Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Σεπτεμβριου 2012!!!

Angelikig

Recommended Posts

καλο ειναι να μην δωσεισ καθολου ξενο γαλα για να αποφυγεισ και καποιεσ αλεργιεσ εκτοσ απο ολα τα αλλα συν που εχει ο θηλασμοσ. το μωρο οσο αφορα τα υγρα που πρεπει να παιρνει τα καλυπτει ολα με τον θηλασμο,τωρα για το χαμομηλι.. γιατι να δωσεισ αν δεν υπαρχει λογοσ? αλλα αν εχεισ αποστειρωτη καλοσ ειναι για καμια πιπιλα αν θα χρησιμοποιησεισ και για πιο μετα οταν θα πινει νερο να αποστειρωνεισ... παντωσ οσο πιο πολλα πραγματα εχουμε τοσο καλυτερο δεν ξερεισ τι θα σου χρειαστει και ποτε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 594
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια...Εγω που το θήλαζα το τουλουμπάκι είχα αποστειρωτή και τον χρησιμοποιούσα για τις πιπίλες και κανένα μπιμπερό αν έπινε κιντερντε η γλυκάνισο...Βέβαια θα προσπαθήσω στη μπουμπου να μην μάθω πιπίλα γιατι με τον μικρό ακόμη πασχίζουμε να την κόψουμε....Ρωτησε καμμιά σας για μπανάκια στη θάλασσα?Εγω ανυπομονώ αν και μου είπε να περιμένω κανένα μήνα ακόμη....

Την εκανα κι εγω τη β επιπέδου.... Όλα καλά και όλα ανθηρα..... Είχα τόση ανυπομονησία όλη μερα να πάμε να την δω στην όθόνη και να ακούσω ότι είναι καλα που στο δρόμο καθως πηγαίναμε τον ζάλησα τον καημένο τον Μακούλη μου αλλά δεν μπορούσα να σταματησω να τιτιβίζω σαν χαζοπούλι αλλά κι αυτός δεν μου είπε τίποτα, με άκουγε με υπομονή όπως πάντα.

Πήγαμε λοιπόν, την είδαμε και είναι κούκλα... Δεν πειράζει που τη βλέπαμε ασπρόμαυρη με σκιες και απλά ξεχωρίζαμε κόκκαλα και μυες... Εγώ ξέρω ότι είναι κούκλα!!! 100% κορη επιβεβαιωμένο. Φαίνονταν τα χειλάκια φατσα φόρα!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη που ειναι καλά και είμαι κι εγω!!!

Να σας πω κι ενα σκηνικό που πεθάναμε στα γέλια... Εγω όπως πάντα ξαπλωμένη το δεξί χερι πάνω στο στηθος μου και το αριστερό πίσω απο το κεφάλι σαν μαξιλάρι, αραχτή... Πάντα έτσι κάνω υπέρηχο. Μέτραγε λοιπόν ο γιατρός δαχτυλάκια. Πατουσίτσες κομπλε... Πέντε και πέντε. Δεξί χεράκι πέντε... Αριστερό? Που ειναι το αριστερο? Ααα ορίστε σαν εσένα το'χει.. Ήταν βρε κορίτσια ακριβως η ιδια σταση με τη δική μου, το χερι πίσω απο το κεφάλι αραχτη και λάιτ... Τι να κουνάει ο γιατρός την κοιλιά, να την ταράζει... τίποτα... το χερι απο πίσω... Σαν να του λέει "δε πα να χτυπιέσαι εσυ? δεν τη χαλάω τη ζαχαρένια μου." Ρίξαμε κάτι γέλια... άλλο πράγμα!!!

Ααα επίσης ρώτησα τον γιατρό για τα μπάνια στη θάλασσα και μου είπε ότι είναι υποκειμενικό το ζήτημα. Αν δεν κρυώνεις μπαίνεις. Όποτε θέλω να πάω μου είπε αρκεί να μην κάνω ηλιοθεραπεία, να μην κάθομαι στην άμμο και να μην αφηνω το μαγιό να στεγνώνει πάνω μου.

dx9il3kfv.png

Καλημέρα κορίτσια...Συγχαρητήρια agapou_litsa για την μπουμπου σου και τα ευχάριστα νέα που μας έφερες...Από τώρα μου φαίνεται έχει δημιουργήσει προσωπικότητα η κόρη σου και κάνει ότι θέλει...

Καλημέρα κορίτσια μου. Μόλις ξύπνησα και βαριεμαι πάρα πολύ να κάνω το οτιδήποτε. Πήρα τον σίδηρο και τωρα πρέπει να περιμένω να περάσει λιγοή ωρα για να φαω τα δημητριακούλια μου. Ξερω οτι θα πεινασω και αργότερα αλλά δεν εχω καθοου όρεξη να μαγειρεψω. Βλέπω να παιζει delivery κοτοπουλάκι μάλλον. Εσεις τι κάνετε?

dx9il3kfv.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια μια χαρα η κορουλα agapoulitsa!!!!

αυριο παω για καμπυλη ζακχαρου..αντε να δουμε τι θα μασ πει...εντωμεταξυ εδω και λιγεσ μερες δεν προσεχω καθολου τι τρωω.. λεσ και ο μπεμπης το κανει επιτηδεσ και θελει γλυκο κουταλιου πορτοκαλι!!!

Πρέπει να προσεχουμε τι τρωμε πριν την καμπύλη ζαχαρου? Κορίτσια όσο τη σκεφτομαι αυτην τη εξέταση αηδιάζω. Ειναι πολύ χαλιά αυτο που σου δίνουν να πιεις>? Εμενα δεν πολυεχει ορεξη για γλυκά. Το αντίθετο θα έλεγα. Αλμυρα και ξινά. Ούτε μια σοκολατίτσα δεν μπορω να φαω που τη λατρευω γιατι μου πικρίζει και με χαλάει πολυ.

dx9il3kfv.png

Να ' μαι πάλι!

Κατάφερα σήμερα να κάνω ένα διάλλειμα στη δουλειά. Το τι γίνεται καθημερινά στη δουλειά μου δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Έχω να δουλέψω τόσο, από κάτι χρόνια προ κρίσεως.

Μ' αρέσει από τη μια (μαζόχα! ). Περνάει γρήγορα ο χρόνος αλλά κουράζομαι κιόλας. Όλη τη μέρα είμαι ράκος. Ευτυχώς έχω το σύζυγο που βοηθάει πολύ στο σπίτι.

Χαίρομαι Λίτσα για τα αποτελέσματα της β' επιπέδου. Όσο για την καμπύλη, εμένα η γιατρός μου δεν μου είπε ακόμα να την κάνω. Μπορεί τελικά να μη την κάνω κιόλας μιας και δεν έχω κανένα σύμπτωμα που να είναι ανησυχητικό και ούτε είχα θέμα στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου. Ούτως ή άλλως δεν είναι υποχρεωτικό. Είναι στην κρίση του κάθε γυναικολόγου.

Όπως βλέπετε ότι άγχος είχα στην αρχή της εγκυμοσύνης έχει φύγει όλο :tongue:.

Ανυπομονώ πλέον για τον τοκετό. Άντε να περάσει και το καλοκαίρι (ουφ!).

Ο καιρός πάντως για μας δουλεύει. Όλοι λένε να ρθει το καλοκαίρι και εγώ λέω να κρατήσει ακόμα λίγο αυτή η δροσούλα.

Προχθές κατέβηκα στο υπόγειο και βρήκα κι άλλα ρουχάκια της μεγάλης μου κόρης. Χειμωνιάτικα μπουφανάκια κυρίως και τα έδωσα στη μαμά μου να τα φρεσκάρει. Έτσι όταν έρθει η ώρα θα θέλουν μόνο ένα πλυσιματάκι με μωρουδιακό απορρυπαντικό και θα είναι έτοιμα.

Τελικά κορίτσια ακούσατε μήπως τίποτα καινούργιο για τους φαρμακοποιούς ή θα πρέπει να πληρώνουμε πλέον τα συμπληρώματά μας; Τι θα γίνει;

Από κιλά +9. Έβαλα ακόμα ένα. Θα προσπαθήσω να το κρατήσω για 2 βδομάδες ακόμα χωρίς να βάλω άλλο. Μέχρι να μπω στον 7ο δηλαδή.

Σοβαρά μιλάς? Δεν θα την κάνεις? Ούτε εγώ έχω κάτι ανησυχητικό στις εξετάσεις που εκανα -εκτος απο τον λίγο χαμηλό αιματοκρίτη - αλλα μου ειπε να την κάνω την καμπύλη σακχαρου στην 26η εβδομάδα. Θα κάνω μαζί και αιματος και ούρα και μόλις πάρω τα αποτελέσματα θα πάω πάλι στο γιατρο μου. Απλά μου αυξησε τον σίδηρο. Τωρα παίρνω δυο χαπάκια την ημέρα. Ευτυχώς προς το παρόν δεν μου εχουν προκαλέσει δυσκοιλιότητα γιατί ετσι μου είπαν ότι συμβαίνει.

Την ημέρα που ειχα πάει στο γιατρό είχαν απεργία οι φαρμακοποιοί και δεν δουλευε το σύστημα για να μου γραψει τος εξετασεις και τα συμπληρωματα, αλλά θα κλείσω ραντεβού στο Κεντρο Μανας και Παιδιου όπως εκανα και την προηγούμενη φορά για να μου τα γράψουν. Αίμα και ούρα εκαναν 35€ περίπου για να τα κάνω στη Βιοιατρική ιδιωτικά και γραμμενα εδωσα νομίζω 0,80€. Τίποτα δηλαδη και ξεμπέρδεψα και στο μπαμ μπαμ και πηρα και τα αποτελέσματα σε δυο μερες.

dx9il3kfv.png

καλημερα κοριτσια

τελικα ολοι λενε οτι ειναι χαλια η καμπυλη.. μια χαρα ηταν αν εξαιρεσεισ τισ δυο ωρεσ που τρωσ εκει για να περιμενεισ. αυτοπου ηπια ηταν σαν γλυκια λεμοναδα(να παρετε μαζι σασ λεμονια) και μετα απλωσ υπομονη. αν και περιμενα λιγο ψηλα αποτελεσματα ηταν μια χαρα τελικα γιατι αυτη την εβδομαδα εφαγα οτι δεν εφαγα σε ολη την εγκυμοσυνη την προηγουμενη μερα ειχα γεμιστα και λιγο γλυκο πορτοκαλι!!αλλα δεν επηρεαζει τελικα ειναι θεμα μεταβολισμου.

οσο αφορα την εξεταση την εκανα προληπτικα δεν ειχα προβλημα με τισ εξετασεισ που κανω καθε μηνα παντα το σακχαρο ηταν 75 με 85 αλλα γιατι να μην την κανω αν και απο οτι ξερω δεν εχει και τοσο πολυ σχεση με την εξεταση που κανουμε καθε μηνα.

τωρα με τα φαρμακεια τι θα γινει ποιοσ ξερει.. ειπαν μεχρι τελοσ του μηνα οτι δεν θα εκτελουν συνταγεσ ελπιζω απο τον αλλο μηνα να πληρωθουν και να ξεκινησουν κανονικα

και μασ μασ αφορα ο εοπυ γιατι αν αρχισει παλι και δεν πληρωνει θα βγουνε παλι τα ιδιωτικα απο τον εοπυ και θα πληρωσουμε κανονικα την γεννα.. μεχρι τον σεπτεμβριο κανενασ δεν ξερει τι θα γινει εγω δεν ξερουμε σε δυο μερεσ τι γινεται... τι να πεισ..

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Την καμπύλη καλό είναι να την κάνεις ειδικά στο πρώτο παιδί. Θα ξέρεις αν έχεις προδιάθεση για διαβήτη κύησης. Στη θέση μου όμως μετά από δύο εγκυμοσύνες που έκανα την καμπύλη (στην πρώτη εγκυμοσύνη μάλιστα εκανα μία μικρή με το lucozade και μία κανονική) και που βγήκαν φυσιολογικά τα αποτελέσματα δε νομίζω ότι συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Η πρώτη μου κόρη ήταν μεγάλο μωρό και είχε ανησυχήσει τότε ο γιατρός. Τα επόμενα δύο είναι μέσα στην φυσιολογική καμπύλη ανάπτυξης. Ούτε τρώω πολύ, τα γλυκά τα έχω σχεδόν κομμένα (όχι επίτηδες απλά δεν έχω όρεξη) και έτσι πιστεύω ότι ίσως αυτή τη φορά να μη την κάνω. Βέβαια μπορεί στο τέλος να με βάλει η γυναικολόγος να την κάνω. Θα δούμε σε 2 εβδομάδες.

Καλημέρα!!!

επιτέλους ξαναμπήκα!

Κάναμε κι εμείς τη Β' επιπέδου την Τετάρτη που μας πέρασε!

ολα καλά ευτυχως!!!

είμαι ενθουσιασμένη με τον γιατρό που μου την έκανε...1,5 ωρα τσέκαρε το μωρό...πόντο πόντο!

εκανα κι εγω εξετάσεις αίματος...δυστυχως ο αιματοκριτης μου έχει πεσει στο 29 παρόλο που παίρνω 2 χαπάκια ημερησίως!

θα πλακωθω στο μοσχάρι και στο συκωτι να τον ανεβάσω!

εξετάσεις γράφουν μέσω ΕΟΠΥΥ..

φάρμακα προς το παρόν όχι και θα δείξει....η φαρμακοποιός μας είναι απαισιοδοξη για το πότε θα λήξει το θέμα...ευτυχως εμένα ο γιατρός μου μου έγραψε για ένα τριμηνο συμπληρωματα και είμαι οκ!

έκανα και της κόρης μου τα εμβόλια...οπότε προς το παρόν δε χρειαζόμαστε κάτι απο φαρμακείο!

την καμπύλη μου είπε ο ντοκ θα την κάνω 26η εβδομάδα...

Νιονιώ εγκυμοσύνη απο εγκυμοσύνη διαφέρει...το οτι δεν έκανες σε προηγούμενες εγκυμοσύνες διαβητη κυησης δεν αποκλείει το γεγονός να συμβεί στην επόμενη....φυσικά το απευχομαι έτσι?????????

Λίτσα με είχες ρωτησει τι είναι το vbac...είναι ο φυσιολογικός τοκετός μετά απο καισαρική! για την ακρίβεια: vaginal birth after caesarean

ευτυχως ο γιατρός μου δέχτηκε να το κάνουμε με κάποιες προυποθεσεις που δε μου πολυάρεσαν αλλά έχω καιρό νa το συζητησω μαζί του και να το διαπραγματευτω...

τουλάχιστον μου είπε οτι το ξαναέκανε πρόσφατα...

μακαρι να πάνε όλα καλά...:rolleyes:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

fairytale ευχομαι όλα να πάνε καλά και όπως τα θες. Όντως αυτο με το συκώτι μου το ειχε πει κι εμενα ο γιατρος και το αποφευγω. Βασικά όλο αυτον τον καιρό μονο μια φορά εφαγα τωρα τελευταία που περνούσα απο κάπου κι εφτιαχναν συκώτι. Μετά το είπα στον Μάκη και ξεσήκωσε τον κόσμο για να φαω συκώτι. Βρε δε θελω... Τίποτα αυτος. Πήγε και πήρε συκώτι το εφτιαξα και τελικά εγω εφαγα 3-4 κομματάκια κι εκεινος το υπόλοιπο. Τι να πεις... Νομίζω οτι αυτο με την βιταμινη Α ισχυει γενικά για όλα τα εντόσθια αλλα δεν νομίζω να πάθεις και κατι αν φας 2-3 φορες. Κάπου είχα διαβάσει ότι και η ξανθες σταφίδες εχουν επίσης μεγάλη περιεκτοκότητα σε σιδηρο αλλά δεν είμαι σίγουρη. Νομίζω ότι και το μοσχάρι πρέπει να χει. Πάντως αν είναι τελικά να πάρεις συκώτι να πεις του χασάπη σου οτι το θελεις για τον σίδηρο γιατι ο κουμπαρος μας που ειναι χασάπης μας είπε οτι αν προκειται για τον σίδηρο αν το κόβουν κάπως σαν φιλετο και δεν το κανεις τηγανιτο είναι καλύτερα. Αν θες μπορω να μαθω λεπτομερειες.

dx9il3kfv.png

Καλημέρα εγκυούλες...Τι κάνετε?Πόσο αιματοκριτη έχεις agapou_litsa?Εγω στη τελευταια αιματος είχε πέσει στο 30 και κάναμε τα χαπάκια 2,βέβαια μου είπε να τα συβδυάζω με διατροφή αλλα δεν έχω όρεξη ούτε για συκώτι ούτε για μοσχάρι....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...