Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Θα συμφωνήσω!Το ποια εποχή θα κάνει μια γυναίκα την εμβρυομεταφορά,δεν έχει καμία σημασία και όλα είναι υποκειμενικά.Προσωπικα σιχαίνομαι το καλοκαίρι,είμαι και υποτασικη και υποφέρω και αυτος ο συνεχόμενος καύσωνας χωρίς ίχνος βροχής,με τρελαίνει☹️

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

Καλημερα κοπελιες μου.Ευχαριστω για τις ευχες σας.Γυρισα στο σπιτακι μου απο εχθες αλλα δν ημουν κ στα καλυτερα μου.Σημερα ειμαι μια χαρα,ποναω πιο λιγο αλλα εχω πιαστει απο την ξαπλα.Σηκωνομαι μονο για τουαλετα.Ο μπεμπης μου ειναι μια χαρα αν κ ταλαιπωρηθηκε κ αυτος λιγακι αλλα για το καλο του.Τελος καλο ολα καλα.Τι φοβερα πραγματα που κανεις βρε Πενυ μου.Θα με παρεις κ εμενα για παιδακι σου χαχαχα.Οι καλεσμενοι σου θα επαθαν πλακα.Και του χρονου,να τον χαιρεσαι τον κουκλο σου.Σε περιμενω για καφεδακι.Τινακι Σαββατο απογευμα ειναι πιο δροσερα αλλα αν εχεις κ καλεσμενους απο μακρια θα ειναι πιο ευκολη η επιστροφη τους.Αλλα κ Κυριακη πρωι εχεις ολη την ημερα μπροστα σου να το ευχαριστηθεις αλλα κ να τελειωσεις νωρις κ να ξεκουραστεις.Μ'εβαλες κ εμενα σε σκεψεις τωρα,καλυτερα να σου πουν μανουλες που το εχουν περασει.jend μου περαστικα στον πιτσιρικο σου κ σε σενα.φιλακια......

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

Λέω και εγώ κάτσε να μπω στα πεταχτα να δω τι κανουν τα κορίτσια.Και τι να δω!!!!!ΕΡΗΜΙΑ!!!!

Μα καλά που πήγατε όλες????????Εξαφανιστήκατε????

Εγώ θα σας γράψω και κάποια στιγμή θα ξανασμίξουμε όλες στο καφέ μας. Εγώ αυτή τη βδομάδα τρεχω πανικόβλητη!!!Ξεκινησε η απογραφή και όλη μέρα σχεδόν λείπω από το σπίτι.Την πρώτη μέρα με πολλά εμπόδια μιας και όλοι είναι στις δουλειές τους και δεν είναι στα σπίτια τους αλλά τώρα είναι καλύτερα.Δεν ριχνεις Θεουλη καμια βροχή να μαζευτούν όλοι μέσα να κάνω και εγώ δουλίτσα?????

Παράλληλα τα μάυρα μεσάνυχτα φτιάχνω βιβλία ευχών,μαγειρεύω, μαζεύω λίγο απ΄ολα!!Και σαν να μην εφτανα όλα αυτά έχω και τον Κωσταντή άρρωστο με πυρετό, βήχα και οτιτιδα.Η παιδιατρος μας ξεκίνησε αντιβίωση. Ας είναι καλά η πεθερούλα μου, που μου τον κρατάει σπίτι της και μαζεύομαι. Αν δεν ειχα και εκείνη τι θα κανα!!!

Αυτά τα νέα μας εν ολίγοις...Περιμένω και τα δικά σας!!!!

Αντε σηκωθείτε από καναπέδες, καρέκλες πολυθρόνες...(πως λεει και ο Λιακόπουλος χαχαχα)

Φιλακιαααααααα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρααααα!!!

Μία βροχερή αλλά γλυκιά μέρα!!!

Μπορεί να είμαι στη δουλειά, μπορεί το σπίτι μου να θέλει μάζεμα (όπως πάντα!) αλλά εγώ έχω πολύ καλή διάθεση!! Γιατί το μεσημέρι θα σχολάσω και θα ξαναδουλέψω την άλλη εβδομάδα πάλι, θα έχει μαγειρέψει η πεθερά μου κι εγώ θα ασχοληθώ με το κουτσουνάκι μου!!!

Λοιπόν, μη με κοροιδέψετε επειδή είναι πολύ νωρίς, αλλά χάθηκα γιατί ξεκίνησα τις κατασκευές μου για την βάφτιση του superman!! Τέλος Ιουνίου έχουμε πει ότι θα γίνει (θα το κλείσουμε τις επόμενες μέρες) και το θέμα μας "Η βαρκούλα!"!! Έχω μάθει το "η βαρκούλα του ψαρά" και το λέω σχεδόν κάθε μέρα στο γιο μου και μου έμεινε από εκεί!

Θα είναι λίγο μοντέρνα εκδοχή κι όχι άσπρο-μπλε! Τα χρώματά μας θα είναι από γαλάζιο εως τυρκουάζ και από λαχανί ανοιχτό έως λαχανί σκούρο!

Έχω ξεκινήσει να φτιάχνω βαρκούλες (όπως τις φτιάχναμε παιδιά από χαρτί) με χαρτόνι κανσον και τις "ντύνω" με χαρτί γκοφρέ που κάνει σαν πιέτες! Μεγάλες που θα διακοσμήσουν την εκκλησία, μικρές που θα βάλω ζελεδάκια θα τις τυλίξω με τούλι και θα τις πάρουν τα παιδάκια και πιο μικρές που θα μπουν σε γυαλίτσες (έχω απο το γάμο) με άμμο, μικρά κοχυλάκια και χρωματιστό σχοινάκι για το τραπέζι ίσως και για την εκκλησία... θα δούμε..

Επίσης στα παιδάκια θα δώσω ένα cd με παιδικά τραγουδάκια (έχει μέσα φυσικά το "η βαρκούλα του ψαρά" και το "ήταν ένα μικρό καράβι"), θα έχει αυτοκόλλητο με το όνομά του,την ημερομηνία της βάπτισης και ένα καραβάκι και θα είναι σε φάκελο από ριζόχαρτο(που θα φτιάξω εγώ) σε λαχανί ή γαλάζιο! Α! και σε μία γωνία, τρυπούλα με κορδελίτσες!

Η μπομπονιέρα των μεγάλων θα είναι κουτάκι, με κορδελίτσες, ένα μεταλλικό Π και ένα μεταλλικό καραβάκι!!

Αυτά για την ώρα! Τι λέτε??

Άντυ χαίρομαι πάρα πολύ που πήγαν όλα καλά!!! Πως είσαι σήμερα???

Πένυ μου περαστικά του αγοριού σου!!!

Είδες? Έβρεξε τελικά, για τα καλά όμως!! Καλό κουράγιο με την απογραφή!! Εδώ νομίζω δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα..

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!!!!

Καλημερα κοριτσακια μου.Πενυ στην εκανε την χαρη κ με το παραπανω.Τι βροχη ηταν αυτη.Τρεχα να τους βρεις ολους τωρα.Να δω σε μενα ποτε θα ερθεις.Την τριτη θα ειμαι αθηνα κ θα γυρισω την πεμπτη.Εχω την β επιπεδου κ πρεπει να με δει κ μετα την περιδεση.Κοιτα μην ερθεις οταν θα λειπω,καηκες γειτονισσα.Περαστικουλια στον μικρο σου.Μωρε ολος ο κοσμος αρρωστος ειναι αλλα τα μικρουλια ταλαιπωρουνται περισσοτερο.Τινακι τι ωραια διαδικασια αυτη της βαφτησης.Το εχω ζησει,σαν νονα βεβαια,αλλα ξετρελαθηκα.Απο τη μια η Πενυ απ'την αλλη εσυ νοιωθω οτι ειμαι στο καφε των καλλιτεχνων.Ειμαι παντελως αχρηστη σε τετοια.Απο αυτα που περιγραφεις καταλαβαινω...Κ τα χρωματα,κ η ιδεα του cd ολα αψογα.Μπραβο σου.Βρε κοριτσια σκεφτομαι καμια φορα,ετσι τρελη θα ειμαι κ εγω με τον μικρο μου.Απο τωρα την εχω μια καψουριτσα αλλα μετα ετσι θα ειναι;;;;φιλακια

CEebp2.png?9T0iAOMn

Γεια σου Άντυ μου!!!! Πολύ χαίρομαι που είσαι καλά!!! Καλή επιτυχία με την β επιπέδου(αν και σίγουρα όλα είναι καλά!!) και περιμένουμε τα νεα σου όταν μπορέσεις!

Καλά η Πένυ δεν φτάνεται στις καλλιτεχνίες, αλλά κάτι κουτσοκαταφέρνω κι εγώ...

Χαίρομαι που σου άρεσαν οι ιδέες μου!!

Ωραία η διαδικασία της βάφτισης, αλλά τελικά ότι έχει σχέση με τα παιδιά μας είναι ωραίο!!! Και ΝΑΙ, έτσι τρελή θα είσαι για το μωράκι σου!!!!! Έρωτας τρελός και αθεράπευτος!!!!!!!!!

Ζήσε την κάθε στιγμή, το κάθε ένα θα το θυμάσαι και θα έχεις ένα χαμόγελο γλυκιάς νοσταλγίας!!! Είπες για β επιπέδου και σκέφτηκα τι μεγάλη χαρά είχα που θα έβλεπα ξανα το εμβρυάκι μου, που μεγάλωνε, που θα μάθαινα γι αυτό(όλα αυτά βέβαια μαζί με άγχος, αλλά δεν σου μένει αυτό στο μυαλό..)

Φιλάκια πολλά!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα girls!!!!!

Μαζευτήκαμε πάλι...Η Τζενη και η Νικόλ λειπουν...Τζενηηηηηηηηη

Νικοοοοοοοοοολ

Τι κρύο είναι αυτό???? Μπρρρρ είχα βγει για την απογραφή και πουντιασα.Αντυ σας απέγραψα το σπίτι πριν από μία ωρα!! Αλλά λόγω του ακατάλληλου της ώρας δεν είπα ούτε γεια. Μας εχουν πολύ μικρά χρονικά περιθώρια και εμένα μου έχουν βάλει πολύ δουλεια και τρεχωωωω

Αντε να πας να δεις το μπεμπάκι σου!!Στη β' επιπεδου είναι φοβερά γιατί τον βλέπεις πεντακάθαρα και για πολύ ωρα!!Θα τον χορτάσετε!!!Ειδικα αν δεν αλλάζει ευκολα θέση όπως τον δικό μου...

Τι βλέπω ετοιμάζουμε βαφτιση???Για να αρχίσουν να πέφτουν οι ιδεες...

Και εγω το ίδιο θέμα είχα!!! Κοιτα τι ειχα φτιάξει μπας και πάρεις καμιά ιδεα http://mycraftcenter.blogspot.com/2010/08/blog-post_24.html

Αν έχεις δεντρα στην εκκλησία μπορείς να κρεμάσεις κορδέλες με αστερίες φαναράκια ειδικά αν είναι απόγευμα η βάφτιση. Στη διακόσμηση μπορείς να παίξεις πολύ με το βουρλο (που χρησιμοποιώ εγώ συνέχεια)Μπορείς να φτιάξεις ενα μομπιλ δηλ ενα στεφάνι που του δένεις τρεις κορδέλες που ενωνονται πάνω.Ουσιαστικά το στεφάνι δεν είναι όρθιο αλλά ξαπλωτό και κρεμιέται από τις κορδελες. Ελπιζω να κατάλαβες... (Ετοιμάζω αυτόν τον καιρό ένα με άλλο θέμα θα σου δείξω ) και να κρεμάσεις κορδέλες και ενδοιάμεσα βαρκούλες χάρτινες.Επίσης όπου βάλεις κορδέλες να είναι σατέν ή γκρο όχι οργάντζα γιατί χάνονται στις φωτό (κοιτα τις δικές μου) Μπορείς να κάνεις συνθέσεις με γάζα, κοχύλια βότσαλα και θαλασσόξυλα που τα λατρευω!!Να βάλεις γλάρους διακοσμητικόυς πάνω σε κορμούς δέντρων (και καλά σαν πάσσαλος) Να βάλεις δίχτυ σαν του ψαρά και γιατί όχι οι μπομπό αντί να είναι σε καλαθια να είναι σε ψαροκασέλες βαμμενες με λαδομπογια όπως τα δικά μου τα τελαράκια.Μπορείς να βάλεις και μια μεγάλη γυάλα με αληθινό ψάρι μέσα (αν το δει καμια φιλοζωική την έβαψες χαχαχα). Κατω από τις βάρκες μπορείς να βάλεις γάζα τυρκουάζ και καλά η θάλασσα,βότσαλα μεγάλα.Να βάλεις καμιά μικρή αγκυρούλα, κανενα φάρο,Πολύ χοντρό κορδονέτο και καλά καβος (ετσι δεν λέγεται το σκοινί που είναι δεμενη η άγκυρα?) Πάλι μπορείς να πάρεις μια μινιατούρα σαν κουπί και να ζωγραφίσης ένα μήνυμα καλωσορίσματος και να το κάνεις για ταμπέλα στερεώνοντάς το σε ένα ξυλο!

Πρόσκληση μπορείς να κάνεις και message in a bottle με αμμο και μικρά κοχυλάκια στον πάτο και στον λαιμό του μπουκαλιού βουρλο και αστερια μικρό. Μπορεις να κάψεις και τις ακρες του χαρτιου της πρόσκλησης και καλά σαν παλιο.Το είχα κάνει σε αυτό το καδράκι και είχε βγει φοβερό http://mycraftcenter.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

Και η προσκληση να διαβάζεται χωρίς να την βγάλεις από το μπουκάλι.

Με τον ίδιο τροπο μπορείς να διακοσμήσεις και τα μπουκάλια των κρασιών αν κάνετε ειδική εμφιάλωση. Κατι διαφορετικό από τις συνηθισμένες ετικετες.

Αυτά για αρχή αλλά κατά καιρους όλο και κατι θα σου λέω!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

Τι κάνετε??

Σήμερα που μου κρατούσε ο αντρούλης μου το μπεμπάκι, έκανα πολλές δουλίτσες και αύριο θα είμαι χαλαρά...

Πένυ μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες σου!! Όλα μου άρεσαν και θα προσπαθήσω να προσαρμόσω κάποια από αυτά στον στολισμό μας!!

Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια!!

Λοιπόν έχω και συνέχεια σήμερα...

Διάβασα λίγο πιο πίσω και:

Τζενάκι τι κάνει ο σκαθαράκος?? Έχουν περάσει αρκετες μέρες, ελπίζω να είναι καλά τώρα!

Νικόλ μου, η Αναστασία μας?? Εύχομαι όλα να πηγαίνουν πολύ καλά και απλά να μην προλαβαίνεις να μας γράψεις..

Πένυ ο Κωσταντης είναι καλύτερα??

Να ξέρετε ότι σας σκέφτομαι όλες και ελπίζω να είστε καλά!!

μετα απο πολυυυυυυυυυυυυυ καιρο απουσια ξαναγυρισα...........

Βασικα δεν πολυμπαινω στον υπολογιστη μονο στα πεταχτα..

Εχω χασει επεισοδοα οτι μπορουσα σας διαβασα οποτε εχουμε κ λεμε:

Τζενη...πώς ειναι το μικρο σου!!!!! αρρωστο ακομα????????? Εσυ??? με τη δουλεια σου πώς πας??? Η κριση σας εχει πιασει στη δουλεια???

Πένυ καλα μας εχεις καταπληξει με τις καλλιτεχνικες σου ιδδεες πρεπει να ανοιξεις κανα μαγαζι μου φαινεται και να φτιαχνεις δικα σου πραγματα!!!

Ειπες ηταν κ το μικρο σου αρρωστο????(δεν ειμαι σιγουρη ))περαατικα ελπίζω οχι κατι σοβαρο!!!!!

Τινακι.....η μονη πσιτη στο φορουμ---χαιρομαι που βρηκες φιλεναδα κ κανετε παρεα.....Γιατι πας μονο καθε Σαββατο στη δουλεια???εχετε προβλημα εκει?????

Νικόλ πες μας τα νεα σου????πώς πάει η μικρουλα σου????? οι φυσικοθεραπειες??????συνεχιζονται κανονικα φανταζομαι

...

Αντυ καλως ορισες εγκυουλα. Πώς εισαι τωρα ???ειχες ενα θεμα με τον τραχηλο έ???? Εισαι ακομα κάτω?? Τι ακριβως σου συμβαινει???Δυσκολη φαση κανε λιγο υπομονη θα επανελθεις φανταζομαι

Εμεις καλα σχετικαη μικρημ ου Ραφαηλια 10 μηνων πια εχει 8 δοντια ειναι συνεχεια στο πατωμα κ μπουσουλάει τερχοντας θελει μονιμα ορθια φωναζει και γενικα ειναι πολυ ζουζουνα----φυσικη εξελιξη θα μ πειτε..ναι δεν παραπονιεμαι υγεια να εχει...Τωρα λιγο βηχακο εχει αλλα δεν εχει ακροαστικα ευτυχως . Θα κανουμε επαναληπτικη επισκεψη στο γιατρο ομως γιατι συνεχιζει να βηχει βραχνα:oops:

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες.Πως ειστε.Πενυ μου για μενα καμια ωρα δν ειναι ακαταλληλη.Παρεουλα θελω οτι ωρα κ να ειναι.Αυτη την εβδομαδα δν εχει ερθει κανεις σχεδον,ολοι ειναι ψιλοαρρωστοι.Ο μικρος Κωσταντης ειναι καλυτερα;Εσυ με την απογραφη πως πας;:DΤινακι μου ευχαριστω για της ευχες σου.Οσο πλησιαζουν οι μερες αγχωνομαι ολο κ περισσοτερο.Μακαρι να ειναι ολα καλα κ να με αφησει να παω,εστω κ μια μικρη βολτιτσα.Ο πιτσιρικος σου καλα ειναι;Οι προετοιμασιες προχωρανε κανονικα;:DBασ32 ευχαριστω για το καλωσορισμα.Να χαιρεσαι την ζουζουνα σου.Ειναι στα καλυτερα της απο οτι καταλαβαινω,κ περαστικουλια.Ειχα οντως θεμα με τον τραχηλο κ εκανα περιδεση.Τωρα ειμαι συνεχεια ξαπλα.Δν την παλευω κ πολυ αλλα δν εχω αλλη επιλογη.Παιρνω κ κατι κ@@@φαρμακα κ εχω ταχυκαρδιες κ τρεμουλο.:?Κοριτσακια μου σας αφηνω τωρα,αυριο θα παμε Αθηνα κ τεταρτη μεσημερακι αν τα καταφερω θα μπω να σας πω τα νεα μου.φιλακιααααααααα

CEebp2.png?9T0iAOMn

Καλησπερα μανουλες.Πως ειστε.Πενυ μου για μενα καμια ωρα δν ειναι ακαταλληλη.Παρεουλα θελω οτι ωρα κ να ειναι.Αυτη την εβδομαδα δν εχει ερθει κανεις σχεδον,ολοι ειναι ψιλοαρρωστοι.Ο μικρος Κωσταντης ειναι καλυτερα;Εσυ με την απογραφη πως πας;:DΤινακι μου ευχαριστω για της ευχες σου.Οσο πλησιαζουν οι μερες αγχωνομαι ολο κ περισσοτερο.Μακαρι να ειναι ολα καλα κ να με αφησει να παω,εστω κ μια μικρη βολτιτσα.Ο πιτσιρικος σου καλα ειναι;Οι προετοιμασιες προχωρανε κανονικα;:DBασ32 ευχαριστω για το καλωσορισμα.Να χαιρεσαι την ζουζουνα σου.Ειναι στα καλυτερα της απο οτι καταλαβαινω,κ περαστικουλια.Ειχα οντως θεμα με τον τραχηλο κ εκανα περιδεση.Τωρα ειμαι συνεχεια ξαπλα.Δν την παλευω κ πολυ αλλα δν εχω αλλη επιλογη.Παιρνω κ κατι κ@@@φαρμακα κ εχω ταχυκαρδιες κ τρεμουλο.:?Κοριτσακια μου σας αφηνω τωρα,αυριο θα παμε Αθηνα κ τεταρτη μεσημερακι αν τα καταφερω θα μπω να σας πω τα νεα μου.φιλακιααααααααα

Αντυ μ για ποσο καιρο πρεπει να σαι κάτω????

Σε καταλαβαινω εν μερει ειναι πολυ δυσκολο ---θυμαμαι στην δικη εγκυμοσυνη λιγάκι ειχε ανοιξει ο τραχηλος εκει στις ιδιες βδομαδες με σενα και μου χε πει ο ντοκ να κοψω τα πολλα αλλα μπορουσα να με πηγαινει καποιος κάπου με το αυτοκινητο κάτι ηταν και αυτο. Ηταν κ Χριστουγεννα θυμαμαι κ με ειχε πιασει ψιλοκαταθλιψη που ειχα κλειστει Χριστουγεννιατικα ---αλλα δεν πρεπει μωρε να ο βαζουμε κατω καλο ειναι να σκετομαστε τα χειροτερα και να αισιοδοξουμε οσο γινεται:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγω ειμαι απο Αργος ξεχασα να σου πω και εχω μια μπεμπα 10 μηνων

Καλημέρα κορίτσια!

Βάσω πολύ χαίρομαι που βλέπω νεα σου και που είστε καλά!!! Είναι τόσο ωραία που μεγαλωνουν τα μικρά μας ε??? Με την δουλειά έχω κάποια άδεια ακομα και αποφασίσαμε να την πάρω με αυτο τον τρόπο! Τίποτα κακό.

Αντυ μου περιμένουμε νέα σουυυυ!!! Τι κάνει ο μπομπιράκος σου???

Εμείς γενικά καλά. Χθες κάναμε και εμβόλιο. Το μόνο πρόβλημα που έχω με τον μικρό είναι το φαγητό του. Πριν μια εβδομάδα ξεκινήσαμε λαχανικά και δεν τα θέλει με Τ Ι Π Ο Τ Α!!!!!! Δεν δέχεται ούτε κουταλιά! Και λέω υπομονή και κάποια στιγμη θα τα φαει! Έλα όμως που μου έκανε πρόβλημα και με τα φρούτα! Ενώ τα έτρωγε κανονικά, τώρα τρωει λίγες κουταλιές και αυτές με το ζόρι... Είμαι πολυ στεναχωρημένη με αυτό το θέμα...:(:(

Τελος πάντων, είπαμε με την παιδίατρο να μην του δωσω λίγες μέρες λαχανικά και μετα θα του τα δώσω με κρεας πια και ελπίζω να αλλάξει κάτι..:rolleyes:

Αυτάααα...

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνουν??? Τα παιδάκια σας????

Γεια σας κοριτσακια μου.Επεστρεψα στο σπιτακι μου,τι καλα.Ο μπεμπης μας κουκλος,οτι κ να σας πω ειναι λιγο.Ειναι υγιεστατος,ολα φυσιολογικα,500 γρ κ 26 υψος.Ειναι λιγο τεμπελακος ομως,δν αλλαζε θεση με τιποτα.Το τι χαστουκι του εδωσε ο γιατρος δν λεγετε,μονο κλωτσαγε συνεχεια.Ηταν ξαπλωμενος προφιλ με τουρλωμενα τα χειλακια του,σαν να μου εστελνε φιλακια,κουκλος σας λεω.[ειπε η κουκουβαγια]Το καταευχαριστηθηκα.Επιτελους μπορω να ψιλοβγω λιγακι αλλα με πολυ προσοχη.Τι ευτηχια.:)Τινακι μου προβλημα αυτο το φαγητο.Πως να τα φανε τα λαχανικα τα μικρουλια κ αναλατα φανταζομαι,εδω ακομη κ εμεις δν τα θελουμε καλα καλα.Με πολυ υπομονη θα τα καταφερεις.Δοκιμασες να του βαλεις λεμονι.Ετσι το εκανα στην βαφτηστηρα μου[τρελαινοταν για λεμονι]κ ετρωγε τα παντα αν σε εβλεπε να της βαζεις.Καλο κουραγιο:rolleyes:Βασ32 εγω ειμαι απο Αρ.Νεμεα,γειτονισσα της Πενυς.28 χρονων κ εγγυος στο πρωτο μου παιδακι.Ευτυχως οι μερες της απομονωσης κ της ξαπλας τελειωσαν.Μπορω να βγαινω για λιγο.Να σου ζησει η ζουζουνα σου.:DΓειτονισσα που εισαι.Χαθηκες.Ειστε ολοι καλα;;Οι υπολοιπες κοπελιες τι κανετε;Τα παιδακια σας;Ελπιζω ολοι να ειστε καλα.Σας χαιρετω φιλακιααα πωπω τι καταβατο ειναι αυτο,σταματηστε με καλε

CEebp2.png?9T0iAOMn

Γεια σας κορίτσια!!!!

Τι νερό είναι αυτο???????Πολύ μου αρέσει!!! Εχω ανοίξει όλες τις κουρτίνες και χαζευω με το καφεδάκι μου δουλεύοντας! γκρρρρρρρ

Εχει πιαστεί το χέρι μου να γράφει αυτές τις μέρες και τα πόδια μου να περπατάνε!!Το τελευταίο δεν με χαλάει κάνω και γυμναστική!Ευτυχώς μέσα στην επόμενη βδομάδα ξεμπερδεύω και θα έχω καμια 10αρια μέρες free μέχρι να αρχίσει η απογραφή πλυθησμού!

Αντυ τι εγινε σταματησε ο εγκλεισμός??? Μπράβο!! Αντε σε περιμένω για καφέ τώρα!!!!Τον είδατε τον μπουμπούκο σας και σας έστελνε φιλακια???? Να σας πω την αλήθεια μου έχουν αρχίσει και μου λείπουν αυτές οι στιγμές!Βλέπεις τη φατσούλα του στους υπερήχους φαντάζεσαι τα υπόλοιπα...Μόνο αυτές ομως ,όχι οι εμμετοί και οι καούρες!!!!

Σήμερα δηλαδή έχουμε έξοδο?????Εμείς θα μαζευτούμε στο οινοποιείο που δουλεύει ο άντρας μου που έχει και χωρο δεξιώσεων κλπ και θα είμαστε ολοι οι συνάδελφοι του, με τα πιτσιρίκια τους και τις γυναίκες τους!!Χαμός θα γίνεται!!Εσείς τι έχετε κανονίσει για απόψε????

Την Κυριακή εχω επετειο!!!!!! Κλεινουμε 14 χρόνια με τον άντρα μου!!!Είμαστε μαζί από το σχολείο! Πω πω 14 ολόκληρα χρόνια....

Όποτε την Κυριακή έχουμε πάλι έξοδο και πιο prive καταστάσεις!

Τινάκι μην αγχώνεσαι με το φαι. Εγώ όταν ήμουν μικρή ήμουν πολύ αδύνατη. Με επαιρνε ο αερας.Ολοι μου έπεφταν από πάνω για να φαω. Ο παιδίατρος μου ήταν ο μονος που έλεγε να μην με πιέζουν και πως κάποια στιγμή θα μου κάνουν δίαιτα. Κρίμα που δεν ζει ΄τωρα να του δείξω το συρτάρι με τις δίαιτες....

Εγώ ποτέ δεν τον πίεσα για φαϊ.Πέρασαν φεγγαρια που δεν έτρωγε τα λαχανικά, άλλα που έτρωγε.Την κρεατόσουπα δεν την έτρωγε καθόλου ,το αυγό ούτε κατά διανοια. Σιγά. Η απάντηση της παιδιάτρου μου? Δεν πειράζει δεν θα κάνει χοληστερίνη χαχαχα

Και όταν μια φορά που είχα πάει με τη μανα μου και της είπε δεν τρώει το παιδί γυρνάει και της απαντάει "ανορεξικές είστε εσείς όχι το παιδί" χαχαχα

Μην επιμένεις πολύ γιατί μπορεί να του δημιουργήσεις απέχθεια γενικά για το φαϊ. Εγώ πάντως του έδινα και τσουκου τσουκου λίγο από τα δικά μας.Που να τις φάνε μωρε αυτές τις αηδίες??Ειδικά το μοσχάρι χαλια...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...