Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Θα συμφωνήσω!Το ποια εποχή θα κάνει μια γυναίκα την εμβρυομεταφορά,δεν έχει καμία σημασία και όλα είναι υποκειμενικά.Προσωπικα σιχαίνομαι το καλοκαίρι,είμαι και υποτασικη και υποφέρω και αυτος ο συνεχόμενος καύσωνας χωρίς ίχνος βροχής,με τρελαίνει☹️

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια μου.Τι μου κανετε;Εγω ολες αυτες τις μερες δν μαζευτηκα καθολου.Πηρα το αιμα μου πισω.Εφευγα απο το μεσημερι κ επεστρεφα μεσανυχτα.Καλα ηταν αν εξαιρεσετε οτι ειχα καιρο να το κανω κ η μεση μου τα'παιξε λιγακι.Μονο στην γειτονισσα μου δν πηγα,αλλα αυτη την εβδομαδα θα παω για καφεδακι.Πενυ μου σε σενα αναφερομαι,που λες οτι σου εχουν λειψει οι στιγμες στους υπερηχους.Σου ευχομαι να τις ξαναζησετε αυτες τις στιγμες κ πολυ συντομα.:DΣας αφηνω τωρα κοριτσακια μου,τα ξαναλαμε.φιλακια

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

Πενυ μου sorry,τωρα το ειδα.Να τα χιλιασετε,παντα ευτυχισμενοι,να χαιρεστε τον κουκλο σας.Και του χρονου....Πως το γιορτασατε[δν θελω λεπτομερειες]:oops:χαχαχα Εννοω που πηγατε,τι κανατε,τετοια πραγματα

CEebp2.png?9T0iAOMn

Γεια σας κορίτσια!!!!!

Μόλις τελείωσα με την απογραφή!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Βέβαια τώρα με περιμένει ένα σπίτι που είναι κουβάρι γιατί το είχα αφήσει ελαφρώς πίσω, μια στοίβα ρούχα που έχω για σίδερο,πλυντήρια κλπ

Υπολογίζω πως μέχρι άυριο θα γίνει πάλι σπιτι!!!!!

Αντυ τι βλέπω ξεκινήσαμε τις βόλτες????Αντε σε περιμένω για καφέ μεσα στη βδομαδα να τα πουμε!!!Δεν φαντάζεσαι πόσο μου χει λείψει καφές και κουβεντούλα!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές σου!

Χτες τα περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ!! Βγήκαμε το βραδάκι και πηγαμε σε ένα πολύ ωραίο εστιατόριο στο Ναυπλιο με πολύ ωραίο περιβάλλον, φαι και μουσική. Κήπος λέγεται.Καναμε και τις βόλτες μας στο Ναυπλιο. Καλά τι ερημιά στο Ναυπλιο?Είναι δυνατόν Κυριακή βράδυ και να μην έχει κόσμο? Που άλλοτε βουλιαζε? Πάντως είμαι ερωτευμένη με αυτή την πόλη!Είναι φοβερα!! Ειδικά καλοκαιρακι για περαντζαδα!!Σουπερ!!

Αλήθεια τι έχετε κανονίσει για Καθαρα Δευτέρα?

Εδώ την Κυριακή θα έχει την πιτσιρικούπολη κλοουν, ζογγλερ, ξυλοποδαρους, φουσκωτα οπότε δεν το χανουμε με την καμία!!!!Καταλαβαίνετε....

Τώρα για Δευτέρα καλά θα ήταν στο Ραντσο στο Σοφικό αν έχει καλό καιρό και μετά Κόρφο για φαϊ αλλά ακόμα δεν το έχουμε αποφασίσει!! Είναι πολύ ωραία για παιδιά εκεί!!!Μπορείς να πετάξεις και χαρταετο. Απ την άλλη θα χει και στη Νεμέα κουλουμα αλλά δεν με προδιαθέτει θετικά. Δεν ξέρω γιατί! Θα δείξει Κυριακή βράδυ που θα το αποφασίσουμε χαχαχα

Επεξεργάστηκαν by peny
διαγραφή

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας κορίτσια!!!!!

Μόλις τελείωσα με την απογραφή!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Βέβαια τώρα με περιμένει ένα σπίτι που είναι κουβάρι γιατί το είχα αφήσει ελαφρώς πίσω, μια στοίβα ρούχα που έχω για σίδερο,πλυντήρια κλπ

Υπολογίζω πως μέχρι άυριο θα γίνει πάλι σπιτι!!!!!

Αντυ τι βλέπω ξεκινήσαμε τις βόλτες????Αντε σε περιμένω για καφέ μεσα στη βδομαδα να τα πουμε!!!Δεν φαντάζεσαι πόσο μου χει λείψει καφές και κουβεντούλα!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές σου!

Χτες τα περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ!! Βγήκαμε το βραδάκι και πηγαμε σε ένα πολύ ωραίο εστιατόριο στο Ναυπλιο με πολύ ωραίο περιβάλλον, φαι και μουσική. Κήπος λέγεται.Καναμε και τις βόλτες μας στο Ναυπλιο. Καλά τι ερημιά στο Ναυπλιο?Είναι δυνατόν Κυριακή βράδυ και να μην έχει κόσμο? Που άλλοτε βουλιαζε? Πάντως είμαι ερωτευμένη με αυτή την πόλη!Είναι φοβερα!! Ειδικά καλοκαιρακι για περαντζαδα!!Σουπερ!!

Αλήθεια τι έχετε κανονίσει για Καθαρα Δευτέρα?

Εδώ την Κυριακή θα έχει την πιτσιρικούπολη κλοουν, ζογγλερ, ξυλοποδαρους, φουσκωτα οπότε δεν το χανουμε με την καμία!!!!Καταλαβαίνετε....

Τώρα για Δευτέρα καλά θα ήταν στο Ραντσο στο Σοφικό αν έχει καλό καιρό και μετά Κόρφο για φαϊ αλλά ακόμα δεν το έχουμε αποφασίσει!! Είναι πολύ ωραία για παιδιά εκεί!!!Μπορείς να πετάξεις και χαρταετο. Απ την άλλη θα χει και στη Νεμέα κουλουμα αλλά δεν με προδιαθέτει θετικά. Δεν ξέρω γιατί! Θα δείξει Κυριακή βράδυ που θα το αποφασίσουμε χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Χαίρομαι που είστε καλά!!!!

Άντυ καλά κάνεις με τις βόλτες, αλλά ξεκουράσου και λίγο ε???

Πένυ χρόνια σας πολλάαααααα!!!! Πάντα ευτυχισμένοι!! Εμείς τριήμερο θα κάνουμε σπίτι μας και παρέα με τους νονούς του μικρού!!

Γενικά είμαστε καλά! Θα μπω μία από τις επόμενες μέρες να σας γράψω αναλυτικά!

Φιλάκια και καλή εβδομάδα!!

Διαφημίσεις

Hellooooooo!!!

Is anybody here????

Μα που πήγατε όλες????

Τι λετε θα χιονίσει? Γυρω γύρω το φερνει.Εδώ πάντως έχει πολύ κρύο και μου φαίνεται πως ρίχνει χιονόνερο. Ακόμα έχω ελπίδες...

Πάντως για χαρταετό δεν μας βλέπω τη Δευτέρα...Εχουν πει χιονια μεχρι και στο κέντρο της Αθηνας.

Αντυ εσύ που χάθηκες?Ο μπέμπης σου θέλει βολτίτσες??Να βγαίνεις τώρα που μπορείς γιατί μετά με το μωρό θα σε φαει η κλεισουρα.

Τινάκι εσείς πως τα πατε με τις σούπες σας?

Εγώ σήμερα είχα πολύ νύστα αλλά δεν μπορώ να κοιμάμαι και να χανω όλη τη μέρα μου. Ετσι περιμένω πως και πως να ρθει ο άντρας μου και να φτιάξω μια κούπαρα νες να ξυπνήσω για τα καλά!Τι πρόβλημα αυτό το φαϊ κάθε μέρα??? Μέχρι τις 12 δεν είχα αποφασίσει τι θα μαγειρέψω.Τελικά έφτιαξα πατάτες με κοτόπουλο στο φουρνο. Εφοδιάστηκα πάντως με όλα τα υλικά και το Σαββατο έχει φρικασέ.Πάει πολύ με το κρύο!!

Τώρα τελευταία με εχει πιασει το δημιουργικό μου.Όλο κάτι φτιάχνω....Σκέφτομαι να παρω μια ραπτομηχανή .Μου χουν έρθει κάτι ιδεες που έχουν ράψιμο και εγώ δεν έχω ιδέα. Λετε να αρχίσω και βελονάκι??χαχαχαχα

Αυριο εχουμε παρτυ στον παιδικό και θα ντυθούμε καουμπόυ!!Καμαρώνει ο γιος μου σαν γύφτικο σκεπαρνι.

Αυτά τα λίγα και από εμας!

Φιλακια!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας κοριτσακια μου.Πωπω χαθηκαμε ολες βλεπω.Εμενα αυτες τις μερες η συνδεση ειναι χαλια.Και σπουργητι να περασει κοβεται το σημα.Μην νομιζεται οτι δν μαζευομαι καθολου ειχα κ δουλιτσες.Φεραμε τα επιπλα για τον μπεμπακο μας κ εχω δυο μερες κ τα τακτοποιω.Αν καταφερω,που δν το βλεπω,θα σας δειξω φωτογραφιες.Ειναι ονειρεμενο.Μονο κουρτινες μου λειπουν τωρα.Γειτονισσα χαθηκαμε.Ειστε ολοι καλα.Απο βδομαδα θα τα πουμε σιγουρα.Θα σε επισκεφτω.Τι θα κανετε το τριημερο;Εμεις οχι κ πολλα πραγματα.Ο γιατρος δν μου επιτρεπει ουτε μιση ωρα διαδρομη,κ ετσι εδω γυρω θα την βγαλουμε.Φαγακι κ μετα καφεδακι κ πολυ μας ειναι.Δν πειραζει.Σας αφηνω τωρα καλο σαββατοκυριακο κ καλα κουλουμα.Να περασετε οσο πιο καλα μπορειτε κ να μας πειτε τα νεα σας.φιλακιααααα

CEebp2.png?9T0iAOMn

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Εδώ είμαι κι εγώ. Δεν σας έγραφα, γιατί δεν ήθελα να διαβάσω κάποια γνώμη που θα με έκανε να μην συνεχίσω την προσπάθεια που έκανα αυτη την βδομάδα.

Η οποία είναι να μάθει το μικρό μου αγοράκι να κοιμάται μόνος του και στο κρεβάτι του..

Φτου φτου φτου μην το ματιάσω, μέχρι τώρα πηγαίνει καλά, η πρώτη και η δεύτερη μέρα ήταν πολύ δύσκολες για όλους μας... Τώρα είμαστε στην εβδομη μέρα και στα τρία λεπτά με κάτι μεταξύ γκρίνιας και κλάματος, κοιμήθηκε το μωράκι μου...

Δεν γινόταν άλλο κορίτσια... Με τα φρούτα και τις σούπες δεν τα πηγαίνουμε καθόλου καλά, μόνο την κρέμα βανίλια τρωει με κουτάλι και τα άλλα αν καταφέρουμε και τον πείσουμε τα πίνει με μπιμπερό και λίγο. Το βράδυ δεν έλεγε να κοιμηθεί και όταν νύσταζε αγκαλιά πιπίλα και γκρίνια... Κοιμόταν μόνο μαζί μας και μέσα στην νύχτα γκρίνιαζε που και που για πιπίλα και προς τα ξημερώματα ξυπνούσε και για φαι. Το προηγούμενο Σάββατο κοιμήθηκε 2:30 το βράδυ, έπαθα πλάκα και εκεί το πήρα απόφαση! Και για να σας προλάβω δεν είχε πρόβλημα με πονάκια και τέτοια, γιατί δεν έχει γκρίνια όλη μέρα, είχε πρόβλημα με τον ΥΠΝΟ!!

Ψυχολογικά ήμουν ένα ράκος και το βράδυ δεν μπορούσα να ξεκουραστώ και πιστεύω πως καλύτερα λίγες μέρες στεναχωριας, παρα κάθε μέρα να μην έχω όρεξη και υπομονή να ασχοληθώ όλη μέρα μαζί του...

Αυτά....

Κάνει αρκετό κρύο, αλλά δεν με νοιάζει καθόλου. Ούτως ή άλλως το παιδάκι μου δεν καταλαβαίνει από καρναβάλια και τέτοια φέτος και δεν με πειράζει..

Κατα τα άλλα ασχολούμε με την βάφτιση, ετοίμασα ένα δείγμα από το προσκλητήριο, σχεδόν ένα δείγμα από την μπομπονιέρα τον μεγάλων, έχω παραγγείλει υλικά (πενυ ακολούθησα την συμβουλή σου για σατέν κορδέλες) και προχωράω! Επίσης θα φτιάξω οποσδήποτε τα κρεμαστά στεφανάκια που μου είπες Πένυ μου!! Έχω αρκετές ιδέες στο μυαλό μου και ελπίζω να τα καταφέρω να έχω ένα καλό αποτέλεσμα... Θα δείξει! Τουλάχιστον θα είναι όλα φτιαγμένα με πολύ πολύ αγάπη!!! Θα σας γράψω το ποιηματάκι που έχουμε στο προσκλητήριο:

"Καλοκαιράκι ήρθα στην ζωή

καλοκαιράκι παίρνω τ' όνομά μου,

μακάρι να είστε όλοι εκεί

να δείτε την βουτιά μου!

Στην κολυμπήθρα εγώ θα μπω

χωρίς σωσιβιάκι

και όταν ξαναβγώ

θα με λένε πια Πετράκι!!!"

Εμπνευση της μαμάς...

Πένυ μου κι εγώ θέλω μία ραπτομηχανή κι ας την έχω χρησιμοποιήσει μόνο μία φορά. Έχει η γιαγιά μου και η πεθερά μου, αλλά πιστεύω ότι αν είχα μία σπίτι μου όλο και κάτι θα έκανα... Θα δω.. μπορεί κάποια στιγμή, να πάρω της γιαγιάς μου να την κανω ηλεκτρική και να της την κλέψω...

Πως τα περάσατε στο πάρτι που πήγατε??

Άντυ μου καλορίζικα τα επιπλάκια σας!!! Με τον καλό να έρθει ο μικρός σας να τα γεμίσει!!!!!!! Να βάλεις σίγουρα φωτογραφίες!

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνουν??

Νικόλ τι κάνεις?? Η Αναστασία μας??

Τζενάκι εσύ?? Το σκαθαράκι??

Βάσωω? Για δώσε το παρόν! Η μικρή σου??

Φιλάκια..

Καλησπέρα σααααας!!!

Τι κάνετε μανουλες;;;;

Ξέρω θα μείνω από απουσίες στο τέλος αλλά να ξέρετε πως σας διαβάζω όσο πιο συχνά μπορώ!!!

Μάλιστα σήμερα έγραψα κ ένα κατεβατο αλλα ήρθε το σκαθαρι μου κ μου έκλεισε τον υπολογιστή !! Χαχα

Περάσαμε ένα πολύ όμορφο κ έντονο τριήμερο των απόκριων

Κάναμε πάρτυ, βγήκαμε κ γενικά περάσαμε πολύ όμορφα! Άντε να μπορεί κ του χρόνου να καταλαβαίνει κ το σκαθαρι μου περισσότερα να το χαρεί κ αυτό γιατί φέτος δενκαταλαβαινε κ πολλααα

Επίσης πΑιξαμε και πολύ μ το χιονιιιιιιι

Εκτός του ότι χιονίσε κ στο σπίτι μας που έιναι σχετικά σε χαμηλό υψόμετρο, χιονίσε πολυυυυυυ στη μαμα μου κ φυσικά την βγάλαμε εκεί!!!

Δάδα πήγαμε διήμερο στα χιονιά για να χαρεί το σκαθαρι ( και καλααααα)

Το μικρό μου περπατάει σας το είπα ;; Κ λέει και μάμα κ μπαμπά κ λιωνουμεεεεεε

Και οι δυο!!!! Βέβαια οπότε το θύματε ρίχνει κ τα μπουσουληματα του έτσι για να μην ξεχνιόμαστε :P

Και επίσης έχει λυσαξει ν πειράζει το τζάκι!!!

Ο σταχτοπουτος!!!!!!!!!!

Όπως καλή ώρα τώρα κ μου σπάει το νευρικό μου σύστημα λεμεεεεεεε

Κάνει κάτι χέρια καταμαυραα γκρρρρρρρρ

Α την Κυριακή γνώρισα κ την στέγια και τον Γιάννο της απο κοντά

Καλά μιλάμε για το παιδί!!!! Χαμογελαστό κ χαμογελαστοοοοοο

Το πήρα κ αγκαλιτσα κ εγυρε το κεφαλακι του στον ώμο μου κ κοιμήθηκε!!!!!

Ελιωσα μιλάμε!!!!!!!!

Πάω να τσακωθω με τον γιο μου τώρα !!!!!!

Φιλιαααααααααααααα

Διαφημίσεις

Καλημέραα!!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια???

Ελπίζω όλες καλά!!!!!!!!

Χαθήκαμε αλλά δεν πειράζει, είμαι σίγουρη ότι θα ξανασμίξουμε πάλι!!!

Άντε να έρθει η άνοιξη να φτιάξει ο καιρός, να βγούμε από το καβούκι μας λίγο!!!

Τζενάκι τι φανταστικά νέα!!!! Μπαμπα μαμά και περπατάει ε???? Τέλεια!!!!!!! Είδα και τις φώτο στο fb, τι ωραίο το χιονάκι.... Και το σκαθάρι πόσο μεγάλωσε!!!!!!!!! Ολοκληρο παιδί!!!! Φτου φτου φτου!!!

Λοιπόν μπαμπά λεει και ο δικός μας από την Καθαρά Δευτέρα, αλλά ασυνείδητα, εννοώ δεν απευθύνεται στον μπαμπά του.. Πεταει και κανένα μαμά αλλά μετά τα 80 μπαμπά!!! Έβαλα και βίντεο στο fb από την πρώτη φορά!!!

Κατα τα άλλα κι εμείς περάσαμε καλούτσικα, με τον ύπνο τα πάμε καλά, μονο με το φαγητο έχουμε πρόβλημα..

Φιλάκιαααα

Καλημερα μανουλες.Χαθηκαμε βρε παιδι μου.Μια με το χιονι ολοι κλεισμενοι στα σπιτια μας κ τωρα με τετοιο καιρο πως να κατσεις μεσα;Αχ βρε γειτονισσα το ξερω οτι εχω εκτεθει αλλα θα ερθω καποια στιγμη,το υποσχομαι.Ο μικρος σου καλα ειναι;jend κ Τινακι τι πλακα που εχουν τα μικρουλια στα πρωτα τους βηματα κ λογακια.Για δαγκωμα,ξετρελενομαι.Να βιντεοσκοπειτε γιατι ειναι μοναδικες στιγμες.Οι υπολοιπες που ειστεεεε;Εγω την Δευτερα εχω την καμπυλη κ μες την εβδομαδα θα παμε να δουμε τον μπομπιρακο μας.Εχω αρχισει κ βαραινω μερα με την μερα.Δυσκολευομαι να πλυθω,να κοιμηθω κ γενικα σε οτι κανω.Και ειμαι ακομα 6 1\2 μηνων.Πως θα την παλεψω;Τα νευρα μου ειναι ασχημα.Ολοι κ ολα μου φταινε.Κ ελεγα οτι θα ειμαι ενταξει ως το τελος,αλλα...Σας αφηνω τωρα πρεπει να κανω μπανιο,σε δυο τρεις ωρες θα εχω τελειωσει χαχαχα φιλακιαααααααα

CEebp2.png?9T0iAOMn

Γεια σας κορίτσια!!! Τι έγινε?? Το κλείσαμε το καφέ μας πάλι!!!

Σήμερα έχω ψοφήσει!! Από το πρωί στο Αργος εκανα κάτι δουλειές, μετά μεσημέρακι πήγα και έφτιαξα το μαλλι,πριν από λιγο φάγαμε και τώρα θέλω να πέσω για ύπνο.Βεβαια ο γιος μου έχει αλλα σχεδια οπότε το αφήνω!!

Γειτονισσα μην στενοχωριέσαι θα τα πούμε κάποια στιγμή.Και εγώ στην εγκυμοσυνη μου δεν έιχα όρεξη να παω πουθενα.Ολο κοιμόμουν!!Οσον αφορά τα νευρα και που είσαι ακόμα!!!Θυμαμαι ερχομουν από τη δουλειά (που αρπαζόμουν με το παραμικρό) και τσίγκλαγα τον Πανο να τσακωθούμε (ζήτημα είναι αν τσακωθούμε μια φορά το τρίμηνο) και εκείνος μου έλεγε Πενουλα δεν έχω όρεξη και φουντωνε ακόμα πιο πολύ!!!!

Τζενη , Τινα άρχισαν τις κουβεντούλες τα μικρά σας?? Φανταζομαι θα λιώνετε!! Και εμενα μπαμπά είπε πρώτα.Τζενη είναι πολύ γλυκούλης ο Γιαννης της Στεγιας!! Πολυ χαρούμενο παιδάκι όντως!!

Σήμερα πριν φύγω από το σπίτι έλεγα να σε πάρω τηλ να πιούμε καφεδάκι στο Αργος αλλά λέω ασε μην την ξεσηκωνω να δω πρώτα πως θα πανε οι δουλειες και μετά βλέπω. Παλι καλά που δεν σε ξεσήκωσα γιατί οριακά πρόλαβα.Μαλιστα έστησα και την κομμωτρια 15'

Τώρα πάντως που ανοιγει και ο καιρός να κανονίσουμε να τα πούμε!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Λίγο πριν παω για ύπνο είπα να σας γράψω!!

Άντυ πως τα πήγες με την καμπύλη?? Προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο, γιατί όσο περνάει ο καιρός τα νεύρα σου θα γίνονται χειρότερα! Λίγο οι ορμόνες, λίγο οτι δεν βολεύεσαι, λίγο η ανυπομονεσία, τα νέυρα κρόσια που λένε!! Εγώ δεν είχα παραπάνω από το κανονικό μου νεύρα, αλλά τον τελευταίο μήνα ανυπομονούσα, με έπιασε και η ζέστη και όλο γκρίνιαζα!!

Πένυ μου τι κάνεις?? Ο Κωσταντής σου?? Βλέπω όλα αυτά τα υπέροχα που φτιάχνεις και τα θαυμάζω!!! Μπράβο σου!! Να σου πω την αλήθεια τώρα με την βάφτιση, μου έχει βγει κι εμένα λίγο το καλλιτεχνικό μου, αλλά είμαι σε πολύ ερασιτεχνικό επίπεδο ακόμα...

Εμείς είμαστε γενικά καλά, με τα οικονομικά έχουμε ένα θέμα αλλά τι να κάνεις, υπομονή... Ο μικρός επικοινωνεί μαζί μας με τον δικό του τρόπο και τρελαινόμαστε!!!

Καλο βράδυ κοριτσάκια!!

Γεια σας κοριτσάκια!! Είπα να σας δείξω κανα-δυο δείγματα που έχω φτιάξει για την βάφτιση του γιόκα μου!!

Η μπομπονιέρα των μεγάλων

002jdy.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Και από λίγο πιο κοντά...

003edw.jpg

Και το προσκλητήριό μας, που είναι κορνίζα βαμμένη και στολισμένη από εμένα..

013pp.jpg

Ελπίζω να είστε όλες καλά!! Φιλάκιαααα

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...