Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Θα συμφωνήσω!Το ποια εποχή θα κάνει μια γυναίκα την εμβρυομεταφορά,δεν έχει καμία σημασία και όλα είναι υποκειμενικά.Προσωπικα σιχαίνομαι το καλοκαίρι,είμαι και υποτασικη και υποφέρω και αυτος ο συνεχόμενος καύσωνας χωρίς ίχνος βροχής,με τρελαίνει☹️

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια!! Είπα να σας δείξω κανα-δυο δείγματα που έχω φτιάξει για την βάφτιση του γιόκα μου!!

Η μπομπονιέρα των μεγάλων

002jdy.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Και από λίγο πιο κοντά...

003edw.jpg

Και το προσκλητήριό μας, που είναι κορνίζα βαμμένη και στολισμένη από εμένα..

013pp.jpg

Ελπίζω να είστε όλες καλά!! Φιλάκιαααα

Τινάκι τι ωραίο προκλητήριο και μπομπο είναι αυτά????Φανταστικά!!!Με το καλό η βάφτιση!!!ΤΕΛΕΙΑ όλα μπράβο σου!!!

Που καταφερες και βρήκες κορνίζα βρε θηριο και εγώ ψαχνω ψαχνω και δεν βρίσκω πουθένα!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

Καλησπέραααα!!!

Πένυ χαίρομαι πολύ που σου αρέσουν!!! Θα κάνω κι άλλα πράγματα! Μπομπονιέρες μικρών, γλυκά κ.α.

Οι κορνίζες είναι από το ΙΚΕΑ. Αχ αυτές οι κορνίζες... Στην αρχή είχα κάνει δείγμα με μεγαλύτερη κορνίζα του ΙΚΕΑ και όταν έστειλα την κουμπάρα μου να μου τις πάρει, μάθαμε οτι ο συγκεκριμένος κωδικός είχε καταργηθεί και συμβιβάστικα με τις μικρότερες!

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνουν???

Καλημερα μανουλες,πως ειστε;Τινακι τι ωραια πραγματα ειναι αυτα;Αυτο εσυ το λες ερασιτεχνικο;Ε οχι.Μπραβο σου,με το καλο.Ειναι απιθανα κ πανω απ'ολα φτιαγμενα απο την μανουλα του.:DΠενυ μου τι κανεις ,πως χαθηκαμε ετσι βρε παιδι μου;Ο Κωνσταντης,ο Πανος,οι δικοι σου ολοι καλα;Με την δουλεια τελειωσες;Τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν;Κ τωρα στα δικα μου.Η καμπυλη ηταν τελεια κ ετσι συνεχισα να τρωω ασταματητα.Τωρα ειμαι +16.Ολο λεω τερμα το φαγητο αλλα την ιδια στιγμη καταπινω την τελευταια μπουκια.κλαψ Ο μπεμπακος μου ειναι 800 γρ κ πολυ ζωηρουλης.Το σαββατο μπαινω στον εβδομο.Περασε ο καιρος κοντευω κοριτσια.Σας αφηνω τωρα,η μακαροναδα μου ειναι ετοιμη,δν θα αντισταθω αλλο.φιλακια

CEebp2.png?9T0iAOMn

Καλησπέρα!!! Πριν απο καμια ώρα γυρισα από την Αντυ!!!!Τα περάσαμε τέλεια!!Ολο για μωρά μιλάγαμε!!! Εχει κανει μια κοιλίτσα σκέτη γλυκα!!!

Ειδα και το bebe room!!! Τετοιο δωματιο μονο στα περιοδικά εχετε δει!!Σκετη τρέλα!!!Μόνο να μυρίσει μωρουδίλα του λείπει αλλά και αυτό σε λιγο καιρό θα γίνει!!!

Αχ τι ωραίες που είναι αυτές οι ετοιμασίες...

Βρε κορίτσια για γράψτε εσείς που τα χετε πιο φρέσκα γιατί εμενα πάει καιρος τι θα χρειαστεί η κοπέλα για το νοσοκομείο.Της είπα εγώ καποια αλλά σίγουρα κατι έχω ξεχασει

Τινάκι τελειες ειναι οι κορνίζες.Νομίζω πως αν έβαζες μεγαλύτερη θα φαινοταν πιο άδεια.Ενώ έτσι φαίνεται πολύ πλούσια!!

Την Κυριακή θα βγούμε με τα κορίτσια από το καφέ της Κορίνθου και θα έχουμε guest μια κοπέλα από το πάρεντς της Αθηνας !!χαχαχα

Αντε τώρα που θα ανοιξει ο καιρός να βρεθούμε και σε αυτό το καφέ!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!

Όλα καλά, αλλά επειδή νυστάζω πολύ θα μπω αύριο να σας γράψω.

Για την ώρα άντυ ρίξε μία ματιά εδώ:

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=168&page=85

θα βρεις μία λίστα που είχαμε φτιαξει οι μανούλες του Ιουλίου 2010 και μας βοήθησε αρκετά!

Καληνυχτα κοριτσάκια!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Τι κάνετε? Πως τα περάσατε χθες?? Χρόνια πολλά!!

Εμάς ήρθαν οι νονοί του μικρού την Πέμπτη και περάσαμε ωραία! Χθες μας έκανε την χάρη να έχει καλό καιρό και ξεσκεπάσαμε την τραπεζαρία στην βεράντα και φάγαμε οικογενειακά εκεί! Ωραία ήταν!

Άντυ πως τα πας? Δεν θα σου πω να μην τρως, αλλα πρόσεχε λιγάκι γιατί τους τρεις τελευταίους μήνες μπαίνουν πιο εύκολα τα κιλά. Βεβαια οσα και να πάρεις αν μετά το πάρεις ζεστά θα τα χάσεις όλα!! Πω πω 800γρ. ανθρωπάκι!!! Ααχχ! Τι ωραία συναισθήματα!!! Όλα να σου πάνε καλά!! Α!και να μας βάλεις φωτο από το δωμάτιο!!!

Πένυ μου καφεδάκι με μανούλες και μωράκια ε??? Τέλεια!!! Άντε να μαζευτούμε σίγουρα μέσα στον Απρίλιο για καφεδάκι κι εμείς!!!

Καλά να περάσετε αύριο!!!

Οι άντρες σου καλά?

Ευχαριστώ και τις δύο για τα καλά σας λόγια, για τις δημιουργίες μου!

Ελπίζω όοοοολα τα κορίτσια να είστε καλά!!!

Να΄μαι κ εγω.Πως ειστε κουκλες;

Πενυ μου πως τα περασατε οι μανουλες;Πες μας τα νεα σου.Εχετε ξανασυναντηθει;Εγω επεστρεψα το βραδυ στις 1+30.Οποτε καταλαβαινεις.Την επομενη φορα θα το κανονισω σιγουρα αρκει να το ξερω λιγο νωριτερα.

Τινακι μου σ'ευχαριστω για την λιστα.Ειναι πολυ χρησιμη κ δν νομιζω οτι λειπει κατι.Τωρα οσο για φωτο,οταν ξαναρθει η γειτονισσα για καφεδακι θα αναλαβει γιατι ειμαι ασχετη.

Εγω σημερα κοριτσια εφαγα μια τουμπα,τα ειδα ολα.Ειχα καθισει σε ενα παιδικο σκαμπουδακι μεσα στο δωματιο,οπου δν αντεξε αλλο το κακομοιρο κ εσκασα κατω σαν καρπουζι.Πρωτα με τον κ@λο κ μετα με την πλατη.Δν χτυπησα ουτε πονεσα αλλα φοβηθηκα για τον μικρουλη μου.Εκλαιγα κ γελαγα ταυτοχρονα.Ευτυχως ολα καλα.Πενυ μου το θυμασε το βαζελακι;Παει τωρα.Σας καληνυχτιζω,τα ξαναλεμε συντομα.φιλακια

CEebp2.png?9T0iAOMn

Γεια σας κοριτσάκια!!!!Τι κανετε???Αντυ μου περάσαμε πολύ ωραία!!!Τα πιτσιρίκια μας έπαιξαν με την ψυχή τους και εμείς ξεσαλώσαμε στην κουβέντα!!Εχεις δίκιο ήταν της τελευταίας στιγμής και δεν μπορεσαν να έρθουν όλες οι κοπέλες. Την επόμενη φορά θα μαστε πιο οργανωμένες!!!Επεσες καλέ??Εντάξει όλα τώρα το μικρουλι κλωτσάει, ετσι?

Να σας πω και εγώ ένα νέο????

Ειμαι ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!Επισημα σήμερα το μάθαμε και από τη μικροβιολόγο!!Κλείσαμε και το πρώτο μας ραντεβού για να δούμε το μικρό μας μπιζελάκι!!!Είμαι πολύ χαρούμενη!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑ

Πενυ μου τι φοβερα νεα ειναι αυτα;;

Σου ευχομαι μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη.

Μπραβο σας κουκλα μου,θα γινετε τεσσερις.

Ο μικρος Κωνσταντης θα εχει αδερφακι.

Να τολμησω να ευχηθω αδερφουλα;;

Θα τολμησω.Με ενα υγιεστατο κοριτσακι να ολοκληρωσει την ομορφη οικογενεια σας.Κ θα εχουν κ μικρη διαφορα με τον δικο μου.Τι καλα.

Κ προχθες ελεγες οτι οι ετοιμασιες που κανω σου εχουν λειψει.Σε λιγο

θα τις ξαναθυμηθεις κ εσυ.

Πωπω ειμαι πολυ χαρουμενη,δν θα κλεισεις ματι αποψε.

Δν ειμαι γι'αυτο χαρουμενη,εννοω με την εγκυμοσυνη σου.χαχαχαχα

Με την πρωτη ευκαιρια θελω να μου πεις για την αντιδραση του Παναγιωτη

κ του Κωνσταντη.φιλακια κ τις ευχες μου κ στο Πανο σου

CEebp2.png?9T0iAOMn

Σε ευχαριστώ πολύ Αντυ μου για τις ευχές σου!!! Στις 11/4 θα πάμε να γνωρίσουμε το μπιζελάκι μας!!!!Περιέργο μου φαίνεται πάλι!!Ο Παναγιώτης χάρηκε πολύ!!Είχε το χ΄ρονο να το συνειδητοποιησει γιατί από την προηγούμενη βδομάδα είναι που καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα αλλά εχώ τόσο ασταθή κύκλο που δεν μας επέτρεπε να είμαστε και πολύ αισιοδοξοι.Το Σαββατο ήρθε το τεστ αλλά και πάλι επιφυλακτικοι γιατί μπορεί να έκανε λάθος.Η Μπολιάρη όμως δεν κάνει λάθος!!!!!!Ετσι απο χτες που πήραμε τη χοριακή πετάμε!!!

Να σου πω την αλήθεια θέλω ένα υγιέστατο κοριτσακι αλλά επειδή στο πρώτο ήμουν σίγουρη ότι έιναι και βγήκε αγορι τώρα δεν μιλάω μέχρι την αυχενική που μάλλον θα φανει. Ο Κωσταντής πάντως θέλει άντρα μου το δήλωσε!!

Όντως θα είναι και συμμαθητές τα παιδιά μας Αντυ γιατί θα είναι γεννημενα την ίδια χρονιά!!!Πήγα πολύ μακριά....

Του χρόνου θα βρισκομαστε με τα καρότσια στο χωριο χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

AAAAAAAA!!!!! ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!! Πένυ μου με το καλό!!!!!!!!!!!!!!! Να έχεις μία υπέροχη τελειόμηνη και εύκολη εγκυμοσύνη!!!!!! Τί τέλεια!!!!

Άντε άντε περιμένουμε τώρα τα επόμενα νεα σου!!!!

Έτσι μπράβο, όταν γεννήσει η Άντυ μας με το καλό μην μείνει και το cafe μας χωρίς εγκυούλα!!!!:lol::lol:

Τι ΠΗΤ υπολογίζεις με βάση την περίοδο??

AAAAAAAA!!!!! ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!! Πένυ μου με το καλό!!!!!!!!!!!!!!! Να έχεις μία υπέροχη τελειόμηνη και εύκολη εγκυμοσύνη!!!!!! Τί τέλεια!!!!

Άντε άντε περιμένουμε τώρα τα επόμενα νεα σου!!!!

Έτσι μπράβο, όταν γεννήσει η Άντυ μας με το καλό μην μείνει και το cafe μας χωρίς εγκυούλα!!!!:lol::lol:

Τι ΠΗΤ υπολογίζεις με βάση την περίοδο??

Σε ευχαριστώ πολύ Τινακι μου!! Είδατε φρόντισα να μην μεινει χωρίς εγκυούλα το καφέ μας χαχαχα

Αρχές Δεκεμβρη με το καλό θα γεννησω!!Στο πρωτο δεκαήμερο το υπολογίσα.Είναι τόσο άστατος ο κύκλος μου όμως που αποκλείεται να χω πεσει μεσα χαχαχαχαΤο μπεμπε θα βγει με φιογκο.Χριστουγεννιατικο δωράκι!!! Δεν ειναι και ότι καλυτερο για το μπεμπε βέβαια μέσα στο χειμώνα αλλα ας ελπισουμε να πάνε όλα καλά και οι ιωσεις να μενουν έξω από το σπίτι μας!!

Ειδατε το καινούριο μου τικεράκι????

Περισσότερα θα σας πω όταν πάω στο γιατρό και γνωριστούμε με το σποράκι μας!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Τέλειο τέλειο το καινούργιο τικεράκι!!!!!!

Λοιπόν Πένυ μου! Εύχομαι από καρδιάς να έχεις ένα υγιεστατο μωρό και ότι φύλο θέλεις! Αλλά η δικιά μου πρόβλεψη είναι, ότι ο Κωσταντής θα αποκτήσει αδελφούλη! Για να δούμε...

Καλεεεεε εδω ειμαι και εγωωωωω

και οπως ξερετε πολυ καλα σας διαβαζω ανελειπως ( εχω μια αμφιβολια αν το εγραψα σωστα αλλα καταλαβατε τι θελω να σας πω ε ??? χααχα)

απλα μπαινω αργα το βραδυ και βαριεμαι να σας πω η γαιδουρα την αληθεια να σας γραψω....

Πενυ μουυυυυυυυυυυυυυυυ ξερεις οτι χαρηκα πολυ και τα ειπαμε κ λιγακι ....με το καλο και απο εδω να χαρισεις ενα ομορφο αδελφακι στο Κωνσταντη μας αν και εγω καπως σαν την τινα για αγορακι το κοβωωωω...λες να φταιει που ειμαστε αγορομανες ?? χαχαχα

παντως οτι θα ερθει σαν χριστουγεννιατικο δωρο δεν το συζητω !! ησουν καλο κοριτσακι φαινεται και ο σαντα θα σου φερει το δωρακι σου !!

αν και οταν το καλοσκεφτομαι γενικα πρεπει να εισαι καλοκοριτσακι γιατι και φετος στο εφερε το δωρακι σου χαχαχα ( σιγα μην ξεχναγα το τσαντικοοοο)

τιναααα καλοριζικο το blog !! καλε με κανετε και νιωθω αχρηστη και οι δυο σας!! τοσα πραγματα κανετεεεε ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΟΥΥΥΥ

εμεις ειμαστε καλα δοξα το θεο !! και ειμαστε και εμεις στην φαση " κοιμησου παδι μου "

διανυουμε αν θυμαμαι καλα την εκτη μερα και το σκαθαρακι μου εχει γινει πολυ καλο παιδακι ηδη στον υπνο, οχι οτι κοιμαται χωρις γκρινια αλλα δειχνει να το συνηθιζει σιγα σιγα ....και να σας πω και την μαυρη μου αληθεια δεν ξερω αν θελω που σταματαει να κοιμαται στο κρεβατι μας αναμεσα μας αλλα ειναι γεγονος πως αν δεν το εκοβα τωρα δεν ξερω αν θα μπορουσα να το κοψω ποτε !!! εινια προσαρμογη και για εμενα τελικααα

σημερα το πρωι ξυπνησε απο το αγριο χαραμα απο τις 6!! ε κοριτσια δεν αντεχωωω ειδικα το πρωινο ξυπνημα εινια μαρτυριο για εμενα και τον πηρα στο κρεβατι αλλα δεν τον αφησα να κοιμηθει , σηκωθηκε ο μπαμπας μας και εμεις βλεπαμε τηλεοραση και ειμασταν αγκαλια ...ε εκει ξανακοιμηθηκαμε !!! ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΑΜΕΕΕΕΕ χαχαα

και μολις το καταλαβα σηκωθηκα αμεσως και τον πηγα στην κουνια οπου και ξυπνησε και λεω δεν πειραζει καλυτερα να ξυπνησουμε παρα να χαλασω τοση εκπαιδευση !!

και ειχα και ενα αγχος για σημερα το βραδυ !! αλλα τελικα ηταν η πιο ευκολη μας μερα .

και του λεω παμε για νανι και για πρωτη φορα μου εδειξε το δωματιο του !!

να χαρω η λετε να ειμια ακομα συγκρατημενα αισιοδοξη ???

κατα τα αλλα μια χαρα ειμαστε ...ψιλοπερπαταμε και απο κουβεντουλες οχι πολλα βαριομαστε μαλλον

λεμε μαμα !!!!!!!!!!!! μπαμπα που κ που , μαμ ασταματητα , παπα , κ@κ@ και ντα πολυ ντα ομως !!!! και εχει πλακα αν χτυπησει καπου παει και κανει ντα!! χαχαχα

αα λεμε και πως κανει και η κοτουλαααα και αν αν αν στα αυτοκινητα .

γενικα λεμε τα ευκολα οπως καταλαβατε ...

μας αρεσουν τα κλαρινα και παντως ειδους μουσικη , χορευει ακομα κ στην εκκλησια την ωρα της λειτουργιας χαχαχαχα πηγαμε εκκλησια και οσο εψελναν αυτος χορευε !! ευτυχως δεν εκανε οπα και να χτυπησει το ποδι !!! χαχαχα

καλε σταματηστε με!!!!

εχω το πιο εξυπνο παιδι αλλα μην σας ζαλιζω κ εσας !! :P

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ !!! ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ !! ( ΛΕΜΕ ΤΩΡΑΑΑ)

ΜΙΚΡΗ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ ....ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗ

ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΕΠΙΣΗΣ!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΟΙΛΙΤΣΑΑΑΑΑΑ ΛΕΜΕ !!!!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Καλημέρααααα!!!

Πενούλα μαζί με την ζωούλα που θα φέρεις στον κόσμο, έφερες και ζωή στο καφέ μας!!!:lol::lol: Είχε πολύ καιρό να δει τόσα απανωτά μηνύματα!!!:lol:

Τζενάκι σε ευχαριστώωωω!! Ηταν ξαφνική η απόφασή μου να δημιουργήσω ένα blog και σκέφτηκα ότι δεν έχω τίποτα να χάσω! Θα φτιάξω κι άλλα πραγματάκια, με έχει πιάσει δημιουργικός παροξυσμός!!:lol::lol: Α!Να γίνεις και αναγνωστριά μου, ε!

Τελικά το αποφάσισες να εφαρμόσεις το κοιμήσου παιδί μου, ε? Πολύ καλά έκανες! Είδες που έχει αποτέλεσμα τελικά? Κοίτα άμα στην καθημερινότητα το τηρείς, δεν θα έχεις πρόβλημα με τις εξαιρέσεις που σίγουρα θα προκύψουν! Εμάς προχθες κατι τον έπιασε κατα τις 12 ξύπνησε και δεν ήθελε να ξανακοιμηθεί, τον άφησα να κλάψει, αλλά δεν ησυχαζε με τίποτα! Τελικά τον σηκώσαμε, τον κοιμήσαμε και τον ξαναβάλαμε στο κρεβάτι του. Και σκεφτόμουν χθες ότι τωρα θα έχουμε πάλι τα ίδια, αλλά φτου φτου φτου κοιμήθηκε σαν πουλάκι!

Καλά έριξα κάτι γέλια που χωρεύει στην εκκλησία!!!!!:lol::lol::lol: Φοβερός ο Γρηγοράκης μας!!!!!!

Και δεν το συζητώ, μέχρι το Πάσχα πρέπει οποσδήποτε να βρεθούμε για καφέ!!! Μαζί με τις εγκυούλες μας!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...