε το νερο !!

τελικα δεν μηκα και γω.. λεω αντε ασε αλλη μερα βλεπουμε..

αρχισα και μαθηματα ανωδυνου τοκετου την παρασκευη. τα κανουνε στο ικα μια φορα την εβδομαδα. οτι μαθουμε και οτι θυμηθουμε κατα την διαρκεια του τοκετου καλο ειναι!!!

το δωματιο του μπεμπη εβαλα την μαμα μου να το ζωγραφισει και κανουμε τα στρουμφακια μολισ τελειωσει θα δω αν μπορω να ανεβασω φωτο να το δειτε γινεται τελειοοοο

Καλημέρα κορίτσια!

Λίτσα, λυπάμαι για τον παπού σου. Είναι δύσκολο το ξέρω αλλά σκέψου ότι τουλάχιστον έζησε τη ζωή του και πάει με τα χρόνια του.

Επίσημα πια μπήκα στον έβδομο. Χθες είχα υπέρηχο και η μπουμπού μου έχει μεγαλώσει 945 γρ. Έχει πάρει ήδη θέση με το κεφάλι κάτω. Όλα φυσιολογικά και κανονικά. Αναπτερώθηκε το ηθικό μου χθες κορίτσια. Το χρειαζόμουν αυτό, ειδικά τις τελευταίες μέρες που αισθανόμουν πόνους από κάτω (τους οποίους η γυναικολόγος μου μου είπε ότι είναι φυσιολογικοί). Όλα τα κουλά στην εγκυμοσύνη είναι φυσιολογικά. Πως γίνεται αυτό;:shock:

Δήμητρα, περιμένουμε φωτό από στρουμφάκια. Τι καλά που πιάνει το χέρι της μαμάς σου.

Θάλασσα πήγα κι εγώ αλλά δε βούτηξα γιατί είχε ένα ωραίο δροσερό αεράκι και δεν μου έκανε αίσθηση. Για να βουτήξω στη θάλασσα θα πρέπει να σκάσω εντελώς από την ζέστη.

Λίτσα, το πρώτογαλα που ρέει από το στήθος σου δεν είναι παράξενο που άρχισε από τώρα. Σε μερικές γυναίκες ξεκινάει νωρίς σε μερικές λίγο αργότερα και σε μερικές μετά τη γέννα. Δεν υπάρχει κανόνας.

Για τα κουνούπια εγώ βάζω το crilen το παιδικό εντομοαπωθητικό γαλάκτωμα της freziderm που παίρνω για τα παιδιά. Δεν βάζω όμως συχνά. Είμαι κι εγώ απ' αυτές που δεν τις προτιμούν τα κουνούπια και όποτε με τσιμπάνε ξύνομαι μόνο για λίγο και μετά με περνάει.

Καλημερα κορίτσια!!!Ελπίζω να είστε όλες καλα...Εμείς έχουμε γιατρο σήμερα και όπως πάντα έχω πάρα πολύ άγχος...Ολοι με ρωτάνε αν γύρισε το παιδί γιατι στον 6ο λέει γυρνάει....Στο γιο μου το είχα καταλάβει όταν γύρισε,είχε παραμορφωθει η κοιλια μου πολύ περίεργα....

Το crillen το έβαζα μέχρι πέρυσι και εγω και ο μίκρος αλλα με τρόμαξε πολύ ο φαρμακοποιός που μου είπε πως δεν μπορει να μου δωσει απολυτος τπτ χωρις την συγκαταθεση του γιατρου,ουτε καν αμμωνια,υπερβολικος μου φάνηκε....

Καλησπέρα κορίτσια. Εγώ καλά. Εύχομαι ολες να είστε καλα. Τι ζέστη είναι αυτη που εχει αυτη τη βδομάδα? Αυριο το μεσημερι μετά τη δουλεια θα πάω για μπανακι με την κολλητή μου. τελικά τα περσινά μου μαγιό μου κάνουν. Απλά στο στηθος είναι λίγο πιο τσιτα.

Εχθες πήγα και στο δευτερο μαθημα στο Αττικό στο οποίο μας εδειξε η μαια το μπανιο για τις πρωτες μερες, την αλλαγη πάνας, διαφορα για τη φροντίδα, τα ρουχαλάκια, τον υπνο, τον θηλασμό. Ωραά ήταν. Μου λύθηκαν αρκετες απορίες και τωρα απλά ανυπομονώ περισσότερο πρωτα να σταματησω απο τη δουλεια (τελος Ιουλίου) αλλά και για να ερθει ο Σεπτεμβρης.

Τη Δευτερα πάω για καμπύλη και λοιπες εξετάσεις και μόλις πάρω τα αποτελεσματα θα κλείσω ραντεβού στο γιατρο. Να δούμε τι κάνει η μπεμπούλα....

dx9il3kfv.png

Διαφημίσεις

Αχ,εγώ να δεις Λίτσα μου πως ανυπομονώ,δεν αντεχω άλλο να πηγαινοέρχομαι με συγκοινωνια καθημερινά με τέτοια ζέστη....

Το πρώτο σου μπανάκι θα είναι???Αντε με το καλό...Εμεις θα παμε οικογενειακος την Κυριακη,να βρεθουμε κ λιγο σαν οικογένεια γιατι τα ωραρια μας είναι περιεργα και προς το παρον και εγω και ο μικρος βλεπουμε τον Κωστα μονο Κυριακες πρωι....Εμενα σιγουρα το περυσινο μαγιο μου δεν μου μπαινει,εχω πάρει αισιως 9κιλα...

Τελικά πήγα για μπανάκι εχτες αλλά απλα θαυμασα τη θάλασσα. Ειχε τρομερό αέρα και δεν βουτηξα γιατι πρωτον ηταν πολυ κρύο το νερό και δευτερον, ενω δεν το περίμενα, φοβήθηκα μηπως κρυώσω, είχε ανέβει κι όλη η άμμος ψηλά είχαν βγει και φυκια. Έβρεξα λίγο ποδαράκια, δροσίστηκα τοπικά κι αυτο ήταν όλο. Θα παω και μεσα στη βδομάδα πάλι μάλλον με την κολλητή μου κι ελπίζω να μην φυσάει έτσι. Αν φυσάει απλά δε θα πάω. Θα δούμε.

9 κιλά ε? κι εγω σίγουρα κάτι θα'χω πάρει αλλά δεν ξερω πόσο. Μάλλον όχι πολλά. Η κοιλίτσα μου είναι μικρή και χαριτωμένη και απλά έχει ανοιξει λίγο η περιοχή της λεκάνης. Αυτη τη βδομάδα που θα πάω στο γιατρό θα ζυγιστω.

dx9il3kfv.png

Τις καλημέρες μου!

Α, εγώ Λίτσα δεν το άφησα έτσι. Πήγαμε και το Σάββατο και την Κυριακή και έκανα μπάνιο και τις δύο μέρες. Η θάλασσα ήταν υπέροχη!

Τελικά από κιλά ζυγίστηκα πριν λίγο το πρωί και είμαι ακόμα στα +10. Αυτή την εβδομάδα είχα πολύ τρέξιμο και μάλλον δεν έβαλα κιλά όπως νόμιζα. Να σκεφτείς ότι την Τρίτη που πήγα γυναικολόγο το πρωί η ζυγαριά με έδειχνε +11 αλλά ίσως τελικά εκείνη τη μέρα να είχα κάποια κατακράτηση. Μάλλον θα κρατήσω το +10... με συμφέρει :tongue:.

Πριν λίγο γύρισα από το διαγνωστικο όπου έκανα την καμπύλη και νιώθω απιστευτα εξαντλημενη. Για ενα δύωρο ένιωθα μια φοβερη αηδία στο στομάχι και τώρα μάλλον από την πείνα νιώθω τα πόδια μου και τα χερια μου να τρεμουν. Περιμενω πως και πως να ερθει ο Μακούλης μου για να φαμε την μακαρονάδα που εφτιαξα με χιλια ζόρια, να φαω και να πεσω ανασκελα στο κρεβατι...

dx9il3kfv.png

γεια σασ κοριτσια τι κανετε?

και γω σιγα σιγα αρχισα τα μπανια αν και ειμαι λιγο ανχωμενη γιατι ο γιατροσ ειπε να προσεχω να μην ειναι κρυα η θαλασσα αλλα την κυριακη που πηγαμε θαλασσα ειχε πολυ αερα και καηκα λιγο και και καηκε και η κοιλιτσα μου χιχι εγινε το μωρο ξεροτηγανο!!

εχω μια ερωτηση, απο πρηξιματα πωσ τα πατε?? εχω βαλει μεχρι στιγμησ 8.5 κιλα αλλα τισ τελευταιεσ μερεσ ειναι πολυ πρησμενα τα ποδια μου. τι κρυα νερα βαζω τι ψηλα τα εχω δεν γινεται τπτ, μονο ενα ζευγαρι παντοφλακια μου κανουν που πηρα πριν λιγεσ μερεσ.. ελπιζω να ξεπρηστουν γιατι αλλιωσ θα κυκλοφορω με βατραχοπεδιλα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...